Minnesota Vikings

40 feliratkozó

több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 506 — Vikings fan
Azt az eget mekkora WIN. Az elején botrányosak voltunk,de utána feljavultunk ahogy jöttek az értelmes playhívások. Harvin , AP , Ponder is jó volt. Az új kickerünk meg maga az isten. Blair Walsh siget kell csináltatnom.Toca
Valamint az O-fal is sokat javult tavalyhoz képest. Allent sajnos(érthető módon) szinte végig kettőzték, bár egy sacket így is elvettek tőle(szerintem nem volt offside).
Azért elbeszélgetnék a D-cordinatorral, azt hogy gondolta a végén, hogy Cookot 1 az 1-ben hagyja a Wr-el, amikor nekik csak a TD volt jó...Pálca
Én Cookal is elbeszélgetnék... Hát az Ofalnál Kalil oldala feljavult ahogy várható volt, azért rohangált Ponder rengeteget. Robinson viszont jó volt, Allené sem volt offside de a lelkül rajta a bíróknak.
GB előtt vagyunk 😀
több mint 13 éve
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 593 — Bowl Winner
Győzelem! Szórakoztató mérkőzésen. Colts-ot is verni kell, Luck-ot be kell hinteni sóval, minimum!!😊

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0
több mint 13 éve
Pálca Minnesota Vikings Kansas Jayhawks 332 — Vikings fan
Azt az eget mekkora WIN. Az elején botrányosak voltunk,de utána feljavultunk ahogy jöttek az értelmes playhívások. Harvin , AP , Ponder is jó volt. Az új kickerünk meg maga az isten. Blair Walsh siget kell csináltatnom.Toca
Valamint az O-fal is sokat javult tavalyhoz képest. Allent sajnos(érthető módon) szinte végig kettőzték, bár egy sacket így is elvettek tőle(szerintem nem volt offside).
Azért elbeszélgetnék a D-cordinatorral, azt hogy gondolta a végén, hogy Cookot 1 az 1-ben hagyja a Wr-el, amikor nekik csak a TD volt jó...
több mint 13 éve
Azt az eget mekkora WIN. Az elején botrányosak voltunk,de utána feljavultunk ahogy jöttek az értelmes playhívások. Harvin , AP , Ponder is jó volt. Az új kickerünk meg maga az isten. Blair Walsh siget kell csináltatnom.
több mint 13 éve
Daunte Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 31 — Viking
Majdnem elcsesztük. 😀
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
meccs végére értem haza, de naggyon kemény volt, nem gondoltam volna, h át veszik jaguárok a vezetést, és h kiegyenlítünk...onnantól nagyon bíztam az OT-be...sikerült is háliste!!4 SKOL VIKINGS!!!

|
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 317 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Grat a Whez. És sok sikert a szezon további részéhez.
több mint 13 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 369 — E/1
Meg is volt az 1 idei TDnk! 😛
Ki más,mint AP?
több mint 13 éve
Extra pont blokk.😀
Legalább ennyi örömünk van...
több mint 13 éve
nem, most megy, gyere nézni
 www.vikingscountry.atw.hu/
vsanyi132
basszus.köszi.(közben rátaláltam😊
több mint 13 éve
na most nézem...3-0. 😕
több mint 13 éve
vsanyi132 Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 2 034 — Vikings fan
Nem este 22.15-től van a meccs?ZoliZoltán
nem, most megy, gyere nézni
 www.vikingscountry.atw.hu/

több mint 13 éve
Nem este 22.15-től van a meccs?
több mint 13 éve
Pálca Minnesota Vikings Kansas Jayhawks 332 — Vikings fan
Kb ennyire számítottam én is. Remélem nincs elsiettetve a visszatérés, mert annak nem lenne értelme:

CBS Sports' Jason La Canfora reports that the Vikings are "aiming" to give Adrian Peterson (knee, questionable) 10-15 carries Sunday against Jacksonville if Peterson is cleared to play Sunday morning.
The Vikings still consider Peterson a game-time decision and won't make a "final determination" until after they see him go through warmups.
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 317 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Én csak holnap nézem meg...leszedem valahonnan. 😕
ZoliZoltán
este 7-kor tuti találsz linket, persze csak ha ráérsz 😊 vsanyi132
Végre meccs, én jövök eredménykövetni csak lehet nem tudok végig maradni. Mindegy nyerjünk az a lényegToca
Akkor lesz társaság is. Remek. 😊
több mint 13 éve
ZoliZoltán
este 7-kor tuti találsz linket, persze csak ha ráérsz 😊 vsanyi132
Végre meccs, én jövök eredménykövetni csak lehet nem tudok végig maradni. Mindegy nyerjünk az a lényeg
több mint 13 éve
ZoliZoltán
este 7-kor tuti találsz linket, persze csak ha ráérsz 😊

több mint 13 éve
több mint 13 éve
GAMEDAY 😊 végre! Este mindenki a fedélzetre! SKOL VIKINGS!!!

több mint 13 éve
zsíros videó!😊
több mint 13 éve
Daunte Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 31 — Viking
Hangolódásképp:  youtu.be/rb__jFHkZmk
több mint 13 éve
Persze remélem nem minket leptek meg 😀LN
pedig deee.😀

Egyébként szerintem Jagset behúzzuk!😊
több mint 13 éve
Hmm erdekes lesz a meccsunk biraskodas szempontjabol is. Allenen tuti nagy szamu be nem fujt holdingra szamolok. Mondjuk masik oldalrol is sokat segithet ha a mieinket ( azok nem is leteznek 😀) nem fujjak be.
Persze a legjobb az lenne ha ertelmes biraskodast kapnank, de az Nyg-Dal meccsből kiindulva a legrosszabbra szamitok.
AP meg mindig limitalt ahogy Sherrels is. Winfield pedig nem edzett egyik napon se , mondjuk ő nem sérült szóval számítok a jatékára.
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 227 — Axel Foley
Mindenhol H-ba húztam a Vikings-Jax-et. Megérzés.
Én mondjuk 5-6 győzelemnél többet nem várok tőletek. Mondjuk a mi dolgunkat tuti nagyon megnehezítitek. Ellenünk mindig jók vagytok.

több mint 13 éve
Nem akartam leszolni a seceteket, csak ha Cox nem jatszik akkor elitnek kozel sem mondanam. Mondjuk viszonyitas kerdese a mienkhez kepest... 😀
AP meccs elott fog donteni hogy jatszik-e. LF azt mondta nem szol bele, ha ugy erzi tud jatszani akkor jatszon.
Tobytol pedig idén nagyon sokat várok. Remelem mar most megmutatja.