Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 13 éve
egyébként ki az aki úgy tervezi, hogy részt vesz a "back to football ceremónián"?
több mint 13 éve
Ki mit vár a mai meccstől és főleg az újoncok közül kitől vár meglepit ?DM13személy szerint thomastól szép bemutatkozást várok, de bush-t is szeretném, ha odatenné magát: magyarul lássam/lássuk azt, hogy a futókban lehet remény, ha szakad a cérna
ezenfelül henne, hogy dobálgat és a cseréire is eléggé kíváncsi vagyok, főképp moore-ra.
a wr sorban gates-ra főképp.
az ol-ben, hogy kb mit várhatunk.
az egész defense-től, hogy mit tud az ellefél offense ellen tevékenykedni. miből mennyit kapunk és mi mit adunk ezért. örülnék, ha edds tevékenykedne, de odrick is megmutathatná, hogy valamicskét tud. jones-t várnám, hogy villogjon.
jujj! kifelejtettem a drága wilsonomat! na őrá...!
több mint 13 éve
Ki mit vár a mai meccstől és főleg az újoncok közül kitől vár meglepit ?
több mint 13 éve
Bush veterán, Thomas rookie.
több mint 13 éve
nem hiszek én abban hogy reklám. egyenlőre biztosabb mint thomas.Úgyis rotálódnak, de Bush jobb reklám akárhogy is nézem, és gondolom jelenleg ez is számított.Geerinem thomas lesz a kezdo futo ? :oFakebushkristof
na holnap hajnalban 01:30kor találkozó 😀 kegyetlen kíváncsi vagyok hogy szuperálunk... football hiányom van :cool:
több mint 13 éve
Úgyis rotálódnak, de Bush jobb reklám akárhogy is nézem, és gondolom jelenleg ez is számított.nem thomas lesz a kezdo futo ? :oFakebushkristof
Mindig jövőre!
több mint 13 éve
http://www.sun-sentinel.com/sports/miami-dolphins/fl-miami-dolphins-position-battles-0811,0,448590.photogallery?index=free-safety1.) én kipórbálnám jones-t kezdőben
na ti melyik poszton kire szavaznátok? 😊kristof
2.) incongnito barátom
3.) henne. nem láttam moore-ból egy percet sem. egy pár meccset megnéznék, hogy moore irányít. egyébként meg henne rendelkezik dolphins playbook tapasztalattal, és ismeri a csapattársakat pár éve.
4.) értelemszerű, hogy thomas. bár még nem láttam semmit tőlle, de erősen bízom benne. harmadik számú futónak pedig hilliard.
5.) clay. hibrid játékos.
nem thomas lesz a kezdo futo ? :oFakemit gondoltál? 😊 mikor van egy nagy név a csapatnál, aki pár év tapasztalattal rendelkezik, és még mellé nagyszerű futó...
de remélem thomas majd egy nap kezdő lesz és nagy hírű 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem thomas lesz a kezdo futo ? :oFakebush
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem thomas lesz a kezdo futo ? :o
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
http://www.sun-sentinel.com/sports/miami-dolphins/fl-miami-dolphins-position-battles-0811,0,448590.photogallery?index=free-safety na ti melyik poszton kire szavaznátok? 😊
több mint 13 éve
Lehet hogy nem is kéne már foglalkozni a dologgal. Henne irányít, aztán lesz ami lesz. Jövőre meg lehet új ember után nézni, ha Chad nem tud produkálni.Shawn84Persze, ez nyilvánvaló, pont ezért tépem a hajamat, hogy minden idiótával összehoznak már minket.
Mindig jövőre!
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Lehet hogy nem is kéne már foglalkozni a dologgal. Henne irányít, aztán lesz ami lesz. Jövőre meg lehet új ember után nézni, ha Chad nem tud produkálni.
több mint 13 éve
Culpepper a következő vicc amit emlegetnek... írogatnak.Csabee13Istenem, valahogy el kéne terjeszteni, hogy én leszek a Fins új irányítója 😀
Mindig jövőre!
több mint 13 éve
ő még él?amúgy ne játszadozzunk, hozzuk vissza griese-t. persze bob-ot 😀
több mint 13 éve
Culpepper a következő vicc amit emlegetnek... írogatnak.
több mint 13 éve
minden évben vannak ilyenek, tavaly is volt pár.
több mint 13 éve
8.1. : Mark Masterson (LB) signed.a Cards-nál is volt olyan, aki TC eleén lett szerződtetve és tegnap (talán) úgy gondlota neki elég volt a fociból 😊
8.9. : Mark Masterson (LB) retired.
Felért a csúcsra vagy elvették a kedvét a football-tól ? :cool:DM13
több mint 13 éve
8.1. : Mark Masterson (LB) signed.8.9. : Mark Masterson (LB) retired.
Felért a csúcsra vagy elvették a kedvét a football-tól ? :cool:
több mint 13 éve
crowder azt mondta interjúban, hogy ugye volt a patsnél workouton és teljesen furcsa volt hogy a dummiek pirosak nem narancsok stb. világéletében florida államban játszott, és úgy volt vele h egye fene, pénz van, csaj terhes. legyen nyugi.Az a lényeg, h az ember érezze jól magát a bőrében.
majd nyomatja a rádió showjátbriareos
RW-nek meg örülök, h jó csapatot talált. Nekem hiányzik, de remélem az újak majd feledtetik.
több mint 13 éve
crowder azt mondta interjúban, hogy ugye volt a patsnél workouton és teljesen furcsa volt hogy a dummiek pirosak nem narancsok stb. világéletében florida államban játszott, és úgy volt vele h egye fene, pénz van, csaj terhes. legyen nyugi.majd nyomatja a rádió showját
több mint 13 éve
http://thefinsiders.com/video-posts/2011/cameron-wake-media-availability-8911 Wake interjú, persze félmeztelenül 😀
Mindig jövőre!
több mint 13 éve
Crowder bármennyire is egy nagypofájú (a szó minden értelmében 😀 ) barom volt, és szerettem, mert ízig-vérig a mi nagypofájú barmunká vált a szememben 😊 Azért azt hittem elmuzsikál még pár évet,véleményem szerint jó pár helyre beférne kezdőnek, persze nem biztos hogy a térdeivel szívesen játszana/szenvedne egy jó négygyőzelemperszezon csapatban.
Mindig jövőre!
több mint 13 éve
most olvastam én is meglepett. Mondjuk a térdei egyre rosszabbak, pénze van elég, szóval valahol meg is értem
több mint 13 éve
Gondoltátok volna? http://www.nfl.com/news/story/09000d5d82156fe4/article/former-dolphins-lb-crowder-abruptly-announces-retirement
😊 azért bírtam ezt a hülyét
több mint 13 éve
Coach Sparano is answering questions right now about Friday's pre-season opener in Atlanta! Watch the press conference live: http://www.miamidolphins.com/back-football
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.