New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 9 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Nyilván másként látjuk a bírókat, de összességében megérdemelt W, Grat hozzá. Mondjuk az nem volt korrekt, hogy ezt a frusztrált hülyegyereket ránk uszítottátok a Cincy topikban. 😀
megyerikrisz
Szerintem nem latjuk masként,vitán felül gyengék voltak,sokat tévedtek. Szvsz Ti nagyon jól jàtszottatok az első félidőben.
kolok1972
Egy félidő a Pats ellen idegenben kevés, a tisztes helytállás pedig 2-3-nál nem sokat ér. Na de mindegy, ez van, innen már nem fér bele több hiba.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 9 éve
kolok1972 New England Patriots 3 109 — Pats fan
Nyilván másként látjuk a bírókat, de összességében megérdemelt W, Grat hozzá. Mondjuk az nem volt korrekt, hogy ezt a frusztrált hülyegyereket ránk uszítottátok a Cincy topikban. 😀
megyerikrisz
Szerintem nem latjuk masként,vitán felül gyengék voltak,sokat tévedtek. Szvsz Ti nagyon jól jàtszottatok az első félidőben.

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 9 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 28 122 — nabege2@yahoo.com
Fejvakarós meccs volt😊 Az első félidőért jár a kritika minden oldalra, aztán 7-3 után felébredt a csapat és bedarálta a Cincy-t😊
Gronk: ha sérült miért játszik? Meggyógyulni a játéktól tuti nem fog
Edelmann: tényleg nem okés valami, ráadásul nem egyszer tök rossz döntéseket hoz, néha a tök egyszerű megoldás kifizetődőbb lenne, mint jobbra-balra ugrálni.
Azért a csoportunk kezd nagyon érdekes lenni. Azért én nem gondoltam volna, hogy a Miami leveri a Pittsburgh-öt, az a BUF elleni bukta egyre jobban fáj.
több mint 9 éve
kolok1972 New England Patriots 3 109 — Pats fan
kemény volt a Bengals D#, az első félidőben nagyon megfogták és kicsit helyre is tették a mi O#-ünket, több ilyen meccset kell játszanunk, hogy tanuljunk a hibákból

a védelmünk meg akkor állt össze amikor nagyon kellett, saftey, kőkemény sack, remek CB védekezések, nem tökéletesek de remek alapanyag

a játékvezetés kritikán aluli volt, mind2 csapat javára nevetséges ítéletek, ezek komolyan nem tudom miért voltak a pályán
ZERO_L
Hogy én egy életreszóló barátságot köthessek az eredménykövetőben. 😊 Amúgy Roberts az elején megint nagyon jó volt,Ryan viszont eddig pocsék szezont fut. Helyette jött Rowe?
Szerk.: Arra nagyon kiváncsi vagyok hogy mi lesz Ghosttal? Az 50 yardos kihagyott FG-ok egy dolog,de az XP azért már más tészta.

Szerkesztette: kolok1972

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 9 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Az egyébként megvan, hogy Brady 29 sikeres passzából összesen 8at kapott el a WR-egység?
Közülük elsősorban Edelman aggaszt, valahogy a mozgása/gyorsulása sem az igazi...
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Egy újjabb meccs, amièrt lehet minket utàlni 😃😃
FViktor93
Hagyd mar. Megint folyamatosan pofaztak, aztan csodalkoznak, hogy a vegen a negyedikre is nekimentunk.
Az elso felidoben nem tudom miket probalgattunk, de a masodikban elovettuk a tight endeket is, onnantol mar egesz jok voltunk 😊

több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 056 — situational football
kemény volt a Bengals D#, az első félidőben nagyon megfogták és kicsit helyre is tették a mi O#-ünket, több ilyen meccset kell játszanunk, hogy tanuljunk a hibákból

a védelmünk meg akkor állt össze amikor nagyon kellett, saftey, kőkemény sack, remek CB védekezések, nem tökéletesek de remek alapanyag

a játékvezetés kritikán aluli volt, mind2 csapat javára nevetséges ítéletek, ezek komolyan nem tudom miért voltak a pályán

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Elhiszem, hogy az O játékosaink nem angyalok (sőt...), de mi kell ahhoz, hogy ez az utolsó büdös paraszt Bengals D is kapjon egy személyit?😊
több mint 9 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Egy újjabb meccs, amièrt lehet minket utàlni 😃😃
több mint 9 éve
Na ne viccelodjunk. Egy rakat szar volt a vedelem megint. Paros heten ertekelhetetlenek. Negy darab tamadasra volt lehetoseg, gyak le sem jottek a vendegek

több mint 9 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466
Hat. Ma is marha szar a vedelem sajna
Wyatt
Szerintem nem a védelem hibája, hogy egy félidő alatt 3 pontot hoz össze a támadósor, hogy Mason travoltázik blokkolás helyett vagy hogy 3&12-re sikerül egy két yardos futást hívni.

Szerk: kicsinyhitű voltam a 3 ponttal
Gogo
Az viszont a D hibája, hogy úgy jönnek át mint kés a vajon és Dalton elit QB-nek néz ki.

több mint 9 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Wyatt
Szerintem nem a védelem hibája, hogy egy félidő alatt 3 pontot hoz össze a támadósor, hogy Mason travoltázik blokkolás helyett vagy hogy 3&12-re sikerül egy két yardos futást hívni.

Gogo
Amikor két pro bowl TE kiesik meccs előtt, akkor az kissé megkavarja a game plan-t.

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Wyatt

Szerkesztette: Gogo

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 9 éve

több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Roberts sokat segít majd amikor tárgyalunk Collinsékkal
több mint 9 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
 twitter.com/NEPD_Loyko/status/787677896257273857

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 9 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466
Cyrus Jones sérült vagy büntiben van?

több mint 9 éve
Am tegnap lestem nfl.comon, Bradye a legjobb iranyitomutato, Gerappa a harmadik a rangsorban 😊

Ketten osszesen allnak 100 passzal, es eleg impressziv mutatokkal

70/100 902 yard, 7 TD/0 int, 121.33 QB-rate

Mondjuk az sem rossz, hogy Gerappanak nem volt meg egy interceptionje sem palyafutasa soran, jo lenne Brady utan is egy labdabiztos iranyito 😊

Szerkesztette: Wyatt

több mint 9 éve
Rowe- es Mingo-time

több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 056 — situational football
hip injury-t írnak

tartok tőle ez viszont az év végi alkudozásban komoly szerepet fog játszani:
 twitter.com/KevinRDuffy/status/787669506059538432

(ne legyen igazam, de egyik franchise tag a másiknak egy olcsóbb fizut nyomunk az orra alá, ha elfogadja oké, ha nem tovább lépünk)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 640 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Lehet tudni mi lett Collinssal?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Collins nem lesz ma, HT remélem jó egészségben van, mert két kezdő LB nélkül baromi nehéz lesz

(Freeny már IR-en)

több mint 9 éve
timitimi 1
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni disszertációm elkészítéséhez. Egy angol nyelvű kérdőív kitöltéséről lenne szó, mindössze 2 perc az egész. Előre is köszönöm, ha valaki részt tud venni ebben! 😊

docs.google.com/forms/d/1bokWhbQ_bFhuTad4Ah71OOph3ZoOfPVwJonzgIKRYls/viewform?edit_requested=true

timitimi
több mint 9 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Kötelező ebéd előtt:
 www.patriots.com/video/2016/10/13/sound-fx-best-tom-bradys-career?utm_campaign=PFZ&utm_medium=email&utm_source=20161015_E_PFZ_EA_BengalsPreview_ACTIVES_ES

We are all PATRIOTS!