Minnesota Vikings
39 feliratkozó
több mint 12 éve
vassadi
15 617
By a vote of 38-28, the Minnesota State Senate approved plans for a $975 million fixed roof stadium in downtown Minneapolis for the Minnesota Vikings. On Monday, the House approved its own stadium bill, which added $105 million to the $427 million the Vikings have pledged to the $975 million project. The Senate bill increased the Vikings' outlay to $452 million. A conference committee will undergo negotiations to work out the differences in the two plans, but the Vikings have moved two steps closer this week towards a new, state-of-the-art facility that will keep them in Minneapolis for the long haul.
több mint 12 éve
A Gophers nekünk még hazai pálya, draftolatlanként megéri kipróbálni, ha látnak benne fantáziát. Igazából csak nyerhetünk vele, ha beválik.
több mint 12 éve
Újabb DE érkezett, ráadásul a Gophers-től:http://vikingscountry.wordpress.com/2012/05/09/anthony-jacobs-alairt-a-vikings-hoz/
több mint 12 éve
Nekem meg a Viking az AP, Allen, Percy meg még egy csomó játékos, ha a világ végére költöznek én akkor is nekik szurkolok, bárkivel is játszanak. Nem egy olyan államnak aki lehet nem hajlandó építeni nekik egy használható stadiont, míg a baseball csapatnak igen.
több mint 12 éve
Én üdvözölném ha LA-ba költöznétek, és szerintem Nektek is örülni kéne 😊 Most őszintén, ha összejönne valamelyikőtöknek valahogy egy hazai meccsnézés nem mennétek szívesebben Kaliforniába mint északra? Sőt, szerintem a játékosok közérzetének/moráljának is jót tenne a napsütés 😊RataxesEzért örüljek,hogy könnyebben kimegyek egy meccsükre?
Nekem a Vikings akkor is Minnesota...Sajtfejekkel együtt....
Blair a kezdő kickerünk, Longwell elküldve 😕Ezt a baromságot...ezt tényleg érthetetlen. :mad:
http://vikingscountry.wordpress.com/2012/05/08/ryan-longwell-tavozott-a-csapattol/KmetyG
több mint 12 éve
Vagy ennyire jó fejek akartak lenni Longwell-el,hogy így könnyebben találjon csapatot vagy ennyire jó ez a srác vagy ostobák.Nem hiszem, hogy csak a fizetési sapka miatt küldték volna el, a végső csapatkeretbe nem lehetett volna két kickert berakni.PaulusTC-ben ettől függetlenül lehetett volna őket versenyeztetni, úgyhogy Walsh valamit nagyon tudhat, ha már most megváltak Longwelltől.vassadi
Sajna 3.ra tippelnék
több mint 12 éve
CharlieF
767
😀 😀 😀becsajozottjjncaaNem hiszem, hogy csak a fizetési sapka miatt küldték volna el, a végső csapatkeretbe nem lehetett volna két kickert berakni.PaulusTC-ben ettől függetlenül lehetett volna őket versenyeztetni, úgyhogy Walsh valamit nagyon tudhat, ha már most megváltak Longwelltől.vassadi
több mint 12 éve
becsajozottNem hiszem, hogy csak a fizetési sapka miatt küldték volna el, a végső csapatkeretbe nem lehetett volna két kickert berakni.PaulusTC-ben ettől függetlenül lehetett volna őket versenyeztetni, úgyhogy Walsh valamit nagyon tudhat, ha már most megváltak Longwelltől.vassadi
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Nem hiszem, hogy csak a fizetési sapka miatt küldték volna el, a végső csapatkeretbe nem lehetett volna két kickert berakni.PaulusTC-ben ettől függetlenül lehetett volna őket versenyeztetni, úgyhogy Walsh valamit nagyon tudhat, ha már most megváltak Longwelltől.
több mint 12 éve
Sok sikert kívánok Longwellnek a folytatáshoz. én bírtam. Tavaly már voltak pontatlanságai, de előtte években kiválóan szerepelt.Nem hiszem, hogy csak a fizetési sapka miatt küldték volna el, a végső csapatkeretbe nem lehetett volna két kickert berakni. Feltehetőleg annál tehetségesbbnek találták Walshot mint hogy PS-ről elhalássza valaki a szezon alatt. (remélem)
Longwell pedig így rengeteg időt kapott új csapatot találni magának.
több mint 12 éve
CharlieF
767
Borzalmas döntés. Akkor is, ha Walsh a legtehetségesebb kicker az utóbbi 20 évben, ami egyébként nem igaz. Nem tudom mennyit kereshetett Longwell, de a 86%-os field goal átlagával 5 év alatt ő volt az NFL egyik legpontosabb kickere.Blair a kezdő kickerünk, Longwell elküldve 😕Ennek semmi értelme. Blair remélem őstehetség. Nem teljesen értem az FO-t mit ártott volna nekik Longwell 1 évig és akkor Blair tanulhat valamit...Toca
http://vikingscountry.wordpress.com/2012/05/08/ryan-longwell-tavozott-a-csapattol/KmetyG
Walsh-ról azt olvastam, hogy az első 2 évében Georgia-ban igen jó volt, bőven 80% fölötti, majd miután kirúgta a nője, produkált egy 35/21 szezont. Ennek ismeretében kérdem én: kész van ez a gyerek fejben az NFL-re? Vagy nőt is draftoltunk neki?
több mint 12 éve
Blair a kezdő kickerünk, Longwell elküldve 😕Ennek semmi értelme. Blair remélem őstehetség. Nem teljesen értem az FO-t mit ártott volna nekik Longwell 1 évig és akkor Blair tanulhat valamit...
több mint 12 éve
Blair a kezdő kickerünk, Longwell elküldve 😕Nem örülök neki, remélem év közben nem kell új kicker után nézni, Walsh gyenge teljesítménye miatt. Valamit azért csak mutathatott a rookie mini campen, hogy így megbíznak benne.
több mint 12 éve
CharlieF
767
Az alsóház elfogadta az új stadion terveit. A végleges sikerhez a szenátusban is ugyanez kell. Azoknak lett igazuk, akik szerint "We're at fourth and inches!" Nem csoda amúgy a sok tüntetés meg demonstrálás, a Vikes már a harmadik major team lenne, aki otthagyja Minnesotát a Lakers és a North Stars után.
több mint 12 éve
Blair a kezdő kickerünk, Longwell elküldve 😕http://vikingscountry.wordpress.com/2012/05/08/ryan-longwell-tavozott-a-csapattol/
több mint 12 éve
Én üdvözölném ha LA-ba költöznétek, és szerintem Nektek is örülni kéne 😊 Most őszintén, ha összejönne valamelyikőtöknek valahogy egy hazai meccsnézés nem mennétek szívesebben Kaliforniába mint északra? Sőt, szerintem a játékosok közérzetének/moráljának is jót tenne a napsütés 😊RataxesTe orulnel ha az Eagles LAbe koltozne ? 😊
Igazabol sok minden miatt jo lenne. Jobban szem elott lenne a csapat. Szivesebben mennenek a jatekosok is oda.
De ezt az NFC North nagyon hianyozna. Meg amugyis nem vagyok hive a franchise koltoztetesnek , de ha leszarjak a csapatot menni kell.
több mint 12 éve
Én üdvözölném ha LA-ba költöznétek, és szerintem Nektek is örülni kéne 😊 Most őszintén, ha összejönne valamelyikőtöknek valahogy egy hazai meccsnézés nem mennétek szívesebben Kaliforniába mint északra? Sőt, szerintem a játékosok közérzetének/moráljának is jót tenne a napsütés 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Mikor? 😛
több mint 12 éve
Ma úgyis minden kiderül.
több mint 12 éve
Nem hiszem, hogy lenne teljes arculatváltás, a csak LA Vikings lenne.Én személy szerint nem a városnak, és az államnak szurkolok hanem a csapatnak, és ebből a szempontból számomra mindegy a dolog.
Az már más kérdés hova, melyik csoportba kerülünk, de Dallas sem az a tipikus East side, tehát ha ők ott vannak, akkor LA is lehet északi csapat. 😊 Mondjuk a távolság azért nagyobb, de nem hiszem, hogy az utazás lenne a legnagyobb problémája egy NFL csapatnak.
Eddig még úgy sem szurkoltam egyetlen LA-i franchise-nak sem, (igaz a Vikings előtt Minnesotainak sem) semelyik sportban.
(kellene egy új kép alulra, mert EJ úgy felépült, hogy már nálunk sincs. azért sok sikert neki, bírtam a búráját, igazi harcos)
több mint 12 éve
gyalu
314
mondjuk szerintem ha LA, akkor lehet benne lenne a pakliban egy teljes arculatváltás is. persze ne legyen így, az NFC North messze a legjobb csoport.brkNa ezaz, ettől félek én is a legjobban. Bár a lékörsznél is leszarták az egészet a lusta mexikóiak.
Meg eleve, én nem tudok los angelesi csapatnak drukkolni, fertő az a város 😀
több mint 12 éve
Megkezdődött a felkészülése, először az újoncok:http://vikingscountry.wordpress.com/2012/05/05/9-jatekos-vett-reszt-az-elso-napon-a-rookie-minicamp-ban/
több mint 12 éve
.brk
1 890
mondjuk szerintem ha LA, akkor lehet benne lenne a pakliban egy teljes arculatváltás is. persze ne legyen így, az NFC North messze a legjobb csoport
több mint 12 éve
Tényleg...de ne máár...
én még akarok látni pár sajtfej verést! 😀 :rolleyes: :cool: