New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 725 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ha kyobalu mindenképpen jaguár védőt szeretne, nos Michael Bennettet el tudjátok vinni. Na nem a Seahawks védőt, hanem a mi másodéves DT-nket. Ex-Ohio State playa, tehát Urban Meyer iskola. BB szereti az ilyeneket. És filléreket keres. 😊
iktriad
akkor az lenne a baj, hogy ezért a fickóért kidobtunk egy picket jövőre😊
topin
Akkor küldeném ezt a számot kyobalunak. Biztos, hogy szereti, hisz róla szól.
 www.youtube.com/watch?v=86mcFm2-rxE
több mint 9 éve
topin New England Patriots 2 263
Ha kyobalu mindenképpen jaguár védőt szeretne, nos Michael Bennettet el tudjátok vinni. Na nem a Seahawks védőt, hanem a mi másodéves DT-nket. Ex-Ohio State playa, tehát Urban Meyer iskola. BB szereti az ilyeneket. És filléreket keres. 😊
iktriad
akkor az lenne a baj, hogy ezért a fickóért kidobtunk egy picket jövőre😊
több mint 9 éve
Nálunk mindig ott ér véget a dal már lassan 10 éve - általában AFC csoportdöntőben vagy SB-ban az igaz! -
Burkus
Mondj még egy ilyen csapatot! Azt azért ne várjuk el, hogy még ennél is sikeresebbek legyünk..ez nem gurulós foci, hogy évtizedekre bebetonozzák a helyüket csapatok..Nézzük meg az elmúlt évek győzteseit, döntőseit..még a PO-ba sem sikerült a legtöbbnek stabilan bejutni..nem hogy 15 éve kb bérelt helyünk van..hát néha "leolvadunk" vagy dominálnak csapategységet velünk szemben, de hát ez bőven benne van..Nem lehetünk tökéletes roster minden évben..ezért van a cap space, ettől működik a rendszer..Nálunk ez így van felépítve most, ha nem lesz TB meg Gronk, majd jut másik posztra szupersztár.
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 725 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Visszatérve egy esetleges trade-re..Simán el tudnék képzelni DE cserét a Jaguars-al Malick Jackson, vagy Ngakoue kapcsán.
kyobalu
Mind a kettő alapember nálunk jelenleg. Gronkért vihető. Az egyik. 😊

Jo azert legy szives te se haborodj fel mar akkor, amikor tenyleg hulyeseget irsz. Betheaval mennyivel lennenk elorebb cb-poszton? De oke jatszhat azt is. De Malik, aki valami 100 millas szerzodest kotott, teljesen nonszensz
Wyatt
Bónuszokkal együtt írt alá 90-ért nálunk. Klasszikusokat csak pontosan. 😊 😊 😊

Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Az idei Talib üzletet Bennett üzletnek hívják. Eddig legalábbis úgy néz ki.
A CB poszt elég kemény diónak tűnik már évek óta. Még a gyengébbeket is jól fizetik. Biztos tudnátok róla, ha valahol kifele állna valakinek a szénája. De a szerződéséből senkit se fogunk kivásárolni: Egyrészt nincs meg az ellenértékünk, másrészt megfizetni se tudnánk.

De tényleg, melyik posztból lehetne gyengíteni, hogy kijöjjön egy top CB? Ráadásul szent meggyőződésem, hogy nem a sec-kel van a gond, hanem azzal, hogy kevés a nyomás elöl.
Kollega
Amikor bajnokok lettünk, nem volt erősebb a front7 mint most, volt Ch. Jones, viszont nem volt Sheard. A sec. - Revis, Browner meg a slotban jó Arrington - fogta olyan jól az emberét, hogy azalatt még a mi passrushunk is odaért. Emlékezz rá, hogy pld. Jimmy Grahamet hogy vették le a pályáról, nem beszélve a SB első félidőben a Seahawks elkapókról, stb.

Nálunk mindig ott ér véget a dal már lassan 10 éve - általában AFC csoportdöntőben vagy SB-ban az igaz! - hogy jön egy D, amelyik megfogja az O-t (amelyiknek a nagy része sérült is addigra) és a D nem tudja hozni akkor a kötelezőt. Ez 2014-ben nem volt így, sok meccsen - Kóc, Jets, Miami, SD stb. - a védelem a második félidőben max. 1-2 FG-t engedett, ahogy a Postások elleni meccset (bravo Flacco!) vagy SB-t is a D húzta be. Én Brownert kifejezetten szerettem a sok sárga zászló ellenére is, mert a harmadik szerelése után az akit fogott, többet foglalkozott azzal, hogy elkerülje a szerelést mint a labdával... Én egy 2014-es védelemről álmodozom.

Az O-ban idén simán benne van a jelen állás szerint egy SB menetelés, de ehhez jobb D kellene az én laikus véleményem szerint.
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Jo azert legy szives te se haborodj fel mar akkor, amikor tenyleg hulyeseget irsz. Betheaval mennyivel lennenk elorebb cb-poszton? De oke jatszhat azt is. De Malik, aki valami 100 millas szerzodest kotott, teljesen nonszensz

több mint 9 éve
Malick Jackson?? Te jó isten??? Nem lehetne vele megegyezni?? A Jags-el sem?? Egy gyűrűért sem?? De írtam kisebb neveket is..

kyobalu
Ha Te tényleg komolyan gondolod a Malik tradet akkor nem hiszem hogy bármi realitás érzéked van..egyszerűen nem értem hogy gondolhat ilyet bárki is? Nem tudnánk megegyezni..kizárt..még forgatókönyvet se tudnék adni arra hogy valósulhatna meg,,
látok tarde esélyt, de nem ilyen kaliberben mint amiben Te gondolkozol..ha elolvastad amit írtam, olyat tudunk szerezni az én elképzelésem szerint, aki máshol besült és nem húzóember..olyannal meg max többen leszünk..igaz az sem hátrány..És vélhetően csak akkor fogunk ilyet is hozni, ha valakit leírt a mostaniak közül egy életre BB..ilyet se nagyon látok egyelőre..

Gyűrűért nem kell tepernünk úgy, hogy évekre hazavágjuk a csapatot..azok nem mi vagyunk..itt évekre előre le vannak osztva a lapok..ezért is tűnik nekünk kívülállóknak egy egy lépésük, néha furcsának.hisz ők már tudják mit lépnek majd utána..

Szerkesztette: topin
több mint 9 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Visszatérve egy esetleges trade-re..Simán el tudnék képzelni DE cserét a Jaguars-al Malick Jackson, vagy Ngakoue kapcsán. Vagy a Rams-nél Sims kapcsán, vagy a 49ers-től Quinton Dial kapcsán..S sorolhatnám reggelig, hogy a liga alsó harmadában lévő csapatoknál lévő, jó képességű D-line emberek előre tudnák-e vinni a mi a front7-ünk játékát vagy sem..Hatalmas értékeket nem kérnének értük.Mégis több, mint valószínű, hogy nagyobbat tudnának robbanni nálunk, mint Flowers, vagy Grissom..
Ugyanez a helyzet CB fronton is..Betheát simán elnézném nálunk a 49ersből..Biztos, hogy jobban teljesítene, mint Ryan..

kyobalu
Bethea SS..szóval ha őt hoznád Ryan helyére az nem igazán lenne sikeres..
Malik Jackson????? szerinted őt elengedné olcsón a Jags? és mennyi is a fizuja?
Azt hittem érthető volta kérésem, hogy reálisat írj..persze ettől még realizálódhat bármelyik..bár vélhetően előbb lesz lottó ötösöm 😊
topin
Bethea tud cornert is játszani..Mint ahogy most várunk Rowe-ra, hogy épüljön fel, aki korábban safety és CB poziban is játszott.. Malick Jackson?? Te jó isten??? Nem lehetne vele megegyezni?? A Jags-el sem?? Egy gyűrűért sem?? De írtam kisebb neveket is..
De teljesen mind1..Te így látod, én másképp..
Te nem látsz trade-re esélyt, én meg nem nem lepődnék meg rajta.. Ennyi..
A lottóhoz hajrá!

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Malik 31.5 millas dm-mel jo moka lenne 😊

több mint 9 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Az idei Talib üzletet Bennett üzletnek hívják. Eddig legalábbis úgy néz ki.
A CB poszt elég kemény diónak tűnik már évek óta. Még a gyengébbeket is jól fizetik. Biztos tudnátok róla, ha valahol kifele állna valakinek a szénája. De a szerződéséből senkit se fogunk kivásárolni: Egyrészt nincs meg az ellenértékünk, másrészt megfizetni se tudnánk.

De tényleg, melyik posztból lehetne gyengíteni, hogy kijöjjön egy top CB? Ráadásul szent meggyőződésem, hogy nem a sec-kel van a gond, hanem azzal, hogy kevés a nyomás elöl.

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Visszatérve egy esetleges trade-re..Simán el tudnék képzelni DE cserét a Jaguars-al Malick Jackson, vagy Ngakoue kapcsán. Vagy a Rams-nél Sims kapcsán, vagy a 49ers-től Quinton Dial kapcsán..S sorolhatnám reggelig, hogy a liga alsó harmadában lévő csapatoknál lévő, jó képességű D-line emberek előre tudnák-e vinni a mi a front7-ünk játékát vagy sem..Hatalmas értékeket nem kérnének értük.Mégis több, mint valószínű, hogy nagyobbat tudnának robbanni nálunk, mint Flowers, vagy Grissom..
Ugyanez a helyzet CB fronton is..Betheát simán elnézném nálunk a 49ersből..Biztos, hogy jobban teljesítene, mint Ryan..

kyobalu
Bethea SS..szóval ha őt hoznád Ryan helyére az nem igazán lenne sikeres..
Malik Jackson????? szerinted őt elengedné olcsón a Jags? és mennyi is a fizuja?
Azt hittem érthető volta kérésem, hogy reálisat írj..persze ettől még realizálódhat bármelyik..bár vélhetően előbb lesz lottó ötösöm 😊
több mint 9 éve
Én meg az ilyen beszólós, bekóstolós kommenteket..

kyobalu
Szerintem kicsit frusztrált vagy..

A felsorolt nevű játékosokból ki érkezett év közben, úgy hogy nem nagyon van pénzed a cap alatt, és nem is költhetsz túl sokat, hiszen kulcsfontosságú szerződés kötések előtt állsz?

Plusz konkrét neveket írj, ne csak álomvilágot vázolj fel..persze én is szeretném, hogy Suh idejöjjön, vagy McCoy..van olyan aki nem? Nem hiszem..Szóval konrkét példát írj, szerinted ki jelentene upgradet akit értelmes áron oda is adnak, tehát a saját csapatának nem kell, de nekünk meg azonnali upgrade..és azt is nevezd meg hogy ezért cserébe kit raknál ki a rosterről, azaz hol generálnál esetlegesen hiányt..kire gondolsz a középszerű játékosoknál akikre nincs szükségünk?
topin
Semmi frusztráltság nincs bennem.
Egyszerűen úgy látom, hogy legtöbbször kötekedő jelleggel, okoskodva, okítóan nyilvánulsz meg.
Itt is és a pats.hu-n is..
Én így látom, nem biztos, hogy így van.
BB jobban ért ehhez mint mi szurkerek. És simán bevállal ilyen üzletet, ha úgy látja megéri..
Lásd Talib..
Peace..

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
És az elmúlt pár évben ki érkezett szezon közben trade árán, aki meghatározó lett? Talibot nem ér írni, mert az a trade nagyon adta magát és megtartani se tudtuk, annyival többet kért, mint amennyi a fizuja volt a trade idején..Vagy akkor ér írni, ha idén is van ilyen opció, vállalható fizu, elit játékos..max 3. körért..:😊
topin
0-5,1-4 el álló csapatokból tudsz hozni valakit ha nagyon akarsz mert nekik már fontosabb lehet egy pick az építkezéshez, mint egy-egy játékos.
Szóval kár kifigurázni valakit ha megemlít egy esetleges trade-t...
Ettől függetlenül szerintem nem jön senki.
több mint 9 éve
Ha mindenkeppen idenre akartunk volna pas rushert mondjuk, szimplan nem engedjuk el CJ-t 😊
CB-ben tuti adunk meg idot Cyrusnak, meg tenyleg meger egy probat Rowe is, szal nem hiszem, hogy erkezne ide

több mint 9 éve
És az elmúlt pár évben ki érkezett szezon közben trade árán, aki meghatározó lett? Talibot nem ér írni, mert az a trade nagyon adta magát és megtartani se tudtuk, annyival többet kért, mint amennyi a fizuja volt a trade idején..Vagy akkor ér írni, ha idén is van ilyen opció, vállalható fizu, elit játékos..max 3. körért..:😊
több mint 9 éve

kyobalu
Szerintem kicsit frusztrált vagy..

A felsorolt nevű játékosokból ki érkezett év közben, úgy hogy nem nagyon van pénzed a cap alatt, és nem is költhetsz túl sokat, hiszen kulcsfontosságú szerződés kötések előtt állsz?

Plusz konkrét neveket írj, ne csak álomvilágot vázolj fel..persze én is szeretném, hogy Suh idejöjjön, vagy McCoy..van olyan aki nem? Nem hiszem..Szóval konrkét példát írj, szerinted ki jelentene upgradet akit értelmes áron oda is adnak, tehát a saját csapatának nem kell, de nekünk meg azonnali upgrade..és azt is nevezd meg hogy ezért cserébe kit raknál ki a rosterről, azaz hol generálnál esetlegesen hiányt..kire gondolsz a középszerű játékosoknál akikre nincs szükségünk?
több mint 9 éve
Egy minőségi DT, DE trade-en elgondolkodnék a csapat helyében..Mert csak ennyire vagyunk egy TOP 10 D#-től..

kyobalu
Bírom az ilyen csapatépítős kommenteket😊 Vajon mi lenne az ára egy ilyen játékosnak, mit adnál érte pickben és kit áldoznál fel a rosterről, hogy beférjen a cap alá a fizuja? Jaaa, hogy esély sincs ilyesmire..értem..Én szeretnék még 2 minőségi CB-t, azt hogy 12-n lehessünk fent támadáskor, Hulkot a zöld formájában a front7be középre, egy E.Elliottot és egy fiatalabb, úgy kb 20 éves TB-t a padra, akkor 20 évig még tuti lenne a QB poszt is..😊
topin
Miért ne lehetne év közben, a hivatalos trade limit lejárta előtt szerezni számunkra fontosnak tűnő posztokra minőségi embereket trade útján??? Miért ne tudnánk értük pickeket felajánlani, mint ahogy tettük az elmúlt 16 évben? Hatalmas blődség lenne? Nem fordult elő még a BB érában ilyen?
Nem volt jó pár meghatározó játékosunk, akik trade útján kerültek hozzánk, mert BB többet látott beléjük, mint az aktuális csapatuk? S nálunk nem lettek meghatározó alap emberek?
Mondjak pár nevet?
Corey Dillon, Vrabel, Harrison, Randy Moss, Welker, Woodhead...Ecetera..
Nem lehet így minőségi játékosokhoz hozzá jutni, akik megdobhatják egy csapatrész teljesítményét?
A jobban teljesítő trade útján érkezett ember helyett nem rúghatunk ki középszerű játékost?
BB ilyet nem tesz? Ő nem tradel el saját játékost? Mesélj még!
Olvass egy kis csapat történelmet, mielőtt puffogsz!
Ha a Boston Globe is mer arról írni három oldalban, hogy a trade limit lejárta előtt még várnak egy-két meglepő húzást idén BB-től, akkor talán én is leírhatom, egy hazai Pats topicban, hogy lehet, hogy nem elvetélt ötlet egy trade októberben hiányposztokra. Legyen az DT, DE, vagy CB.
Ha te nem így gondolod, nincs ezzel semmi baj. Gondolhatod úgy,hogy esély sincs ilyesmire..
De nem kell személyeskedni, fikázni!
Ha nem tetszik valaki kommentje, vagy Téged idegesít, nem kell kötekedő jelleggel hozzászólni mindenhez.
Nem hiszem, hogy orákulum lennél! 😉
Inkább görgess tovább.. 😉
Peace!

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Azért ilyen Talib trade szökő évente jön össze..elit játékos rendetlenkedik, olcsón elhozhatod, óriási upgrade az egységnek..Idén nem nagyon van ilyen balhé miatt odébbállok vállalható fizuval elit játékos..az kb egyszeri és megismételhetetlen csere volt.
több mint 9 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Én sokkal szerényebben csak 1 minőségi CB-t szeretnék, hogy Ryan mentesüljön a 2. CB erejét meghaladó feladata alól és Butler vegye át ezt a szerepkört.

Burkus
év közben nem nagyon fogunk ilyen költséges mutatványra beruházni azt gondolom, se pénzünk nincs ilyesmire a leendő hosszabbításokat elnézve, sem nem prioritás idén ez BB-nél..Hozta már Talibot, aztán Revist..Most max akkor lesz itt Ryannél jobb corner, ha valakit kb ingyen megszereznénk, mert annyira béna a jelenlegi állomáshelyén és aztán nálunk feltámadna..Mivel Rowe érkezése kimeríti ezt a gondolatsort, így nem hiszem, hogy kapirgálnánk még a zavarosban idén cb poszton.
topin
Olvasol a gondolataimban. Egy ilyen Talib-trade-ben reménykednék, de én sem hiszem, hogy reális lenne. Pedig anno Talib érkezése rögtön stabilizálta a secondaryt, ameddig egészséges volt (az AFC döntő első harmadáig) versenyben voltunk a gyűrűért.

Ryan cáfoljon meg az év során (örülnék neki), de könnyűnek találtatott a második CB szerepére. Bármelyik meccset nézem, talán a Texans meccset kivéve.
több mint 9 éve
Én sokkal szerényebben csak 1 minőségi CB-t szeretnék, hogy Ryan mentesüljön a 2. CB erejét meghaladó feladata alól és Butler vegye át ezt a szerepkört.

Burkus
év közben nem nagyon fogunk ilyen költséges mutatványra beruházni azt gondolom, se pénzünk nincs ilyesmire a leendő hosszabbításokat elnézve, sem nem prioritás idén ez BB-nél..Hozta már Talibot, aztán Revist..Most max akkor lesz itt Ryannél jobb corner, ha valakit kb ingyen megszereznénk, mert annyira béna a jelenlegi állomáshelyén és aztán nálunk feltámadna..Mivel Rowe érkezése kimeríti ezt a gondolatsort, így nem hiszem, hogy kapirgálnánk még a zavarosban idén cb poszton.
több mint 9 éve
Egy minőségi DT, DE trade-en elgondolkodnék a csapat helyében..Mert csak ennyire vagyunk egy TOP 10 D#-től..

kyobalu
Bírom az ilyen csapatépítős kommenteket😊 Vajon mi lenne az ára egy ilyen játékosnak, mit adnál érte pickben és kit áldoznál fel a rosterről, hogy beférjen a cap alá a fizuja? Jaaa, hogy esély sincs ilyesmire..értem..Én szeretnék még 2 minőségi CB-t, azt hogy 12-n lehessünk fent támadáskor, Hulkot a zöld formájában a front7be középre, egy E.Elliottot és egy fiatalabb, úgy kb 20 éves TB-t a padra, akkor 20 évig még tuti lenne a QB poszt is..😊
topin
Fenomenális irónia.

Remélem a Razorban is megemlékeznek majd róla:

Kollega
Ezek szerint kiesett a Red Sox... 😕
több mint 9 éve

kyobalu
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 056 — situational football
Labdabirtoklás szemponjából, ami ellenünk egy nagy fegyver szokott lenni, a SEA és a NYJ tűnik jelenleg veszélyesnek.
FunHun
viszont pts/game jól mutatja, hogy mire mennek a labdabirtoklással (Wilson-nál Fitzmagic lett a hónap sales-ese)

a mostani O#ünk meg elég brutális (talán ki lehet jelenteni, jobb mint 2 éve, még Lewis nélkül is), bőven elég ha a védelem FG-okon tartja az ellenfelet

a kérdés csak az, ha Brady-ék kifognak egy rossz napot illetve kedvezőtlen a matchup és nem tudnak 30+ pontot felpakolni, akkor elő tud-e lépni a D#

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
kolok1972 New England Patriots 3 109 — Pats fan
Hirtelen mintha a Denver nevet lattam volna az elit tamadosoroknal
Wyatt
Én is, gyorsan tovább is scrolloltam, nehogy beleégjen a retinámba.
vpi
Gondolom kyobalu az elitet csak a Vasasra értette,a Denverre ,minta közepesnél jobbra gondolt,vélelmezem hogy alapjában véve Saunders és Dem.Thomas miatt.

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 9 éve
FunHun New England Patriots 1 908
Csak hogy a sokak által igényelt tényeknél maradjunk...

Az előbbeikben említett csapatok jelenleg így állnak offense szempontból jelenleg:
Points/game: --- Patriots 17.(itt a BUF elleni 0 pont nagyon lehúzza)
Steelers 6.
Broncos 9.
Hawks 21.
Jets 24.
Bills 15.

Yard/game: --- Patriots 8.
Steelers 5.
Broncos 24.
Hawks 16.
Jets 17.
Bills 28.

Time of Possesion: --- Patriots 8.
Steelers 15.
Broncos 22.
Hawks 3.
Jets 6.
Bills 29.

Jól látható, hogy elit Off max a Steelers.
Bronocos semmikképpen sem az, ott a pontok jelentős részét (ami miatt ebben elől vannak) a Def. szerezte.
Labdabirtoklás szemponjából, ami ellenünk egy nagy fegyver szokott lenni, a SEA és a NYJ tűnik jelenleg veszélyesnek.