NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 698
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Los Angeles Rams
26 feliratkozó
több mint 12 éve
Vihetnétek LMJ-t is. Jackson mellett pont jó lenne.Kis home managerkedes:Az a baj,hogy ennyi lyukat csak a draftol nem lehet betömni.Az elsö körbe szerintem két játékos jön számitásba.WR.J.Blackmon vagy CB.M.Claiborn.Én azt szertném már évek óta hogy hozzunk ide egy jó képeségü tapasztalt CB-t,és ne drafton szerencsétlenkedjünk.Ezért én Blackmondot vàlasztanàm az elsö körbe. Örültség lenne belemenni valami QB-es dologba.Bradford elé kell adni egy szolid falat,Lyodal hosszabitani ,Blackmondot a draftròl ,Jackson mellé a 3. körbe RB M.Polkot.Ja és természetesen egy Nfl szintü OC.A DL nem annyira rossz,talán egy kis tömeg kellene középre futás ellen.DT és LB mindenképp kell a draftról.Ramsfan
mit gondoltok, hogy fog kinezni a draftunk?
a GM-en ill HC OC-n kivul:
Elso korben kellene sztem egy igazi shutdown corner, egy monster OLB, hitter SS, egy legalabb 6,2-es elso szamu receiver, Hooma kiesesevel egy olyan tight end aki elkapni is tud es blokkolni is, mert Kendricks es Bajema nem megoldas.
Jason Smith helyett egy olyan RT aki nem ropi es nem fejfajos. Saffold remelem oke lesz jovore.
A Dline sztem rendben lesz, ha Hall befejezi Robi Quinn sztem fogja tudni potolni.FBKrisz
több mint 12 éve
Nünüke
558
Kis home managerkedes:Az a baj,hogy ennyi lyukat csak a draftol nem lehet betömni.Az elsö körbe szerintem két játékos jön számitásba.WR.J.Blackmon vagy CB.M.Claiborn.Én azt szertném már évek óta hogy hozzunk ide egy jó képeségü tapasztalt CB-t,és ne drafton szerencsétlenkedjünk.Ezért én Blackmondot vàlasztanàm az elsö körbe. Örültség lenne belemenni valami QB-es dologba.Bradford elé kell adni egy szolid falat,Lyodal hosszabitani ,Blackmondot a draftròl ,Jackson mellé a 3. körbe RB M.Polkot.Ja és természetesen egy Nfl szintü OC.A DL nem annyira rossz,talán egy kis tömeg kellene középre futás ellen.DT és LB mindenképp kell a draftról.
mit gondoltok, hogy fog kinezni a draftunk?
Elso korben kellene sztem egy igazi shutdown corner, egy monster OLB, hitter SS, egy legalabb 6,2-es elso szamu receiver, Hooma kiesesevel egy olyan tight end aki elkapni is tud es blokkolni is, mert Kendricks es Bajema nem megoldas.
Jason Smith helyett egy olyan RT aki nem ropi es nem fejfajos. Saffold remelem oke lesz jovore.
A Dline sztem rendben lesz, ha Hall befejezi Robi Quinn sztem fogja tudni potolni.FBKrisz
http://www.sportsgooru.com/2011-nfl-team-preview-st-louis-rams-2/
több mint 12 éve
FBKrisz
643
Kis home managerkedes:mit gondoltok, hogy fog kinezni a draftunk?
Jason Smith helyett egy olyan RT aki nem ropi es nem fejfajos.Saffold remelem oke lesz jovore.
A Dline sztem rendben lesz, ha Hall befejezi Robi Quinn sztem fogja tudni potolni.
'I BELIEVE'
több mint 12 éve
JMD: - Ki akarsz rugatni kiskocsog??zseniális 😂
fake Bulger: - hmmmm...60 millabol veszek egy egesz rezervatumot a nagyinak.... 😀
FBKrisz
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 12 éve
FBKrisz
643
JMD: - Ki akarsz rugatni kiskocsog??fake Bulger: - hmmmm...60 millabol veszek egy egesz rezervatumot a nagyinak.... 😀
na ez a beszélgetés már nem volt barátságos (klikk)Még így is elmarad az O'Brien Brady szóváltáshoz képest. 😉
http://cdn2.sbnation.com/imported_assets/919567/mcd.gifDiamondsHead44
Meg ez annyira bagoly mondja verébnek... :/süti
'I BELIEVE'
több mint 12 éve
na ez a beszélgetés már nem volt barátságos (klikk)Még így is elmarad az O'Brien Brady szóváltáshoz képest. 😉
http://cdn2.sbnation.com/imported_assets/919567/mcd.gifDiamondsHead44
Meg ez annyira bagoly mondja verébnek... :/
több mint 12 éve
Nünüke
558
hihetetlen volt, ami az idén már sokadszor fordult elő, miszerint 1&goal volt (most az 1 yardosról), SJ meg az oldalvonal külső szélén héderel. mikor beengedték, akkor sem ő kapta a labdát, á minek... passzok, qb sneak, stb. végre SJ megunta és elég unasszertíven kiordította véleményét, mire csak megkapta a labdát. be is hordta tédére. nem egy atomfizika...DiamondsHead44szerintem csak egy TD-t akartak Bfadfordal dobatni.Mint a fociban ha egy csatàr màr rrég nem talàlt be,akkor rugatnak vele egy 11-est
http://www.sportsgooru.com/2011-nfl-team-preview-st-louis-rams-2/
több mint 12 éve
Mirmurr alatt nagyon korszerű diverzifikált playbookot játszott Bradford, (Holmgren fa, kb. Minden sikeres o ezt játsza) JMD "elképzelései" nagyon mások. Eleve belehal a szépségne, és nem run first(nagyon nem)Shurmur: az a playbook nem diverzifikált volt, hanem egyszerű. (még Eltolcsyné férjének is tetszene...). az tény, Shurmur okos és jó edző, viszont túl konzervatív és képtelen sok pontos O-t összerakni (legalábbis azokon Browns meccseken, amiket láttam sem csináltak sok pontot.) javára írandó, hogy tudta mi az a maximum amit tud Sadford és az O nagyrésze, viszont ez volt a gátja is.
Ahhoz, hogy működjön, meg kéne nyitni a területet mélységben, ehhez kellenek a Deshawn Jacksonok, Stevie Johnsonok... Na, hát ők nincsenek. Amíg ez nincs, addig kv LOS+ 15 yardot kell levédekezni, főleg, ha bele sem tud állni a dobásba!
A hox D amúgy sem egyszerű történet, a nem poziciós felállással, meg a rendszeresen ember ellen játszó DB sorral...
Ezzel együtt jó lenne JMD-t elfeledni, tragikusan arrogáns az ellenfelek védelmével, tök öncélü, amit csimál. Közel áll ahhoz, hogy tönkretegye Bradford karrierjét!
Szerintem ha HC kell, akkor Mike Zimmer, illetve Gus Bradley az emberetek. Utóbbinak nem örülnék. Előbbinél mindenegyüttvan, utóbbi zseniális fickó.
Ha olyan OCt kerestek, aki Bradfordból játékost farag, és akárkit képes megtréfálni, akkor én megkeresném Jeremy Batest!nkevés okosabb támadó szakember van, sajnos összeveszett Carrollal!Helmut Zimmer
mélységi támadók: 3 év alatt nem tudtak sem draftolni, sem igazolni ilyen playa-t? Avery speedsterbek volt hozva, nem vált be. Curry 3 éve a rosteren van, az egyik legjobb STer és ma a leggyorsabb wr-ünk, de még blokkolni sem teszik be. ahogy állunk legalább 1 próbát megérni képes-e route-ot futni, elkapni.
edzők + FO: szerintem a legnagyobb sár. a soxor leírtak röviden: nincs elképzelés sem az O sem a D arculatáról, nincs koncepció a milyen játékosok kellenek nekünk (akik mondjuk beleillenek az O stílusába), nem tudunk scoutolni, nem tudunk draftolni, nem tudjuk fejleszteni a játékosokat, rossz döntéseket hozunk a játékosokról (ki menjen, ki maradjon, ki játszon), szar gameplay, szar playcalling, szar time management, szar challenge, nincsenek következmények a nem teljesítésnek
GM és HC: tapasztalt GM és tapasztalt HC kell + új OL, QB, WR, kondi coach
különben meg GO RAMS!
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 12 éve
Ellenben JMD és Bradford a kispadon olyan szépen elbeszélgettek... csak tudnám miről...na ez a beszélgetés már nem volt barátságos (klikk)
süti
http://cdn2.sbnation.com/imported_assets/919567/mcd.gif
STL Curtain
több mint 12 éve
Az egyetlen aminek orulnek, hogy S.J-nek meglenne a hetedik szezon zsinorban 1000yard felett....FBKrisz+1000
STL Curtain
több mint 12 éve
FBKrisz
643
Az egyetlen aminek orulnek, hogy S.J-nek meglenne a hetedik szezon zsinorban 1000yard felett....
'I BELIEVE'
több mint 12 éve
FBKrisz
643
nem voltam az eredmenykovetoben de tegnap este megneztem a meccset, gondolom kitargyaltatok, de nekem a cseresznye a habon a 7-bol 5passz volt egy yardrol.Van egy 120kilos rasta terminatorord de a fogalmatlan SadmadbadBrad ivelget...hatha....tiszta vicc.Annyira huen tukrozi az egesz ,mentalitasat hozzaallasat az edzoi gardanak, JMD pokhendisege keverve Spag balfaszkodasaval, zsenialis paros.Majdnem olyan jok mint Batman es Robin, csak Spagnak nagyobb a fule.3. negyedben 12. perc alatt sikerul -3yardot haladni????!!!!!dobbenet.
A durva, hogy tenyleg a legroszabb Bulgert idezi Sam... :o
Kivancsi lennek egy olyan szezonra amikor egyben marad a kezdo O line, nem hullanak el a cornerek safetyk a pre season alatt mint a levelek...ha nem esik dirib darabra a csapat mar az elso utkozeskor...hogy akkor mit tudnank kezdeni a ligaval?
Ilyenkor jön az edzői stáb felelőssége, hogy ha láthatóan sérült az irányító, mi a büdös lóf*szért kell a passzt erőltetni még 1 yardról is? Oké, hogy a rosteren sérült az összes QB, Clemens meg kevesebb, mint egy hét alatt valószínűleg a playek nevét se tudta megtanulni, de az, hogy Bradford nem tud normálisan se járni és JMD bootleget hív... meg, hogy Spanglinak ez nem zavarja a szemét...
Ellenben JMD és Bradford a kispadon olyan szépen elbeszélgettek... csak tudnám miről...
Zimmer és Bradley-nek itt nem örülne senki. Egy, már tapasztalt HC-t szeretnénk, aki tudja is, hogy mit csinál és nem most akar beletanulni a szakmába, mint a nagyszerű Linehan és Spagnuolo.süti
'I BELIEVE'
több mint 12 éve
Ilyenkor jön az edzői stáb felelőssége, hogy ha láthatóan sérült az irányító, mi a büdös lóf*szért kell a passzt erőltetni még 1 yardról is? Oké, hogy a rosteren sérült az összes QB, Clemens meg kevesebb, mint egy hét alatt valószínűleg a playek nevét se tudta megtanulni, de az, hogy Bradford nem tud normálisan se járni és JMD bootleget hív... meg, hogy Spanglinak ez nem zavarja a szemét...Ellenben JMD és Bradford a kispadon olyan szépen elbeszélgettek... csak tudnám miről...
Zimmer és Bradley-nek itt nem örülne senki. Egy, már tapasztalt HC-t szeretnénk, aki tudja is, hogy mit csinál és nem most akar beletanulni a szakmába, mint a nagyszerű Linehan és Spagnuolo.
több mint 12 éve
Mirmurr alatt nagyon korszerű diverzifikált playbookot játszott Bradford, (Holmgren fa, kb. Minden sikeres o ezt játsza) JMD "elképzelései" nagyon mások. Eleve belehal a szépségne, és nem run first(nagyon nem)ja, nagyon bírom az írásait.Láttam ott is. Nagyon durván nyomja még mindig. Szerintem még most is több play elemzést néz, mint az egész szakmai stábunk... Kár, hogy hosszabított az ESPN-nel. 😕 (Ha jól tudom.)
viszont láttad az espn közvetítést? Gruden nagyon mondta mit tenne ha ő lenne a hallja kend a rams-nél...
hirtelen a fantazmagóriából a lehetséges szintre ugrott ő is és Crowher is: http://www.turfshowtimes.com/2011/12/13/2633326/nfl-coaching-rumors-bill-cowher-jeff-fisherDiamondsHead44
Az viszont a legkisebb probléma, hogy Bradford úgy néz, hogy "miafasztkeresekénitt". Nagyobb problémának látom, hogy JMD meg Spanglin az unalom teljes háztára kiül az arcukra. Elképzelni nem tudom mi járhat a fejükbe meccs közben... "Hmmm, vajon becsuktam otthon az ajtót...?"
Én sose voltam Bradford fan, és most tényleg borzalom amit csinál, de azt ne feledjük el, hogy mégiscsak egy ORotY volt. Megnézném normális körülmények között, hogy teljesíteni.
Viszont a szezonunkra az teszi fel a koronát, hogy hallani olyan hreket is, hogy lehet QB-t akarunk draftolni. 😀 Az milyen gyönyörű lenne...süti
Ahhoz, hogy működjön, meg kéne nyitni a területet mélységben, ehhez kellenek a Deshawn Jacksonok, Stevie Johnsonok... Na, hát ők nincsenek. Amíg ez nincs, addig kv LOS+ 15 yardot kell levédekezni, főleg, ha bele sem tud állni a dobásba!
A hox D amúgy sem egyszerű történet, a nem poziciós felállással, meg a rendszeresen ember ellen játszó DB sorral...
Ezzel együtt jó lenne JMD-t elfeledni, tragikusan arrogáns az ellenfelek védelmével, tök öncélü, amit csimál. Közel áll ahhoz, hogy tönkretegye Bradford karrierjét!
Szerintem ha HC kell, akkor Mike Zimmer, illetve Gus Bradley az emberetek. Utóbbinak nem örülnék. Előbbinél mindenegyüttvan, utóbbi zseniális fickó.
Ha olyan OCt kerestek, aki Bradfordból játékost farag, és akárkit képes megtréfálni, akkor én megkeresném Jeremy Batest!nkevés okosabb támadó szakember van, sajnos összeveszett Carrollal!
több mint 12 éve
ja, nagyon bírom az írásait.Láttam ott is. Nagyon durván nyomja még mindig. Szerintem még most is több play elemzést néz, mint az egész szakmai stábunk... Kár, hogy hosszabított az ESPN-nel. 😕 (Ha jól tudom.)
viszont láttad az espn közvetítést? Gruden nagyon mondta mit tenne ha ő lenne a hallja kend a rams-nél...
hirtelen a fantazmagóriából a lehetséges szintre ugrott ő is és Crowher is: http://www.turfshowtimes.com/2011/12/13/2633326/nfl-coaching-rumors-bill-cowher-jeff-fisherDiamondsHead44
Az viszont a legkisebb probléma, hogy Bradford úgy néz, hogy "miafasztkeresekénitt". Nagyobb problémának látom, hogy JMD meg Spanglin az unalom teljes háztára kiül az arcukra. Elképzelni nem tudom mi járhat a fejükbe meccs közben... "Hmmm, vajon becsuktam otthon az ajtót...?"
Én sose voltam Bradford fan, és most tényleg borzalom amit csinál, de azt ne feledjük el, hogy mégiscsak egy ORotY volt. Megnézném normális körülmények között, hogy teljesíteni.
Viszont a szezonunkra az teszi fel a koronát, hogy hallani olyan hreket is, hogy lehet QB-t akarunk draftolni. 😀 Az milyen gyönyörű lenne...
több mint 12 éve
nagyon érdekes cikk. stat a goal-to-go QB eredményességről. talán nem meglepő, hogy Sadford messze a legrosszabb 16-ből 1 sikeres passzal, ami 6,3%-os sikerességet jelent. ezzel az eredménnyel több mint 10 százalékponttal marad el a második legrosszabbtól. a listán 50 QB szerepel, akinek legalább 1 goal-to-go kísérlete volt."Check out Sam Bradford's 6.3 percent completion rate for the St. Louis Rams. He has completed only 1 of 16 attempts in goal-to-go situations, worst in the league by more than 10 percentage points among 50 players with at least one attempt. "
http://espn.go.com/blog/nfcwest/post/_/id/54213/some-shocking-goal-to-go-passing-stats
STL Curtain
több mint 12 éve
0.222ettől már nincs sokkal lejjebb
emléxem a gamf-on volt egy srác, aki perfect 2,0-ás átlagot csinált az egyik félévben úgy, hogy mindenből át ment
STL Curtain
több mint 12 éve
"What will Kroenke do with his coach? I don't know. He could blow up the entire football operation and fire everyone. Or he could fire GM Billy Devaney and keep Spagnuolo. Or he could build another Wal-Mart."ja, nagyon bírom az írásait.
Bernie-nek is vannak jó meglátásai. 😀
http://www.stltoday.com/sports/columns/bernie-miklasz/bernie-spagnuolo-must-be-on-the-hot-seat/article_4743a874-bb4d-56a4-b265-3ae3199d2a53.htmlsüti
hirtelen a fantazmagóriából a lehetséges szintre ugrott ő is és Crowher is: http://www.turfshowtimes.com/2011/12/13/2633326/nfl-coaching-rumors-bill-cowher-jeff-fisher
viszont én megnéztem még 1* a meccset. rosszabb volt mint élőben.
_Sadford-nak volt 8-10 olyan homály passza, miközben senki sem sürgette, hogy az valami hihetetlen. talán 2 olyan passza volt, ahol lehetett futni az elkapás után, értsd: nem kellett akrobatázni a levegőben, vagy csúszni a füvön
_Sadford testbeszéde az valami félelmetes volt: olyan mijafasztkeresekénitt (amikor van garantált 60 misim...)
_Kendricks nem tud blokkolni és soxor fogalma sincs hol van, viszont az egyetlen elkapása után úgy lelassított, mintha edzésen lenne és csak a route lefutása lett volna a cél
_Bajema dettó, csak ő nem tud elkapni sem
_Brown kövér és lassú, cserébe a blokkolás neki sem megy
_az OL-ben nem volt olyan játékos, aki az eredeti posztján játszott volna
_Goldberg kiváló tackle-t nyomott Jackson-on a wildcat-nél, tudnám mi a faszt forog visszafelé, miért nem előre blokkol
_a védelem gyakorlatilag egyetlen futást nem állított meg negatívban
_a time management, a playcalling, a personal selection, a challenge ismét kiváló volt (Benny Hill music)
_a bűvös 13 pontnál megint megálltunk
_saját hibák kritikus szitukban (false start 3&1-nél, illegal formation és társaik)
same old sorry rams
viszont így 5 év alatt ez lesz a 4. top 2-es pick 😂
STL Curtain
több mint 12 éve
hihetetlen volt, ami az idén már sokadszor fordult elő, miszerint 1&goal volt (most az 1 yardosról), SJ meg az oldalvonal külső szélén héderel. mikor beengedték, akkor sem ő kapta a labdát, á minek... passzok, qb sneak, stb. végre SJ megunta és elég unasszertíven kiordította véleményét, mire csak megkapta a labdát. be is hordta tédére. nem egy atomfizika...DiamondsHead44fogtam a fejem...
JMD egy fasz, Haley-t el tudnám itt képzelni, csak ki legyen a HC...
több mint 12 éve
"What will Kroenke do with his coach? I don't know. He could blow up the entire football operation and fire everyone. Or he could fire GM Billy Devaney and keep Spagnuolo. Or he could build another Wal-Mart."Bernie-nek is vannak jó meglátásai. 😀
http://www.stltoday.com/sports/columns/bernie-miklasz/bernie-spagnuolo-must-be-on-the-hot-seat/article_4743a874-bb4d-56a4-b265-3ae3199d2a53.html
több mint 12 éve
Nem tudom, szerintem most egész jók voltunk. :/ Már elég kilenc próbálkozás is, hogy 1 yardról TD-t érjünk el !!!
Átlagon felül szereztünk pontot !!!
Szereztünk TD-t, így még mindig nem estünk le 1TD/meccs átlagra.
Ismét ellenünk játszó lehet a hét játékosa.
JMD remélhetőleg elmegy Kansasbe.
Spangli meg a jó ku... izé... elég Phillyig.
több mint 12 éve
hihetetlen volt, ami az idén már sokadszor fordult elő, miszerint 1&goal volt (most az 1 yardosról), SJ meg az oldalvonal külső szélén héderel. mikor beengedték, akkor sem ő kapta a labdát, á minek... passzok, qb sneak, stb. végre SJ megunta és elég unasszertíven kiordította véleményét, mire csak megkapta a labdát. be is hordta tédére. nem egy atomfizika...
STL Curtain
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Azért mert szereted a csapatot 😊de 4 év NFL szinten semmi egyébként...ezt kapjuk negy eve...es ennek a huszadik hatvanyra emelt toketlenkedeseit, de kitartunk...hogy vajon miert??? :rolleyes:FBKriszSzerintem pedig ezeknek a srácoknak senki ne beszéljen pozitív hozzáállásról. Még itt vannak és ez mindent elmond a hozzáállásukról.Én ezt nem is vitatom, de ugye nem azért szurkolunk egy csapatnak mert sokat nyer, hanem mert szimpatikus...tehát a szurkolói érzéseket persze erősitik a győzelmek, de nem az kell hogy meghatározza kinek szurkol az ember hogy éppen melyik csapatnak hány Win-je van...
3 év alatt van annyi győzelmük, mint a patsnek egy évben. 😉Helmut Zimmer
Egyébként meg igazatok volt tegnap, én idén eddig egy fél Rams meccset láttam a tegnapin kivül, mostmár tudom hogy nem volt alaptalan a hitetlenkedés...gravedigger
több mint 12 éve
FBKrisz
643
ezt kapjuk negy eve...es ennek a huszadik hatvanyra emelt toketlenkedeseit, de kitartunk...hogy vajon miert??? :rolleyes:Szerintem pedig ezeknek a srácoknak senki ne beszéljen pozitív hozzáállásról. Még itt vannak és ez mindent elmond a hozzáállásukról.Én ezt nem is vitatom, de ugye nem azért szurkolunk egy csapatnak mert sokat nyer, hanem mert szimpatikus...tehát a szurkolói érzéseket persze erősitik a győzelmek, de nem az kell hogy meghatározza kinek szurkol az ember hogy éppen melyik csapatnak hány Win-je van...
Egyébként meg igazatok volt tegnap, én idén eddig egy fél Rams meccset láttam a tegnapin kivül, mostmár tudom hogy nem volt alaptalan a hitetlenkedés...gravedigger
'I BELIEVE'
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Szerintem pedig ezeknek a srácoknak senki ne beszéljen pozitív hozzáállásról. Még itt vannak és ez mindent elmond a hozzáállásukról.Én ezt nem is vitatom, de ugye nem azért szurkolunk egy csapatnak mert sokat nyer, hanem mert szimpatikus...tehát a szurkolói érzéseket persze erősitik a győzelmek, de nem az kell hogy meghatározza kinek szurkol az ember hogy éppen melyik csapatnak hány Win-je van...
Egyébként meg igazatok volt tegnap, én idén eddig egy fél Rams meccset láttam a tegnapin kivül, mostmár tudom hogy nem volt alaptalan a hitetlenkedés...