NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Minnesota Vikings
39 feliratkozó
több mint 12 éve
csak az én véleményem de a Po-ra ezzel a 2 meglepetésgyőzelemmel sem lett sokkal nagyobb esélye a Vikes-nak. Nagyon szép eredmény de elég hosszú a szezon, nem vagyok biztos benne hogy 10-6-ot össze tudna hozni Minesszóta. Nem tisztem de megvédem Hörit ebben a kérdésben.Múltkor vmelyik balfék szagértő a sport tv-ben azt állította, minket majd mindenki laposra ver idén. Ezek a zöldfülű tudatlanok...Nem arra gondolsz amikor feltette valaki kérdésnek hogy mennyi esélye van a Vikings-nek a PO-ra?Höri volt,csórit azóta rendesen szívatják Minnesota-ban 😀Joco
😊Go Vikings!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Múltkor vmelyik balfék szagértő a sport tv-ben azt állította, minket majd mindenki laposra ver idén. Ezek a zöldfülű tudatlanok...Nem arra gondolsz amikor feltette valaki kérdésnek hogy mennyi esélye van a Vikings-nek a PO-ra?Höri volt,csórit azóta rendesen szívatják Minnesota-ban 😀
😊Go Vikings!
több mint 12 éve
Egyébként Ponder az egyetlen kezdő irányító, aki még nem dobott interception-t, reméljük sokáig elkerüli a pick-ek prezentálását.😊
több mint 12 éve
Múltkor vmelyik balfék szagértő a sport tv-ben azt állította, minket majd mindenki laposra ver idén. Ezek a zöldfülű tudatlanok...😊
több mint 12 éve
ez kész:Chris Kluwe @ChrisWarcraft
Quest Complete. 1/2 of Lion Mane obtained. Reward: 6.25% exp. Achievements unlocked: [Invisible Zebras, Logan's Run (Me Over Again)].
😀
több mint 12 éve
A védelmet nagyon jól összeszedte Alan Williams és gondolom Fraziernek is benne van a keze.Tulajdonképp támadójáték nélkül nyertünk(najó, AP néha hasított).
Ponder ma gyenge volt az eddigiekhez képest, és rendre rossz helyre fordul ki.
Több negatívumot nem írok, egy a lényeg:
3-1 NFC North 1. hely-egy napig biztos egyedül
több mint 12 éve
Szenzációs győzelem egy olyan csapat ellen, ami sosem adja fel! Gratula a srácoknak, szép volt.
több mint 12 éve
SKOOOOL !!!
több mint 12 éve
Nagyon nehéz meccs lesz ma. A védelemnek ugyanúgy pörögni kell végig, mint múlt héten. A secondaryre pedig az idei eddigi legnehezebb feladat hárul. Bravúr kell a győzelemhez, de nem lehetetlen!Skol Vikings!
több mint 12 éve
Van egy eladó Favre mezem!(azt hiszem 2009-es)zsír új!XL-es.
több mint 12 éve
"Dallas firm is chosen to design new Vikings stadium."www.startribune.com/local/minneapolis/171776421.html
több mint 12 éve
Ámen! 😊---------------
Van egy mezzel/mezekkel kapcsolatos kérdésem.Vettem egy Favre mezt.Nincs a V-nyakon NFL logó(ez gondolom vmi licensz dolog miatt...),a két vállon pedig nincs a szőke faszi logó(pedig '96 óta rajta van).2009-es mez!
vagy lehet ,hogy nem is kell rá?nem tudom pontosan melyik évben ,hogy néztek ki a mezek...erről van valami infós oldal?
köszi
Z
több mint 12 éve
Utolsó 11 meccsünk szopó volt csoporton belül...Frazier HC-ként 0-8 az NFC North-ban...
Zsinórban 3 vereség a Lions-tól...
Ezeknek most véget kell vetni!!
több mint 12 éve
itt egy kis összefoglaló a 49ers elleni alázásról. jó szórakozást hozzá:köszi!faszajó kis írás!😊
vikingscountry.wordpress.com/2012/09/25/bravuros-vikings-gyozelem-a-49ers-ellen/KmetyG
köszönjük! 😊itt egy kis összefoglaló a 49ers elleni alázásról. jó szórakozást hozzá:erősen hatásvadász az alázás 😊 de Rudolph bravúros elkapása a második TD-nél akkora OPI volt, mint a ház. aztán egy drive-on belül 3 ajándék bünti benne 2x15 yard.
vikingscountry.wordpress.com/2012/09/25/bravuros-vikings-gyozelem-a-49ers-ellen/KmetyG
nem nyavajgok, de ezt a bírók engedték sajnos. amúgy tényleg jól játszott a csapatotok. sok sikert a továbbiakra.petey
több mint 12 éve
itt egy kis összefoglaló a 49ers elleni alázásról. jó szórakozást hozzá:erősen hatásvadász az alázás 😊 de Rudolph bravúros elkapása a második TD-nél akkora OPI volt, mint a ház. aztán egy drive-on belül 3 ajándék bünti benne 2x15 yard.
nem nyavajgok, de ezt a bírók engedték sajnos. amúgy tényleg jól játszott a csapatotok. sok sikert a továbbiakra.
több mint 12 éve
Nem tört el Mistral Raymond bokája, csak pár hetet kell kihagynia. Addig Sanford helyettesíti.PálcaSzokatlan, de Sanford most megállta a helyét, mint safety. Kár Mistral-ért, végre kezdett beérni, és jó párost alkottak Harrison Smith-szel. Remélem Jamarca sem bénázik majd úgy, mint tavaly.😊
több mint 12 éve
itt egy kis összefoglaló a 49ers elleni alázásról. jó szórakozást hozzá: vikingscountry.wordpress.com/2012/09/25/bravuros-vikings-gyozelem-a-49ers-ellen/
több mint 12 éve
Nem tört el Mistral Raymond bokája, csak pár hetet kell kihagynia. Addig Sanford helyettesíti.
több mint 12 éve
Nagyot játszottunk! 😊és igen játszani kell Rudira! 😀
Amit Ponder mg megfutott! 😛
jók voltunk...utóbbi időben nem tudom mikor láttam iylen jól játszani a csapatot!
meccs előtt mondtam ha nyerünk veszek egy Ponder mezt... 😊
több mint 12 éve
Lions - Titans meccs végét megnéztem a mi meccsünk után, nagyon érdekes egy mérkőzés volt!😊
több mint 12 éve
Nah hát 2-1el számoltam szezon előtt bár nem így 😊. Szép győzelem még akkor is ha a bírák kritikán alul tolták néha. Allennek meg van a sackje FF-el, látszott mennyire felszabadult. Jövő héten megyünk a megtört Lionshoz, hátha, bár nem mi leszünk az esélyesek.
több mint 12 éve
Gratulálok! Nagyon szarok voltunk, megérdemeltétek. Pont azzal nyertetek amiben tuti biztosak voltunk, hogy jók leszünk.Mégegyszer gratula
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
Nagy győzelem. A meccset még nem láttam, de nagyon összerakott, erős csapatot győztünk le, és ez a 49-esek mutatott teljesítményétől független is szép teljesítmény.