New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 10 éve
Easley sérülékeny és/vagy vonzza a kisebb-nagyobb sérüléseket. A Dowling hasonlítást tartom erősnek, szerencsétlennek ablaküveg volt a jele az oviban.Én inkább Gronkhoz hasonlítanám eddig.
Egyébként meg nem akarom elhinni, hogy egy ennyire tehetséges játékosnak, aki a Pats Def. egyik alapköve lehetne 6-8 évig, lefőtt volna a kávé.
tomi-tomi
Nem hiszem, hogy lefőtt volna a kávé neki, jövőre fog még csak igazán robbantani 😊
Szerkesztette: ervinator
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
Easley sérülékeny és/vagy vonzza a kisebb-nagyobb sérüléseket. A Dowling hasonlítást tartom erősnek, szerencsétlennek ablaküveg volt a jele az oviban.Egyébként meg nem akarom elhinni, hogy egy ennyire tehetséges játékosnak, aki a Pats Def. egyik alapköve lehetne 6-8 évig, lefőtt volna a kávé.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Igen a Hicks trade nagyon jó deal volt. Van abban igazság amit mondasz Tomi és idén Easley már érdemben is hozzá tudott tenni a csapat játékához,de a legfontosabb meccseken megint nem tud majd a csapat rendelkezésére állni.Értem én hogy most azért tették IR-re hogy ne legyen nagyobb baj,de tényszerűen tavaly is megsérült ,idén pedig 2x is.Az sem járható mindig,hogy egy kisebb sérülés esetén azonnal IR,mert gyakorlatilag akkor sincs hasznára a csapatnak.
Szerkesztette: kolok1972
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
Egy a lényeg, NFC East csapat ellen se Márk, se én ne legyünk a helyszínen 😀Sanyi IR-en. OK, legyen visszatérős.Igen, Höri a mi emberünk! 😊Sanyi már a multé?
tomi-tomi
winston
De Hörivel még nem vesztettünk, még a Colts ellen sem!
Jöhet PO-ban egy Höri-Sanyi duó! 😊
Easley két szezon két IR.... Bármilyen jó játékos (bár ezt a rookie szezonjában nem volt alkalma bizonyítani),egyelőre egy Ras-I Dowling 2.0-nak tűnik a választása.Egy DT-nél,aki folyamatosan a húsdaráló kellős közepén van,ezért nem mindegy szvsz,hogy mennyire leharcolva érkezik az NFL-be. Kár érte...Nana! Ras-I annyi snap-et tudott pályán tölteni, mint amennyi meccset Easley. Szerintem most is, tavaly is biztonsági okokból tették IR-re. Ha égető szükség lenne rá, akkor játszott volna/játszana. Nagyon nem jó, hogy kiesett (nagyon fog hiányozni a NASCAR felállásból), de örülök, hogy a FO hosszútávú szempontok alapján menedzseli a karrierjét. (Meg is teheti, idén még mélyebb a DL, mint tavaly volt. Most fizet majd igazán a Hóember-Hicks trade.)
kolok1972
tomi-tomi

több mint 10 éve
Sanyi IR-en. OK, legyen visszatérős.Igen, Höri a mi emberünk! 😊Sanyi már a multé?
tomi-tomi
winston
De Hörivel még nem vesztettünk, még a Colts ellen sem!
Jöhet PO-ban egy Höri-Sanyi duó! 😊
Easley két szezon két IR.... Bármilyen jó játékos (bár ezt a rookie szezonjában nem volt alkalma bizonyítani),egyelőre egy Ras-I Dowling 2.0-nak tűnik a választása.Egy DT-nél,aki folyamatosan a húsdaráló kellős közepén van,ezért nem mindegy szvsz,hogy mennyire leharcolva érkezik az NFL-be. Kár érte...Nana! Ras-I annyi snap-et tudott pályán tölteni, mint amennyi meccset Easley. Szerintem most is, tavaly is biztonsági okokból tették IR-re. Ha égető szükség lenne rá, akkor játszott volna/játszana. Nagyon nem jó, hogy kiesett (nagyon fog hiányozni a NASCAR felállásból), de örülök, hogy a FO hosszútávú szempontok alapján menedzseli a karrierjét. (Meg is teheti, idén még mélyebb a DL, mint tavaly volt. Most fizet majd igazán a Hóember-Hicks trade.)
kolok1972
Szerkesztette: tomi-tomi
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Sanyi már a multé?Pedig nem kellett volna aggódni, csak hamarabb megnézni, hogy Höri fogja közvetíteni a meccset 😊Igen, Höri a mi emberünk! 😊
ZERO_L
tomi-tomi
több mint 10 éve
Easley két szezon két IR.... Bármilyen jó játékos (bár ezt a rookie szezonjában nem volt alkalma bizonyítani),egyelőre egy Ras-I Dowling 2.0-nak tűnik a választása.Egy DT-nél,aki folyamatosan a húsdaráló kellős közepén van,ezért nem mindegy szvsz,hogy mennyire leharcolva érkezik az NFL-be. Kár érte...
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
Itt szeretném bejelenteni, hogy kár tovább számolgatni a Jets meccset illetően.Pedig nem kellett volna aggódni, csak hamarabb megnézni, hogy Höri fogja közvetíteni a meccset 😊Igen, Höri a mi emberünk! 😊
ZERO_L
tomi-tomi
több mint 10 éve
Easley is IR. és ja, jött Montee Ball.According to @weei @jerrythornton1 the #patriots are placing LeGarrette Blount on IR.Jön helyette Montee Ball... (???)
aki még nem volt idén sérült a kezdő 22-ből: D-line, Butler, Ryan, Brady.....
triangle
FunHun
több mint 10 éve
nem volt más... ez a szemét Jags elvitte Gray-t 😊According to @weei @jerrythornton1 the #patriots are placing LeGarrette Blount on IR.Jön helyette Montee Ball... (???)
triangle
FunHun
twitter.com/BillSimmons/status/676898765840760834
Szerkesztette: ZERO_L

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Chung amúgy már a Texans ellen vissza is tért, nem?
több mint 10 éve
According to @weei @jerrythornton1 the #patriots are placing LeGarrette Blount on IR.Jön helyette Montee Ball... (???)
triangle
több mint 10 éve
Fasza, megint mennek ketten a rehabra...
több mint 10 éve
ha még kirúgnák Jacoby Jonest az már felérne egy fél győzelemmel 😀Jákob a Bengals ellen már nem volt a 46-os aktív keretben. Ezek készülnek valamire! 😀
Boston
több mint 10 éve
+1Ráadásul szereztek egy vállalható kickert + ha még kirúgnák Jacoby Jonest az már felérne egy fél győzelemmel 😀
Do your job
több mint 10 éve
Én kezdtem egy félig ironikus, félig komoly kérdéssel. Ironikus, mert én is tudom, hogy a PO nem (sem) kívánságműsor. Komoly, mert szerintem a Steelers az AFC PO aspiránsok közül a leginkább veszélyes egy meccsen a Pats-re. (Félreértések elkerülése miatt: szvsz a Patriots a legjobb AFC csapat, a legesélyesebb, hogy SB-ba jusson.)Mielőtt nagyon felizgatnád magad ez az egész csak azt hivatott kihangsúlyozni, hogy -túl azon, hogy bárkit le kell tudnod győzni ahhoz, hogy a legjobb legyél - mennyire szeretnénk páran a Steelerst elkerülni idén a PO-bab, ha lehet. Senki nem gondolta komolyan, hogy ez a csapat, BB és TB csapata képes lenne egy mérkőzést szándékosan elveszíteni.Egyszerűen nem értem, hogy lehet komolyan akarni a ződeket a Vasas helyett, amikor Steelerst a legjobbjaival, meg idegenben is rendre megruházzuk, a másik ellen meg akkor is max. egy field goallal tudunk nyerni, ha atomszarok (na jó, van kivétel is).
És tűnjön bármennyire is szánalmasnak, perverznek, baromságnak,én - ha lehetne választani - inkább a Jets csapatát választanám most ellenfélnek.
Boston
Kollega
A South-ból bárki jut be, egy lapon sem említhető a Steelers-szel. A Broncos-ról már leírtam korábban, hogy vészesen kiegyensúlyozatlan csapat. Nem mérhető a Vasashoz, de vasárnap okosabbak leszünk. A Bengals nem lenne leányálom; a Green-Eifert-Sanu trió komoly fejfájás lenne. Még Dalton nélkül sem írnám le őket. De ezt a hármast nem lehet kivuduzni a PO-ból, ők már szinte biztos ott lesznek.
A Chiefs és a Jets mindenképpen jobb matchup. Velük szemben sokkal biztosabban működne a "vedd el a futást, hadd dobáljon az irányító" megközelítés. Sem Smith, sem Fitz kapitány nem mérhető BigBen-hez.
A Steelers. DeAngelo képes szarrá futni egy csapatot. Sajnos, ezt most már Haley-ék is elfogadják, bíznak benne. Tehát oda nagy erőforrásokat kell csoportosítani, s akkor jön a passz játék. (Érdemes megnézni a Hawks elleni meccsüket, nulla futójátékkal voltak meccsben. Sőt, ha nem kapkodja el a stáb, akkor...) Négy potens célpontjuk van (Brown, Bryant, Wheaton és Miller), akik ráadásul mindenféle variációban megjátszhatók. Nagyon hasonlít a miénkre, csak ott a nem a TE az egyik mélyebb fenyegetés. Képesek rövid passzjátékokkal egész drive-okat végigvinni és az AFC PO esélyesek között (meg a ligában is) náluk van a(z egyik) legnagyobb nagy játék képesség. Cserébe gyengébb a védelmük a miénknél (sokkal), de szégyentelenül sok labdát szereznek. Egy eszeveszett pisztolypárbaj lenne, minimális hibázási lehetőséggel Brady-ék részéről.
Szóval, szerintem bejutnak. Jó eséllyel a 6. helyen; játszhatnak a Broncos/Bengals egyikével. Bármelyik ellen legalább 50% esélyt adok nekik; ma 50% esélyt látok, hogy velük kell kezdeni a PO-t. (Igen, szerintem meglesz a 1st seed.) Hát, a f@szom, inkább a Jets. 😊
több mint 10 éve
Dominique Easley headed to IR.Ne már basszus. Nem az volt a hír, hogy nincs komoly sérülése?
....
triangle
több mint 10 éve
Megnéztem:Giants-hez jön a Carolina. Mondom, de jó, elléphetnek a többiek. Erre nézem WSH-BUF és PHI-ARI. Nagyon nem tiszta ott sem a másik 2 nfc east győzelem...
De őszintén GB, CAR v. ARI ellen per pillanat nem látom esélyesebbnek a giantset.
több mint 10 éve
A Ravens nem jön most, már csak a Giantset kéne kiimádkozni 😀hestegnemteljesenkomolytalan

több mint 10 éve
Ne már srácok, akkora matekozás megy itt, mint az elmúlt harminc évben a magyar válogatott aktuális foci vb/eb selejtező húzása után...Jogos. Meg kell verni, aki szembe jön és kész és jó lenne mindezt otthon tenni. Álmodozni meg reménykedni azért szabad... 😊
batyu
Most úgy érzem, az idei AFC járható/verhető - a Steelers ellen valahogy mindig kijön a lépés - egy esetleges SB már más tészta. A Seahawksnál látom bejönni a mondást nagyon, hogy a foci hálaadás után kezdődik...
több mint 10 éve
Nézd meg rosteren 😊 :Hát én nem találok ilyen egyenes szálú hajú vágott szeműt a listán, de biztos vaksi vagyok : D
www.patriots.com/cheerleaders/roster
sirarcheer