New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 10 éve
manuszka86 New England Patriots 2 601 — Patriots fan
azért Mayo mintha kezdené már kicsit elkapni a fonalat...jó lenne azért ha csak közel kerülne a régi formájához azzal is bőven beérnénk 😊
Korán volt a bye week, látszik a játékosokon, azért remélhetőleg az utolsó 1-2 meccsen már elég lesz ha csak a cserék játszanak 😛

több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
De most elvileg mégsem edz Collins 😊
Én mondjuk szerintem egyszer sem szidtam Mayót, de idén elég gyenge volt eddig az mondjuk tény. De az LB sor még Freenyvel (nem keverendő Dwighttal 😛) együtt sem volt vállalhatatlanul fos, persze jobb lenne, ha Collins és Hightower tudna játszani, de inkább legyen Hightower+Freeny/Mayo+Amendola, mint Hightower+Collins és no célpont 😀

Szerkesztette: Wyatt

több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Amendola a lényeg most. LB-ben nem állunk ANNYIRA rosszul, Amendola viszont mocskosul kell
Wyatt
Amennyire szoktátok szidni Mayot, jobb, hogy Collins edz. De biztosan nem fog hétvégén sok snapet kapni egy ilyen vírus után.

Amendola viszont kell, mint egy falat kenyér!

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Amendola a lényeg most. LB-ben nem állunk ANNYIRA rosszul, Amendola viszont mocskosul kell

több mint 10 éve
April Wine New England Patriots 256
Úgy néz ki, Collins ott lesz az edzésen.
April Wine
Mostmeg azt írják, hogy Coleman, Collins, Slater, Dobson és Edelman hiányzik.
Amendola viszont ott van.
több mint 10 éve
Úgy néz ki, Collins ott lesz az edzésen.
több mint 10 éve
A Talibos szabálytalanságot már el is felejtettem, abban igazad van. (Lehet, hogy nagy jót tett velünk, hogy akkor nem jutottunk, döntőbe, mert nem szívesen néztem
...
de amilyen zaklatottnak tűnt Brady Edelman kiesése után az elmúlt két meccsen, biztos jót tenne a lelki nyugalmának, ha Welker a célpontjai között lenne

De nem lesz. 😊
Burkus
Hát utálni nem kell. De ha valaki utálja, szíve rajta. Csak azért írtam nekik, hogy téged hiába győzködnek, Te a szépre emlékszel. Szerintem ő egy zsoldos volt, aki harcolt, ameddig meg volt fizetve, utána meg tovább állt és máshol harcolt.

Nálánál nagyobb nemzeti kincsek is elmentek több pénzért. Vina például.

Engem érzelmek csak azokhoz a játékosokhoz kötnek, akik itt maradnak. A Seymour trade sok szurkolót kiborított. Szerintem a csapat nem tett eleget, hogy megtartsa.

Másik oldalról: Vince Mackónak megvan a második gyűrű, utolsó kör, itt az idő megkeresni a big moneyt. Hát sok sikert neki! Ezzel szemben Wes lesz az ember, aki mindig rosszkor volt, rossz helyen. A dropjára fognak emlékezni. Végül majd (Isten ne adja!) ő is fegyvert fog magára, amikor nem bír már a fejfájással és az elbutulással együtt élni. Talán még azelőtt bejut a HOF-be. Mindezt azért, mert akkor ott nem engedett 1 milliót, vagy 2-őt.

Ha akarom így is nézhetem.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Sose fogjátok őt meggyőzni. Ő Welker fan maradt.
De én még sokkal inkább kiábrándultam belőle, amikor azt a gusztustalan, veszélyes blokkot csinálta a főcsoportdöntőn.

Amúgy mintha azt olvastam volna valahol, hogy megromlott a barátságuk Bradyvel. De azt már nem mondom meg, hogy hol olvashattam.
Kollega
A Talibos szabálytalanságot már el is felejtettem, abban igazad van. (Lehet, hogy nagy jót tett velünk, hogy akkor nem jutottunk, döntőbe, mert nem szívesen néztem volna végig egy olyan zakót a mieinknek mint a amit Denver kapott a SB-ban..) Ettől még sok éven át ő volt az offense-ben, az, ami ma Edelman. Csupaszív játékos volt, szívét-lelkét kitette a csapatért, lehetetlen playeket csinált meg, miért kellene neki elfelejteni azt a szép hat szezont? Vagy ha nem velünk szerződik le, kötelező utálni?

A kérdés meg nem az volt, hogy ki mennyire szereti, hanem úgy hangzott, hogy visszaigazolnánk-e, ha lehetne. Azt mondtam és mondom, hogy szerintem BB arcrezzenés nélkül megtenné, ha kellene a csapatnak (ha nincs Dola/Edelman) és Welker használható és szabad. Nem szokott itt nagyon lírázni a múlton senki. (Mondjuk BigSey eléggé fújt a csapatra évek múlva is.) Azért hoztam Branch példáját, aki sokkal nagyobb balhé közepette vált el a csapattól és simán visszatrédeltük (amikor éppen nem volt jobb megoldás). A barátság megromlásáról én nem hallottam sehol - pedig felkapná a média - de amilyen zaklatottnak tűnt Brady Edelman kiesése után az elmúlt két meccsen, biztos jót tenne a lelki nyugalmának, ha Welker a célpontjai között lenne

De nem lesz. 😊
több mint 10 éve
FunHun New England Patriots 1 908
Kíváncsi vagyok, hogy ki hogyan látja!
Ez természetesen csak a "gondolatok játéka", mert Welkert leigazolta a Rams, de ha szabad lenne szerintetek ajánlanánk neki szerződést azok után, ahogy elment???
Egon
Nem
DeX
Igen. Ha kell/hasznára van/lenne a csapatnak. Branch is visszajött, pedig az sem volt barátságos válás (holdout és trade). De ha hasznos játékos, a Rams nyilván nem engedi el, ha meg igen, akkor valszeg már nem jó semmire.

Én örülnék neki, az elválás körülményei dacára. És megérdemelné ő is a gyűrűt 😊
Burkus
Brady biztos hogy örülne neki de ennyi kihagyàs utàn szerintem túl lenne terhelve fölleg mert a kémiàjuk DNS alapú. Hamar lesérülne szerintem.( bàr vmiért nem tudom kiverni a fejemböl a SB-ban elejtett passzàt) de ez az én hibàm
ParadSEC
Amit Brady mögé dobott....
Burkus
Ezt tuti nem dobta mögé:
 www.youtube.com/watch?v=cqos_aLjGtU

Sőt Welker szerint is az Ő kezében volt...
 www.youtube.com/watch?v=sKGtAM69R2A
több mint 10 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 510 — Patriot
A megunhatatlan videó:
 www.patriots.com/video/2015/11/24/exclusive-locker-room-celebration-following-win-over-bills

Két dolog jutott az eszembe: Lehet, hogy a hideg miatt is, de szokatlanul gyűröttek a játékosok a meccs után. A védők sok extra munkát végeztek, biztosan nagyon fáradtak lehettek.

Nem tudom máshol hogy van. Tudom, hogy van olyan hely is, ahol a tulaj le se szagol az öltözőbe. Azért, hogy Krafték minden meccs után így pacsiznak a srácokkal, az nagyszerű dolog.
Kollega
Mindig megnézem. És mindig megdöbbenek, hogy mekkora állatok ezek. 😊
Gondolom Kraft is alacsonyabb mint az átlag, de mindig úgy néz ki, mintha Törpapa fontoskodna az öltözőben.

Egyébként tényleg elég fáradtnak tűnik a társaság.

Szerkesztette: vpi
több mint 10 éve
Sose fogjátok őt meggyőzni. Ő Welker fan maradt.
De én még sokkal inkább kiábrándultam belőle, amikor azt a gusztustalan, veszélyes blokkot csinálta a főcsoportdöntőn.

Amúgy mintha azt olvastam volna valahol, hogy megromlott a barátságuk Bradyvel. De azt már nem mondom meg, hogy hol olvashattam.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
Ez természetesen csak a "gondolatok játéka", mert Welkert leigazolta a Rams, de ha szabad lenne szerintetek ajánlanánk neki szerződést azok után, ahogy elment???
Egon
Nem
DeX
Igen. Ha kell/hasznára van/lenne a csapatnak. Branch is visszajött, pedig az sem volt barátságos válás (holdout és trade). De ha hasznos játékos, a Rams nyilván nem engedi el, ha meg igen, akkor valszeg már nem jó semmire.

Burkus
Brady biztos hogy örülne neki de ennyi kihagyàs utàn szerintem túl lenne terhelve fölleg mert a kémiàjuk DNS alapú. Hamar lesérülne szerintem.( bàr vmiért nem tudom kiverni a fejemböl a SB-ban elejtett passzàt) de ez az én hibàm
ParadSEC
 www.youtube.com/watch?v=pT6XziIQ5RI

Burkus
ami a kezében volt...
ZERO_L
Én is így emlékszem sajna..
ParadSEC

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
Egon
Nem
DeX

Burkus
ParadSEC
Burkus
ami a kezében volt...
ZERO_L
Én is így emlékszem sajna..

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
Egon
Nem
DeX

Burkus
ParadSEC
Burkus
ami a kezében volt...

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Egon
Nem
DeX

Burkus
ParadSEC
több mint 10 éve
A megunhatatlan videó:
 www.patriots.com/video/2015/11/24/exclusive-locker-room-celebration-following-win-over-bills

Két dolog jutott az eszembe: Lehet, hogy a hideg miatt is, de szokatlanul gyűröttek a játékosok a meccs után. A védők sok extra munkát végeztek, biztosan nagyon fáradtak lehettek.

Nem tudom máshol hogy van. Tudom, hogy van olyan hely is, ahol a tulaj le se szagol az öltözőbe. Azért, hogy Krafték minden meccs után így pacsiznak a srácokkal, az nagyszerű dolog.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Egon
Nem
DeX

Burkus

több mint 10 éve
Egon
Nem
DeX

több mint 10 éve
DeX New England Patriots 294 — WR
Egon
Nem

több mint 10 éve
Egon bá New England Patriots 1 217 — Saints GM

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 10 éve
A két PUP-on levő két játékost (Fletcher, Chris Jones) ma estig hozhatjuk be az 53-ba.
April Wine
Fletcher tőlem jöhetne Freeney helyére ha egészséges,Jonest nem érzem feltétlenül szükségesnek.
kolok1972
Ment IR-re mindkettő.
több mint 10 éve
kolok1972 New England Patriots 3 109 — Pats fan
A két PUP-on levő két játékost (Fletcher, Chris Jones) ma estig hozhatjuk be az 53-ba.
April Wine
Fletcher tőlem jöhetne Freeney helyére ha egészséges,Jonest nem érzem feltétlenül szükségesnek.

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 085 — #NoStress
Ray Lewis says he'd take Rex Ryan over Bill Belichick.

Mennyi frusztráció lehet ebben a fickóban BB-vel szemben... Mondjuk, ritka ellenszenves figura amúgy is.
Burkus
Amíg nem lövi le, nincs nagy baj. 😉

több mint 10 éve
Ray Lewis says he'd take Rex Ryan over Bill Belichick.

Mennyi frusztráció lehet ebben a fickóban BB-vel szemben... Mondjuk, ritka ellenszenves figura amúgy is.
több mint 10 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Végére értem, hát nem volt egyszerű, de legalább egy reménysugár és bocs, hogy csak kopipészt:

For now, owners shouldn't plan on having Amendola for Sunday, but it sounds like one missed game might be the worst-case scenario. Amendola's status will be updated when the Patriots return to practice on Wednesday.

Ma megtudjuk a tutit.

Szerkesztette: Minitron