Minnesota Vikings
39 feliratkozó
több mint 12 éve
Mivel nem vagyok Minnesotai, ezért számomra mindegy, hogy LA, vagy más hely. A Vikingek délen is elhajóznak ha kell. Ha Minnesota állam vezetése nem becsüli meg a csapatot egy olyan stadinonnal ami nem szakad télena fejükre akkor nincs értelme maradni.PaulusViszont ha LA, akkor búcsú a csoportnak is....szerintem tuti, h átkerültök vhova....mi pedig kizárásos alapon megkapjuk a Ramst....fura lenne....mármint vikingek nélkül
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Mivel nem vagyok Minnesotai, ezért számomra mindegy, hogy LA, vagy más hely. A Vikingek délen is elhajóznak ha kell. Ha Minnesota állam vezetése nem becsüli meg a csapatot egy olyan stadinonnal ami nem szakad télena fejükre akkor nincs értelme maradni.
több mint 12 éve
hétfőn dől el, hogy lesz-e új Vikings stadionha lesöprik a terveket, akkor esélytelen, hogy a franchise maradjon
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Emlékszem, annak idején én egy Adrian Peterson nevű fiatalembernél reméltem uezt.... 😀Hogy mire alapozod azt, h nálunk nem figyelnek oda rá, azt nem értem...de mindegy....reméljétek csak, h bust lesz, azt mindenkinek szabad....csak nehogy sírás legyen a vége....papírzsepi a kézügybe....BearAnnak ellenére amit írtam kéltem, hogy bust lesz . De azért bízni lehet benne hátha 😀 Mondjuk én bírom csak ne ellenünk brillírozzon.Toca
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Hogy mire alapozod azt, h nálunk nem figyelnek oda rá, azt nem értem...de mindegy....reméljétek csak, h bust lesz, azt mindenkinek szabad....csak nehogy sírás legyen a vége....papírzsepi a kézügybe....BearAnnak ellenére amit írtam kéltem, hogy bust lesz . De azért bízni lehet benne hátha 😀 Mondjuk én bírom csak ne ellenünk brillírozzon.
több mint 12 éve
Hogy mire alapozod azt, h nálunk nem figyelnek oda rá, azt nem értem...de mindegy....reméljétek csak, h bust lesz, azt mindenkinek szabad....csak nehogy sírás legyen a vége....papírzsepi a kézügybe....
No.1. Bears
több mint 12 éve
Go Vikings!Amekkora potencial van Jefferyben akkor nqgy bust is lehet . Speciel a Bearsnel raadasul ketlem hogy nagyon meg is lenne fegyelmezve. Fejben lesznek nala gondok foleg ha nem olyan hudenagy kiraly lesz mint o gondolja rogton az elejen.
Ezt a Jeffery bustot mire alapozod? Mert én félek tőle mint a lányom a szomszéd bácsitól. Jó lenne ha megnyugtatnál.
ZoliZoltán!
Messze nem vagyok perfekt angol, de sok minden ragadt rám a sok meccsnézés alatt.Bazzani
Ezt a safety draftunkat tovabbra sem ertem. Remelem egyszer vegre pozitivan lepnek meg a vezetok...
több mint 12 éve
Kezd megoldódni a sok futóprobléma😀 -1, King-et kirúgta a Vikings.http://vikingscountry.wordpress.com/2012/05/02/king-et-kirugta-a-vikings-majd-bortonbe-kerult/
több mint 12 éve
Go Vikings!Majd jön a szeptember, és megnyugszol.😊
Ezt a Jeffery bustot mire alapozod? Mert én félek tőle mint a lányom a szomszéd bácsitól. Jó lenne ha megnyugtatnál.
Bazzani
több mint 12 éve
Itt a Vikings által draftolt játékosok kis elemzése, pont az ilyen esetekre:Ja egyébként meg ezért kijár egy nagy Köszönjük! :cool: 😉 😊
http://vikingscountry.wordpress.com/2012/04/30/10-jatekost-valasztottunk-az-idei-drafton/KmetyG
több mint 12 éve
Azért én nézek egyetemi focit is. nagyon jó az is. Bár az én kedvenc csapatomból most a Detroit húzta magát halomra. A USC-t meg a Notre Dame-t meg nem különösebben szeretem, Szóval a leendő Vikings játéksok nagy részét nem sok meccsen láttam. De a lényeg, hogy az NFL-ben viking színekben bizonyítsanak 😊
több mint 12 éve
😀 kösz :cool:
több mint 12 éve
Carmeloman
644
Zoli! Keddre ha nem felejtem el lefordítom neked..de akkor hallgatod a sok sírást a Rams miatt :d és szerencsére a fönök nem olvassa 😀
több mint 12 éve
Go Vikings!Ezt a Jeffery bustot mire alapozod? Mert én félek tőle mint a lányom a szomszéd bácsitól. Jó lenne ha megnyugtatnál.
ZoliZoltán!
Messze nem vagyok perfekt angol, de sok minden ragadt rám a sok meccsnézés alatt.
több mint 12 éve
Go Vikings!Ezt a Jeffery bustot mire alapozod? Mert én félek tőle mint a lányom a szomszéd bácsitól. Jó lenne ha megnyugtatnál.
ZolIZoltán!
Messze nem vagyok perfekt angol, de sok minden ragadt rám a sok meccsnézés alatt.
több mint 12 éve
hát az ideiből nem sokat az tény!Én meg annak örülök leginkább,hogy College-ot abszolút nem nézek...nfl-t se sokat 😀
1-2 videót láttam a draftolt emberkékről...
iylen videókat akárkiről össze lehet hozni...
szóval totál kérdőjel nekem mindenki!
na jó Kalilról mindenhol csak jót! 😀ZoliZoltán
kimegyünk majd a Bencéék meccsére? Még most kellene Lilla előtt,nem? 😊Carmeloman
kimehetünk egy hazaira valamikor.de nem mondom konkrétumot!Nálunk sose tudni... :rolleyes:
Pont azért kéne megnézni legalább egy egész meccset, nem csak videókat, nem gondolod?gyaluJogos!De nem ,hogy college foci de még sima nfl-re se nagyon van időm.
Eu focit is imádom azt még arra sincs időm sokszor... 😕 A jövőben remélem másképp alakulnak a dolgok...
2012 NFL Draft Grades and Analysis: NFC North EditionPerfekt angol vagy mi? :o Irigykedem...mert egy szót nem értek belőle...
http://www.youtube.com/watch?v=WrpN9PqPoNk&feature=player_embedded#!Bazzani
több mint 12 éve
A csoportriválisok draftja is korrekt volt, bár nekem a Bears draft-ja hagyot kívánnivalót maga után. McClellin-t én nem nagyon láttam játszani, megítélni se tudom, de fel lehet írni vhova a szavaim, Alshon Jeffery ordas nagy bust lesz. A tight end Rodriguez-t sose láttam, a DB-k közül meg egyedül Hardin ismerős, bár ő is csak régebbről, talán volt vmi sérülése vagy hasonló. Azért 3 DB marhára kellhetett Chicago-ba, így is tömve vannak hátul, még úgy is, hogy volt onnan elvándorlás. Szóval a védelmet kellő depth-szel látták el (bár DT poszton gondolom a jegykezelők lesznek a cserék), Cutler-nek (Campbell-nek 😊 ) jött új játszótárs, végülis láttunk már ennél rosszabb draftot a Maciktól. Azért az a két első pick komoly rizikófaktoros.A Lions draft is okés, aki ismer tudja, Hawkeyes fan vagyok, szívem szakadt mikor Bulaga a Sajtfejűekhez ment, Riley Reiff viszont sosem volt a szívem csücske, én nem hiszem, hogy belőle egy közepes játékosnál több lesz, bár ez így is több, mint ahova Backus "fejlődése" tart.😊 Broyles, Bentley és főleg a 2 Lewis jó pick-ek, bár Bentley-től tartok, hogy a "nagyok" között nem sok vizet fog zavarni. Whitehead-et nem láttam játszani, a két DB draftolása meg max depth, de az sose árt egy secondary-ben. Pár rizikós pick itt is volt, de a keret mélyítése (akár az összes játékos ott lehet az 53-as roster-en) legalább meglesz, ha 1-2 játékos még rám cáfol és robbant egy nagyot, akkor meg simán fasza kis draft ez. Hát igen, Kalil után nagy volt a szakadék OL játékosokat illetően, Reiff legalább biztosan nem lesz bust, még ha probowler se nagyon.
Mocsok Packers meg tök faszán draftolt, nem elég Matthews, most még lesz egy Perry-jük is, Worthy meg Daniels nagyon jó pick-ek a DL-be (kellettek is mondjuk), szerencsére Casey Hayward személyében ők is behúzták a jövő nagy bust-ját.😊
Datko 7. körért vicc, simán azt hittem elmegy hamarabb, Terrell Manning pedig akár simán jó lehet náluk. A safety McMillian-t nem ismerem, Coleman meg kellett, hogy 4 év múlva jó pénzért elvigye majd a Seahawks.😊
több mint 12 éve
2012 NFL Draft Grades and Analysis: NFC North Edition http://www.youtube.com/watch?v=WrpN9PqPoNk&feature=player_embedded#!
több mint 12 éve
Itt a Vikings által draftolt játékosok kis elemzése, pont az ilyen esetekre:http://vikingscountry.wordpress.com/2012/04/30/10-jatekost-valasztottunk-az-idei-drafton/
több mint 12 éve
gyalu
314
Én meg annak örülök leginkább,hogy College-ot abszolút nem nézek...Pont azért kéne megnézni legalább egy egész meccset, nem csak videókat, nem gondolod?
több mint 12 éve
Carmeloman
644
Én meg annak örülök leginkább,hogy College-ot abszolút nem nézek...nfl-t se sokat 😀
kimegyünk majd a Bencéék meccsére? Még most kellene Lilla előtt,nem? 😊
több mint 12 éve
Én meg annak örülök leginkább,hogy College-ot abszolút nem nézek...1-2 videót láttam a draftolt emberkékről...
na jó Kalilról mindenhol csak jót! 😀
több mint 12 éve
pickek amik tetszettek:Kalil
Harrison Smith (számomra csak 2 érdekes safety volt a drafton, Bucs hamar elvitte a másikat, így feltrade érthető)
Wright
pickek, amik nem zavartak, mert végülis akár jól is elsülhetnek:
J. Robinson
Greg Childs
Blair Walsh
Audie Cole
Trevor Guyton
felesleges pickek voltak:
Ellison (bár ő Kalil haverja)
Blanton (ő meg Harrison Smith-é)
UDFA-ból egy-két játékosnak örülök, még az is lehet, hogy beférnek valahová majd a végén:
Derrick Coleman
Bobby Felder
Tyler Nielsen
Tydreke Powell
Darrion Weems
több mint 12 éve
Na hát akkor meg is volnánk....kíváncsian várom az új szezont....bár hol a tökömbe van az még!?😕Az Austin Pasztor 😀
Austin Powell XDZoliZoltán