NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
San Francisco 49ers - Chicago Bears
2
2
2:20, ARENA4
Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 14 éve
tudomásom szerint már a NEP PS-ben vanmascheranoAkkor aktiválják Vollmer helyett.
több mint 14 éve
tudomásom szerint már a NEP PS-ben van
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 14 éve
The Miami Dolphins have signed OG Nate Garner and SS Tyrone Culver to one-year contract extensions, which means both players are signed through the 2012 season. Financial terms were not disclosed.Kopa is lehet, h megy Bostonba.
több mint 14 éve
Henne, Long, Dansby and Bell voted Team Captains for 2011!
több mint 14 éve
thomas meghúzta a combhajlítóját, ezért hoztuk vissza LJ-tbriareosNa akkor élesben aligha látjuk hétfőn...
több mint 14 éve
Az azért vigasztal, hogy nemcsak én értettem félre elsőre.Mi kidobjuk, Boston-ban meg kezdő lesz ... pl.: NinkovicDM13Itt nem erről van szó...DM13Valószínűleg nincs túl nagy jelentősége a dolognak, de itt miről van szó? (Tökéletesen nem értem, mit szeretnél mondani.)tomi-tomi
Ha hozzávesszük, hogy az új fiú is tud long snap-et, mint Ninko, akkor tuti kezdő a Pats-ben. 😊
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
thomas meghúzta a combhajlítóját, ezért hoztuk vissza LJ-t
több mint 14 éve
A futó Larry Johnson újra lett igazolva, miután múlt héten el lett küldve.Denyfigyelem. hülyének tettetik magukat, de közben borzasztó okos taktikázás folyik. nem véletlen fogunk a playoffba bejutni. már most előre megmondom.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 14 éve
Feinga helyéreA futó Larry Johnson újra lett igazolva, miután múlt héten el lett küldve.DenyNocsak, kinek a helyére????DM13
több mint 14 éve
Azt tudjuk... az az alap😀alapjáraton információkat szednek ki belőlle. stratégiák, stb...VenturaValószínűleg nincs túl nagy jelentősége a dolognak, de itt miről van szó? (Tökéletesen nem értem, mit szeretnél mondani.)tomi-tomiMi kidobjuk, Boston-ban meg kezdő lesz ... pl.: NinkovicDM13
több mint 14 éve
A futó Larry Johnson újra lett igazolva, miután múlt héten el lett küldve.DenyNocsak, kinek a helyére????
több mint 14 éve
A futó Larry Johnson újra lett igazolva, miután múlt héten el lett küldve.
több mint 14 éve
alapjáraton információkat szednek ki belőlle. stratégiák, stb...Mi kidobjuk, Boston-ban meg kezdő lesz ... pl.: NinkovicDM13Itt nem erről van szó...DM13Valószínűleg nincs túl nagy jelentősége a dolognak, de itt miről van szó? (Tökéletesen nem értem, mit szeretnél mondani.)tomi-tomi
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 14 éve
Mi kidobjuk, Boston-ban meg kezdő lesz ... pl.: NinkovicValószínűleg nincs túl nagy jelentősége a dolognak, de itt miről van szó? (Tökéletesen nem értem, mit szeretnél mondani.)tomi-tomiHa igazad is lenne a sejtetéseddel, nincs bagoly mondja verébnek érzésed? 😊tomi-tomiItt nem erről van szó...DM13
több mint 14 éve
Valószínűleg nincs túl nagy jelentősége a dolognak, de itt miről van szó? (Tökéletesen nem értem, mit szeretnél mondani.)Itt nem erről van szó...DM13Edds menni Boston, minő meglepő ....DM13Ha igazad is lenne a sejtetéseddel, nincs bagoly mondja verébnek érzésed? 😊tomi-tomi
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Itt nem erről van szó...Ha igazad is lenne a sejtetéseddel, nincs bagoly mondja verébnek érzésed? 😊tomi-tomiRemélem is !Edds menni Boston, minő meglepő ....DM13
Livas -sal mi van?DM13
több mint 14 éve
triangle
1 283
...na ugye, van amiben egyetértünk 😀
bármi lehet, a lényeg h végre élesben zúzunk, meg h J-E-T-S, SUCK! SUCK!! SUCK!!!briareos
több mint 14 éve
nem szeretem az ilyen előjelű meccseket. nem tűnik túl jónak az ellen, mi annál inkább, aztán nehogy nagy pofáraesés legyen. kicsit olyan érzésem van, mint a tavalyi browns meccs előtt, de ne legyen igazam.triangleannál inkább jónak tűntök? 😊
bármi lehet, a lényeg h végre élesben zúzunk, meg h J-E-T-S, SUCK! SUCK!! SUCK!!!
több mint 14 éve
Ha igazad is lenne a sejtetéseddel, nincs bagoly mondja verébnek érzésed? 😊Edds menni Boston, minő meglepő ....DM13e.j. meg úgy tűnik átment a waiweren, szóval lehet megy ps-bebriareosRemélem is !
Livas -sal mi van?DM13
több mint 14 éve
jó, mi meg behúztuk azt a Yvalami TE-t, egál. mind kettő repülni fog meccs utánEdds menni Boston, minő meglepő ....DM13e.j. meg úgy tűnik átment a waiweren, szóval lehet megy ps-bebriareosRemélem is !
Livas -sal mi van?DM13
több mint 14 éve
Edds menni Boston, minő meglepő ....e.j. meg úgy tűnik átment a waiweren, szóval lehet megy ps-bebriareosRemélem is !
Livas -sal mi van?DM13