New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Úgy látszik, az idei évben a sérülések/betegségek képezik a legfőbb akadályt... Az a gond, hogy lassan tényleg elérjük azt a szintet, hogy street FA-kat kell a kezdőbe hajítani. Nem tudom, mit csinálunk ha 'dola is hosszabb távra kiesik. Szerintem most lazán leigazolnánk Welkert (kb. az utolsó, még játékképes veterán ex-Pats WR), csak hát őt 2 hete elvitte a Rams...
több mint 10 éve
Zsinórban (!!) 13. idény min. 10 W-vel ! Azért ez nagyon kemény...
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
Minden Bills meccsen csodálkozom, hogy ott ez a Watkins gyerek és annyira nem tudják használni hogy az már fáj. Kíváncsi leszek meddig bírja még Buffaloban a dolgot, az az 1 kezes elkapás meg wow kategória volt 😊
több mint 10 éve
Szerintem annál a döntésnél nem lett volna nagy játék, mert a védő a sípszónál leállt. Meg lett volna Danny elkapása, de szerelték is volna.Viszont egyre rosszabbul nézünk ki, pedig a Denver meccset a No 1 seed miatt jó lenne behúzni, de sajnos egyre jobban döcög a szekér (köszönhetően a rohadt sok sérülésnek). Nem lesz egyszerű meccs az a denveri sem😊
több mint 10 éve
Szerintem, szó se volt ott üvöltözésről, csak a nagy hangzavar miatt kiabált a bíró, magyarázva a helyzetet, és ezt hallgatta nyugodtan Ryan.gordonUtána volt egy képsor, ahol Rex-nek szó szerint leüvöltötte a partvonalnál álló bíró a fejét, és a Bills edzője eléggé meghunyászkodva hallgatott csak.
Big B
Szerkesztette: batyu
több mint 10 éve
Nálam ez nem csibészség kategória, ott áll a bíró látnia kell.Ez nem egy mennyei megyei meccs , hogy a partjezőnek beszólok a pálya széléről, hogy húzza be a lest mert megvárom... 😀Nem láttam még hivatalos állásfoglalást, de szerintem a bíró nem feltétlenül azért fújt, mert Rex mondott bármit is lesről, stb, hanem mert az edző belépett a játéktérbe.
gordon
Sport TV-n nézve Ricsiék is értetlenkedtek ugye, de olyasmi volt a végén az ítélet, hogy az elindított passz még elkapható lett a fújás után, onnan jött a NE, plusz az edzői stábnak (Rex-nek) kiosztottak 15 yard büntit.
Utána volt egy képsor, ahol Rex-nek szó szerint leüvöltötte a partvonalnál álló bíró a fejét, és a Bills edzője eléggé meghunyászkodva hallgatott csak.
Szóval legközelebb, ha necces egy szitu, akkor valaki csak beszalad a pályára, és leállítják a játékot... vagy nem is emlékszem, lehet volt már ilyesmi másik csapatnál is, valami Tomlinnal 😊
több mint 10 éve
Az a fújás Rexi zseniét dicséri, simán beszopatta a bírót egy bekiabálással és jó eséllyel megmentette a csapatát egy TD-tól.Nálam ez nem csibészség kategória, ott áll a bíró látnia kell.Ez nem egy mennyei megyei meccs , hogy a partjezőnek beszólok a pálya széléről, hogy húzza be a lest mert megvárom... 😀
Nálam ez még belefér a csibészség kategóriába, jóllehet nyílván ott és akkor én is csak néztem hogy akkor most ez mi a fene volt.
Más kérdés hogy hosszú távon mennyire érte ez meg neki, a zebrák általában összetartanak minden sportágban és nem szeretik ha ilyenek miatt kerülnek reflektorfénybe...
Castleai01
Rex mindig darabokra szedi az O falat látszott TB-n , hogy fusztrált is ez miatt, de én nem aggódom, a fal és a védelem mindig a PO-ra áll össze igazán.
Hiányolom Chandler elkapásait, lehet, hogy a PO-ra tartogatjuk?!
Butler jól nyomja, meglepődnék ha nem tolnánk elé egy normálisabb szerződést a szezon végén, egy kb 20milla/4év megfelelő lenne.
több mint 10 éve
Az a fújás Rexi zseniét dicséri, simán beszopatta a bírót egy bekiabálással és jó eséllyel megmentette a csapatát egy TD-tól.Nálam ez még belefér a csibészség kategóriába, jóllehet nyílván ott és akkor én is csak néztem hogy akkor most ez mi a fene volt.
Más kérdés hogy hosszú távon mennyire érte ez meg neki, a zebrák általában összetartanak minden sportágban és nem szeretik ha ilyenek miatt kerülnek reflektorfénybe...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 10 éve
Most keltem és lépek is mindjárt melózni. Ezek rossz hírek. Dobson is fájó a jelenlegi WR helyzetben, na de Amendola...és olvasom, hogy nagyot játszott + egy 41 yardos, TD-t előkészítő elkapás után maradt lent és ráadásul térd...Egy punt elkapásnál támasztott ki rosszul és húzta meg a combját.
Estig nem jövök haza, de telón igyekszem majd rányomni néha a fórumra. Ha bármit megtudtok a sérülésekről, kérlek jelezzétek.
Köszi.
Minitron
Kis pihenő és jobban lesz. Reméljük.
Inkább az is nevetséges, hogy Dobson megint lesérült.
Amikor lesz fal nincs elkapó. Ha van elkapó nincs fal. 😀
Ördögi kör.
több mint 10 éve
Véletlen sípszò.... Aligvaz az érzése hogy a Gudell féle zebràk kicsit visszafogjàk a Patset. Még jò hogy nem került a meccsbe.
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
triangle
1 283
#serulesekmamegindola nem ment be meccs közben semmilyen vizsgálatra az öltözőbe, remélhetőleg csak bb volt észnél, és gondolkodott hosszú távon ezzel, hogy nem engedte vissza. dobsoné már szarabbul nézett ki...pedig tényleg nem szar a gyerek, de csak nem akar neki összejönni. viszont butler és ryan megint...wow. szóval az utolsó driveban volt watkinsnak az egykezese, amivel semmit nem lehetett csinálni, meg preventben a pálya szélén ami épphogy bent volt és ennyi, ott lehet hagyni vele 1-1ben, akár safety help nélkül is😊 obj után gyak megint lehozott egy teljes meccset egy igazi no1 wr-en úgy, hogy azt maga a nagy revis is megirigyelné. mayonál állítólag a sérülése után most kezdi elérni a 100%-ot, nagyon jó látni, hogy ez a játékában is megmutatkozik. ahogy vártam, melvin nem került pályára védekezésben, ami meglepő volt, hogy tavon wilson volt a dime back, de összességében nem lehetet rá panasz. az o-line volt ma nagyon gyenge, főleg korábbi önmagához képest, nem értem, miért erőltetjük ezt a cannon-lt dolgot, mikor vollmer gyak nagyobb hiba nélkül hozta az agyrázkódása előtt...
több mint 10 éve
Most keltem és lépek is mindjárt melózni. Ezek rossz hírek. Dobson is fájó a jelenlegi WR helyzetben, na de Amendola...és olvasom, hogy nagyot játszott + egy 41 yardos, TD-t előkészítő elkapás után maradt lent és ráadásul térd...Estig nem jövök haza, de telón igyekszem majd rányomni néha a fórumra. Ha bármit megtudtok a sérülésekről, kérlek jelezzétek.
Köszi.
Szerkesztette: Minitron
több mint 10 éve
Kórház a Foxborough szélén...
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Tíz meccs utan n1 D 😊 az Eagles ellen én leszek a slot wr..és még így is sima Pats W lenne. : D
Wyatt

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
és már megint a pats-nek fújnak a bírók... gyomorforgatóBrady így is agyon lett verve, de kemény gyerek ő, állja rendesen.
az idei sérüléseket elnézve, jobb lenne ha kihagynánk a denveri túrát, már csak tényleg az hiányzik, hogy Ward megint kiüssön valakit
ZERO_L
Szerkesztette: winston
több mint 10 éve
egyre többen jelentkezhetünk a csapatban Wr posztra 😀remélem azért Dola sérülése nem komoly, mondjuk kézrátétellel gyógyítható és akkor oké, különben vicces mókás lesz az elkapó brigád.
Viszont a D az parádés volt....Canon mi gyengén játszott, Hughes hülyét csinált belőle playről playre.....
több mint 10 éve
és már megint a pats-nek fújnak a bírók... gyomorforgatóaz idei sérüléseket elnézve, jobb lenne ha kihagynánk a denveri túrát, már csak tényleg az hiányzik, hogy Ward megint kiüssön valakit

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Nehezen tudom elképzelni, hogy ne lépjen pályára ellenünk, bár az is igaz, egyelőre nem néztem pontosan, mennyi esély van a játékára.Hát a trash talkban beszéltek PM sérüléséről aminek az egyetlen normális gyógymódja a pihenés. De olyan szinten, hogy rá sem állsz a lábadra.. Ha ez igaz, akkor azért nem volt ott a denveri edzéseken sem PM, mert full pihenésen van. De még ez is 2-3 hetes gyógyulási folyamatot feltételez, szóval ha nem akarnak magukkal kicseszni nem játszatják PM-et ellenünk sőt a következő 2-3 meccsen sem. Szerintem a következő 4 meccset Osi is lehozza 2-2-vel és ha lesz egy egészséges PM (plusz ez az állat védelem), akkor nagyon komoly tényezők lesznek PO-ra.
Wyatt
több mint 10 éve
Ha LaFell és Dobson megtudja szélesíteni a pályát akkor középen Gronk és Dola apríthatna és a futások is ülhetnek de csak akkor ha legalább két kezdő falember visszatér. (Cannon és Vollmer a két szélre)De hát nincs kire lecserélni... remek kilátások 😊Ha pedig meccs közben lecseréljük, akkor is...A billsnek az a terve, hog Malvinre fog dobalni.😕Nagy kreativitásra utal...
Demecs
Studi
Kollega
Mennyi az esélye annak, hogy Blount szanaszét futja a Billst? Már fantasy szempontból értem😊szétfutás esélytelen(bár visszatérhet 1-2 falember), inkább a rövid yardos TD-kben lehet bízni
TheBerzerker
ZERO_L
több mint 10 éve
PM nem játszik még ellenünk. A hírek ezek. Osweiler meg...
Annyira mindenképpen, hogy nem fogja tudni vagy 3x áthívni a játékot. 😀
Kap egyet max kettőt és annyi. Legalábbis remélem. Valahogy a pass rush-t kéne megfogni.
Ezen a meccsen fog a legjobban hiányozni a 2 rövid yardos srác. JE és Lewis.
A labdára is nagyon kell vigyázni.
Szerkesztette: Demecs
több mint 10 éve
Nehezen tudom elképzelni, hogy ne lépjen pályára ellenünk, bár az is igaz, egyelőre nem néztem pontosan, mennyi esély van a játékára.

több mint 10 éve
Az de szép. A Brady–PM párharcban a vendégként szereplő irányító 2007 óta nem nyert a csapatával :oHa így nézzük nem nagy baj, hogy jó eséllyel nem lesz ilyen párharc a hétvégén. Aztán majd meglátjuk, hogy mennyire jó ez nekünk.
Akkor mondjuk Brady nagy hajrával fordított, és 16–0-val zártuk az alapszakaszt 😊
Wyatt
Do your job
több mint 10 éve
De hát nincs kire lecserélni... remek kilátások 😊Ha pedig meccs közben lecseréljük, akkor is...A billsnek az a terve, hog Malvinre fog dobalni.😕Nagy kreativitásra utal...
Demecs
Studi
Kollega
Mennyi az esélye annak, hogy Blount szanaszét futja a Billst? Már fantasy szempontból értem😊szétfutás esélytelen(bár visszatérhet 1-2 falember), inkább a rövid yardos TD-kben lehet bízni
TheBerzerker

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Az de szép. A Brady–PM párharcban a vendégként szereplő irányító 2007 óta nem nyert a csapatával :oAkkor mondjuk Brady nagy hajrával fordított, és 16–0-val zártuk az alapszakaszt 😊