Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 13 éve
Csak realista....Te nagyon Colombo ellenes vagy.danylymég csak unofficial, de legalább már a honalpon van, hogy mire számíthatunk.míg le nem veszik a PUPról.
úgy gondolom, hogy majd gates átveszi a pr vagy a kr szerepet.
long-al most akkor mivan? meddig nem lehet velünk?Ventura
addig is szorítsunk Murthanak, hogy jó legyen LT-ként és akkor remélhetőleg Long visszatérésével ő lesz RT, colombo helyettbriareos
több mint 13 éve
én nem írom le colombot. majd megteszi ő helyettem.
több mint 13 éve
Nem életemben nem láttam NFL meccset. :rolleyes: Persze, hogy ismerem és láttam, de nem kell úton-útfélen fikázni. És mi van ha most összekapja(kapta) magát?
Nem kell itt még leírni senkit.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Te nagyon Colombo ellenes vagy.danylyláttad már játszani? ha majd igen akkor te is az leszel
több mint 13 éve
http://www.miamidolphins.com/depth-chartHát igen, lesznek még itt előre hátra mozgások a posztokon😊
első hivatalos 2011-es DC
megfelelően kezelendőbriareos
több mint 13 éve
Te nagyon Colombo ellenes vagy.még csak unofficial, de legalább már a honalpon van, hogy mire számíthatunk.míg le nem veszik a PUPról.
addig is szorítsunk Murthanak, hogy jó legyen LT-ként és akkor remélhetőleg Long visszatérésével ő lesz RT, colombo helyettbriareos
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
még csak unofficial, de legalább már a honalpon van, hogy mire számíthatunk.míg le nem veszik a PUPról.
addig is szorítsunk Murthanak, hogy jó legyen LT-ként és akkor remélhetőleg Long visszatérésével ő lesz RT, colombo helyett
több mint 13 éve
Dolphins signed DB K.J. Gerard, formerly of the Bears.
több mint 13 éve
Egyéb "fantasy" QB tipp beírás várható még?feldobnak egy egy témát had rágódjon a nép rajta. de most komolyan, kuladarabot minek hoznánk ide?
Most komolyan valaki ezeket egyáltalán esélynek veszi?
Vannak QB-ink (olyanok amilyenek), köszönjük szépen.danyly
több mint 13 éve
még csak unofficial, de legalább már a honalpon van, hogy mire számíthatunk.úgy gondolom, hogy majd gates átveszi a pr vagy a kr szerepet.
long-al most akkor mivan? meddig nem lehet velünk?
több mint 13 éve
http://www.miamidolphins.com/depth-chartelső hivatalos 2011-es DC
megfelelően kezelendő
több mint 13 éve
Egyéb "fantasy" QB tipp beírás várható még?Most komolyan valaki ezeket egyáltalán esélynek veszi?
Vannak QB-ink (olyanok amilyenek), köszönjük szépen.
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 910
csak kérdeztem mert olvastam valahol. (ritka vendégszerető népség vagytok)Az komoly, hogy ajánlatot tettetek Brett apónak? 😀Amadeus91persze
köszönjük, gyere máskor isbriareos
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Az komoly, hogy ajánlatot tettetek Brett apónak? 😀Amadeus91persze
köszönjük, gyere máskor is
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 910
Az komoly, hogy ajánlatot tettetek Brett apónak? 😀
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
rátaláltam erre az igazán gyöngyszem tavalyi detroit elleni meccsre (egyfajta karácsonyi ajándék volt)kb 30 percben összevágva
1st half:
http://www.youtube.com/watch?v=krmFniwBHw4&feature=related
2nd half:
http://www.youtube.com/watch?v=8e-BrWjJcJk
több mint 13 éve
Meg Fox sem meg Elway sem, hogy gebednének meg.tebowt mindenki szeretibriareosCsak az ellenfelek nem 😉visi_b
Rickyt nem kommentálom, én nem bírom.
Sosem feledem azt amit tett, akkor sem ha megmagyarázta miért.
több mint 13 éve
Miami
964
Uj futó éra kezđödik,remélhetöleg jobb mint tavaly.
több mint 13 éve
Ricky megy a ravensbe.Nekem nem kár. De remélem inkább majd hátráltatja a Ravens-t mint előre viszi főleg ha velünk kerülnek össze. 😊
kárbriareos
több mint 13 éve
hát de mos tkomolyan? hát azt, hogy szerintem azt csinál amit akar 😊 mászkálhat tőllem "i luv dolphins" pólóban is... addig amig túl nem lépi a fan kört 😀mit szólnál, ha azt mondanám, JaMarcus barátunk delfines polóban sétált tegnap Miami-ban? 😀DenyAz idei év jelmondata: Szeretnék Henne rajongó lenni! 😀mit?
Ventura hozta fel ezt legutóbb 😂Csabee13
úristen ilyen köcsög híreket olvasni... favre, tebow. ez csak lol lehet és semmi más
Ventura
több mint 13 éve
mit szólnál, ha azt mondanám, JaMarcus barátunk delfines polóban sétált tegnap Miami-ban? 😀mit?aki elkezd pörögni a Tebow2Miami vonalon azt ignorálom mostantólbriareosAz idei év jelmondata: Szeretnék Henne rajongó lenni! 😀
úristen ilyen köcsög híreket olvasni... favre, tebow. ez csak lol lehet és semmi más
Ventura
több mint 13 éve
Bush írta ma: Good productive day today at Dolphins Scrimmage. My man Chad Henne was on fire...aki elkezd pörögni a Tebow2Miami vonalon azt ignorálom mostantólbriareosAz idei év jelmondata: Szeretnék Henne rajongó lenni! 😀
több mint 13 éve
mit?aki elkezd pörögni a Tebow2Miami vonalon azt ignorálom mostantólbriareosAz idei év jelmondata: Szeretnék Henne rajongó lenni! 😀
hát az éra utolsó darabjának is búcsút intünk. pápá 😕