NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Minnesota Vikings
39 feliratkozó
több mint 12 éve
Ezt az edzői stábot jövőre nem akarom itt látni, idióta banda.
több mint 12 éve
Mindenkinek zúznia kell ma !!!😊
több mint 12 éve
Allennek zúznia kell ma.
több mint 12 éve
Gameday! A mai meccset jó lenne behúzni, kíváncsian várom hogyan fog alakulni. Javuló játékot várok, legalább olyat mint a Jax elleni első félidő utolsó 2 percében, valamint a második félidőben, a secondary most igazi vizsgafeladatot kap, Luck passzai ellen meglátjuk mennyit ér. Skol Vikings!
több mint 12 éve
és ott van még Rudolph (TE) is...
több mint 12 éve
Biztos sokat lesz pályán, blokkolásai nagyon kellenek majd. Illetve Ponder blitzeknél/ erős pass rushnál tuti őt is sokat fogja használni.Alig. Nem erőltették a játékát. Még nincs 100%-os állapotban.Go Vikings!Értem. Köszi.
Mennyire mennek majd nálatok a 2 TE játékok, azt lehet tudni? Mintha azt olvastam volna még nyáron,hogy kvázi ezért lett idehozva.undisputedly
több mint 12 éve
A miértre a válasz nem a focitudása. Biztos tudod, hogy rendelt némi marijuanát egy bulijára, házhoszszállítással!😊 A helyi rendőrség nem is tétlenkedett, bizony, le is sittelték. A Vikings adott neki egy esélyt (a 32-es mezőnyben csupán 3 csapat mutatott érdeklődést iránta az eset után), a szerződése éppen ezért 1 évre szól... Jó játékos a pályán, ezt azért nem kell bizonyítania, a kérdőjel a pályán kívüli dolgaira bukkanhat fel.Valamiért csak nem kapkodtak érte a csapatok...Bazzaniés Jerome??? (van 2 jó WR-ünk)ZoliZoltánMajd kiderül. Kedvelem a játékát, képes szép játékokra, de a legegyszerűbb labdákat is képes elejteni. Harvintól még messze jár.Pálca
több mint 12 éve
Valamiért csak nem kapkodtak érte a csapatok...és Jerome??? (van 2 jó WR-ünk)ZoliZoltánMajd kiderül. Kedvelem a játékát, képes szép játékokra, de a legegyszerűbb labdákat is képes elejteni. Harvintól még messze jár.Pálca
több mint 12 éve
a 2 jó WR is kevésgyaluJaja. A mai passz orientált játékban legalább 3-4 jó WR kell egy csapatnak. Lásd az NFC North másik 3 csapatát. Eddig megúsztuk, hogy a medvéknél is hiány van ebből idénre megkaptuk őket is rendesen...
több mint 12 éve
és Jerome??? (van 2 jó WR-ünk)ZoliZoltánMajd kiderül. Kedvelem a játékát, képes szép játékokra, de a legegyszerűbb labdákat is képes elejteni. Harvintól még messze jár.
több mint 12 éve
és Jerome??? (van 2 jó WR-ünk)
több mint 12 éve
Jól emlékszel, ezt írták. Szerintem mindenképp erőltetve lesz a 2 TE-s játék, mert kevés a jó wr(csak Harvin), AP-nek plusz egy jól blokkoló ember, valamint nem hiszem, hogy ekkora fizetést kapott volna egy csere TE.Alig. Nem erőltették a játékát. Még nincs 100%-os állapotban.Go Vikings!Értem. Köszi.
Mennyire mennek majd nálatok a 2 TE játékok, azt lehet tudni? Mintha azt olvastam volna még nyáron,hogy kvázi ezért lett idehozva.undisputedly
több mint 12 éve
Alig. Nem erőltették a játékát. Még nincs 100%-os állapotban.Go Vikings!Értem. Köszi.
Mennyire mennek majd nálatok a 2 TE játékok, azt lehet tudni? Mintha azt olvastam volna még nyáron,hogy kvázi ezért lett idehozva.
több mint 12 éve
Alig. Nem erőltették a játékát. Még nincs 100%-os állapotban.
több mint 12 éve
Srácok, Carlson játszott? Nem találok róla infót.
több mint 12 éve
zsír videó. 😊Sajna most nem leszek eredménykövetőben és csak hétfőn fogom megnézni a wint 😊
ja és vasárnap megint 19:00-kor van a meccs magyar idő szerint!
Nehogy valaki úgy járjon ,mint én....😊)
mi lesz szerintetek a meccsen?
GO VIKES !!ZoliZoltán
több mint 12 éve
zsír videó. 😊ja és vasárnap megint 19:00-kor van a meccs magyar idő szerint!
Nehogy valaki úgy járjon ,mint én....😊)
mi lesz szerintetek a meccsen?
GO VIKES !!
több mint 12 éve
Egy jó kis videó:www.vikings.com/media-vault/videos/Adrian_Peterson_Inside_APs_Return_Performance/5b515b2b-b325-4e02-ba77-9620baa58f5c
több mint 12 éve
Elindult a szezon kicsit újra felélesztettem az NFC North csevegőt.Gyertek vitázni, tippelni, eszmét cserélni.
több mint 12 éve
Egy kis pff összefoglaló:www.profootballfocus.com/blog/2012/09/10/re-focused-jaguars-vikings-week-1/
Látszik hogy Allen nem volt a toppon,de azért Robison nagy teljesítménye annak is köszönhető, hogy Allen felé nem mert Gabbert semmit csinálni. De lesz ő mégjobb. Monroe azért egész pofás kis tackle. Majd a Colts ellen.
több mint 12 éve
Jó meccs volt nagyon!Kár,hogy az 1. félidőt majdnem végig aludtuk...
AP !!! 8)
Pondernek sokat kellett menekülnie... 😕 Azért bízom Benne!
Allen mintha pályán se lett volna.😕
...és azért egy extra pont blokkunk is volt! 😛
Nem kis jelentősége lett a végére!
GO VIKES!
Coltsot verni kell!
több mint 12 éve
A végén a sárkányhajó futott be, elsődlegesen ez a lényeg. Tavaly az ilyen meccseket buktuk el sorban. Nyilván fejlődni kell, mert az első félidőt átaludta a támadó alakulat. AP-nek nagyon örültem, mondjuk szar úgy meccset nézni, hogy a kupac alján minden rendben van-e minden egyes playe után, már amikor odakerül... 😊 De ennyi izgalmat megér, ha nincs baj.Tobynak többet kell futni, Percyt pedig kevesebbet küldeni középre, (nem azért emrt nem lenne jó benne, hanem ne daráltassuk fel) ellenben a keresztbe széles futásokba akár faeke-ként is segítene.
Percy egy állat, tessék jó szerződést dugni az orra alá, mert igazi playmaker, akit meg kell tartani, és elégedettnek tudni.
A védelemben Kewin talán újra életjeleket mutat, és Robison is jó lesz, Jared pedig, ha tepernek mellette a többiek újra nagy szezont futhat. A sec fiataljaiban is vna lehetőség, de csak ha a nyomást fenn tudjuk tartani, de ez is fejlődés tavalyhoz képest amikor a nyomás ellenére sem ment a védekezés.
Nem kell túlértékelnünk a dolgot, de a győzelemnek mindig örülni kell. Tegyük hát ezt mi is.
De a hétvégén új ütközet, és újabb kihívás. Talán a COlts védelmét jobban ismerve az Offense jobban fel tud készülni.
A Jagsnek pedig sok sikert, számomra szimpatikus csapat, tartsák meg Drew-t merrt kell ő oda, és induljon be Blackmon is.
több mint 12 éve
Egy hétig pozitív a mérlegünk, ez elég régen fordult velünk elő utoljára. Én elemzés helyett erre hívnám fel a figyelmet, becsüljük meg mert lehet ismét egy évet kell erre várni.Lucky fiu megtudja milyen az mikor a Vikes D-fal jon vele szembe. A Colts meccset hozni kell mindenkeppen.
A meccs első félideje csapnivaló volt, attól tartottam hogy elvernek minket nagyon, szerencsére a Jax sem világverő csapat, és nem használták ki a lehetőséget. Izgalmas idény van kilátásban, azt hogy jó úton járunk-e majd decemberben...
Addig is ilyen izgalmas meccseket kívánok magunknak és a csapatnak is, fejlődni ezeken lehet igazán, még ha nem is nyerhetünk meg minden OT-t. Ahogy tavaly a Lions ellen el is vesztettük, ha azt akkor hozzuk talán jobban sül el a szezon.
Most viszont örüljünk, izzadtságszagú, kiharcolt győzelem, SKOL VIKINGS!vsanyi132
több mint 12 éve
Egy hétig pozitív a mérlegünk, ez elég régen fordult velünk elő utoljára. Én elemzés helyett erre hívnám fel a figyelmet, becsüljük meg mert lehet ismét egy évet kell erre várni. A meccs első félideje csapnivaló volt, attól tartottam hogy elvernek minket nagyon, szerencsére a Jax sem világverő csapat, és nem használták ki a lehetőséget. Izgalmas idény van kilátásban, azt hogy jó úton járunk-e majd decemberben...
Addig is ilyen izgalmas meccseket kívánok magunknak és a csapatnak is, fejlődni ezeken lehet igazán, még ha nem is nyerhetünk meg minden OT-t. Ahogy tavaly a Lions ellen el is vesztettük, ha azt akkor hozzuk talán jobban sül el a szezon.
Most viszont örüljünk, izzadtságszagú, kiharcolt győzelem, SKOL VIKINGS!