New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 10 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com
Mennyi az esélye annak, hogy Blount szanaszét futja a Billst? Már fantasy szempontból értem😊

Szerkesztette: TheBerzerker

Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
mascherano 727 — na húzzál innen kisköcsög
Azért milyen jól jönne most Dennard 3. CB-ként.Btw a Bengals is kikapott és a Jets is,ha vernénk a Billst tök jó hétvége lenne.Kár hogy a Bears elszerencsétlenkedte a Broncos meccset.
kolok1972
Dennard FA, elvileg elérhető, de ki tudja, mi állt az elküldése hátterében. Lehet továbbra is "rossz társaságban" mozog, a csapat meg kínosan figyel minden ilyenre a Hernandez eset óta.
LordTamas
Őt anno miért is tettük ki? Mert csak az rémlik, hogy egyszer csak nagyon hirtelen megváltunk tőle

:: HIBÁS KÉP ::
több mint 10 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Azért milyen jól jönne most Dennard 3. CB-ként.Btw a Bengals is kikapott és a Jets is,ha vernénk a Billst tök jó hétvége lenne.Kár hogy a Bears elszerencsétlenkedte a Broncos meccset.
kolok1972
Dennard FA, elvileg elérhető, de ki tudja, mi állt az elküldése hátterében. Lehet továbbra is "rossz társaságban" mozog, a csapat meg kínosan figyel minden ilyenre a Hernandez eset óta.
több mint 10 éve
kolok1972 New England Patriots 3 109 — Pats fan

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Eredménykövetés itt? Az max valami nagyon nagy trollmeccsen érdekes, amúgy inkább csak idegesítő 😀
Nem szeretném, ha ez a Chiefs PO-ba jutna...

több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 416 — Ajmo Vatreni
Atyaég mit kaptam kettő sorért (amiből a 2. csak egy válasz volt) az eredménykövetőben. Brady rejszoló lettem.

Ha akarjátok ki tudjátok számolni, mikor jön meg nekik a következő havi.

De, hogy ne csak off legyek, -természetesen szem előtt tartva, hogy egy meccsen bárki-bárkit megverhet- ez a Broncos (Peyton nélkül) nem tűnt világverő alakulatnak.
zinedine5
Rosszkor írtad, rosszul reagáltam, de talán nem kellett volna trollkodnod neked sem. Ja, és még nem jött meg, ez zavart meg biztosan....)
csi77
Nem trollkodásnak szántam, végignéztem a meccset és az elbaszott 4 és goal után ez jött ki belőlem.
Nektek szurkoltam, de ahogy ott is leírtam ennyi hibával még egy így játszó ellenfelet sem lehetett megverni.
Szerintem ez csak egy kritika volt, mindkét csapat részére, de ez itt off, csak ott már nem akartam "trollkodni".
több mint 10 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 259 — Bears & Illinois fan
Atyaég mit kaptam kettő sorért (amiből a 2. csak egy válasz volt) az eredménykövetőben. Brady rejszoló lettem.

De, hogy ne csak off legyek, -természetesen szem előtt tartva, hogy egy meccsen bárki-bárkit megverhet- ez a Broncos (Peyton nélkül) nem tűnt világverő alakulatnak.
zinedine5
Rosszkor írtad, rosszul reagáltam, de talán nem kellett volna trollkodnod neked sem. Ja, és még nem jött meg, ez zavart meg biztosan....)

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 416 — Ajmo Vatreni

több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
A billsnek az a terve, hog Malvinre fog dobalni.😕
Demecs
Nagy kreativitásra utal...
Studi
Ha pedig meccs közben lecseréljük, akkor is...

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Nekem most sikerült pótolni a Giants ellenit és most lehet, hogy nagyképű leszek, de azt is imádom ebben a csapatban, hogy még ennyire "szétszedett" támadófallal is a legjobbat hozza ki az ellenfelekből. Óriási derbi volt.

több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 149 — nabege2@yahoo.com
Demecs
a meccs végére elit cb lesz belőle 😊
több mint 10 éve
Studi New England Patriots 215 — hogy játsszon nálad a Logan Ryan CB 2-t
Demecs
Nagy kreativitásra utal...
több mint 10 éve
Demecs New England Patriots 645

több mint 10 éve
Amíg el nem jön a gameday, nézegessünk egy kis Gostkowski top 5-öt:
 www.patriots.com/video/2015/11/21/counting-down-gostkowskis-top-five-plays

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Jól van, akkor jobbulást! Collins-ra nagy szükségünk lesz.

több mint 10 éve
Nincs ebben semmi misztikus. Egy ilyen betegség, magas lázzal, pláne ha enni sem tudott, annyira le tudja gyengíteni az embert, hogy magát is alig bírja el.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
April Wine New England Patriots 256
Mike Reiss azt írja, hogy október végén Rufus Johnson is egy hasonlóan agresszív, hasonló tüneteket okozó vírus miatt került non football injury listára.
több mint 10 éve
Collins feje fölött most már hivatalosan is ott van a misztikus köd...nem értem, egy vírusos betegség hogyan képes ennyi időre kiütni egy keyplayer-t.

több mint 10 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
Legalàbb izgalmas lesz. Ha az O fal helyreàll nem lesz gond. 😉

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
manuszka86 New England Patriots 2 601 — Patriots fan
Collins kihagyja a hétfő esti rangadót hivatalosan is. Vollmer,Jackson és Cannon játéka pedig kérdéses. Érdekesség hogy Coleman is out a mecsre, na akkor felkészülhetünk arra, hogy sokat látjuk Melvint a pályán, szóval lehet kapaszkodni 😀

több mint 10 éve
batyu New England Patriots 630
Gronknál azt rontották el hogy nem adamantiumot raktak a karjába mert a sima orvosi fémet lazán feldolgozta a földönkívüli szervezete. 😀
ParadSEC
Hát nem tudtátok? Gronk nem is IR-en volt, a földönkívüliek vitték el akkoriban.
Minitron
nem elvitték, haza látogatott!

több mint 10 éve
Gronknál azt rontották el hogy nem adamantiumot raktak a karjába mert a sima orvosi fémet lazán feldolgozta a földönkívüli szervezete. 😀
ParadSEC
Hát nem tudtátok? Gronk nem is IR-en volt, a földönkívüliek vitték el akkoriban.

több mint 10 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
"Julian Edelman had a screw inserted into his broken foot Monday."

Tényleg Minitron lesz, most csavarozzák 😊
FunHun
Még mindig 6-8 hét a felépülési idő?
Minitron
Állítólag igen, de ez a "bevasalás" Gronk alkarjánál is bejött...ja nem..
gordon

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
Azt írják, a Denver meccs a cél.
April Wine
Ok. Én kiegyezek vele (:

több mint 10 éve
April Wine New England Patriots 256
Collins még ma sem edz.
April Wine
Pedig állítólag a vírust már leküzdötte és csak a kondiján múlik, mikor állhat hadrendbe :/
Minitron
Azt írják, a Denver meccs a cél.