Minnesota Vikings
39 feliratkozó
több mint 12 éve
Történések a 7. napról:vikingscountry.wordpress.com/2012/08/02/training-camp-7-nap/
több mint 12 éve
Hogy valami normális komment is legyen itt, Carlson pár hétig nem edz, az ACL-jével van gebasz, de nem szakadás, ami megnyugtató.
több mint 12 éve
GO VIKINGS !!!ZoliZoltánROFL életben tartod a topicot, hajrá 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
GO VIKINGS !!!
több mint 12 éve
Kedves kis üzenet, de csak egyet tudunk vele érteni. 😀Itt az összefoglalója az első és második napnak a Training Campról.
vikingscountry.wordpress.com/2012/07/28/training-camp-1-nap/
vikingscountry.wordpress.com/2012/07/29/training-camp-2-nap/
több mint 12 éve
www.facebook.com/photo.php?fbid=391723810890062&set=a.391723804223396.90971.106003109462135&type=1&theaterJosh Robinson üzenete, egy Packers szurkoló járgányára tűzve 😀
több mint 12 éve
Megérkezett a csapat az edzőtáborba, cikk képekkel.😀vikingscountry.wordpress.com/2012/07/26/a-vikings-megerkezett-mankato-ba-kepekkel/
bocs a duplaposztért
több mint 12 éve
Így igaz Kalil aláírt, elsőből az utolsó lett, de nem rossz értelemben.vikingscountry.wordpress.com/2012/07/26/matt-kalil-4-evre-irt-ala-a-vikings-al/
több mint 12 éve
And Vikings announced agreement with first-round pick Matt Kalil.
több mint 12 éve
na ez tényleg jó hír!Remélem egy brutál jó Ponderünk lesz idén !!
több mint 12 éve
gyalu
314
Jó hír lefekvés előtt: #Vikings have signed 3rd-round CB Josh Robinson. Nine of 10 picks are now signed.
több mint 12 éve
Egy hónap után ismét játékosmozgás a csapatnál:vikingscountry.wordpress.com/2012/07/25/kevin-murphy-ismet-a-csapatnal/
több mint 12 éve
Meghalt az egykori GM-etek Mike Lynn, ő hozta össze anno a Herschel Walker-tradet: www.huffingtonpost.com/2012/07/21/mike-lynn-dead-vikings_n_1692281.html
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Itt egy kis szövegelés, csak hogy a nagy semmittevésbe történjen valami.vikingscountry.wordpress.com/2012/07/18/roster-attekintes-cornerback-ek/
több mint 12 éve
Azt hiszem a vezetoseg ennyire nem akarja magat meg elasni.
több mint 12 éve
Mint vassadi írta Schefter csiripelte de törölte is, mostanában előfordulnak ilyen húzásai.Schefter:Ezt hol olvastad? Több oldalt is megnéztem, egyik sem említette. Éppen ellenkezőleg, valószínű megússza meccsbüntetés nélkül és max pénzbírsággal.Pálca
Following his arrest, the Vikings have placed Adrian Peterson on the trade block. More on http://ESPN.comempty taxi
Madden hates me.
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Schefter is törölte már ezt a tweetet.Schefter:Ezt hol olvastad? Több oldalt is megnéztem, egyik sem említette. Éppen ellenkezőleg, valószínű megússza meccsbüntetés nélkül és max pénzbírsággal.Pálca
Following his arrest, the Vikings have placed Adrian Peterson on the trade block. More on http://ESPN.comempty taxi
több mint 12 éve
Schefter:Ezt hol olvastad? Több oldalt is megnéztem, egyik sem említette. Éppen ellenkezőleg, valószínű megússza meccsbüntetés nélkül és max pénzbírsággal.
több mint 12 éve
Schefter:Following his arrest, the Vikings have placed Adrian Peterson on the trade block. More on http://ESPN.com
Madden hates me.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
😀 jogosSzólott Breno és a Bengals szóvivőjeWyattSajnos az elmúlt 18 hónapot nézve, ő volt a 10. letartóztatott Vikings játékos.KmetyGsittesek.Amadeus91
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
gyalu
314
Nagyon egészséges lehet már a bokája, ha hajnalban bebaszva rendőrökkel játszadozik, ez egész jó hír szerintem 😀hülye vagyok, térde
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Szólott Breno és a Bengals szóvivőjeSajnos az elmúlt 18 hónapot nézve, ő volt a 10. letartóztatott Vikings játékos.KmetyGsittesek.Amadeus91
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
Sajnos az elmúlt 18 hónapot nézve, ő volt a 10. letartóztatott Vikings játékos.KmetyGsittesek.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Mondjuk az komoly újdonságként hathatott neki, amikor a hátára felugrott valaki, hogy földre vigyeMegnéztem volna a szituációt, ahogy megindul az ajtó felé, és felkiált, hogy TOUCHDOWN! 😀