New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 9 éve
triangle
1 283
nekem sem tetszik egyelőre a D, főleg mert én is azt érzem, hogy ott van a potenciál csak nem használjuk ki. nem tudom mennyire emlékeztek, de 14ben is az volt egyébként hogy revis folyamatos jó teljesítménye mellett sokat fanyalogtunk, de a PO-ra összeállt a védelem (annyira ami elég volt brady mögé - azt a PO-t az O hozta). én ebben bízom most is. a védőfal meg mintha folyamatosan contain feladatot kapna, komolyan mintha tegnap is attól tartott volna patricia hogy jones lábon ver meg minket...egyébként amellett hogy a tegnapi valóban nem volt meggyőző teljesítmény, szerintem nagyon látszott hogy nem pörgünk 100%-on, valószínűleg a dropok/fumblik is emiatt jöttek, és biztos vagyok benne ha van rötyiburger, akkor jobb a koncentráció. tegnapról a kedvencem az volt amikor gronk a td-nél simán lefutotta a safety-t (nem lb-t!). mármint c'mon man ez megint cheat code😀
több mint 9 éve
Sokan sokmindent írtatok, ami nekem nyilvánvaló:Hogy BB irgalmatlanul lekúrta az ST-t és, hogy valamiért Hightower elszürkül, ha Collins is játszik.
Tegnap néha csak lézengett a pályán, míg múlt héten pusztított.
több mint 9 éve
1.Én hol írtam ilyet? Ne adj lsz olyat a számba amit nem írtam....Összefoglalom: Ha kimegyünk a pályára és 0-ra szétütjük az ellenfelet, akkor is van fanyalgás. Érdekes módon azt látom, hogy ott kinn általában nem azt nézik, hogy ki nem volt pályán az ellenfélnél. Arra se szokás hivatkozni, hogyha nálunk vannak sérültek. Egész egyszerűen ez nem az a játék és nem az a liga, ahol minden driveban és minden playben dominálhatsz. Nem az a játék, aminek minden elemében jobb lehetsz. Még olyan csődtömegek, mint a jelenlegi Browns is be tud mutatni olyasmit, amivel meglep.
kihagynak két FG-t is. Egyébként viszont a 4. negyed (és Butler) kivételével nem játszott jól a def.,szerintem ez egyértelmű.
kolok1972
Belichick mindig elmondja, hogy persze van min javítani, a konzisztencián főleg. De az lényeg, hogy tegnap több játékot csináltunk meg, mint az ellenfél. Ez lenne a lényeg. Hogy jobb legyél az ellenfelednél és több playt csináljál meg. Van olyan ellenfél, aki megkönnyíti neked, de az várható volt, hogy a Steelres nem ilyen lesz. Ráadásul én mindig ideges vagyok, amikor az ellenfélnél alapemberek sérülnek meg. Ilyenkor jönnek a tartalékok, akik baromira éhesek és baromira meg akarják mutatni és átharapják a torkod, hogy a csapatban maradhassanak.
Te megköszönöd nekik, hogy kihagytak két field goalt. Ahhoz semmi köze védelemnek, hogy az egyiket például 54 yardról kellett rúgniuk? Az offensenek, hogy muszáj volt rámenniük, mert ponthátrányban voltak és nem puntolhattak?
Kollega
2. Nem volt muszáj rámenniük,már az eredménykövetőben is írtam,hogy rossz döntés volt szerintem,ha van egy Belled a csapatban és úgyis kell egy TD akkor neki kellett volna menni 4&2-re.
3. A két kihagyott FG-t csak arra írtam,hogy nem lehet egy Def. teljesítményét pusztán a kapott pontokkal lemérni,mert az csalóka képet adhat. Tovabbra is tartom,hogy a 7 meccs alapján ez egy közepes def.,aminek nem az alapszakaszban van jelentősége,hanem a PO-ban és egyelőre nem látnám,hogy ott mitől lenne gyökeres változás mivel gyakorlatilag most is a legerősebb összeállításban játszunk. Ott pedig már semmi jelentősége nem lesz,hogy az alapszakaszban egy Houston,Browns,Steelers C off.-ket átlagban 16 ponton tartottunk. Pont ezért lett volna jó,ha teljes Steelers off.ellen játszunk,de sajnos szerintem ez is jól megmutatta a hibákat. Sokszor hozod fel,hogy milyen sokat volt fent a def. Szerintem ez épp ellene érv és nem mellette,mert képtelenek megállítani egy közepes off.-t. Ez sztem csak a 4. negyedben sikerült.
4 A pozitívumokat is látom ( W,Butler,amikor kellett TD,Gronk felvillanásai,Blount) csak a meccs összképét tekintve,egy Steelers C ellen ez nem volt egy meggyőző W. BB fejét elnézve a meccs közben szerintem ezt Ő is így gondolja.
Szerkesztette: kolok1972
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 9 éve
...Összefoglalom: Ha kimegyünk a pályára és 0-ra szétütjük az ellenfelet, akkor is van fanyalgás. Érdekes módon azt látom, hogy ott kinn általában nem azt nézik, hogy ki nem volt pályán az ellenfélnél. Arra se szokás hivatkozni, hogyha nálunk vannak sérültek. Egész egyszerűen ez nem az a játék és nem az a liga, ahol minden driveban és minden playben dominálhatsz. Nem az a játék, aminek minden elemében jobb lehetsz. Még olyan csődtömegek, mint a jelenlegi Browns is be tud mutatni olyasmit, amivel meglep.
kihagynak két FG-t is. Egyébként viszont a 4. negyed (és Butler) kivételével nem játszott jól a def.,szerintem ez egyértelmű.
kolok1972
Belichick mindig elmondja, hogy persze van min javítani, a konzisztencián főleg. De az lényeg, hogy tegnap több játékot csináltunk meg, mint az ellenfél. Ez lenne a lényeg. Hogy jobb legyél az ellenfelednél és több playt csináljál meg. Van olyan ellenfél, aki megkönnyíti neked, de az várható volt, hogy a Steelres nem ilyen lesz. Ráadásul én mindig ideges vagyok, amikor az ellenfélnél alapemberek sérülnek meg. Ilyenkor jönnek a tartalékok, akik baromira éhesek és baromira meg akarják mutatni és átharapják a torkod, hogy a csapatban maradhassanak.
Te megköszönöd nekik, hogy kihagytak két field goalt. Ahhoz semmi köze védelemnek, hogy az egyiket például 54 yardról kellett rúgniuk? Az offensenek, hogy muszáj volt rámenniük, mert ponthátrányban voltak és nem puntolhattak?
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
A védelem összteljesítményéről (engedett pontok) pedig annyit, hogy az idei alapszezonban igazi, jó formában lévő elit QB-val valószínűleg nem is fogunk találkozni. Eddig a Dalton-Palmer páros neve merülhetett volna fel, de egyik sem csillogott...
A szezon hátralévő részében Russel Wilson és Flacco lehetne a két nagy név, de egyik sincs csúcsformában.
több mint 9 éve
A tegnapi győzelem minden volt, csak "fényes" nem...De megvan a W, komolyabb sérülés nélkül. Ez a lényeg.
Azon töprengtem a reggeli kávémat iszogatva, hogy decemberig/januárig vajon orvosolni tudja-e az edzői gárda azokat a problémákat, amik miatt tutira elvéreznénk a PO-ban. Mert a PO jó eséllyel meglesz, ezzel a formával is ki tudjuk hozni az ahhoz szükséges 11-13 győzelmet. De 2-3 elit AFC csapatot egymás után így nem fogunk megverni.
Ezek a problémák - szerintem - a következők:
O:
inkonzisztens OL játék - idővel talán jobb lehet. Tre Jackson és Vollmer is visszatérhet... bár mostanság épp Cannonnal van a legkevesebb baj. Scar talán összekovácsolja őket szezon végére. Nem számíthatunk arra, hogy minden meccsen összejön a "TB 2-3 mp alatt eldobja a labdát" taktika... tegnap nem jött össze, emiatt is szenvedett a pass protection...
alulteljesítő WR-egység: Edelman és Amendola sérülésből épült fel az offseason során, előbbin szvsz kifejezetten látszik a robbanékonyság hiánya, sokkal kevesebb YAC-et hoz össze, mint korábban. Hogan a nagy remények ellenére meccsenként 2-3 elkapásra jó (Gerappával jobban érezték egymást), Mitchell eddig semmit nem tett le az asztalra. Nem alapozhatjuk az egész O-t TE és RB passzokra.
elkapó RB: White viszonylag jól teljesít ebben a szerepkörben, de egy tavalyi Dion Lewis irtózatosan sokat dobna a csapaton. Plusz az is jó kérdés, hogy Blount meddig bírja ezt a terhelést. A jelenlegi tempó mellett 280-300 futást kapna ebben az évben, az eddigi maximum 201(!) volt. Elő tudunk kaparni egy olyan RB-t, aki kb. 100 futást át tud venni? (pl.: PS-ből felhozhatjuk Sankey-t) Foster eddig csalódás, az NFL védők szvsz túlságosan gyorsak neki, erőből pedig nem tudja megoldani...
D:
pass rush: tegnap és a Bills ellen gyakorlatilag 0 volt (ahogy múlt héten az első félidőben is), azon kívül pedig felemás. DE poszton van depth, csak épp mindenki inkább LDE-nek való (Sheard, Long, Flower, Ninko). Ninkot egyébként lehet, hogy hanyagolni kellene... DT poszton egy érdemi 0-tech nélkül megleszünk, csak épüljenek fel a sérültek...
Igazából eddig is az A-gapes LB blitzekkel ügyeskedtünk... de erre azért fel lehet készülni, ahogy tegnap a Steelers is gyönyörűen levédekezte ezeket. Kell a rendes pass rush, főleg a PO-ban... ez így kib. kevés lesz.
#2,#3 CB - éreztük a problémát, tegnap már Rowe kezdett Ryan előtt... de ettől függetlenül probléma, hogy Jones annyira nem vált be és nincs érdemi (jó formában lévő) játékos Butler mögött. Próbálkozott a csapat azzal, hogy #3 és #4 CB helyett S-t küldenek fel (Harmon, Richards), de ez sem jött össze. Mondjuk egy érdemi pass rush sokat lendítene ezen az egységen, a McCourty-Chung páros szokásos (elít) formában játszik).
ST:
Csak a kicker/punter/return unitoknak kell fejlődnie.... mostanság elég sokat buktunk ezen az egységen 😕
A problémák jó része szvsz megoldható, az OL úgy-ahogy össze fog állni, az Edelman-Hogan-'dola hármasból elég ha 2 ember beindul, emellett a 2 TE mellett sokra nincs szükség. A pass rush kapcsán vannak kétségeim, egyszerűen hiányzik egy klasszikus RE (a'la Chandler Jones), akire oda kellene figyelni... és ha nincs pass rush, akkor ezt a CB állomány depth-et egy jobb QB lazán lemészárolja.
Egyébként az a durva, hogy a mostani keretünk szvsz 1-el erősebb a 2 évvel ezelőtti SB-győztes csapatnál... de valahogy nem áll össze a kép 😕
Szerkesztette: Gyulus
több mint 9 éve
Hááát, őőőőő, szerintem meg leiskoláztuk a liga egyik legjobb csapatát a saját pályáján. Lehet, hogy Jones nem a Garoppolo, de azért az egyik legjobb támadó egységben gyakorol hétről-hétre. Ne vegyük el a csapat érdemét azért, mert Roethisberger nem játszott.KollegaHát őőőőő,szerintem ez minden volt csak nem leiskolázás,másrészt nem a liga egyik legjobb csapatát,hanem a liga egyik legjobb csapatának C csapatát vertük. Csak az inaktívok között 6 állandó kezdő játékosuk volt. Ha amikor lenulláz a Bills, akkor figyelembe vesszük,hogy a C csapatunk játszott,akkor ezt az ellenfélnél is figyelembe kell venni
Amúgy sem kellene mindig a hibákra koncentrálnotok! Azzal majd edzők foglalkoznak. Valljátok be őszintén: Volt a meccsnek olyan pillanata, amikor azt hittétek nem lesz meg? Mert én ezt egy pillanatig sem hittem.Ezzel abszolút egyetértek.
Ha feljöttek volna döntetlenre, Bradyék akkor is ráhúztak volna.Kollega
Miért nem koncentráltok arra, hogy a korábban lesajnált futójáték megint milyen szépen működött! Azzal is lehet foglalkozni, hogy az előre eltemetett O line mekkora játékokat mutat be.Kollega
Ezt végképp nem értem,a korábban zero teljesítményt nyújtó Vasas passrush folyamatosan összenyomta a zsebet Brady körül. Vagy arra gondolsz amikor Solderre két egymást követő játékban is holdingot fújtak? A futásblokk működött most jól,ahol például a Steelersnél nagyon kijött Heyward hiánya,aki a run D alapembere. A passzblokk szerintem megint nem működött,egy eddig harmatgyenge pr. ellen.
A védelmet meg hiába bántjátok, tegnap 17 pontot engedtek, ráadásul úgy, hogy nagyon sokat voltak pályán.Nem bántom csak erre írtam,hogy a 17 pont nem mutat mindent,mert nem a def tehet róla pl hogy kihagynak két FG-t is. Egyébként viszont a 4. negyed (és Butler) kivételével nem játszott jól a def.,szerintem ez egyértelmű.
Egyedül a special teamre nem tudok igazából jót mondani tegnap. Ők is leginkább kétarcúak. Tegnap nagy hibákat csináltak, de máskor meg ők tartják meccsben a csapatot.
Kollega
Szerkesztette: kolok1972
több mint 9 éve
Nem tudjuk, hogy az edzők mennyire "játszanak". Az ember ha tudná, hogy a csapat csak 30%-on pörgött, akkor nem izgulna és nem "nyafogna" annyit.Ghost téma és spoileres, bár eredmény nem lesz benne:
| Megszoktuk a jót, igazándiból kb most hozza az átlagot, még én nem aggódnék. Aki nem látta nézze meg az éjjeli meccset. Átértékeli majd Ghostot 😀 |
több mint 9 éve
Hááát, őőőőő, szerintem meg leiskoláztuk a liga egyik legjobb csapatát a saját pályáján. Lehet, hogy Jones nem a Garoppolo, de azért az egyik legjobb támadó egységben gyakorol hétről-hétre. Ne vegyük el a csapat érdemét azért, mert Roethisberger nem játszott.Amúgy sem kellene mindig a hibákra koncentrálnotok! Azzal majd edzők foglalkoznak. Valljátok be őszintén: Volt a meccsnek olyan pillanata, amikor azt hittétek nem lesz meg? Mert én ezt egy pillanatig sem hittem. Ha feljöttek volna döntetlenre, Bradyék akkor is ráhúztak volna. Miért nem koncentráltok arra, hogy a korábban lesajnált futójáték megint milyen szépen működött! Azzal is lehet foglalkozni, hogy az előre eltemetett O line mekkora játékokat mutat be.
A védelmet meg hiába bántjátok, tegnap 17 pontot engedtek, ráadásul úgy, hogy nagyon sokat voltak pályán.
Egyedül a special teamre nem tudok igazából jót mondani tegnap. Ők is leginkább kétarcúak. Tegnap nagy hibákat csináltak, de máskor meg ők tartják meccsben a csapatot.
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Szerintem ez most nem sikerült annyira viccesre, de azért legyen itt:
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Na, Grossman irányít a héten a Billsnél?A Jets szépen megverte a Ravenst, nem baj, ha egyik sem jut PO-ba 😊

több mint 9 éve
Hát inkább az a durva, hogy a mi védelmünk egy csere-csere irányítót is naggyá tud tenni.Nyögvenyelősen de lehoztuk a kötelezőt, egy foghíjas TOP3-mas AFC csapat ellen..Ez így kb. az én véleményem is azzal, hogy Bell nagyon jó volt és az ő sikeres játékát nem varrnám a srácok nyakába, de amikor 4 v. 5. misstackle volt rajta, az már kínos volt. Annyit még hozzátennék, hogy nem értem, hogy miért nem hívják a LB blitzeket, a Browns meccsen és a Cincy ellen is Hightower blitze volt meghatározó (az egyik kiütötte az irányítót, a másik eredménye volt a safety). A ST gyenge teljesítményén pedig én is nagyon meg vagyok lepődve, ismerve a Főnök ezzel kapcsolatos filozófiáját.
Elképesztően sok hibával, néha lábon lövősen, de azért viszonylag simán behúztuk..
Az O# ben nagyot játszott Brady, Gronk, Blount, Julian..A falban a PFF szerint ismét Cannon és Thuney volt a legjobb.. Solder megint szenvedett..A futásoknál kifejezetten sokat segített Develin! Valamint Gronk futás blokk teljesítménye is kifejezetten erős lett, ami nem rossz egy TE-nél, főleg a tegnapi elkapásai és TD-je mellet..
Brady rövid passzai nagyon ültek. 0-9 yardos passzai közül 13-ból 11 sikerült..A két sikertelen pedig egy Julian és egy Bolden drop volt, mindkettő elkapói hülyeségből..123,9 ratingel játszott megint a kapitány!! Soha rosszabbat..
Julian-en nagyon látszik, hogy néha túlgörcsöli, és nagyon akarja a dolgokat..De tegnap kifejezetten impresszíven játszott, hiszen 10 passzból 9-et megszerezett, számosat 1st down-ért..
D#:
Most mondjam a mantrámat? Fölösleges..
Értem én az edzői felfogást, hogy ne engedjünk Jones gyereknek nagy játékokat és inkább kettőzzük az elit elkapókat hátul..De nem hiszem, hogy nem látják, hogy 3 emberrel szinte semmilyen nyomást nem tudunk helyezni senkire, s egy közepes irányító is oda dobál ahova akar..No passrush, no blitz.. Egyetlen sack, egy QB hit sem egész meccsen egy csere zseb irányítóval szemben. Amikor végig fent van egy HT és Collins is a pályán!!
Ninko, Sheard, Long továbbra is súlytalan..
A védelemben Butler akar és harcol igazán.. Benyelt egy nagy passzt, de ne felejtsük el, hogy a liga legjobb elkapóját őrizte egész meccsen! Leütött 3 nagy passzt, és szerzett egy intet! Ütközött, harapott, küzdött.. Chung is hasonló felfogásban játszott.. Ryan nem alkalmas szélső cornernek..Rowe a hibái ellenére stabilabbnak, agilisabbnak tűnik..
ST playák is összedőltek..Bolden hülyeségeket csinált egész meccsen..Ghost pedig nagyon keresi magát, amatőr hibákat csinál..
A támadók a meccs végén villantak amikor kellet, bebiztosították a meccset!
De ennél lényegesen több kell ettől a védelemtől..Mert ez még mindig nyögve nyelős..Még akkor is, ha Rothlisberger nélkül felálló Pittsburgh O# így is ligaelit..
Mindegy..Ne legyek örök elégedetlen, hiszen szép skalp volt! 😉
We are on Buffalo!!
SexyRexit tanítsuk móresre otthon! 😉
Go Pats!
kyobalu
Nekem a kedvenc jeleneteim voltak a két hosszú Gronk elkapás a második félidőben, ahogy küzdöttek a védők a lábánál, hogy valahogy szereljék. OIyan volt, mint amikor egy yorkie bokára támad 😊 Egyszerűen tarthatatlan és végre formában van. Bennettnek csendesebb napja volt, tartalékolják?
Két meccs távolságra vagyunk a Buffalotól,a Jetsnél teljes kezd lenni a káosz, ha ma még kikapna a Denver is, akkor már a 1st seed van látható távolságban. Lényeg a W, a többit senki nem fogja utólag nézni.
Burkus
Tegnap ez a Landry fiú nyomás nélkül kemény 84, 4-es ratinggel dobált..Amikor kisebb nyomást helyeztünk rá és a DT-inkel kergettük egy picit, akkor egyből lement a minősége 50,5-re..
Blitzek hiányában 88,3-as a ratingje, s abban a pillanatban, hogy támadjuk LB segítséggel is, a teljesítménye 42,7 alá esik!!!!
Erre mit mondjon az ember? No Comment!
Van két kifejezetten erős blitzelő LB-ed akiket nem használsz erre, egy kezdő, igen bizonytalan, sokáig tökölő irányító ellen..Amikor mindenki látja, hogy Ninko, Long, Sheard hármas súlytalan..
Mindegy..Remélem változtatunk ezen. 😉
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Nyögvenyelősen de lehoztuk a kötelezőt, egy foghíjas TOP3-mas AFC csapat ellen..Ez így kb. az én véleményem is azzal, hogy Bell nagyon jó volt és az ő sikeres játékát nem varrnám a srácok nyakába, de amikor 4 v. 5. misstackle volt rajta, az már kínos volt. Annyit még hozzátennék, hogy nem értem, hogy miért nem hívják a LB blitzeket, a Browns meccsen és a Cincy ellen is Hightower blitze volt meghatározó (az egyik kiütötte az irányítót, a másik eredménye volt a safety). A ST gyenge teljesítményén pedig én is nagyon meg vagyok lepődve, ismerve a Főnök ezzel kapcsolatos filozófiáját.
Elképesztően sok hibával, néha lábon lövősen, de azért viszonylag simán behúztuk..
Az O# ben nagyot játszott Brady, Gronk, Blount, Julian..A falban a PFF szerint ismét Cannon és Thuney volt a legjobb.. Solder megint szenvedett..A futásoknál kifejezetten sokat segített Develin! Valamint Gronk futás blokk teljesítménye is kifejezetten erős lett, ami nem rossz egy TE-nél, főleg a tegnapi elkapásai és TD-je mellet..
Brady rövid passzai nagyon ültek. 0-9 yardos passzai közül 13-ból 11 sikerült..A két sikertelen pedig egy Julian és egy Bolden drop volt, mindkettő elkapói hülyeségből..123,9 ratingel játszott megint a kapitány!! Soha rosszabbat..
Julian-en nagyon látszik, hogy néha túlgörcsöli, és nagyon akarja a dolgokat..De tegnap kifejezetten impresszíven játszott, hiszen 10 passzból 9-et megszerezett, számosat 1st down-ért..
D#:
Értem én az edzői felfogást, hogy ne engedjünk Jones gyereknek nagy játékokat és inkább kettőzzük az elit elkapókat hátul..De nem hiszem, hogy nem látják, hogy 3 emberrel szinte semmilyen nyomást nem tudunk helyezni senkire, s egy közepes irányító is oda dobál ahova akar..No passrush, no blitz.. Egyetlen sack, egy QB hit sem egész meccsen egy csere zseb irányítóval szemben. Amikor végig fent van egy HT és Collins is a pályán!!
A védelemben Butler akar és harcol igazán.. Benyelt egy nagy passzt, de ne felejtsük el, hogy a liga legjobb elkapóját őrizte egész meccsen! Leütött 3 nagy passzt, és szerzett egy intet! Ütközött, harapott, küzdött.. Chung is hasonló felfogásban játszott.. Ryan nem alkalmas szélső cornernek..Rowe a hibái ellenére stabilabbnak, agilisabbnak tűnik..
ST playák is összedőltek..Bolden hülyeségeket csinált egész meccsen..Ghost pedig nagyon keresi magát, amatőr hibákat csinál..
De ennél lényegesen több kell ettől a védelemtől..Mert ez még mindig nyögve nyelős..Még akkor is, ha Rothlisberger nélkül felálló Pittsburgh O# így is ligaelit..
We are on Buffalo!!
Go Pats!
kyobalu
Nekem a kedvenc jeleneteim voltak a két hosszú Gronk elkapás a második félidőben, ahogy küzdöttek a védők a lábánál, hogy valahogy szereljék. OIyan volt, mint amikor egy yorkie bokára támad 😊 Egyszerűen tarthatatlan és végre formában van. Bennettnek csendesebb napja volt, tartalékolják?
Két meccs távolságra vagyunk a Buffalotól,a Jetsnél teljes kezd lenni a káosz, ha ma még kikapna a Denver is, akkor már a 1st seed van látható távolságban. Lényeg a W, a többit senki nem fogja utólag nézni.
több mint 9 éve
Úgy gondolom nagyon nehéz értékelni egy olyan meccset,ahol-hogy egy remek újságírói klisét is elsüssek- csak annyit adtunk ki magunkból,amennyi a biztos győzelemhez kellett. Szerintem nem igazán tudtunk felpörögni erre a meccsre,én nem éreztem egyáltalán, hogy benne lenne a meccsben,hogy a Steelers saját erőből fordítson.Ez eredményezte a koncentrációs hibákat,amikor igazán kellett,akkor szinte azonnal tudtunk TD-t csinálni,a többi viszont alibizés volt. Azzal abszolút nem értek egyet,hogy az egyébként közepes-helyenként gyenge- játékunkat azzal próbáljuk igazolni,hogy az ellenfelet dicsérjük. L Jones szvsz egy backupnak sem túl jó QB képességeit tekintve,aki most egész elfogadható meccset hozott,de azért nem véletlen,hogy a Steelers is csak max 1-2 meccses beugróként tekint rá. Én igazából azt nem látom,hogy ha majd a PO-ban nem ilyen szintű QB-kal ill. Off-kel fogunk találkozni,akkor ez a Def. szintet tud majd lépni. Szerintem most arra is választ kaptunk,hogy az EDDIGI low score meccsek mennyire mutatják a Def. minőségét. Most is csak 16 pontot kaptunk,de azt mondani hogy jól játszott a def egy #1QB,#2WR,#3WR,#2RB nélküli offense ellen,szerintem nem lehet. Ráadásul úgy,hogy sztem Butler a lehetőségekhez képest jól semlegesítette Brownt. De pl. az abszolút nem a def érdeme,ha kihagynak két fg-t Ami még feltűnt hogy sorozatban másodszor nyomja össze rendszeresen a zsebet olyan passrush,amelyik korábban teljesen elhanyagolható volt. A Steelers eddigi meccsein ez abszolút hiányzott,most viszont TB-nek állandóan ki kellett mozogni a zsebből és még akkor persze jöttek a holdingok.
több mint 9 éve
Nyögvenyelősen de lehoztuk a kötelezőt, egy foghíjas TOP3-mas AFC csapat ellen..Elképesztően sok hibával, néha lábon lövősen, de azért viszonylag simán behúztuk..
D#:
We are on Buffalo!!
Go Pats!
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Ha csak ezen mulik mar minden meccs elott 😀Jovo heten az elso play utan beirom, valahogy ezt kovetoen csak normalizalodnak a dolgokHa már, akkor minden héten! 😊
Wyatt
tomi-tomi

több mint 9 éve
Nem mondom hogy a védelem hibátlanul játszott, de szerintem jóval többet is voltak a pályán mint a támadók, legalábbis nekem nagyon így érződött. Bradyék nem nagyon tudtak hosszú ideig fent maradni, vagy azért mert gyorsan TD-t tudtak szerezni /jobbik verzió/, vagy mert hamar elakadt a támadás /rosszabb verzió/. Az a két harmadik kísérlet eléggé megkeserítette az estémet.
több mint 9 éve
Ryan kevés Cb2-nek, de legalább van egy Rowe akiben van potenciál és évközben hátha át tudja venni a helyét. Úgyhogy itt látok esélyt a fejlődésre. fodi91szerintem tegnap már inkább ő játszotta a 2. cb-t.
több mint 9 éve
Pár gondolat a meccsről.Elég rosszul hangzik így kimondva, hogy egy Landry Jones is szétdobálta a védelmet, de 2 dolgot ne felejtsünk el. Egyrészt Landry Jones sem hiába van ott az NFL-ben, tehát azért valószínűleg meg tudja találni az üres elkapót, ha van ilyen, nem kell őt egy kiscsoportos óvodáshoz hasonlítani. A másik pedig, hogy ez a Steelers Offense BigBen nélkül is elit. Brown úgy kapott el 106 yardot, hogy Butler hatalmasat játszott ellene. Ezzel pedig nem nagyon tudsz mit kezdeni. Nálam egyébként Chung is nagy up.
A védelemről összességében elmondható a hajlik, de nem törik alapelv. És azért ezen a meccsen is bemutattak pár kritikus stopot.
Ma sok volt a pontatlanság a támadók oldaláról is, ezen a héten belefért, jövő héten meg új meccs kezdődik.
Heinz Fielden nyerni sosem könnyű, nekünk sikerült, sok hiba volt a meccsen, ki kell elemezni őket, de on to Buffalo.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
fodi91
196
Az O-nál nem volt gond. Kevesebb hiba kell, de az korrigálható. Gyakorlatilag rajtunk múlott, hogy mikor megyünk végig a pályán. 2 drive is 3rd down dropon ment el, ezeket leszámítva jók voltunk. Ment a futás és a passz is. A D az érdekes, mert a kapott pont megint szépen mutat, de kihagyott az ellenfél 2 field goalt (igaz 2-szer is rövid pályát kellett fogni és még egy szar punt után is jó helyzetből indulhatott a steelers) és ment a passz is és a futás is. Persze Bell átlaga nem kiemelkedő, de látszatra nekem akkor se tetszett a dolog. Ryan kevés Cb2-nek, de legalább van egy Rowe akiben van potenciál és évközben hátha át tudja venni a helyét. Úgyhogy itt látok esélyt a fejlődésre. Amiben nem az a passrush, de igazából ez várható is volt a szezonban, hogy egy jó fal ellen ellesznek nyomva teljesen. Az ilyen O-k nem is nagyon fognak feküdni nekünk.
Ghostnál sokkal nagyobb problémát látok most már, mint amit eddig gondoltam. Úgy voltam vele, hogy egy pár gyenge meccs csak, de ez kezd többnek látszani. Pedig a PO-ra nagyon kellene egy biztos kicker.
Ezzel a győzelemmel nagy lépést tettünk a PO byeweek felé és a Bills mostani vereségével egy jövőheti győzelem esetén a csoport elsőség kérdését is nagyjából lezárhatjuk.
Szerkesztette: fodi91
több mint 9 éve
Ezt a meccset kb a 3. negyedben lezárhattuk volna (a 2. félidő kezdő driveja után kb 24-3 lett volna az eredményjelzőn ha nem szórakozgatunk ideje-korán), nem inkább mi belelkesítjük a nézőket és az ellenfelet is... (így, hogy nem volt BB nyugodt meccset akartam volna látni, de az az igazság BB-vel szerettem volna látni az ellent, hogy egy bitang csapat ellen mire vagyunk képesek)"Jobban kell játszanunk és a hibákat ki kell javítanunk" fogja mondani mindenki, de ez most tényleg igaz lesz😀
több mint 9 éve
Jovo heten az elso play utan beirom, valahogy ezt kovetoen csak normalizalodnak a dolgokHa már, akkor minden héten! 😊
Wyatt
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Jovo heten az elso play utan beirom, valahogy ezt kovetoen csak normalizalodnak a dolgok

több mint 9 éve
Hetrol hetre nagy csalodas a vedelem. Az, hogy fel sem vetodik, hogy Landry Jones ne csinaljon meg egy 3. es 10-et, Brown nelkul... bohozatLogan Ryannak idén egyszerüen nem megy. Minden játékot megcsinálnak rajta. Blount előtt ma kalapot le.
Wyatt
több mint 9 éve
Hetrol hetre nagy csalodas a vedelem. Az, hogy fel sem vetodik, hogy Landry Jones ne csinaljon meg egy 3. es 10-et, Brown nelkul... bohozat