New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 9 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Nem is önmagában az 50-es kihagyott FG-ok az aggasztók,hanem ahogy Wyatt is írta,ezen kívül is volt egy csomó necces rúgása,tegnap is azt hiszem egy másik XP-t is majdnem kapufára rúgott,de az is lehet hogy közeli FG volt. Tehát igazából inkább az a baj,hogy szemmel láthatóan nincs egyben fejben és ez így majdnem a szezon felénél elég aggasztó. Mondjuk a másik oldala a dolognak,hogy nem nagyon tudnék alternatívát mondani.
kolok1972
Legalább százas nagyságrendben várnak kickerek, hogy kapjanak egy lehetőséget a ligában. Ha Belichick nem bízna benne, már tartanának a workoutok.

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
kolok1972 New England Patriots 3 109 — Pats fan
Nem is önmagában az 50-es kihagyott FG-ok az aggasztók,hanem ahogy Wyatt is írta,ezen kívül is volt egy csomó necces rúgása,tegnap is azt hiszem egy másik XP-t is majdnem kapufára rúgott,de az is lehet hogy közeli FG volt. Tehát igazából inkább az a baj,hogy szemmel láthatóan nincs egyben fejben és ez így majdnem a szezon felénél elég aggasztó. Mondjuk a másik oldala a dolognak,hogy nem nagyon tudnék alternatívát mondani.

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 9 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 412 — Ajmo Vatreni
Azért, ha te vagy a liga legjobban fizetett rugója, akkor ne hibázz ennyit.
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 056 — situational football
Rowe egy playben többet alakított nála idén.
kyobalu
majd du-n visszanézem a meccset, de pl Rowe Green-en való védekezése az endzone-ban, az minden volt csak nem szabályos (ha ezt Ryan tette volna egyesek már ácsolnák neki a bitófát 😊 )

más:
nem értem ezt a Ghost lehúzást sem, zsinórban három éve, hogy 90% fölött volt a FG hatékonysága, ez még Vinatierinek sem jött össze, sőt ő egyszer tudott csak 90% fölé menni amikor nálunk játszott (és egyszer pont 90% volt), most meg az utóbbi meccseken kihagyott egyet 50-ről meg 48-ról (plusz ez a tegnapi XP) aztán már arról beszélnek egyesek (közvetítésben is volt szó), hogy lehet nem lesz hosszú jövője nálunk, jeeez
ZERO_L
Szerintem pont ezért! A kicker pont az a poszt ahol aztán a korábbi évek jó teljesítményéből abszolút nem lehet megélni (mondjuk nyilván más posztnál sem,csak a kickernél nagyon látványos ha visszaesik a teljesítménye) és ne feledjük,hogy a tavalyi denveri meccsen kezdődött minden és ott is sokba fájt nekünk. Gondolom Te sem örülnél ha ez megismétlődne idén is. Ghostban pont az volt a jó,hogy nagyon clutch rugó volt nagy távolságról is. Idén viszont minden csak nem az. A denveri meccs előtt 2006-ban (!!) rontott utoljára XP-t
“For me, that’s inexcusable to miss a kick like that,” Gostkowski said of the extra point.
Én csak egyetérteni tudok Vele
kolok1972
igen, AFC döntőben nagyon rosszkor jött, de ne tegyünk úgy mintha rajta ment volna el a meccs
(3 negyedünk lett volna kijavítani)

idén kb a Miami elleni 39 yardosra tudom azt mondani, hogy kínos, a többi nálam a feldolgozható kategóriába tartozik, ahogy a tegnap XP is, főleg úgy, hogy akkor rontott, amikor azért olyan komoly veszélyben nem volt a győzelmünk
még várnék a bírálatával, amíg éles helyzetben nem hibázik

a mostani 75%-os FG mutatója nyilván elfogadhatatlan, de kétlem hogy így maradna

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Ghost nagyon rosszul kezdte az évet, 1-2 meccs el is ment rajta, végső, eldöntő FG-t is hagyott ki, ha jól emlékszem a Ravens ellen,
winston
Az Arizona ellen hagyta ki hazai pályán a FG-t, amivel elment a meccs. Egy fordulóval - ha jól emlékszem - utána volt a Ravens meccs, ahol meg vita volt, h bement-e az ő rúgásuk. 3-3-mal álltunk (meg talán mindenki más is az eastben?!)...de aztán minden rendbe jött utána.

Én úgy emlékszem egyébként h Gost akkor egész évben inkonzisztens volt, viszont az azt követő szezontól kezdve (egészen a Denver meccsig) nagyon biztos lábú rúgó volt és csak a kihagyható kategóriájú rúgásoknál hibázott.

Egyébként meg szemétség a rúgókkal szemben, h csak a FG/XP alapján ítélik meg őket, mert - ugyan pontot nem hoznak -, de a kickoffok is nagyon fontosak. Főleg az idei módosítás miatt. Nagyon nem mindegy kickoffonként az a +/- 5-10 yard. Egy meccsen az így összeadódó yardok akár 100 yardnyi előnyt vagy hátrányt is okozhatnak...és ezért nem mindegy, h a rúgó hova, hogyan és milyen ívben rúgja!
Ehhez képest nyilván szemetek vagyunk (sajnos én is) és csak a FG/XP sikeresség alapján ítéljük meg őket. Tisztelet a kivételnek.
Rule
Köszi a pontosítást, homályos volt. Igen, akkor volt, hogy mindenki 3-3-al állt a csoportban 😊

edit: Gost wikipedia oldaláról hiányzik a 2012-es szezon 😀

Szerkesztette: winston
több mint 9 éve
Rule New England Patriots 451 — Tu estilo tu flow, mami muy criminal
Ghost nagyon rosszul kezdte az évet, 1-2 meccs el is ment rajta, végső, eldöntő FG-t is hagyott ki, ha jól emlékszem a Ravens ellen,
winston
Az Arizona ellen hagyta ki hazai pályán a FG-t, amivel elment a meccs. Egy fordulóval - ha jól emlékszem - utána volt a Ravens meccs, ahol meg vita volt, h bement-e az ő rúgásuk. 3-3-mal álltunk (meg talán mindenki más is az eastben?!)...de aztán minden rendbe jött utána.

Én úgy emlékszem egyébként h Gost akkor egész évben inkonzisztens volt, viszont az azt követő szezontól kezdve (egészen a Denver meccsig) nagyon biztos lábú rúgó volt és csak a kihagyható kategóriájú rúgásoknál hibázott.

Egyébként meg szemétség a rúgókkal szemben, h csak a FG/XP alapján ítélik meg őket, mert - ugyan pontot nem hoznak -, de a kickoffok is nagyon fontosak. Főleg az idei módosítás miatt. Nagyon nem mindegy kickoffonként az a +/- 5-10 yard. Egy meccsen az így összeadódó yardok akár 100 yardnyi előnyt vagy hátrányt is okozhatnak...és ezért nem mindegy, h a rúgó hova, hogyan és milyen ívben rúgja!
Ehhez képest nyilván szemetek vagyunk (sajnos én is) és csak a FG/XP sikeresség alapján ítéljük meg őket. Tisztelet a kivételnek.
több mint 9 éve
Meg nem mondom már melyik szezon volt, talán a 2012-es vagy 2013-as (inkább az előző), amikor Gost nagyon rosszul kezdte az évet, 1-2 meccs el is ment rajta, végső, eldöntő FG-t is hagyott ki, ha jól emlékszem a Ravens ellen, de talán nem is egy ilyen alapszakasz meccs volt akkor.
Akkor is elkezdtek cikkezni róla, aztán lehozott pár kiemelkedő szezont. Remélem ilyesmi lesz most is, leszámítva a miatta elment meccseket 😊

Szerkesztette: winston
több mint 9 éve
Szerintem BB képben van Ghost ügyben. Egészen sanszos, hogy van valami jól elhatárolható oka, hogy gyengébben játszik. Ha nem így lenne, sorban jönnének workoutra a place kickerek.

A secondary vitát már lefolytattátok a múlt héten. Nagyobb upgrade-re aligha lehet számítani, hacsak egy Talib kategóriájú játékos szekere rúdja el nem kezd kifelé állni. Nagyobb trade-re aligha van pénzünk. Akkor viszont úgy kell a matcupokat felrakni, hogy megkapja a segítséget. Felemlegették a közvetítésben, hogy a sajtó az öregnek szegezte a red zone védekezésünket. Annyira nem értem ezt, mert volt olyan év, amikor tényleg volt gond, de most csak a számok mutatnak rosszul: ha az vesszük, hogy a Dolphins asszem 100%-os volt a red zoneban, akkor mondjuk el azt is, hogy egy kb. 1/1-et jelent. Valahol Ryan szereplését is eszerint kellene kezelni. Még az elcseszett Bills meccset belevéve is sok korai stopot mutatott be a védelem.

Azt valójában én sem értem, hogy miért erőltetjük a nem működő zónázást, amikor első rangú blitzeket tudunk bemutatni. HT, Ninko és Long is szépen vadásznak QB-re. Talán, ahogy keményedik az időjárás, többet látunk majd, addig viszont össze kell állni a zónának is, mert van olyan QB, aki kiválóan meg tudja büntetni az ész nélkül blitzelő csapatokat. Vagy mifene.

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
kyobalu
majd du-n visszanézem a meccset, de pl Rowe Green-en való védekezése az endzone-ban, az minden volt csak nem szabályos (ha ezt Ryan tette volna egyesek már ácsolnák neki a bitófát 😊 )

más:
nem értem ezt a Ghost lehúzást sem, zsinórban három éve, hogy 90% fölött volt a FG hatékonysága, ez még Vinatierinek sem jött össze, sőt ő egyszer tudott csak 90% fölé menni amikor nálunk játszott (és egyszer pont 90% volt), most meg az utóbbi meccseken kihagyott egyet 50-ről meg 48-ról (plusz ez a tegnapi XP) aztán már arról beszélnek egyesek (közvetítésben is volt szó), hogy lehet nem lesz hosszú jövője nálunk, jeeez
ZERO_L
Szerintem pont ezért! A kicker pont az a poszt ahol aztán a korábbi évek jó teljesítményéből abszolút nem lehet megélni (mondjuk nyilván más posztnál sem,csak a kickernél nagyon látványos ha visszaesik a teljesítménye) és ne feledjük,hogy a tavalyi denveri meccsen kezdődött minden és ott is sokba fájt nekünk. Gondolom Te sem örülnél ha ez megismétlődne idén is. Ghostban pont az volt a jó,hogy nagyon clutch rugó volt nagy távolságról is. Idén viszont minden csak nem az. A denveri meccs előtt 2006-ban (!!) rontott utoljára XP-t
“For me, that’s inexcusable to miss a kick like that,” Gostkowski said of the extra point.
Én csak egyetérteni tudok Vele

több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Idén nagyon gyenge Gost. Egy csomó karcos rúgás, két kihagyott XP, viszont a KO-knál nagyon jó. Majd belejavul talán

több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 056 — situational football
kyobalu

más:

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Abból a szempontból ez a meccs is beleillett a sorba,hogy LB blitz nélkül továbbra is konstansan nincs passrush. Long és Sheard megint észrevehetetlenek voltak egy olyan OL ellen amit eddig szanaszét vertek. A másik neuralgikus pont a #2CB,ahol Ryannak tavaly legalabb a rosszabb meccsei mellett voltak nagyon jók,idén viszont konzekvensen szar. Itt nagy kérdés hogy Rowe upgrade lesz-e . A pr-sal valamit viszont kezdeni kell(igaz,a PO-ban eddig sem volt)
kolok1972
Teljesen egyetértek ezzel..
Nem értem, hogy év elejétől miért erőltetik a zóna védekezést..Collins-al még csak csak, de HT, és Ninko alkalmatlanok LB poszton erre..Látszik, hogy csak akkor tud működni igazán, élesen a passz elleni védekezés, ha a LB sor besegít blitzelni, hátul a fiúk meg embereznek.
HT sérülése ellenére nagyot játszott..Mint futás, mint passzok ellen..Nagyon ültek a blitzei..Ezt a játékot kell erőltetnünk passzjátékok esetén. Roberts is nagyon reménykeltően néz ki. Elképesztően gyors, robbanékony játékos. Biztos megkönnyíti a szerződések alakulását év közben.
A védelemben jól játszott HT, Butler, Roberts, Brown, Ninko..
Ryan nekem kuka szint idén.Picit padoztatnám..Bármelyik QB szétszivatja, egyedül safety segítség nélkül még közepes elkapókat sem tud őrizni. Rowe egy playben többet alakított nála idén.

O# fronton az első félidőt én sem nagyon értettem..Lehet, hogy csak a fal szar teljesítménye hatott ki mindenkire, de látszott, hogy a WR-ek nem tudják magukat szabadra játszani..Nem értettem, hogy miért nem rövid passzos, slot játékokat hívtuk ez ellen a védelem ellen. Az egyfolytában rushra beállított védelmek ellen kifejezetten működik ez a sémánk.Sem Julian, sem Hogan nem találta meg a ritmust meccs elején.
Brady megint nagyon játszott!!!
A PFF szerint 140-es volt a ratingje! 😉 Ami inkább kiemelkedő, hogy amikor nem blitzelik, akkor 131,2 a ratingje, amikor meg igen, akkor pedig 153,3!!! No Comment! 😉 G.O.A.T.!!!
A TE játékok nagyon ültek..Idén ezzel fogunk dominálni! Ez lesz a legerősebb fegyverünk.
De jó, hogy lehet White-ra, Hogan-re is számítani a pigmeusok mellett.. Blount pedig egyre tökösebben is játszik. Nálam előrébb lépett, pedig nem volt szívem csücske.
A kakaskodás, szájkarate miatt meg ne görcsöljünk! Még akkor is, ha most elment rajta egy TD. Emberekből vannak ezek a srácok is. Ilyen bunkóskodás, aljas húzások után, mindenkinél elszakad egy idő után a cérna..
A meccs összképét nézve nem volt rossz meccs.. Örülök, hogy végre rá voltunk kényszerítve támadó oldalon a váltásra, s ezt sikerült is meglépni...Néha jobb, ha nekünk kell kalapálni második félidőben, nem elhúzni az elején.
A D# második félideji teljesítménye és harapása tetszett..
Kezd összeállni a csapat.. 😉

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Erről mindig a Ne csak a labdát nézd könyv jut eszembe, ahol azt mondja Kirwan, hogy a meccs elején próbálgatják, hogy az ellenfél védelme mire hogyan reagál, és annak megfelelően alakítják a meccseken a módosítgatásokat. Arra tippeltem, hogy az elején megnéztük mi is, hogy mennyire megy a tight endek bevonása nélkül 😛 Aztán lehet, simán csak kurva szar volt a fal az elején. Túl sok idő nem volt próbálkozni, hála a védelemnek, gyakorlatilag lehetőség sem volt belerázódni. Aztán szerencsére a 35. perc körül felébredt a védelem is
Wyatt
Szerintem ott az igazság. Mindkét TE elég ramaty állapotban volt, gondolom megnéztük mire mennek a támadók nélkülük. De a mi falunk elég gyengén muzsikál extra blokkoló nélkül. Azért nagyszerű, hogy két ilyen sokoldalú TE-t sikerült találni, akik blokkolásban ugyanolyan kiválóak, mint elkapásban.

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Demecs New England Patriots 645
Nekem az volt a fura,hogy nem is Ninko volt a DE, hanem SLB feliratot kapott. Ez miért?

A másik, hogy a Bengals pass rush ellen lehetett látni, hogy Brady hátrébb lépett és onnan dobott, így nem értek oda hozzá.

több mint 9 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Én nagyon sajnálom, hogy Rötliszburger nem tud játszani ellenünk 😕

Do your job
több mint 9 éve
Abból a szempontból ez a meccs is beleillett a sorba,hogy LB blitz nélkül továbbra is konstansan nincs passrush. Long és Sheard megint észrevehetetlenek voltak egy olyan OL ellen amit eddig szanaszét vertek. A másik neuralgikus pont a #2CB,ahol Ryannak tavaly legalabb a rosszabb meccsei mellett voltak nagyon jók,idén viszont konzekvensen szar. Itt nagy kérdés hogy Rowe upgrade lesz-e . A pr-sal valamit viszont kezdeni kell(igaz,a PO-ban eddig sem volt)

több mint 9 éve
És hogy mennyire jó tud lenni a statisztika, a miénk a második legjobb védelem a Vikings után 😀

több mint 9 éve
Erről mindig a Ne csak a labdát nézd könyv jut eszembe, ahol azt mondja Kirwan, hogy a meccs elején próbálgatják, hogy az ellenfél védelme mire hogyan reagál, és annak megfelelően alakítják a meccseken a módosítgatásokat. Arra tippeltem, hogy az elején megnéztük mi is, hogy mennyire megy a tight endek bevonása nélkül 😛 Aztán lehet, simán csak kurva szar volt a fal az elején. Túl sok idő nem volt próbálkozni, hála a védelemnek, gyakorlatilag lehetőség sem volt belerázódni. Aztán szerencsére a 35. perc körül felébredt a védelem is

több mint 9 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 412 — Ajmo Vatreni
Hát én nem tudom hova tegyem ezt a meccset.
Mégis mitől volt az egyik drive kreatív, gyors, kiszámíthatatlan, míg a másik teljes csőd. Nemcsak játékosok, hanem edzők szintjén is. Az első félidőben gyak. nem használtuk a TE-ket. Miért?
A D meg. Kíváncsi voltam meddig fogjuk nyomni azt az elbaszott zónát, amiből kb. 15 yardos passzokkal jöttek. Az sem kizárólag a játékosok hibája, ha 5 méteres körzetben nincs DB.
Az ST -Goston kívül, aki lassan botrányos a fizetési listán elfoglalt 12!!!! helyéhez képest (4,1m cap hit)- jó volt.
több mint 9 éve
Demecs New England Patriots 645
Az első félidőben azt hittem elsírom magam, de a másodikban korrigáltak a fiúk.
Izgalmassá akarták tenni a visszatérést és ijesztgettek mindenkit? Ki tudja?

Azért a duma után látszott a begnals D-n, hogy mészárolni akarnak csak nem sikerült.
Hál isten sérülés nélkül letudtuk a végét.
Ahelyett dumálnak inkább focizzanak. Lehet hatékonyabb lett volna.

Megsérült BigBen. Tuti nem játszik ellenünk. Így az a meccs hozható lesz, pedig év elején azt zsáknak könyveltem el.

több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 28 122 — nabege2@yahoo.com
Az LB sorunk viszont tényleg több mit tetszetős! Collins nélkül is zúztak ma a srácok. Azt a CB részt raknánk rendbe és egész nyugodtan nézhetném a meccseinket😊
több mint 9 éve
"Gronk miért jatszik, ha sérült"
Hogy megnyerjük az ilyen meccseket 😊

Roberts nagy fogásnak tűnik, Butler is remekelt szerintem, de Logan Ryan nagyon rossz szezont fut 😕 Cyrus Jones pedig eddig sem returner sem CB poszton nem teljesít. Oké, még újonc, meglatjuk mi lesz belőle. Valentine sérült, vagy más miatt nem játszott? Erről kissé lemaradtam.
több mint 9 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466
a játékvezetés kritikán aluli volt, mind2 csapat javára nevetséges ítéletek, ezek komolyan nem tudom miért voltak a pályán
ZERO_L
Nem feltétlen a bedobott zászlókkal volt a baj. Az egész itt kezdődött, ettől (lótüdőt nem szóltak hozzá a bírók) cseszte fel magát a Pats Off.:

twitter.com/WAD1980/status/787737396309655552
tomi-tomi
Azért az durva, hogy a CBS közvetítésében megpróbálták megmagyarázni, hogy nem volt szándékos.

több mint 9 éve
Brady véleménye:

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
a játékvezetés kritikán aluli volt, mind2 csapat javára nevetséges ítéletek, ezek komolyan nem tudom miért voltak a pályán
ZERO_L
Nem feltétlen a bedobott zászlókkal volt a baj. Az egész itt kezdődött, ettől (lótüdőt nem szóltak hozzá a bírók) cseszte fel magát a Pats Off.:

twitter.com/WAD1980/status/787737396309655552

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)