Los Angeles Rams
26 feliratkozó
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Nagyon jó pick. Már csak secondaryba kell az erősítés. Ahmad Black vagy Deandre McDaniel érkezhet?
több mint 13 éve
Gratula! Top5 legjobb pick között a tietek nálam, nagyon örültem ennek a húzásnak. Quinn-Long DE páros 😊 ? Muszáj idén Pittsburgh-be jönnetek 😊 ?
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 13 éve
El sem hiszem. Az előző év után egy újabb nagyszerű első körös pick! Csak így tovább...
több mint 13 éve
GM Devaney: Quinn was no brainer at 14.érthető. van egy éve tanulni Hall mögött/mellett. okos húzás
:cool:DoM
több mint 13 éve
nagy pickez a két első pick az utolsó két évben gyilok
minden elismerésem
több mint 13 éve
Kedvenc játékosom az egyik kedvenc csapatomba 😊 Öröm és bódottá van!
több mint 13 éve
Nagy grat srácok! 😊 😛
több mint 13 éve
Királyság, Gratu srácok!
több mint 13 éve
_várhatóan nem trédelünk (Devaney az életében nem trédelt még az első körben)_nagy a valószínűsége a D pick-nek az 1. körben, mivel tavaly az első 2, tavalyelőtt az első körben is O pick-ünk volt (de nyilván JJ-t nem hagyjuk ki, ha valami csoda folytán nem kel el az első 13 választás során...)
_ha D, akkor DL várható - azt nagyon szereti Spags, de nem hiszem, hogy Amukamara-t benn hagyná (ez lenne a másik csoda)
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 13 éve
Én speciel nagyon örülök a sorsolásnak. Szerintem jobb így, hogy az elején letudjuk az erősebb meccseket, ahol akár még 0-6-ról is bőven PO esélyesek lehetünk. Ha meg sikerül egy-egy meccset még behúzni akkor meg pláne. A 2 MNF meg kölün öröm, pláne, hogy Deamondsheadhez hasonlóan én is már öröm táncot jártam és a másodikat nem is vettem észre. 😀
több mint 13 éve
Al
594
Végre képernyőre kerülünk az ESPN America-n. 😊ja utána néztem tovább a schedule-t, de annyira megörültem a 2. sornál, hogy tovább nem néztem csak írtam :cool:DiamondsHead44MNF-et játszunk a 2. fodulóban a Giants-cel Nújorkban :cool:DiamondsHead44valamint a 14. héten a Seahawks ellen, szintén idegenbenFucu
több mint 13 éve
megérdemeltétek a két MNF-t 😊korrekt lesz a week 11-14 közötti SEA, ARI, at SF, at SEA négyes
több mint 13 éve
érdekes lesz , hogy csak a 9. fordulóban játszunk először csoportellenféllel és az utolsó 7 fordulóban ötször játszunk a csoporton belül. ez alapjaiban változtathatja meg a szezon első felének csoportsorrendjét.
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 13 éve
ja utána néztem tovább a schedule-t, de annyira megörültem a 2. sornál, hogy tovább nem néztem csak írtam :cool:MNF-et játszunk a 2. fodulóban a Giants-cel Nújorkban :cool:DiamondsHead44valamint a 14. héten a Seahawks ellen, szintén idegenbenFucu
STL Curtain
több mint 13 éve
MNF-et játszunk a 2. fodulóban a Giants-cel Nújorkban :cool:DiamondsHead44valamint a 14. héten a Seahawks ellen, szintén idegenben
a teljes menetrend:
Week 1: Sunday, Sep. 11, Philadelphia, 1:00 PM
Week 2: Monday, Sep. 19, at NY Giants, 8:30 PM
Week 3: Sunday, Sep. 25, Baltimore, 4:05 PM
Week 4: Sunday, Oct. 2, Washington, 1:00 PM
Week 5: BYE
Week 6: Sunday, Oct. 16, at Green Bay, 1:00 PM
Week 7: Sunday, Oct. 23, at Dallas, 4:15 PM
Week 8: Sunday, Oct. 30, New Orleans, 1:00 PM
Week 9: Sunday, Nov. 6, at Arizona, 4:15 PM
Week 10: Sunday, Nov. 13, at Cleveland, 1:00 PM
Week 11: Sunday, Nov. 20, Seattle, 4:05 PM
Week 12: Sunday, Nov. 27, Arizona, 1:00 PM
Week 13: Sunday, Dec. 4, at San Francisco, 4:15 PM
Week 14: Monday, Dec. 12, at Seattle, 8:30 PM
Week 15: Sunday, Dec. 18, Cincinnati, 1:00 PM
Week 16: Saturday, Dec. 24, at Pittsburgh, 1:00 PM
Week 17: Sunday, Jan. 1, San Francisco, 1:00 PM
több mint 13 éve
MNF-et játszunk a 2. fodulóban a Giants-cel Nújorkban :cool:
STL Curtain
több mint 13 éve
bő 1 héttel a draft előtt azt gondolom, hogy_nem pazarlunk el 1 pick-et azzal, hogy feltrédelünk
_Devaney továbbra sem tanult meg letrédelni, ergo
_az 1. körben a 14. helyről választunk
_ha JJ bennmarad őt, ha kimegy, akkor Liguet-t választjuk
_nagyon kinéz egy 2-3. körös RB pick (1 hete nincs olyan nap, hogy ne RB-ről szólna legalább 1 cikk)
_OLB-t és C-t játszani tudó G-t mindenképp kell(ene) szereznünk
STL Curtain
több mint 13 éve
Esze meg van hozzá. Süti örülne 😀HöriKíváncsi lennék ott mit alkotna. Csak aztán nehogy itt hagyja ezt a jó csapatot. 😂
több mint 13 éve
Lau ott is szétalázna mindenkit.
több mint 13 éve
Zbikowski sikereit látva mennej Laurinaitis is a ringbe, igaz ő pro wrestling műfajban. "I should take up pro wrestling. It'd be a natural transition," St. Louis Rams linebacker James Laurinaitis told The Lantern, Ohio State's student newspaper. Faterja egyébként WWE Hall of Fame bő másfél hete (Road Warriors-ből Animal). Később még azt is említi interjúban, hogy nem szeretné, ha elfogyna a pénze, megszokta a minőséget (ahogy ő mondja, college óta csak Nike cuccban jár), majd beszél, hogy a kutyusa is mindig a legjobbat érdemli.DenyEsze meg van hozzá. Süti örülne 😀
több mint 13 éve
Zbikowski sikereit látva mennej Laurinaitis is a ringbe, igaz ő pro wrestling műfajban. "I should take up pro wrestling. It'd be a natural transition," St. Louis Rams linebacker James Laurinaitis told The Lantern, Ohio State's student newspaper. Faterja egyébként WWE Hall of Fame bő másfél hete (Road Warriors-ből Animal). Később még azt is említi interjúban, hogy nem szeretné, ha elfogyna a pénze, megszokta a minőséget (ahogy ő mondja, college óta csak Nike cuccban jár), majd beszél, hogy a kutyusa is mindig a legjobbat érdemli.
több mint 13 éve
hétfőn az alábbi 12 játékos draft előtti látogatását erősítették meg:Ha lecsúszik Quinn nagyon remélem, hogy ő lesz a pick, nálam a class legjobb játékosa, illetve egyértelműen látszik, hogy szeretnének valami futót SJ mellé.
• RB: Alex Green, Hawaii; Mikel Leshoure, Illinois; Stevan Ridley, LSU; Daniel Thomas, Kansas State
• WR: Julio Jones, Alabama
• OL: Will Rackley, Lehigh
• DE: Cameron Jordan, California; Robert Quinn, North Carolina; Aldon Smith, Missouri
• DT: Corey Liuget, Illinois.
• LB: Mason Foster, Washington.
• DB: Marcus Gilchrist, ClemsonDiamondsHead44
több mint 13 éve
Chicago Bears - St. Louis Rams lesz (reméljük) a HoF Game, Aug. 7 Cantonés a többi meccs: Week 1 - vs. Indianapolis, Week 2 - vs. Tennessee, Week 3 - @ Kansas City, Week 4 @Jacksonville.