New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
kyobalu....Egy apró megjegyzés. Ez a fal még is is jobb mint a liga csapatainak 60-70%-ánál. Hidd el, mifelénk 6 éve nem tudnak egy közepes egységet sem összerakni. Ez a csapat építésetek zsenijét dicséri. Az elkapók sérülései viszont óriási pech, bár lehet, hogy összefügg azzal, hogy nincs értékelhető futójáték.....Black_Adder
Egy picit a mi sérültjeinkről:
Solder kidőlése után szenved a fal..Nincs éppkézláb LT aki a legfontosabb eleme lenne Brady biztonságának..Átraktuk Vollmert baloldalra, aki nagyobb hibák nélkül megoldja az őrzését, de nem az igazi..A többi poszton Kline kivételével csak kezdő van, igen kevés tapasztalattal..Ezért is rendezkedett be a fal idén a kifejezetten gyors passzokra, rövid slant és slot játékokra..N
kyobalu
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Collins azt nyilatkozta, hogy jól érzi magát, és úgy gondolja, képes játszani a hétvégén.
több mint 10 éve
Ma már csak Edelman és Gronk nem edz.
több mint 10 éve
Jah és még valami....Megmosolyogtam..Az újonc futónk, Williams középiskolai edzője Willie Amendola, bizonyos Danny Amendola édesapja..Pici Patriots kötődés van a srácban.. 😀 Ő úgy nyilatkozott, hogy Lewis helyét be tudja tölteni, szerinte alkalmas lesz rá... De most a playbookot tanulja ezerrel.. (smiley) Háátha..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
Sok mindenben egyetértünk..Mark Kiszla Denveri vezető kolumnista szerint "túl lágyak" vagyunk ahhoz, hogy SB-ba kerüljünk.. Véleménye alapján a játékosok megérzik az ellenség gyengeségének a szagát..A Broncos ezt megérezte, és ezt ki is használta..Véleménye alapján a Pats nem korosztályos csapat, sőt messze nem a legjobb a ligában 2015-ben.. A bajnoknak minden fáj és vérzik..Előbb-utóbb kiütés lesz belőle..Kiszla egy kretén, a Broncos kapcsán is nettó baromságokat ír. Vagy 3 mondaton belül ellentmondásba kerül saját magával, vagy akkora trivialitást ír, amit kb sms-be sem küldenek inkább el a sportTV-nek... Isten óvja a világot attól, h más csapat ügyébe is beleártsa magát.
Jaaaj.. De szeretném, ha egy egészséges Brady-vel, JE11-el, Dolával, Gronkkal és Jojo-val, stabil fallal + persze egy HT&Collins LB duóval találkoznánk velük a rájátszásban..De szeretnék egy AFC döntőt Bostonban, úgy hogy ezek jönnek hozzánk... 😀
kyobalu
btw szvsz Legwold a vezető kolumnista (aki évente 2 cikket szállít arról, h több labdát kéne szerezni és kevesebbet eladni, és akkor jobb lenne a TO "ratio", mert szerinte a különbség az ekvivalens az aránnyal vagy csak nem tudja melyik-melyik, és a szakírás csúcsa azt látni, h ez minél nagyobb annál jobb), ha van ilyen, ő mondjuk speciel azzal se szokott tisztában lenni a draft előtt 1 nappal, h pontosan milyen pickjeink
Nagyjából ennyire kell komolyan venni a hivatalos denveri sajtót...
Ami ebből releváns "denveri vélemény" lehet itt, hogy Kubiak - nyilatkozata alapján - fizikalitással akart legyőzni titeket. Fizikális csapatot próbálunk építeni. Nem feltétlen kötendő össze a győzelem tényével és vonandó le belőle bármilyen következtetés. Illetve szerintem maga a nyilatkozat is helyén kezelendő, nem egy belichicki trollkodás, de sokkal több tartalma sincs...
Just for the record: Azért mi is nélkülöztünk néhány kulcs fontosságú kezdőt (mégha az kisebb média figyelmet is kap), köztük néhány Pro Bowlert, csak nálunk jobban oszlottak el a hiányzók a posztok között. Vannak vélemények miszerint PM teljes idei évi vergődése a sérüléseknek tudható be, ami hát a tavalyi formájával számolva elég érzékeny veszteség, Rajta kívül nélkülöznünk kellett a 2 kezdő OT-t, a kezdő SS-t a kezdő NT-t a kezdő RG-t és a kezdő OLB-t. (És Ward+Sly a felsorolt Gronkkal ellentétben nem játszotta majdnem végig a meccset, hanem 10 snap után kiesett) Ez Manninggel együtt - akinél nem mennék bele, h sérülés miatt volt-e szar vagy sem - 7 hiányzó kezdő akik közül 5-en pro bowlerek.
Ami ezen a meccsen különbséget jelenthetett a sérülések terén, hogy mi az LT posztot leszámítva meg tudtuk oldani depthből a problémát (Kubes mondta mielőtt biztossá vált volna Ward és Sly kiesése, h nem tervezi visszaküldeni őket, mert tetszik, ahogy alkalmazkodott hozzá a védelem), addig nálatok a depth is elfogyott.
Ezzel nem a ti hiányzóitok hatását akarom bagatelizálni, csak azt akarom mondani, hogy, ha visszatér Ware, Ward, Sly Williams akkor a mi védelmünk is tartogathat néhány újdonságot egy esetleges rematch-re (azt, h melyik csapat van közelebb a 100%hoz nem számolgatom, mert az IRen lévő játékosaitok nagy részéről azt se nagyon tudom, h kicsoda, mennyire tudna előlépni egy-egy kieső kezdő esetén, meg ilyenek)...
Mondjuk azt nem hinném, h tőlünk bárki szívesen látogatna Foxborough-ba ha választhatná a coloradoi idillt, pedig sanszos, h ha még találkozunk arra ott kerülne sor ellenség gyengeségének szaga ide vagy oda...
Black_Adder
Kiszla tényleg egy kretén..Nem értem, hogy lehet vezető szerkesztő, ilyen tudással..
A meccsről: Abszolút látszott főleg a második negyedtől, hogy az agresszivitásra, nyomásra akarjátok helyezni a hangsúlyt, és a Giant's, Bills fonalat akarjátok másolni, ami ellenünk különben működik..Vártam a 4-6 fős blitzeket, de ebbe Kubiak és Philips nem ment bele,mert tudták, hogy Brady ebben a legjobb a ligában..De a D-line ban lévő sérültjeitek ellenére azért néha jelentős nyomás volt Brady-n..Kline és Cannon nagyon szar napot fogtak ki..Wolfe és Miller is parádézott néha..
A sérülteket megértem nálatok is, de nálatok a "másodvonalbeli" D is nagyon erős..Az O# oldalon pedig szinte mindenki ott volt.. Persze PM nem, de véleményem alapján jobb is..Megnéztem idén pár meccseteket, s véleményem alapján nem a talpsérülés az oka a visszaesésnek..Egyszerűen PM iszonyatosan lelassult..Persze, lehet, hogy a Kubiak féle modell sem fekszik neki, de elképesztően lassú, és körülményes, aki nagyon-nagy hiba százalékkal játszik..Bocsi, hogy ezt írom egy ikonról, de ezt látom..Én nem játszatnám már a szezonban..Osiwal és ezzel game manager játékkal, sokkal tovább juthattok..Mellette nagyon jól tud működni a futás is, úgy hogy van 4 több mint minőségi elkapó (Sanders, DT, Daniels, Davis)..Így azért nem olyan nehéz, ha brutál a D#..
A játék akkor változott meg amikor HT kidőlt..Addig nem tudtatok futni, vagy csak kis eredményekkel..Látszott, hogy a cornereinkkel a jamelésre rendezkedtünk be..Kiiktattuk addig Sanderst és DT-t is..Szinte elkapásuk sem volt..HT kidőlése után azonban Anderson ficánkolni kezdett és szép futás előkészítésekkel néha lubickolt Sanders..
A Harper féle elszúrt punt után átkerült hozzátok a momentum, amit ki is használtatok..Teljesen megérdemelten..
Bírózni fölösleges már 5 nap után, de azért a szívetekre rakhatjátok a kezetek, és beismerhetitek, hogy nem lett volna 24-21, ha a bírók nem segítenek nektek több, mint aktívan a 4. negyedben..Nem szoktam soha bírózni, de az tényleg csúnya volt..A Martin passznál befújt holding, aztán rá a Gronk OPI, majd Chung DPI, úgy, hogy a ti TD-teknél olyan facemask volt Chandler Jones-on, hogy a 62. sorból is lehetett látni..Mind1..JMD is elszúrta a játékhívásainkat az impotens Blount fuátáshalmazzal..Megérdemelten nyertetek, mivel sokat hibáztunk O# oldalon..
Egy picit a mi sérültjeinkről:
Solder kidőlése után szenved a fal..Nincs éppkézláb LT aki a legfontosabb eleme lenne Brady biztonságának..Átraktuk Vollmert baloldalra, aki nagyobb hibák nélkül megoldja az őrzését, de nem az igazi..A többi poszton Kline kivételével csak kezdő van, igen kevés tapasztalattal..Ezért is rendezkedett be a fal idén a kifejezetten gyors passzokra, rövid slant és slot játékokra..Na ennek a játéknak a királyai nem játszanak jó ideje..Kiesett Lewis, Edelman s most már Dola is.. Miattuk tudott igazán ficánkolni Gronk is..A pigmeusok a keresztmozgásokkal elvittek legalább 3-4 embert, s ekkor megvillant viszonylag nagy játékokkal Gronk..Most teljesen más jellegű játékra kell berendezkednünk a "B" elkapó gárdával..A fal meg nem tud annyi ideig tartani...Ezért is van az, hogy most ennyire nyögvenyelősek az O# playhívásaink.. White nem tudja azt hozni, amit Lewis, vagy Vereen hozott..Blount pedig nem alkalmas első számú futónak, így főleg passzal akarunk haladni..Chandlert erőltetjük néha, de úgy látszik, hogy a Gronk féle szélső munkára képtelen, így őt csak RZ targatnek lehet használni..LaFell előreléphet, de Martin nem egy Dola, vagy JE klón..Így eléggé meg vagyunk kötve...
Így szerintem nem korrekt az összehasonlítás..
Amennyiben elveszítenétek elkapófronton Sanderst, DT-t, Danielst, Fowlert, valamint kiesne még Anderson is, akkor lennénk hasonló helyzetben..S véleményem alapján akkor már játszhatna PM is, több, mint nyögvenyelősek lennének a meccsek, kifejezetten kevés pontátlaggal..
A D#-ben pedig a pofás D-line csak papíron az..Amennyiben nem játszik HT&Collins LB duó, akkor messze nincs az a harapós front7..Nem tudjuk úgy megállítani a futást, s nem is tud besegíteni LB a passzvédekezésbe..Mayo és Freeny ebben nem erős..De várhatóan ez rendbe jön a következő hetekben..
Így summázva..Egy kifejezetten meggyengült, kórház válogatottat tudott megverni otthon, bírói segítséggel a Broncos..
Persze tudom, hogy nálatok is kiesett meccs közben Ward és Sly is, de nálatok jó mély a kanál a merítésre..
Én szívesen megnéznék egy olyan csörtét, ahol játszik nálunk egy egészséges Edelman, Dola, Gronk, Lafell elkapósor, amibe be tud segíteni néha White és talán Williams is elkapásokkal.
Valamint megnéznék egy olyan támadósort is nálatok Oswi vezetésével, aki HT és Collins ellen felálló D-line ellen játszik..Mert úgy láttam, hogy a mélyen lebecsült cornereink levették a meccs nagy részében a sztárelkapótokat a pályáról..
Persze ti is tartogathatnátok meglepetéseket a Ware, Ward, Sly Williams tengellyel, de ezeket a kihívásokat Brady szereti..Tavaly is a legkeményebb D-line-al rendelkező csapatok ellene ficánkolt a legjobban, ha tudott neki segíteni Julian és Dola..
Úgyhogy, szerintem is játszani fogunk a PO-ban..Remélem egészséges játékosokkal..S remélem, hogy a Rókalyukban..
Jó, kifejezetten erős csapat a Broncos..De egy egészséges, teljes Pats-nek nincs párja a ligában..😀
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
Elnézést kérek a szókimondó fogalmazásért!
Hogy hozzátegyek valamit a mai vitához, csak annyit szeretnék kijelenteni, hogy a föld nem hordott a hátán még két ekkora büdös, senkiházi gyökeret, mint Matt Stone és Trey Parker!
Kollega
több mint 10 éve
Elnézést kérek a szókimondó fogalmazásért!Én jót röhögtem ezen is.
Hogy hozzátegyek valamit a mai vitához, csak annyit szeretnék kijelenteni, hogy a föld nem hordott a hátán még két ekkora büdös, senkiházi gyökeret, mint Matt Stone és Trey Parker!
Kollega
több mint 10 éve
Elnézést kérek a szókimondó fogalmazásért!mi a baj, talán egy reklám vagy? 😉
Kollega

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Elnézést kérek a szókimondó fogalmazásért!Hogy hozzátegyek valamit a mai vitához, csak annyit szeretnék kijelenteni, hogy a föld nem hordott a hátán még két ekkora büdös, senkiházi gyökeret, mint Matt Stone és Trey Parker!
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Bocsi, hogy megtöröm a kommentet, de nem akartam ezt a hosszút idézni 😊Mark Kiszla Denveri vezető kolumnista szerint "túl lágyak" vagyunk ahhoz, hogy SB-ba kerüljünk.. Véleménye alapján a játékosok megérzik az ellenség gyengeségének a szagát..A Broncos ezt megérezte, és ezt ki is használta..Véleménye alapján a Pats nem korosztályos csapat, sőt messze nem a legjobb a ligában 2015-ben.. A bajnoknak minden fáj és vérzik..Előbb-utóbb kiütés lesz belőle..Kiszla egy kretén...
Jaaaj.. De szeretném, ha egy egészséges Brady-vel, JE11-el, Dolával, Gronkkal és Jojo-val, stabil fallal + persze egy HT&Collins LB duóval találkoznánk velük a rájátszásban..De szeretnék egy AFC döntőt Bostonban, úgy hogy ezek jönnek hozzánk... 😀
kyobalu
Black_Adder
Én úgy vagyok vele, hogy aki szembejön, azt kell megverni, bármilyen is a csapat összeállítása. Kiestek a kezdőink? Igen. Más csapatnál is? Igen. Nálatok is? Igen. Ez egy ilyen szakma, van egy olyan év amikor elkerüli a csapatot a sérülés hullám (pl tavaly nagyjából jól jöttünk ki), van amikor nem. Egy Ravens drukker, vagy Cowboys mit mondjon? Minden szarba van az év folyamán. Én nem erre akarom fogni, BBnek, mint mágusnak, tudni kéne alkalmazkodnia, ő építette fel a csapatot, ő ismeri a játékosokat, JMD-vel is jó a viszonya, tudniuk kellett volna alkalmazkodni HT (utána szarta el magát a védelem) és Gronk kieséséhez. Az hogy Blountot hülye módjára futtatjuk középen, minden, csak nem kreativitás...nemhiszem el hogy nincs a csávóban több...bizonyította a Colts ellen az elmúlt években hogy nem csak arra jó, hogy a 0-1 lyukon fusson oszt "möglátjuk" Elkúrtuk a meccset, ti jobban kihasználtátok, nyomtatok egy olyan felállást mint mi 2 éve 0-24ről. Ezt elvitatni nem lehet tőletek, és az, hogy a bírók ilyen bénán fújtak, én szerintem abszolút nem a Denver sara. Tömören, jobbak voltatok Oswi-val, szerintem PM-el meglett volna a győzelem, ő már sajnos leszálló ágban van, Oswié a jövő (márha nem csak ideiglenes tündőklésről van szó, és képes fejlődni) A momentumokat ti kihasználtátok, mi elkúrtuk....hány hosszú passz ment folyamatosan Chandler felé? vagy 3-4, erőltette TB is, nem jött be, nem váltott, nem alkalmazkodott, csak nyöszörgött, mint egy nyugdíjas sex közbe.
több mint 10 éve
Mark Kiszla Denveri vezető kolumnista szerint "túl lágyak" vagyunk ahhoz, hogy SB-ba kerüljünk.. Véleménye alapján a játékosok megérzik az ellenség gyengeségének a szagát..A Broncos ezt megérezte, és ezt ki is használta..Véleménye alapján a Pats nem korosztályos csapat, sőt messze nem a legjobb a ligában 2015-ben.. A bajnoknak minden fáj és vérzik..Előbb-utóbb kiütés lesz belőle..Kiszla egy kretén, a Broncos kapcsán is nettó baromságokat ír. Vagy 3 mondaton belül ellentmondásba kerül saját magával, vagy akkora trivialitást ír, amit kb sms-be sem küldenek inkább el a sportTV-nek... Isten óvja a világot attól, h más csapat ügyébe is beleártsa magát.
kyobalu
btw szvsz Legwold a vezető kolumnista (aki évente 2 cikket szállít arról, h több labdát kéne szerezni és kevesebbet eladni, és akkor jobb lenne a TO "ratio", mert szerinte a különbség az ekvivalens az aránnyal vagy csak nem tudja melyik-melyik, és a szakírás csúcsa azt látni, h ez minél nagyobb annál jobb), ha van ilyen, ő mondjuk speciel azzal se szokott tisztában lenni a draft előtt 1 nappal, h pontosan milyen pickjeink
Nagyjából ennyire kell komolyan venni a hivatalos denveri sajtót...
Ami ebből releváns "denveri vélemény" lehet itt, hogy Kubiak - nyilatkozata alapján - fizikalitással akart legyőzni titeket. Fizikális csapatot próbálunk építeni. Nem feltétlen kötendő össze a győzelem tényével és vonandó le belőle bármilyen következtetés. Illetve szerintem maga a nyilatkozat is helyén kezelendő, nem egy belichicki trollkodás, de sokkal több tartalma sincs...
Just for the record: Azért mi is nélkülöztünk néhány kulcs fontosságú kezdőt (mégha az kisebb média figyelmet is kap), köztük néhány Pro Bowlert, csak nálunk jobban oszlottak el a hiányzók a posztok között. Vannak vélemények miszerint PM teljes idei évi vergődése a sérüléseknek tudható be, ami hát a tavalyi formájával számolva elég érzékeny veszteség, Rajta kívül nélkülöznünk kellett a 2 kezdő OT-t, a kezdő SS-t a kezdő NT-t a kezdő RG-t és a kezdő OLB-t. (És Ward+Sly a felsorolt Gronkkal ellentétben nem játszotta majdnem végig a meccset, hanem 10 snap után kiesett) Ez Manninggel együtt - akinél nem mennék bele, h sérülés miatt volt-e szar vagy sem - 7 hiányzó kezdő akik közül 5-en pro bowlerek.
Ami ezen a meccsen különbséget jelenthetett a sérülések terén, hogy mi az LT posztot leszámítva meg tudtuk oldani depthből a problémát (Kubes mondta mielőtt biztossá vált volna Ward és Sly kiesése, h nem tervezi visszaküldeni őket, mert tetszik, ahogy alkalmazkodott hozzá a védelem), addig nálatok a depth is elfogyott.
Ezzel nem a ti hiányzóitok hatását akarom bagatelizálni, csak azt akarom mondani, hogy, ha visszatér Ware, Ward, Sly Williams akkor a mi védelmünk is tartogathat néhány újdonságot egy esetleges rematch-re (azt, h melyik csapat van közelebb a 100%hoz nem számolgatom, mert az IRen lévő játékosaitok nagy részéről azt se nagyon tudom, h kicsoda, mennyire tudna előlépni egy-egy kieső kezdő esetén, meg ilyenek)...
Mondjuk azt nem hinném, h tőlünk bárki szívesen látogatna Foxborough-ba ha választhatná a coloradoi idillt, pedig sanszos, h ha még találkozunk arra ott kerülne sor ellenség gyengeségének szaga ide vagy oda...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Hát lehet ezt a palit nem imádni?😊www.nfl.com/videos/new-england-patriots/0ap3000000592851/Belichick-has-testy-answers-for-questions-about-Gronk
több mint 10 éve
Mark Kiszla Denveri vezető kolumnista szerint "túl lágyak" vagyunk ahhoz, hogy SB-ba kerüljünk.. Véleménye alapján a játékosok megérzik az ellenség gyengeségének a szagát..A Broncos ezt megérezte, és ezt ki is használta..Véleménye alapján a Pats nem korosztályos csapat, sőt messze nem a legjobb a ligában 2015-ben.. A bajnoknak minden fáj és vérzik..Előbb-utóbb kiütés lesz belőle..teljesen felesleges ilyen bohócokkal foglalkozni
kyobalu
www.youtube.com/watch?v=WFuffcVDKKg

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
az biztos, hogy a Jets-nek sokat köszönhetünk | Bledsoe injury | 😉Ez vicces 😊Jól hangzik, de valójában: Gronk 42. pick volt, Edelman 232. Ha mondjuk megkérdezed a Lions vezetőit, hogy a mai eszükkel Suh-t választanák, vagy Gronkot, lehet, hogy másként döntenének. De az is biztos, hogy Gronk elég kockázatos húzás volt, simán bukhattuk volna ezt a picket.
In 2008, The Packers traded QB Brett Favre to the New York Jets for a conditional draft pick. ...
The Jets directly caused the Patriots to get Gronk and Edleman.
Spigo
Valójában szerintem közel sem hasznosítjuk olyan hatékonysággal a prospectjeinket, mint amekkora legenda van emögött. Persze, hogy gyakrabban jönnek be a hátsó körös draftjaink, mint a rosszul működő franchisoknál.
Tudom, hogy ez csak egy vicc volt, de ebből a szövegből kicsit olyan érzése támad az embernek, mintha 15 év sikereit más csapatoknak köszönhetnénk.
Kollega

több mint 10 éve
Mark Kiszla Denveri vezető kolumnista szerint "túl lágyak" vagyunk ahhoz, hogy SB-ba kerüljünk.. Véleménye alapján a játékosok megérzik az ellenség gyengeségének a szagát..A Broncos ezt megérezte, és ezt ki is használta..Véleménye alapján a Pats nem korosztályos csapat, sőt messze nem a legjobb a ligában 2015-ben.. A bajnoknak minden fáj és vérzik..Előbb-utóbb kiütés lesz belőle..Jaaaj.. De szeretném, ha egy egészséges Brady-vel, JE11-el, Dolával, Gronkkal és Jojo-val, stabil fallal + persze egy HT&Collins LB duóval találkoznánk velük a rájátszásban..De szeretnék egy AFC döntőt Bostonban, úgy hogy ezek jönnek hozzánk... 😀
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
Ez vicces 😊Jól hangzik, de valójában: Gronk 42. pick volt, Edelman 232. Ha mondjuk megkérdezed a Lions vezetőit, hogy a mai eszükkel Suh-t választanák, vagy Gronkot, lehet, hogy másként döntenének. De az is biztos, hogy Gronk elég kockázatos húzás volt, simán bukhattuk volna ezt a picket.
In 2008, The Packers traded QB Brett Favre to the New York Jets for a conditional draft pick. ...
Spigo
Valójában szerintem közel sem hasznosítjuk olyan hatékonysággal a prospectjeinket, mint amekkora legenda van emögött. Persze, hogy gyakrabban jönnek be a hátsó körös draftjaink, mint a rosszul működő franchisoknál.
Tudom, hogy ez csak egy vicc volt, de ebből a szövegből kicsit olyan érzése támad az embernek, mintha 15 év sikereit más csapatoknak köszönhetnénk.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Ez vicces 😊In 2008, The Packers traded QB Brett Favre to the New York Jets for a conditional draft pick. Favre took the required majority of the team's snaps at quarterback but the Jets failed to qualify for the playoffs so the Packers received the Jets' 3rd round pick (3–83).
During the 2009 NFL Draft, The Packers traded picks 2–41, 3–73 and 3–83 to the New England Patriots for picks 1–26 and 5–162.
The Packers then drafted Clay Mathews (26) & Jamon Meredith (162).
The Patriots then drafted Darius Butler and Brandon Tate instead of Clay Mathews. We also had another 3rd round which we traded to Jacksonville for a 7th in '09 and a 2nd in '10. With the 7th rounder we drafted Julian Edelman. With the 2nd rounder in '10 we threw in a 6th rounder to trade up 2 spots with the Raiders and drafted Rob Gronkowski. Wow.
TL;DR - The Patriots got Gronk and Edleman as a result of the Packers trading Brett Favre.
több mint 10 éve
Harper jött a practice quadba 😊
több mint 10 éve
ennyi erővel nem kell soha punt returner. értem, hogy a hiba után inkább be sem tettek visszahordót, de alapból nem hozzáállás az, hogy ne legyen visszahordás, hátha kiejti. Főleg BB-nél, akinek szívügye a ST.ezt arra a szitura értettem, mikor 21-7re vezettünk és pont ott arra kellett figyelni, hogy ne kerüljön oda a labda a Denverhez
winston
de mindegy örüljünk, hogy egyre többen jönnek vissza a csapathoz
Dola is edzett, mondjuk HT-n egy picit meglepődtem
több mint 10 éve
Hiányzók az edzésről: Edelman, Gronkowski, Easley, Coleman, Trey Williams.Hightower és Collins is edz, ez jó hír.
Harpert úgy néz ki, tényleg visszahoztuk a PS-be.
több mint 10 éve
ennyi erővel nem kell soha punt returner. értem, hogy a hiba után inkább be sem tettek visszahordót, de alapból nem hozzáállás az, hogy ne legyen visszahordás, hátha kiejti. Főleg BB-nél, akinek szívügye a ST.Lesd meg a következő Denver puntot, a labda 20 yardos körzetében nem volt ember 😊 (megjegyzem a Denver is engedett pattogni puntot)És az edzők felelőssége? Nem volt a 20 edzőből senki, aki szólt volna neki, hogy ne érjen a labdához?a 35 yardoson állt, miért engedné ott hátrapattogni? esett a havaseső, rookie, talán izgult is, megesik a legjobbakkal is, hogy elejtik, az edző nem fog szólni előre, hogy had pattogjon hátra, főleg nem a Belichick stábjából.
Megjegyzem a Denvernek is volt 2 fumblija, csak nekik szerencséjük volt, mert visszaszerezték...
NB2
winston
Én sem Harpert hibáztatom, de ha lehetőséged van rá, minimalizálod a hiba lehetőséget, nem?
NB2
több mint 10 éve
Lényeg hozzuk le ezt a pár meccset sérülés nélkül és hasítsunk a c,d,e áá kitudja milyen besorolású játékosokkal. Go Pats
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
Csak nem mind1, hogy a liga legjobb punt returnereként, tight endjeként, ejtesz el egy labdát, vagy egy olyan játékosként, aki sérülések nélkül az 53-as keret közelébe sem kerülne idén.. És nem azért, mert ő nem hibázhat, hanem azért mert ő simán pótolható.
Do your job
több mint 10 éve
Hát szerinted nem reagált túl, szerintem igen.. Harper azt nézte, hogy merre futhat már az elkapott labdával..Ugyanilyen hibát megcsinált már Julian, Jojo és Gronk is már elkapásnál.. Szerintem, ha nem kaptunk volna a hibából pontot, akkor nem lett volna ekkora hajcihő szegény gyerek körül...Több, mint valószínű, hogy PS-be visszajön.. Hülye hibát csinált..Ebből azért nem lehet következtetni, hogy alpon buta játékos, vagy ember lenne..Ha így lenne, akkor nem lehetett volna ennyi ideig nálunk..Nyáron mutatott nagyon szép dolgokat, sőt a Bills ellen is volt szép elkapása slot pozícióban..Azért Harpert még nem kell temetni..Harper ügyében BB megint túlreagált picit.. Kifejezetten harap a ilyen hibákra..kyobaluNem reagált túl.
Egy ilyen hibát követően nem azért kell döntenie egy vezetőnek, mert ez a hiba megtörtént. Hanem azért, hogy még egy ilyen ne történjen meg. Ez nem ügyetlenség, ez butaság volt. Okos meg senki se lesz egykönnyen.
Mind1..Tanulni kell belőle..És levonni a tanulságot: ilyen butaságot ilyen buta ember ne követhessen el még egyszer.
kyobalu
És BB-ék le is vonták.
Sobri Jóska
Tanulni kell..Ezt az egész csapatra értettem..Voltak hülye játékhívásaink O# oldalon, s voltak hülye hibák a D#-nél is..Ez a meccs arra is volt jó, hogy kielemezve javítani tudjuk a felmerült hibákat, könnyebben észrevegyék az edzők, hogy mi működhet és mi nem.. JMD-nek lesz mit elemeznie szerintem.Lényegesen aktívabban használhatná Jojo-t, White-ot és Martint is passzjátékokban..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
Ez pont olyan volt mint mikor Zach Sudfeld-től vártunk nagy eredményeket mert hogy a campek alatt nagyon jól játszott. Majd amikor felment a pályára hibázott aztán BB már ki is tette. Aztán még lehetne sorolni de hirtelen nekem ez story jutott eszembe ami hasonló véget ért. 😊 És hát valljuk be azóta sem lett sztár játékos belőle
Szerkesztette: mascherano
:: HIBÁS KÉP ::