New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Ezt reméled vagy van vmi infód is? A saját lábán ment a röntgenről, azt láttam a twitteren, de állítólag súlyos térdszalagsérülés.ki volt az az idióta aki passzt hívott????Ne az eredmény alapján ítéld meg...
Gronknak is annyi...
NB2
Gronk pedig rendben lesz
ervinator
több mint 10 éve
Lehet bírózni, kell is, de ebben a vereségben masszívan benne vagyunk mi is.Nem volt egy értelmes ember 21-7-nél aki szólt volna Harpernek???? 2.50-nel a vége előtt meg van a 1st down, fussunk 3-at, lemegy az óra kb 2 perce (vagy 1.30-ra is) és Gronk sem sérül meg!
Így baromira dühít, hogy így kaptunk ki, mert nem volt jobb a Denver és egy potenciális PO csapatot hoztunk helyzetbe!!!
több mint 10 éve
Nekem ma lett elegem, nagyjából olyan eredményt hoznak ki a bírók útján, amilyet akarnak,
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
ki volt az az idióta aki passzt hívott????Ne az eredmény alapján ítéld meg...
Gronknak is annyi...
NB2
Gronk pedig rendben lesz
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
ki volt az az idióta aki passzt hívott????Gronknak is annyi...
több mint 10 éve
Egy bajom van csak SportTV-vel: hogy az Eurosporttal ellentétben nem lehet eredeti kommentárra állítani.jéghokiról nem is beszélve! sőt volt lacrosse is 😊
Kérem vissza az ESPN-t! (Legalább nézhetnék nyáron baseballt a tévében)
Kollega
(mondjuk én néha hisztizek a hülyeségeken, de alapban nincs bajom Ricsiékkel)
több mint 10 éve
Most miért? Azt írta, hogy gondolja, hogy Ninko játszik. Én is ezt gondolom. Mondjuk be mindenkit nem írok, akiről gondolom, hogy játszik, meg kicsit fura is, de szerintem jól gondolja, és játszik majd az öreg 😊Remélem közeli barátok lesznek Osweilerrel! Nagyon közeliek!
Wyatt
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Most miért? Azt írta, hogy gondolja, hogy Ninko játszik. Én is ezt gondolom. Mondjuk be mindenkit nem írok, akiről gondolom, hogy játszik, meg kicsit fura is, de szerintem jól gondolja, és játszik majd az öreg 😊

több mint 10 éve
Ninkovic játszik gondolom ma.Eltévedtél.
TheBerzerker
Ide menj: bowl.hu/forum/nfl-altalanos-temak/fantasy-football-2013
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Ezek hülyék!Szembesíti őket önön gyengeségükkel és esendő voltukkal. 😊
Brady világ életében elit, első körös elkapókkal tudott csak alkotni, most lesz bajban, amikor neve sincs játékosoknak kell passzolnia.
A védelem meg gyengécske, csak eddig szerencséjük volt. De majd most a Manning szintjét éppen elérni készülő Osweiler megmutatja a a valóságot.
tomi-tomi
több mint 10 éve
Ninkovic játszik gondolom ma.
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
Egy bajom van csak SportTV-vel: hogy az Eurosporttal ellentétben nem lehet eredeti kommentárra állítani.Kérem vissza az ESPN-t! (Legalább nézhetnék nyáron baseballt a tévében)
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Ezek hülyék!Brady világ életében elit, első körös elkapókkal tudott csak alkotni, most lesz bajban, amikor neve sincs játékosoknak kell passzolnia.
A védelem meg gyengécske, csak eddig szerencséjük volt. De majd most a Manning szintjét éppen elérni készülő Osweiler megmutatja a a valóságot.
több mint 10 éve
Mivel Brady system QB, így ezzel már igazán tisztában kéne lenned... nézd inkább Luke vs Vader-t sokkal izgalmasabb :p

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Aham, szóval a Pats egy gyenge csapat, amelynek a védelmében nincs klasszis, és ha most nyer a Broncos ellen, akkor Brady BEBIZONYÍTHATJA, hogy Peyton Manning szintjén van.Hát, asszem megérte a Sport Tv-re kapcsolnom

több mint 10 éve
Nem gondolnám, hogy kikapunk. Azt gondolnám, hogy rengeteg a bizonytalanság és nagyon nehéz megmondani mi lesz. Náluk az új irányító okoz bizonytalanságot, nálunk a sok sérült. Ne vegyük már biztosra, hogy Osweiler akkorát fog játszani.Gondolom a fogadó irodáknál nem mi vagyunk az esélyesek, de az a fogadók dolga.amugy mi vagyunk, fél ponttal 😊
Kollega
winston
Egyébként nem ez a legroszabb helyzet, amiben vagyunk. A sérültjeink közül többen még visszatérhetnek a szezon végén és addigra lesz egy rakás kipróbált tartalékunk. Ha így maradna a sérült helyzet, az erős csapatot ígér a rájátszásra. Azt meg innen elbukni már komoly "teljesítmény" lenne.
Szerkesztette: Kollega
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Na, kérünk egy sérülésmentes győzelmet mára 😊Ügyesen szétcsesztem a kisujjam, szóval nehezebb lesz, de ha BB számít rám, kilenc ujjal is vállalom a játékot mikuláskor 😀

több mint 10 éve
Srácok remélem egy héttel elhalasztjátok az első vereség begyűjtését 😉csak akkor ha behúzzátok a csoportot, különben nincs deal :b
dande

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Srácok remélem egy héttel elhalasztjátok az első vereség begyűjtését 😉
több mint 10 éve
sőt még az időjárás is mellettünk lehet 😊twitter.com/AdamSchefter/status/670966071227117568

több mint 10 éve
Szerintem nem véletlenül hoztunk fel egy TE-t a PS-ből...Nem lennék meglepődve, ha dupla, vagy tripla TE játékokat hívnánk többször...A Broncos secondary ellen működhetne is..Úgyis Gronkra fognak készülni...Martin&Harper pedig meglepetést is okozhat...Úgy tűnik Brady kedveli Martint és a híres kémia is megvan közöttük. JMD és BB kitalálták a héten mi működhet..Sztem nyerni fogunk...30 pont felett leszünk szerzett pontokban...😉Na végre! Eddig csak arról beszéltünk, hogy miért lesz vereség. Itt az ideje a győzelemről diskurálni.
kyobalu
Még Julian kiesése után kérdezték TB-t, hogy most mi lesz, s meglepő módon Martin-t említette elsőként, mint aki JE szerepében előléphet. (Dola még mindig true slot WR.) Az OL rendben lesz, Vollmer elboldogul Miller-rel, Ware helyett RDE/ROLB helyről gyengébb nyomás jön, oda elég lesz Cannon/Fleming. (Btw Ware kiesése óta a Broncos pass rush árnyéka önmagának.) White egyre jobb, menni fog a 2-3 TE-es felállás - White-ra/Chandler-re sokszor fog Miller jutni, ő bőven égethető cover-ben.
A védelem meg egyre jobb. A Bills ellen állandóan ott voltak a backfield-en (Easley, Mayo(!), Chandler Jones, Ninko, Sheard). Most még arra se kell ügyelni, hogy az irányító futkározna - mehet a pass rush, lesz itt még gyakran DB blitz is.
Kubiak ellen is, Phillips ellen is hagyományosan jól megy. Tavaly a Ravens ijesztő volt, de Brock nem Flacco. Nem lesz könnyű, de nyerünk.
több mint 10 éve
Azért nem kell ennyire beszarni a meccstől. Aki látta az előző heti Broncos meccset, az láthatta, hogy azért nem verhetetlen alakulat az sem. Ott is tele vannak hiányzóval, itt is. Ha nem lett volna olyan szerencsétlen (vagy balfasz, kinek mi tetszik) a Bears, akkor most egy hármas losing streakben lennének.
több mint 10 éve
Gondolom a fogadó irodáknál nem mi vagyunk az esélyesek, de az a fogadók dolga.amugy mi vagyunk, fél ponttal 😊
Kollega