New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Egy félidő a Pats ellen idegenben kevés, a tisztes helytállás pedig 2-3-nál nem sokat ér. Na de mindegy, ez van, innen már nem fér bele több hiba.Nyilván másként látjuk a bírókat, de összességében megérdemelt W, Grat hozzá. Mondjuk az nem volt korrekt, hogy ezt a frusztrált hülyegyereket ránk uszítottátok a Cincy topikban. 😀Szerintem nem latjuk masként,vitán felül gyengék voltak,sokat tévedtek. Szvsz Ti nagyon jól jàtszottatok az első félidőben.
megyerikrisz
kolok1972
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 9 éve
Nyilván másként látjuk a bírókat, de összességében megérdemelt W, Grat hozzá. Mondjuk az nem volt korrekt, hogy ezt a frusztrált hülyegyereket ránk uszítottátok a Cincy topikban. 😀Szerintem nem latjuk masként,vitán felül gyengék voltak,sokat tévedtek. Szvsz Ti nagyon jól jàtszottatok az első félidőben.
megyerikrisz
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 9 éve
Nyilván másként látjuk a bírókat, de összességében megérdemelt W, Grat hozzá. Mondjuk az nem volt korrekt, hogy ezt a frusztrált hülyegyereket ránk uszítottátok a Cincy topikban. 😀
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 9 éve
Fejvakarós meccs volt😊 Az első félidőért jár a kritika minden oldalra, aztán 7-3 után felébredt a csapat és bedarálta a Cincy-t😊Gronk: ha sérült miért játszik? Meggyógyulni a játéktól tuti nem fog
Edelmann: tényleg nem okés valami, ráadásul nem egyszer tök rossz döntéseket hoz, néha a tök egyszerű megoldás kifizetődőbb lenne, mint jobbra-balra ugrálni.
Azért a csoportunk kezd nagyon érdekes lenni. Azért én nem gondoltam volna, hogy a Miami leveri a Pittsburgh-öt, az a BUF elleni bukta egyre jobban fáj.
több mint 9 éve
kemény volt a Bengals D#, az első félidőben nagyon megfogták és kicsit helyre is tették a mi O#-ünket, több ilyen meccset kell játszanunk, hogy tanuljunk a hibákbólHogy én egy életreszóló barátságot köthessek az eredménykövetőben. 😊 Amúgy Roberts az elején megint nagyon jó volt,Ryan viszont eddig pocsék szezont fut. Helyette jött Rowe?
a védelmünk meg akkor állt össze amikor nagyon kellett, saftey, kőkemény sack, remek CB védekezések, nem tökéletesek de remek alapanyag
a játékvezetés kritikán aluli volt, mind2 csapat javára nevetséges ítéletek, ezek komolyan nem tudom miért voltak a pályán
ZERO_L
Szerk.: Arra nagyon kiváncsi vagyok hogy mi lesz Ghosttal? Az 50 yardos kihagyott FG-ok egy dolog,de az XP azért már más tészta.
Szerkesztette: kolok1972
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 9 éve
Az egyébként megvan, hogy Brady 29 sikeres passzából összesen 8at kapott el a WR-egység?Közülük elsősorban Edelman aggaszt, valahogy a mozgása/gyorsulása sem az igazi...
több mint 9 éve
Egy újjabb meccs, amièrt lehet minket utàlni 😃😃Hagyd mar. Megint folyamatosan pofaztak, aztan csodalkoznak, hogy a vegen a negyedikre is nekimentunk.
FViktor93
Az elso felidoben nem tudom miket probalgattunk, de a masodikban elovettuk a tight endeket is, onnantol mar egesz jok voltunk 😊

több mint 9 éve
kemény volt a Bengals D#, az első félidőben nagyon megfogták és kicsit helyre is tették a mi O#-ünket, több ilyen meccset kell játszanunk, hogy tanuljunk a hibákbóla védelmünk meg akkor állt össze amikor nagyon kellett, saftey, kőkemény sack, remek CB védekezések, nem tökéletesek de remek alapanyag
a játékvezetés kritikán aluli volt, mind2 csapat javára nevetséges ítéletek, ezek komolyan nem tudom miért voltak a pályán

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Elhiszem, hogy az O játékosaink nem angyalok (sőt...), de mi kell ahhoz, hogy ez az utolsó büdös paraszt Bengals D is kapjon egy személyit?😊
több mint 9 éve
Egy újjabb meccs, amièrt lehet minket utàlni 😃😃
több mint 9 éve
Na ne viccelodjunk. Egy rakat szar volt a vedelem megint. Paros heten ertekelhetetlenek. Negy darab tamadasra volt lehetoseg, gyak le sem jottek a vendegek

több mint 9 éve
Az viszont a D hibája, hogy úgy jönnek át mint kés a vajon és Dalton elit QB-nek néz ki.Hat. Ma is marha szar a vedelem sajnaSzerintem nem a védelem hibája, hogy egy félidő alatt 3 pontot hoz össze a támadósor, hogy Mason travoltázik blokkolás helyett vagy hogy 3&12-re sikerül egy két yardos futást hívni.
Wyatt
Szerk: kicsinyhitű voltam a 3 ponttal
Gogo
több mint 9 éve
Amikor két pro bowl TE kiesik meccs előtt, akkor az kissé megkavarja a game plan-t.Hat. Ma is marha szar a vedelem sajnaSzerintem nem a védelem hibája, hogy egy félidő alatt 3 pontot hoz össze a támadósor, hogy Mason travoltázik blokkolás helyett vagy hogy 3&12-re sikerül egy két yardos futást hívni.
Wyatt
Gogo
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Hat. Ma is marha szar a vedelem sajnaSzerintem nem a védelem hibája, hogy egy félidő alatt 3 pontot hoz össze a támadósor, hogy Mason travoltázik blokkolás helyett vagy hogy 3&12-re sikerül egy két yardos futást hívni.
Wyatt
Szerkesztette: Gogo
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 9 éve
Roberts sokat segít majd amikor tárgyalunk Collinsékkal
több mint 9 éve
twitter.com/NEPD_Loyko/status/787677896257273857
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 9 éve
Am tegnap lestem nfl.comon, Bradye a legjobb iranyitomutato, Gerappa a harmadik a rangsorban 😊Ketten osszesen allnak 100 passzal, es eleg impressziv mutatokkal
70/100 902 yard, 7 TD/0 int, 121.33 QB-rate
Mondjuk az sem rossz, hogy Gerappanak nem volt meg egy interceptionje sem palyafutasa soran, jo lenne Brady utan is egy labdabiztos iranyito 😊
Szerkesztette: Wyatt

több mint 9 éve
hip injury-t írnaktartok tőle ez viszont az év végi alkudozásban komoly szerepet fog játszani:
twitter.com/KevinRDuffy/status/787669506059538432
(ne legyen igazam, de egyik franchise tag a másiknak egy olcsóbb fizut nyomunk az orra alá, ha elfogadja oké, ha nem tovább lépünk)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Lehet tudni mi lett Collinssal?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Collins nem lesz ma, HT remélem jó egészségben van, mert két kezdő LB nélkül baromi nehéz lesz(Freeny már IR-en)

több mint 9 éve
timitimi
1
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni disszertációm elkészítéséhez. Egy angol nyelvű kérdőív kitöltéséről lenne szó, mindössze 2 perc az egész. Előre is köszönöm, ha valaki részt tud venni ebben! 😊docs.google.com/forms/d/1bokWhbQ_bFhuTad4Ah71OOph3ZoOfPVwJonzgIKRYls/viewform?edit_requested=true
timitimi
több mint 9 éve
Kötelező ebéd előtt:www.patriots.com/video/2016/10/13/sound-fx-best-tom-bradys-career?utm_campaign=PFZ&utm_medium=email&utm_source=20161015_E_PFZ_EA_BengalsPreview_ACTIVES_ES
We are all PATRIOTS!