New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Harmon nem került be a Cmon Man-be...

ennél nagyobb problémánk ne legyen idén 😊
ZERO_L
A Shek reportot azért megcsípte 😊
vpi
Pedig többször visszanézve, inkább Dola tévedett, csinált meglepőt. (Valószínűleg akkor már csak foltokat látott az oxigénhiánytól.) Egyenesen kellett volna futnia, Harmon pedig jó szögben futott az utolsó kék felé blokkolni.

Ez legyen a legnagyobb bajunk. 😊

kyobalu
Jules szerepére (flanker) valószínűleg Martin és/vagy Dobson lesz bevetve. (Dobson egyre jobban szeparálódik, néhány labda megtalálhatná most már.) Nekem is feltűnő volt, hogy Edelman kiesésével kapcsolatos kérdésre TB elsőnek Martin-t említette.
JE elkapott yard-jait, TD-jait pedig a fenti kettőn kívül Dolának, LaFell-nek és Scott Chandler-nek kell pótolnia.
White-ban én is bízom, ha valamiről tuti információja lehetett a Giants védelemnek, az a 3rd down back használata a Pats-nél.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
JMD azt nyilatkozta, hogy senki se várja, hogy egy elkapó fogja helyettesíteni Edelmant..
Várhatóan Dolának nagyobb szerepe lesz elkapóként, de nem egy az egyben Julian szerepkörét fogj kapni..
Brady azt mondta, hogy próbálják megoldani a helyzetet, habár hatalmas érvágás elveszíteni a legjobb elkapót a csapatban. Szerinte Keshawn Martin kivételesen jó elkapó, s reméli, hogy hétvégén már játszik. Valamint megjegyezte, hogy egyre nagyobb a bizodalma Jojo és Dola felé..
A csapat meg felhozta a gyakorlóból Harpert..
Csak én érzem, hogy Dobson parkolópályán van?
Mindegy..
Elvileg, ha bármelyik OT-nk helyrejön, akkor stabilabb lesz a fal, Gronkéknak nem kell állandóan besegíteni, s talán meglepő passzjátékokat is tudunk hívni az új emberekre..Szerintem a Bills ellen meglepetésember lesz White..Mint ahogy az első meccsen meglepetés volt Lewis..

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 511 — Patriot
Harmon nem került be a Cmon Man-be...

ennél nagyobb problémánk ne legyen idén 😊
ZERO_L
A Shek reportot azért megcsípte 😊
több mint 10 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
WR Harper jött a rosterre, OL Barker ment. Bírtam Harpert.
kolok1972
én is!!
több mint 10 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
kolok1972
Ügyes csak birja ki az ütéseket és simán lenyomja majd Dobsont.

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
 index.hu/sport/amerikaifutball/2015/11/17/nfl_egyenloseg_veretlen_csapatok/

Lewis után Superman kidőlése is igencsak komoly érvágás, TB - G-Force páros mellett a legfontosabb O# láncszem, nemcsak pusztán a számok miatt, hanem a jelenléte, megbízhatósága, mentális ereje, küzdése hiányozhat, pótlása nálam egyelőre igencsak komoly kérdőjel.
Remélhetőleg ez a sorminta nem fog tovább folytatódni a következő hetekben...
Bruschi85
Nem akarom az ördögöt a falra..,, de Dola volt, akit üvegcsontnak becéztünk, amikor idekerült a Ramsból.
több mint 10 éve
kolok1972 New England Patriots 3 109 — Pats fan

Szerkesztette: kolok1972

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 851 — Patriots és Kaposvári KK fan
 index.hu/sport/amerikaifutball/2015/11/17/nfl_egyenloseg_veretlen_csapatok/

Lewis után Superman kidőlése is igencsak komoly érvágás, TB - G-Force páros mellett a legfontosabb O# láncszem, nemcsak pusztán a számok miatt, hanem a jelenléte, megbízhatósága, mentális ereje, küzdése hiányozhat, pótlása nálam egyelőre igencsak komoly kérdőjel.
Remélhetőleg ez a sorminta nem fog tovább folytatódni a következő hetekben...

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
ezt pótolni már komoly kihívás...

twitter.com/ESPNStatsInfo/status/666662270508765184

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
16–0 már volt, bajnoki cím már volt, most jöhetne a kettő együtt is 😀

több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 149 — nabege2@yahoo.com
Hát a média júeszéjben nagy hatalom. Én állítom, hogy 2007-ben már hatalmas volt a csapaton emiatt a nyomás, illetve boldog-boldogtalan ezzel "cseszegette" őket.
De nekem jó lesz az SB 2 vereséggel is, nem érdekel a 19-0😊
több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Ne értsetek félre, nem azt mondom, hogy nem fogunk kikapni, és azt, hogy nem fogunk kulcsembereket pihentetni a PO-ra amikor már nincs tétje, azt gondolom nagy hülyeségnek, hogy a csapat direkt kimegy veszíteni, hogy ne legyen rajtuk a tökéletes szezon nyomása. alig bírtam leírni is most 😊
winston
Én is 😊
vpi
Én meg azt mondom, hogy nincs ilyen nyomás. Akkor se lesz, ha véletlenül elballagunk 15-0-ig (na jó, akkor biztos lesz). Mert ember nem várhatja el, hogy egy csapat megoldjon ennyi sérülést. Ettől persze még az is megtörténhet, hogy megoldják.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Ne értsetek félre, nem azt mondom, hogy nem fogunk kikapni, és azt, hogy nem fogunk kulcsembereket pihentetni a PO-ra amikor már nincs tétje, azt gondolom nagy hülyeségnek, hogy a csapat direkt kimegy veszíteni, hogy ne legyen rajtuk a tökéletes szezon nyomása. alig bírtam leírni is most 😊
winston
Én is 😊
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Szerintem vasárnap óta nincs olyan ember, aki veretlen szezonnal "terrorizálná" a csapatot. Ennyi sérült játékos mellett, ha egy újságíró rákérdezne, nagyobb hülyét csinálna magából, mint az, amelyik rákérdezett Bradyre a Chiefs meccs után.

Másik oldalról idén biztosan nem lesz olyan, pihentetjük a kulcsembereket, ha megvan esetlegesen a 1st seed. Mert akkor nincs aki kimenjen a pályára 😕

Vagy nem tudja valaki? Garoppolo tud OT-t játszani?
Kollega
Egyetértek, a vasárnapi meccs után, amikor már életben lévő OL-játékos sem volt, a három fő célpontból kettő kiesett, Brady is csinált faszságot, a védelem is engedett olyan játékot, amilyen BB csapata ellen még senki sem csinált. Na ezt a meccset megnyertük, úgyhogy innentől alap, hogy csak nyerünk már : DD

több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Szerintem vasárnap óta nincs olyan ember, aki veretlen szezonnal "terrorizálná" a csapatot. Ennyi sérült játékos mellett, ha egy újságíró rákérdezne, nagyobb hülyét csinálna magából, mint az, amelyik rákérdezett Bradyre a Chiefs meccs után.

Másik oldalról idén biztosan nem lesz olyan, pihentetjük a kulcsembereket, ha megvan esetlegesen a 1st seed. Mert akkor nincs aki kimenjen a pályára 😕

Vagy nem tudja valaki? Garoppolo tud OT-t játszani?

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Bills, Broncos, Eagles, Texans, Titans, Jets, Fins

Melyik csapat az amelyik egyértelműen jobbnak tűnik mint mi? Kikaphatunk-e valamelyiktől? Igen, persze. Kikaphattunk volna-e most a Giantstől? Persze és meg is érdemelték/érdemeltük volna. Szerencsénk volt.
Ettől még, jelenleg mi vagyunk az elsők a divízióban és jelenleg még a sérültekkel együtt is mi vagyunk a legnagyobb esélyesek ( | főleg ma hajnal után | ) a 1st seed-re.
zinedine5
Egyik sem jobb. De akár három vereség is lehet ezeken a meccseken (persze lehet 7 is, de 3-at minden további nélkül el tudok képzelni). Azzal már lecsúszhatunk a második helyre. Szerintem ennek sok jelentősége nincs. Ha kell a döntőt idegenben is be tudjuk húzni (persze, ha eljutunk addig). Az a plusz egy hét pihenő, az kellene nagyon.

Csak előbb legyünk túl ezen a hét meccsen.
Kollega
Jelentősebb vagy fontosabb sérülés nélkül. Nem is ártana az az egy vereség valamikor, hogy a veretlen szezonnal kapcsolatos médiacirkusz ne nyomassza a srácokat. Jó lenne azért nem csoportriválistól elszenvedni, mert úgy nézem, hogy legalább 1 WC hely az AFC Eastből fog kikerülni.
Burkus
Nem tudom elképzelni, hogy úgy mennek ki, hogy kapjunk ki, hogy ne legyen mediahype.

vpi
viccnek is rossz. szerintem egy ilyen fajta médiahype semmiben em hátráltatná őket, nagy nyomást nem helyezne senkire, max páran kicsit elbíznák magukat, de nem hiszem, hogy BB ennek teret adna.
winston
Ezt max. Te gondolod, ilyet nem mondott senki. Amióta Pats meccset nézek, talán a tavalyi szezonzáró Bills meccs volt az első, ahol BB eleve feladta a meccset.
Burkus
az más. nem akartak ott sem veszíteni, csak pihentették a kulcsembereket.
több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...

Melyik csapat az amelyik egyértelműen jobbnak tűnik mint mi? Kikaphatunk-e valamelyiktől? Igen, persze. Kikaphattunk volna-e most a Giantstől? Persze és meg is érdemelték/érdemeltük volna. Szerencsénk volt.
Ettől még, jelenleg mi vagyunk az elsők a divízióban és jelenleg még a sérültekkel együtt is mi vagyunk a legnagyobb esélyesek ( | főleg ma hajnal után | ) a 1st seed-re.
zinedine5
Egyik sem jobb. De akár három vereség is lehet ezeken a meccseken (persze lehet 7 is, de 3-at minden további nélkül el tudok képzelni). Azzal már lecsúszhatunk a második helyre. Szerintem ennek sok jelentősége nincs. Ha kell a döntőt idegenben is be tudjuk húzni (persze, ha eljutunk addig). Az a plusz egy hét pihenő, az kellene nagyon.

Kollega
Jelentősebb vagy fontosabb sérülés nélkül. Nem is ártana az az egy vereség valamikor, hogy a veretlen szezonnal kapcsolatos médiacirkusz ne nyomassza a srácokat. Jó lenne azért nem csoportriválistól elszenvedni, mert úgy nézem, hogy legalább 1 WC hely az AFC Eastből fog kikerülni.
Burkus
Nem tudom elképzelni, hogy úgy mennek ki, hogy kapjunk ki, hogy ne legyen mediahype.

vpi
viccnek is rossz. szerintem egy ilyen fajta médiahype semmiben em hátráltatná őket, nagy nyomást nem helyezne senkire, max páran kicsit elbíznák magukat, de nem hiszem, hogy BB ennek teret adna.
winston
Ezt max. Te gondolod, ilyet nem mondott senki. Amióta Pats meccset nézek, talán a tavalyi szezonzáró Bills meccs volt az első, ahol BB eleve feladta a meccset.
több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...

zinedine5

Kollega
Burkus

vpi
winston
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 085 — #NoStress

zinedine5

Kollega
Burkus

Mondjuk én komáznám, ha 16-0 után a SB-n a Giantset lealáznánk. Korona lenne TB pályafutásán (ha kell még megkoronázni egyáltalán, de legyünk maximalisták)
vpi

több mint 10 éve

zinedine5

Kollega
Burkus

vpi

Szerkesztette: winston
több mint 10 éve

zinedine5

Kollega
Burkus

Mondjuk én komáznám, ha 16-0 után a SB-n a Giantset lealáznánk. Korona lenne TB pályafutásán (ha kell még megkoronázni egyáltalán, de legyünk maximalisták)
több mint 10 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
egyébként is visszaesést várok, főleg a "minden negyedben pontot szerzünk, 33pts/G" -es O#-től így Lewis és Minitron nélkül kérdés milyen Ofallal, most két igen komoly teszt vár a srácokra ebből a denverit kéne nagyon behúzni és akkor már tényleg karnyújtásnyira lenne a BYE week
ZERO_L
+1
Én is így látom. Amendola nem Minitron. Más szerepkörben, más adottságokkal, szerintem aki azt a játékot várja tőle, mint Julientől az csalódni fog. Eleve nem hiszem, hogy lábon kihordaná azt, amit a kis vasember egy meccsen kapni szokott. Remélem nem töretjük össze.
Inkább egy kissé átszabott offense sémát várhatunk szerintem. Remélem Scott Chandler, LaFell és Dobson felnőnek a feladathoz.
Bizakodásra az adhat okot, hogy talán lassan felépül Sea Bass és Cannon és akkor talán bátrabban bevonhatóak lesznek a TE-k is a passzjátékba.
De ahogy Gronk kiesésekor, úgy most is várható visszaesés és szenvedés a támadásoknál, főleg a harmadik kísérletek sikerességénél. De amíg Brady irányít és amíg Gronk pusztít én bizakodó vagyok, hogy túléljük ezt a remélhetőleg pár hetet. Bízom abban, hogy BB és JMD kieszelnek majd valamit.
Jamie Collins meg igyon sok mézes hársfateát, mert az LB sor nélküle felettébb szárnyaszegett.

Do your job
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 149 — nabege2@yahoo.com
bár veretlenek vagyunk, de amit a hétfői "videózásnál" egy két ember (vélhetően) kapott, azt nem tették zsebre
ZERO_L
Ezért nem is értettem, hogy Burkus és kyobalu miért kapta az ívet annyira pats.hu fórumon...
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
Nem csak a média hype, az edzők fel tudják készíteni a játékosokat, hogy kezelni tudják ezt (lsd a hülye deflategatezés SB előtt), szóval emiatt én nem aggódok
bár veretlenek vagyunk, de amit a hétfői "videózásnál" egy két ember (vélhetően) kapott, azt nem tették zsebre

inkább úgy fogalmaznék, "jó" lenne, ha a játékosok még az alapszakasz alatt saját bőrükön megéreznék, hogy bizony nem fér bele egy apró kihagyás sem, mert a PO-ban ez hatványozottan fog visszaütni

egyébként is visszaesést várok, főleg a "minden negyedben pontot szerzünk, 33pts/G" -es O#-től így Lewis és Minitron nélkül kérdés milyen Ofallal, most két igen komoly teszt vár a srácokra ebből a denverit kéne nagyon behúzni és akkor már tényleg karnyújtásnyira lenne a BYE week

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/