New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
Semmit nem lehet tudni...
 twitter.com/AdamSchefter/status/671321282307219457

ettől még ugyan úgy lehet IR mint nem

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 231 — NFL bracket champion '26
Verje csak ki a Colts a főcsoportdöntőben, de ne a B csapatot, hanem a legerősebbet. (8
Stez
Egy jó gruppenbuzulás, tetszene mi?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 47 612 — Whoops, looks like something went wrong.
Milyen vizsgálat volt negatív Gronkónál?
Én sehol sem olvastam erről. Annyit írtak, hogy valószínűleg rosszabbnak nézett ki, mint valójában, mivel Gronk már sétálgatott az öltözőben. Nekem két már kétszer is szakadt el térdszalagom, húsz perccel az eset után pontosan ugyanúgy sétáltam már, mint Gronk.

Akkor Gronk, aki full izom, akiben dolgozik még a meccs heve, valószínűleg nem fog az öltözőben fetrengeni és jajgatni.

Én remélem, nem súlyos a sérülése, de ezekre alapozni azért, na… Minden szezonban tudunk mondani tíz játékost, aki a meccs után már vígan sétálgat, sőt, olyat is, aki a vizsgálatok előtt azt mondja a médiának, hogy szerinte nem súlyos, aztán lazán megy IR-re.

A sport része a sérülés, de mondjuk nem érdemelné meg a Pats, hogy ezek tegyék tönkre teljesen a szezonját. Verje csak ki a Colts a főcsoportdöntőben, de ne a B csapatot, hanem a legerősebbet. (8

több mint 10 éve
Demecs New England Patriots 645
Na, írtam egy 2 méteres posztot, amit nem volt képes lementeni az oldal. A lényege annyi, hogy ennyi sérülttel, nem hogy SB-t védeni, oda bejutni sem fogunk.

Testing...testing...hátha ez most elmegy...
Minitron
A védelembe visszajön a két srác és ők megvannak.
HA Dola És JE11 is visszatér plusz Gronkak sincs szakadva törve semmi, akkor ő is vissza tud térni és akkor megint megvagyunk majdnem. Akkor csak Lewis fog hiányozni.

Mondhatjuk azt passz nélkül nincs futás, futás nélkül nincs passz, de elkapók nélkül sincs passz. 😀

Helyrejönnek pár hét és akkor zúzás.
Addig meg a köv 3-4 meccset le kell hozni plusszosan.

több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Az 1. félidő végén valamiért nagyon be akartak menni az öltözőbe - nem akarták visszaadni a labdát a Denver-nek. Szerintem Hightower kiesésére adható lehetőségeket akarták átbeszélni.

A Bolden féle futás hívásokok rendben voltak, ott 2nd és 3rd down-on Kline-t szopatta halálba Wolfe.

A 2. félidő 1. drive-ja csak a szokásos. Egész este annyi volt a terv, hogy Brady dobál a mismatch-re (Bolden/White/Chandler szemben egy LB-rel.) Volt amikor bejött, volt amikor nem.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 416 — Ajmo Vatreni
Leírtatok mindent nagyjából. Elmehetnek a faszomba a bírók, DE mi, mi az Istent akartunk az első félidő végén és a második elején?

Első félidőből 2:07 hátra és ez jött:
Blount 2
Blount 9
Blount 5
Blount 2
White 0

2. félidő:
Blount 1.
Brady sack, de Von Miller ráugrása megment minket.
Gronk 22 yard, az egyetlen értékelhető játék az időszakban.
Incomplete
White O yard
Incomplete

Következő drive:

Bolden 9
Bolden -1
Bolden 1

Ez meg mi a FASZ volt?
több mint 10 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Na, írtam egy 2 méteres posztot, amit nem volt képes lementeni az oldal. A lényege annyi, hogy ennyi sérülttel, nem hogy SB-t védeni, oda bejutni sem fogunk.

Testing...testing...hátha ez most elmegy...

több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 551 — The only discipline that lasts, is self discipline
tényleg, az az órás mutatvány mi volt a rendes játékidő végén? meg kellett volna állnia az órának, nem? BB kissé ideges volt. bár végülis "mindegy", mert az FG összejött, TD nehezen lett volna 30mp-el is az órán, csak frusztráló volt.
winston
ott véletlenül jó ítéletet hoztak:  www.sbnation.com/nfl/2015/11/30/9817174/patriots-broncos-overtime-clock-refs-bill-belichick-wtf
Löfli
Valószínűleg csak nem vettük észre, hogy elindították az órát. Vagy a jv-knek úgy kellene jelezn hogy az egyértelmű legyen meinenkinek? Szeritem BB azért volt felháborodva, mert nem jelezték egyértelműen hogy elindítják az órát. (Tudom a szabály nem tudása nem mentesít... 😊)
FunHun
Nem volt mit elindítani, az óra meg sem állt (hiszen elkapás volt, pálya területen belül). Talán az téveszthette meg Belichicket, hogy amikor a bíró bejelentette az "excess timeout"-ot, akkor egyúttal elrendelte azt is, hogy a play-clockot (ami nem a game-clock) állítság vissza 40mp-re. Lehet, hogy abban a stresszben (vezényelni kell a csapatot, dönteni a következő playről, stb.) csak a "clock" szó jutott el a füléig, a döntés pontos tartalma nem.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
tényleg, az az órás mutatvány mi volt a rendes játékidő végén? meg kellett volna állnia az órának, nem? BB kissé ideges volt. bár végülis "mindegy", mert az FG összejött, TD nehezen lett volna 30mp-el is az órán, csak frusztráló volt.
winston
ott véletlenül jó ítéletet hoztak:  www.sbnation.com/nfl/2015/11/30/9817174/patriots-broncos-overtime-clock-refs-bill-belichick-wtf
Löfli
Valószínűleg csak nem vettük észre, hogy elindították az órát.
Vagy a jv-knek úgy kellene jelezn hogy az egyértelmű legyen meinenkinek?
Szeritem BB azért volt felháborodva, mert nem jelezték egyértelműen hogy elindítják az órát.
(Tudom a szabály nem tudása nem mentesít... 😊)
FunHun
így már világos, köszi!
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 551 — The only discipline that lasts, is self discipline
Örüljetek, hogy Gronk nem sérült meg komolyabban.Én simán odaadnám a tegnapi W-t egy egészséges Grahamért.
undisputedly
Ebben igazad van, ha Gronk sérülése tényleg nem komoly. Csak Brady simán belépcsőzött a térdszalagszakadása után az öltözőbe. Amíg nem jön egyértelmű jelentés a sérüléséről, addig nincs öröm.
tomi-tomi
Ryab Clady is vígan szaladgált a szakadása után az öltözőben, annyira jól érezte magát, hogy még rögzítő cipőt sem akart kérni. Viszont Gronk esete annyiban más, hogy Clady-nél az első vizsgálat - ott a helyszíni "kis kórházban" nem volt negatív, hanem bizonytalan/nem eldönthető. Gronknál az ad okot optimizmusra, hogy ha jól tudom az első vizsgálat negatív volt.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
FunHun New England Patriots 1 908
winston
Löfli
Valószínűleg csak nem vettük észre, hogy elindították az órát.
Vagy a jv-knek úgy kellene jelezn hogy az egyértelmű legyen meinenkinek?
Szeritem BB azért volt felháborodva, mert nem jelezték egyértelműen hogy elindítják az órát.
(Tudom a szabály nem tudása nem mentesít... 😊)
több mint 10 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 476 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
winston

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Örüljetek, hogy Gronk nem sérült meg komolyabban.Én simán odaadnám a tegnapi W-t egy egészséges Grahamért.
undisputedly
Ebben igazad van, ha Gronk sérülése tényleg nem komoly. Csak Brady simán belépcsőzött a térdszalagszakadása után az öltözőbe. Amíg nem jön egyértelmű jelentés a sérüléséről, addig nincs öröm.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 845 — SuperBowl Champions 2013/2014
több mint 10 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 943
Jogos,igazából csak arra akartam kilyukadni,hogy attól még hogy ha nem nyerjük meg az AFC-t még nem következik,hogy menjünk Denverbe,igazából én most arra látok a legkevesebb esélyt. Ahogy Gyulus is írja,mivel a Bengals és a Denver még játszik egymással ezért vkinek tuti hogy 3 zakója lesz min. Az Eaglest,a Titans otthon és a Miamit idegenben be kell húzni,akkor az min. 13-3. Arra azért nem nagyon fogadnék,hogy a Broncos a 2 Chargers,Bengals,Steelers,Raiders 5 meccsből 4-et is megnyer,mi meg a hátralévő 5-ből 3-at is bukjunk.
kolok1972
Fél meccs előnyünk van a Denverrel szemben. Ergo, ahány meccset nyernek ők a hátralévő 5 meccsből, annyi meccset kell legalább nekünk is.

Bekavarhat még a Bengals is, de szvsz a Pats és a Broncos között fog eldőlni a 1st seed.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
Demecs New England Patriots 645
Conteo még nincs arra, hogy lassan mérgezik a csapatot valami fizikai + immun gyengítő cuccal a "felsőbb" hatalmak?
Injurygate!
Minitron
Chamtrailgate Foxborough felett. 😀

A következő hármat valahogy be kell húzni és a végét már lehet látni.
Még a miami meccs is hozható idegenben, a jets meg ha úgy állunk lemehet a b csapattal is.
Bár a tegnapi is félig az volt. 😕

több mint 10 éve
triangle 1 283
hatalmas bírói hátszéllel hosszabbításban verte a pats B csapatát a denver. BB meccs utáni nyilatkozatából ítélve, ez is a tavalyi kc/gb meccsekhez hasonló volt, ahol megint kiderült a csapat karaktere, és dícsért mindenkit az effortért. vannak vereségek, amikor elmondja, hogy egyszerűen nem voltunk elég jók, nem csináltuk meg a playeket, de most kb dícsért a vereség után (a saját véleményem, hogy kell is egy ilyen pofon a po előtt). egyébként a po-ban szívesen venném ezt a denvert, collins/ht/edelman/gronk, és simán verjük őket. nyilván gronk sérülésén sok múlik, a többi hiányzó mellett ez már túl sok lenne, egyszerűen elfogynánk előbb-utóbb a po-ban (kb mint 2 éve).
ami az O-t meg a szar időt illeti, nettó hülyeség, hogy szarul megy nekünk. azért nem ment, mert nem maradt ép ember. ennek a rövidpasszos játékunknak nagyon is fekszik, a védők csak nyomozzák a labdát. bizonyítjuk ezt minden évben, és idén sincs másként.
btw szeretek ennek a csapatnak szurkolni😊
több mint 10 éve
kolok1972 New England Patriots 3 109 — Pats fan
Annyira nem tragikus a helyzet most, legalábbis én optimista vagyok.

Még mindig az élen vagyunk az AFC-ben, ezt azért fontos lenne megtartani, mert francnak sincs kedve még egy meccset letolni Denverben.

Sérült helyzet rosszul néz ki, de ha jobban megnézzük jelenleg! még nincs katasztrófa.
Edelman PO-ra visszatérhet, Amendola akár jövőhéten is, Gronk sérülése jelen állás szerint nem tűnik túl súlyosnak, Collins akár jövőhéten is visszatérhet, Hightowerről bár semmi hír, az azért bizakodásra ad okot, hogy a padon ült.

Így tulajdonképpen a PO-ra majdnem teljes csapat lehet, egyedül Lewis és Solder aki komolyabb hiányzó.

Szóval fel a fejjel srácok ez a szezon távolról sem ment még el, hiába kiáltotta ki Ricsi, hogy 100%-ig biztos benne, hogy nem lesz címvédés. Hát remélem tanult iktriadtól és sikeresen eljinxeli ezt nekünk 😊
ervinator
Álljon már meg a nászmenet... Miért mennénk mi Denverbe? Egyelőre még mindig kevesebb zakónk van mint nekik,tehát max ők jönnének hozzánk.Elnézve a schedulejüket,a Bengals,Raiders,Steelers trióval,nem hiszem hogy több buktánk lenne,mint nekik,akár mind3 meccset is bebukhatják. Én pedig igenis azt mondom ,hogy szívesen találkoznék ezzel a Denverrel a Po-ban és kiegészülve a skill player sérültjeinkkel bebizonyíthatnánk,hogy melyik is a jobb csapat!
kolok1972
Olvasd el újra az egész mondatot 😊
ervinator
Jogos,igazából csak arra akartam kilyukadni,hogy attól még hogy ha nem nyerjük meg az AFC-t még nem következik,hogy menjünk Denverbe,igazából én most arra látok a legkevesebb esélyt. Ahogy Gyulus is írja,mivel a Bengals és a Denver még játszik egymással ezért vkinek tuti hogy 3 zakója lesz min. Az Eaglest,a Titans otthon és a Miamit idegenben be kell húzni,akkor az min. 13-3. Arra azért nem nagyon fogadnék,hogy a Broncos a 2 Chargers,Bengals,Steelers,Raiders 5 meccsből 4-et is megnyer,mi meg a hátralévő 5-ből 3-at is bukjunk.

Szerkesztette: kolok1972

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Conteo még nincs arra, hogy lassan mérgezik a csapatot valami fizikai + immun gyengítő cuccal a "felsőbb" hatalmak?
Injurygate!

több mint 10 éve
több mint 10 éve
Ninkovic játszik gondolom ma.
TheBerzerker
Eltévedtél.
Ide menj:  bowl.hu/forum/nfl-altalanos-temak/fantasy-football-2013
tomi-tomi
Hmm...milyen kedves. Ígérem nem jövök ide többet semmilyen kérdéssel/felvetéssel.
TheBerzerker
Nem kell ezt annyira magadra venni, van egy ilyen szabály, hogy Fantasy kérdéseket a kijelölt topicba, hogy ne szemeteljük a csapatfórumokat.
Nem volt ebbe semmi személyeskedés szvsz.

több mint 10 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com
Ninkovic játszik gondolom ma.
TheBerzerker
Eltévedtél.
Ide menj:  bowl.hu/forum/nfl-altalanos-temak/fantasy-football-2013
tomi-tomi
Hmm...milyen kedves. Ígérem nem jövök ide többet semmilyen kérdéssel/felvetéssel.

Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Félig üres pohár:

-Kezünkben (pontosabban Harper kezében) volt a szinte tuti első hetes bye, erre magunkra húztuk inkább az üldözőket és elveszítettük a kiemelés szempontjából legfontosabb meccset az évben.
-Nagyon nem szoktam bírózni, de mostanában tényleg látványosan fújnak ellenünk kulcshelyzetben.
-Megsérült HT, a top 3 D játékosból 2 kiesett (reméljük időlegesen csak).
-Futás...
-Gronk értékét meg mindenki ismeri, nélküle nem mi vagyunk az AFC esélyese.

Félig teli pohár:

-Ha Gronk még a szezonban teljes értékben visszatér, még jót is tehet a pihenő neki, illetve a Brady-Chandler párosnak, ahol valami kis "kémia" elkezdődött.
-Nagyon durva sérüléshullám, szinte ismeretlen nevek a O-ban, aztán mégis csak 10-1, és a 1st seed is rajtunk múlik csak.
-A tavalyi KC meccs óta összesen két tét meccset veszítettünk, mind a kettőt idegenben, szoros meccsen, kifejezetten erős csapat ellen. Ezt azért bármikor aláírom, főleg, ha nem a POban történik meg.
-A SB tabletta hatása csodálatos, még mindig tart... 😊
több mint 10 éve
Annyira nem tragikus a helyzet most, legalábbis én optimista vagyok.

Még mindig az élen vagyunk az AFC-ben, ezt azért fontos lenne megtartani, mert francnak sincs kedve még egy meccset letolni Denverben.

Sérült helyzet rosszul néz ki, de ha jobban megnézzük jelenleg! még nincs katasztrófa.
Edelman PO-ra visszatérhet, Amendola akár jövőhéten is, Gronk sérülése jelen állás szerint nem tűnik túl súlyosnak, Collins akár jövőhéten is visszatérhet, Hightowerről bár semmi hír, az azért bizakodásra ad okot, hogy a padon ült.

Így tulajdonképpen a PO-ra majdnem teljes csapat lehet, egyedül Lewis és Solder aki komolyabb hiányzó.

Szóval fel a fejjel srácok ez a szezon távolról sem ment még el, hiába kiáltotta ki Ricsi, hogy 100%-ig biztos benne, hogy nem lesz címvédés. Hát remélem tanult iktriadtól és sikeresen eljinxeli ezt nekünk 😊
ervinator
Álljon már meg a nászmenet... Miért mennénk mi Denverbe? Egyelőre még mindig kevesebb zakónk van mint nekik,tehát max ők jönnének hozzánk.Elnézve a schedulejüket,a Bengals,Raiders,Steelers trióval,nem hiszem hogy több buktánk lenne,mint nekik,akár mind3 meccset is bebukhatják. Én pedig igenis azt mondom ,hogy szívesen találkoznék ezzel a Denverrel a Po-ban és kiegészülve a skill player sérültjeinkkel bebizonyíthatnánk,hogy melyik is a jobb csapat!
kolok1972
Olvasd el újra az egész mondatot 😊

több mint 10 éve
Közben meg szeretném megdícsérni Logan Ryan-t, a végén betlizett egy nagyot, de ott is megtette amit lehet igazából, az egy baromi jó passz volt Oswitól. Addig 0 elkapáson tartotta Dem Thomast.. meg szerintem Malcom Brown is szépen fejlődik, meg-meg villant most is, pedig sokszor duplázzák.

Szerkesztette: winston