New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 10 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Szerintem agyban fáradtak el picit a skacok..
Túl nagy a nyomás, túl nagy a hype, s egyszerre túl sok volt a sérült minden fronton..
Mindenki SB-ba vár minket, s ezt nehéz feldolgozni ilyen szinten is..Brady láthatóan frusztrált, hogy nem megy neki úgy ezekkel az elkapókkal..
Ami nekem az ST összeomlásán túl nagyon szemet szúró, az az O# fal homály munkája...Kline, Cannon és Stork katasztrófát művel két meccse, s Seabass is hülyeségeket csinál néha.. Nulla futás blokk, passz védekezésnél pedig 2 másodpercen belül bármelyik védelem ellen összeomlanak..Vicc..Egyszerűen féltem Bradyt...Így előbb-utóbb meg fog sérülni...Nem értem, hogy miért nem Andrews a center és játszik a két újonc OG-t..Jackson harap egyedül, aki egy kicsit a régi Mankins-re emlékeztet..Mason pedig csak jobb lehet, mint Kline..
A meccs különben az ST szarakodásai ellenére az edzőkön ment el..BB túl arrogánsan és nagyképűen állt a meccshez, JMD pedig megint majdnem mindent kinyírt a teljesen fölösleges középre irányuló futásokkal.. Futásban és passzokban is lényegesen jobban használható White..Tegnap mutatott már nagyon szép dolgokat..Sőt a 4. negyedbeli dropok ellenére, úgy gondolom, hogy ezzel a B-C elkapógárdával is lehetne haladni..Martin, Dola, White nagyon oda teszi magát, s ha kell Chandler is megjátszható..Lafell munkája nekem néha érthetetlen..Mintha nem is akarna harcolni a labdáért..De mindezek ellenére, fura módon a 4. negyedben elő lehetett venni azokat a játékokat, amivel haladni is tudunk..
Úgy látszik, minden évben van egy ilyen szopórolleres meccs..A legnagyobb gondot abban látom, hogy ez otthon történt..Mert jó pár éve nézem már a meccseket, de ilyen szarul még nem játszottunk a Rókalyukban..
Az O# falat rendbe kell hozni a héten, mert a Texans, Wattal együtt nagyon fog büntetni..Valamint javasolnék mindenkinek egy sportpszichológust és 2 nap pihi, "túrókúrát", hogy jöjjenek rendbe mentálisan..Decemberben kezdődik a foci...De mi jelenleg az öltözőben maradtunk uraim.. 😕
Remélem olyan menetelés lesz ezután, mint tavaly a Kansas után volt.. 😉

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
Spigo New England Patriots 1 212 — Patriots GM
Minden évben vagy egy ilyen szar meccsünk. Tavaly Kansas, 2010-ben Cleveland, de a 12-es Arizonat is ide lehet sorolni. Legalább ezen is túl vagyunk.

Jövő héten Bengals-Steelers, aztán lesz egy Denver-Bengals, sőt Steelers-Denver is és ez a Steelers most nagyon hasít... Az első heti bye még mindig a mi kezünkben van.

Szerkesztette: Spigo
több mint 10 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 510 — Patriot
Hát sajnos nagyon enervált volt a társaság, a Phili meg jó napot fogott ki. Pánikolni azért nem kell, mert az üsszes hiba javítható volt. Inkább itt kapjunk ilyet, mint a PO-ban.

A dropkick viszont egy olyan pillanat, ami miatt kicsit megérted, miért utálják sokan a Pats-et. Egy teljesen felesleges, nagyképű, a meglepetést inkább csak az érthetetlenségével okozó megmozdulás volt. Pluszba nem volt olyan kimenetele, hogy nekünk jó lehet. Írják, hogy lényegében onside kick volt, de egy onside kick nem megy el a 40 yardig. Ha az IND trükkös puntján röhögünk, ezt is odatehetjük. Ez egy ilyen: nem baj, ha elbasszuk, olyan szarok vagytok, hogy a D majd helyre hozza játék volt, ami meccsbe hozta őket, sőt naak..vaanyjátok attitűdöt adott nekik.
több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 416 — Ajmo Vatreni
Én is egyetértek ezzel. Az, hogy nincs Gronk nem magyarázat arra, hogy pl. White miért nem játszik. A mi rendszerünk alapjai között van az elkapó RB. Erre se az előző héten, sem most nem játszott eleget. Ráadásul működik is. Ha játszik hozza a yardokat, TD-ket. Ezt a "ma egész ó volt" értelmezhetetlen számomra.

Az ST csőd valóban nagyon meglepő.
zinedine5
Ezt nem értem. Játszott. Karrier csúcsot.
vpi
Jogos. miért nem játszik többet és korábban.
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 551 — The only discipline that lasts, is self discipline
Én is egyetértek ezzel. Az, hogy nincs Gronk nem magyarázat arra, hogy pl. White miért nem játszik. A mi rendszerünk alapjai között van az elkapó RB. Erre se az előző héten, sem most nem játszott eleget. Ráadásul működik is. Ha játszik hozza a yardokat, TD-ket. Ezt a "ma egész ó volt" értelmezhetetlen számomra.zinedine5
10 elkapás, 110 yard. Ez kevés? 😊 Vagy nem a futóra gondoltál?

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Én is egyetértek ezzel. Az, hogy nincs Gronk nem magyarázat arra, hogy pl. White miért nem játszik. A mi rendszerünk alapjai között van az elkapó RB. Erre se az előző héten, sem most nem játszott eleget. Ráadásul működik is. Ha játszik hozza a yardokat, TD-ket. Ezt a "ma egész ó volt" értelmezhetetlen számomra.

zinedine5
vpi
Szerintem arra célzott, hogy csak a 4. negyedben tették pályára érdemben. Amikor Blount futott ki snap előtt elkapó pozícióba, akkor az Eagles védelem nyugodtan tolódhatott eggyel befelé. Arra volt még esély, hogy esetleg a röhögéstől nem tudják megcsinálni a játékot.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 510 — Patriot

zinedine5
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Az külön jó lenne a Kline is kidőlne hetekre...
FunHun
Az még jól is jönne. 😊 Most már nemcsak futásnál penetráns, még Brady-t is halálra vereti. Játsszon a két újonc. Jackson egyre jobban belerázódik és kellően geci OL játékosnak tűnik, Mason pedig a sérüléséig kifejezetten jó volt.

Ez alapvetően BB arroganciáján ment el. Második meccsen indítja el a ST a lejtőn a csapatot. Azt tartják, hogy sok sérülés esetén a ST teljesítménye válik kétségessé (Freeney például a Broncos ellen 104 (!!) snap-et játszott). Úgy néz ki, igazuk van az okosoknak.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
Picit fáradtnak érzem a csapatot fejben és testbem egyaránt. Vmit dobbantani kéne az edzői stábnak mert gáz lehet a PO-ban. Nem vágom azokat a playhívásokat mint pl droopkick, 40-60 yardos dobások... Miért eröltetik Bradyvel a hosszúkat. El kéne fogadni Brady 20 yardig penge utána rizikó nem kicsit. Jobban kéne bíznia Chandlerben az intnél simán dobhatta volna neki a bőrt de Amendolát vette célba int lett belőle...

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 416 — Ajmo Vatreni
Én ezt egy az egyben az edzők számlájára írom... főleg a múltheti meccsen történtek után ennyire lesajnálni egy ellenfelet, teljesen megérdemeltük a vereséget, nekem égett volna le a pofámról a bőr, ha ezt a meccset is megfordítjuk

A legnagyobb bajt viszont még mindig az OL-ben látom, és nem tudom minek kéne történnie, hogy összeálljanak, egyszerűen a talent level a béka segge alatt van, márpedig egy idő után (PO) ez kifog ütközni, de a legszomorúbb, hogy az első félidőben úgy játszottunk, mintha ez lenne az idény első meccse és sokkhatásként ér minket, hogy se passz blockban se run blockban nem képesek ellátni a feladatukat
már tűkön ülve várom a Cannon-Watt rangadót
ZERO_L
Igen az edzők felelőssége mellett nem lehet elmenni. Egyrészt -amire te is célzol- az ellenfelet nem lehet ezen a szinten lebecsülni. Másrészt az előző esti Denver bukó után, ez már a második meccs aminek a közepén teljesen szétesünk. Erősségünk volt ez a félidő körüli 2-2 perc, volt, hogy 2 td-t raktunk így össze, most meg "futunk hármat középre". Totál ötlettelen az O playhívás ott.

És igen a közvetítésben is többször elmondták, hogy ütik-vágják Tomot, ez pedig az O-fal hibája.
Az igazolódott, amit úgyis tudunk: ez az offense Gronk nélkül jóindulattal egy közepes. Brafdy hiába korszakos irányító, ha nincs játszópajtás. Chandler még csak nem is Hörni, LaFell és Dola nem 1. és 2. WR. A sikeres években mindig megoldott elkapó RB poszt betöltetlen volta pedig alapvető rést üt az O struktúrán.

Amikor Gronk először tudott a SB-ig egészséges maradt, gyűrűt nyertünk. Ha a PO-ra Minitront és Gronkot összekalapálják + White beletanul a szerepbe (ma néha egész jó volt benne), bármi lehet mert a D nem rossz.

Szerintem pszichésen nem ez a meccs számít. Ha valami számított, az a két sérülés volt, Bradyt szemmel láthatóan frusztrálja Gronk sérülése/hiánya.

Ami a két utolsó meccsen meglepő volt, az a BB vesszőparipájának számító ST betlijei.
Burkus
hagyjuk ezt a Gronk nélkül nulla az O#-t

ne mond már nekem, hogy a bucs vagy a lions támadói annyival jobbak lennének a mostani pats O#-nél... az alapanyag messze nem volt olyan borzasztó, hogy ezt a padlón lévő phily-t ne tudtuk volna elverni, Gronk hiánya megint csak egy olcsó kifogás
ZERO_L

több mint 10 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Nem a vereségekkel van baj, mert ennyi sérülttel az belefér. Ami inkább aggasztó, hogy mindkét meccsen magunkat lőttük lábon. Ilyen fegyelmezetlenség, figyelmetlenség ránk egyáltalán nem volt jellemző. És ezt pont nem lehet a sérülésekre fogni...

Szerkesztette: Boston

Do your job
több mint 10 éve
kolok1972 New England Patriots 3 109 — Pats fan
Ezt nem lehet a serulesekre fogni. Teny, hogy keves igy a playmaker az O-ban, de attol nem kene mindharom csapatresznek ekkorat betlizni. Faszert kell trukkozni dropkickkel, mikor tudjuk, hogy az ellenfelnek van az egyik legjobb St-je. Na mind1
Imitheking
Pontosan.
Tök mindegy.
A PO zsebben, ott kell hasítani, nem egy teljesen lényegtelen meccsen.
És ha ezen megy el az első kiemelés, hát van pár példa rá, hogy nem csak onnan lehet SB-t nyerni.
Az nem garancia semmire se.
Amíg a csoport zsebben, és a PO biztos, valamint a fél csapat hiányzik, addig pontosan teljesen tök mindegy egy ilyen meccs.
Sobri Jóska
Ebben a szezonban,amikor szinte meccsenkent veszítünk el 1-2 kulcsembert sérülés miatt ,sztem azt mondani hogy tökmindegy hogy játszunk-e egy élet-halål WC meccset elég fura. Ez elfogadhatatlan produkció volt és az Eagles teljesen megérdemelte. Az ellenfelet mindig tisztelni kell.

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Eddig nem csináltunk nagy hibákat, most minden összejött.

Ennél jobb példa nincs arra, hogy tudja egy csapat megverni önmagát. Kellett hozzá az Eagles is, éltek a lehetőséggel...
Nomac
Egyetértek, bár tényleg nem játszottunk jól. Döcögött a szekér, de mégis 14-0 volt. És akkor jött az a dropkick. Jó gyakoroljuk, de fél pályát adtunk a Phillynek, aki élt is vele. Utána az ST is összebénázott egy TD-t, X a félidő. Semmi gond. A 2. félidőben szépen jövünk át a Phillyen, erre TB dob egy picksix-et. Érthetetlen volt...
TB megint olyan búval cseszett volt egészen a 4. negyedig, hogy rossz volt nézni. Blount futásai meg katasztrófa. Bár egyszer az első félidőben kiírtak egy olyat, hogy 10 futásból 43 yard. Nem is értettem hogyan😊
Ha azt nézem, hogy idén azért sokszor voltunk a f. jó oldalán kellett ez a bukta. Viszont ha azt nézem, hogy lehet a 3. helyre is mehetünk, akkor nem örülök neki.
NB2
Whaaaaaat?
Pont azon hüledeztem, hogy milyen kurva jól tolta Blount, olyanokból fordult ki és hozott rengeteg plusz yardot 😀

több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Nasszondja, volt passzolt, futott, blokkolt punt után visszahordott, punt után visszahordott, interception után visszahordott TD, elkapó-passz az irányítónak 14-0 után 0-35, és még esély az újabb fordulatra, miután a három onside kickből egy csak jó lett, és volt egy csodafumble, persze a sok láma 14-35-nél elindult hazafelé 😀 micsoda hangulat lett a végére, hangom az mondjuk nem maradt. Volt itt minden, mint a búcsúban, legközelebb kipróbáljuk a nem szívatjuk magunkat halálra figurát. Szerintem zsír lenne 😀 Amúgy meg a haditerv bevált, kikapott a Giants, nyert az Eagles

U.i.: a bowl.hu valami penetránsan kezelhetetlen telefonról, pedig küldtem volna korábban is gondolatokat, képeket, de hát úgy használhatatlan, ahogy van 😊
U.i.: amióta hétfőn hajnalban elindultunk Amerikába, kétszer is szoptunk, de lassan hazaérünk, nyugi 😀

Szerkesztette: Wyatt

több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
Az igazolódott, amit úgyis tudunk: ez az offense Gronk nélkül jóindulattal egy közepes. Brafdy hiába korszakos irányító, ha nincs játszópajtás. Chandler még csak nem is Hörni, LaFell és Dola nem 1. és 2. WR. A sikeres években mindig megoldott elkapó RB poszt betöltetlen volta pedig alapvető rést üt az O struktúrán.

Amikor Gronk először tudott a SB-ig egészséges maradt, gyűrűt nyertünk. Ha a PO-ra Minitront és Gronkot összekalapálják + White beletanul a szerepbe (ma néha egész jó volt benne), bármi lehet mert a D nem rossz.

Szerintem pszichésen nem ez a meccs számít. Ha valami számított, az a két sérülés volt, Bradyt szemmel láthatóan frusztrálja Gronk sérülése/hiánya.

Ami a két utolsó meccsen meglepő volt, az a BB vesszőparipájának számító ST betlijei.
Burkus
hagyjuk ezt a Gronk nélkül nulla az O#-t

ne mond már nekem, hogy a bucs vagy a lions támadói annyival jobbak lennének a mostani pats O#-nél... az alapanyag messze nem volt olyan borzasztó, hogy ezt a padlón lévő phily-t ne tudtuk volna elverni, Gronk hiánya megint csak egy olcsó kifogás

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
FunHun New England Patriots 1 908
Imitheking

Sobri Jóska
Talán White volt az egyetlen aki ma kifejezetten szép dolgokat mutatott (esetleg még Mayo...).
Szóval, ha JE és Gronk mellett White is így tudna szerepelni, akkor egy teljesen más offense állhat össze a playoffra, és az nagyon reménykeltőnek tűnik!FunHun
Burkus
több mint 10 éve
Ha csak azt látom, hogy:
Total First Downs: Eagles - 15;Patriots - 27
Total Net Yards: Eagles - 248; Patriots - 427

Lehet, hogy nem ilyen eredményre tippelek...
több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Ezt nem lehet a serulesekre fogni. Teny, hogy keves igy a playmaker az O-ban, de attol nem kene mindharom csapatresznek ekkorat betlizni. Faszert kell trukkozni dropkickkel, mikor tudjuk, hogy az ellenfelnek van az egyik legjobb St-je. Na mind1
Imitheking
Pontosan.
Tök mindegy.
És ha ezen megy el az első kiemelés, hát van pár példa rá, hogy nem csak onnan lehet SB-t nyerni.
Amíg a csoport zsebben, és a PO biztos, valamint a fél csapat hiányzik, addig pontosan teljesen tök mindegy egy ilyen meccs.
Sobri Jóska
Elméletileg akár igazad is lehet(ne), de nagy kérdés, hogy az alapszakasz vége felé kinek mit jelent, okoz pszichésen egy-egy ilyen meccs...
Az ellenfeleinknek mindenképpen jelentheti azt hogy bárkinek lehet ellenünk keresnivalója --- s innentől ha ők elhiszik ezt, akkor az rettentően megnehezítheti a dolgunkat minden meccsen.
FunHun

több mint 10 éve
Azért szerintem olyan meccse sem volt még Bradynek ahol három kategóriában is a csapa legjobb 5 játékosa között van (passz, futás, elkapás) 😊 😊
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
Imitheking
Pontosan.
Tök mindegy.
Sobri Jóska
sőt igazából muszáj volt ma kikapni, hisz mi csak egy csapattól csokizzuk össze a nadrágot és az a Giants... kár, hogy a Redskins-szel már nem játszhatunk 😕

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Imitheking
Pontosan.
Tök mindegy.
Sobri Jóska
Elméletileg akár igazad is lehet(ne), de nagy kérdés, hogy az alapszakasz vége felé kinek mit jelent, okoz pszichésen egy-egy ilyen meccs...
Az ellenfeleinknek mindenképpen jelentheti azt hogy bárkinek lehet ellenünk keresnivalója --- s innentől ha ők elhiszik ezt, akkor az rettentően megnehezítheti a dolgunkat minden meccsen.
FunHun
Tizeniksz éve nézek meccseket, nem képzelek egy meccsbe ennyit.
És a PO-ban bárkinek lehet ellenünk keresnivalója amúgyis.
Pl. 2007ben az utolsó meccsen veszített ellenünk a Giants, egy szoros meccsen, mondhatnád, hogy pszichésen nem jött nekik jól, ráadásul épphogy becsúsztak a PO-ba.
Aztán ott nyertek 4-et zsinorba', így nem lett tökéletes szezonunk...
Sobri Jóska
Valószínűleg nincs is benne 😊
Csak gondoltam egy kicsit kötekszem egy ilyen (teljesen idióta) meccs után levezetésképpen.
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 085 — #NoStress
Imitheking
Pontosan.
Tök mindegy.
Sobri Jóska
FunHun
Tizeniksz éve nézek meccseket, nem képzelek egy meccsbe ennyit.
És a PO-ban bárkinek lehet ellenünk keresnivalója amúgyis.
Pl. 2007ben az utolsó meccsen veszített ellenünk a Giants, egy szoros meccsen, mondhatnád, hogy pszichésen nem jött nekik jól, ráadásul épphogy becsúsztak a PO-ba.
Aztán ott nyertek 4-et zsinorba', így nem lett tökéletes szezonunk...

több mint 10 éve
Imitheking
Pontosan.
Tök mindegy.
Sobri Jóska
több mint 10 éve
Én ezt egy az egyben az edzők számlájára írom... főleg a múltheti meccsen történtek után ennyire lesajnálni egy ellenfelet, teljesen megérdemeltük a vereséget, nekem égett volna le a pofámról a bőr, ha ezt a meccset is megfordítjuk

A legnagyobb bajt viszont még mindig az OL-ben látom, és nem tudom minek kéne történnie, hogy összeálljanak, egyszerűen a talent level a béka segge alatt van, márpedig egy idő után (PO) ez kifog ütközni, de a legszomorúbb, hogy az első félidőben úgy játszottunk, mintha ez lenne az idény első meccse és sokkhatásként ér minket, hogy se passz blockban se run blockban nem képesek ellátni a feladatukat
már tűkön ülve várom a Cannon-Watt rangadót
ZERO_L
Az külön jó lenne a Kline is kidőlne hetekre...
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 085 — #NoStress
Imitheking
Pontosan.
Tök mindegy.