New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Jó, hogy leírták, de én is le akarom, hogy na... Ezt tavalyik mondjuk simán elfogadom, meg igazából tényleg nem ment a hosszú játék nagyon sok éven keresztül, de idén azért elég jól ment, elég csak két tegnapira gondolni 😛
És mivel a rövideket szoktuk tolni, és arra koncentrálnak a védelmek, muszáj néha hosszút dobni, hogy ne mindenki 10 yardon belül álljon. Kis túlzással az sem számít, ha 5 méterrel túldobja az elkapót, mert legalább a védelem egy kicsit arra is figyel, hogy hűbazdmeg, lehet, hogy hátra is kell koncentrálni. Ha meg ezt nem teszik meg, akkor menjen a büntetés 😀

több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 149 — nabege2@yahoo.com
pont a meccs előtt volt statisztika arról, hogy idén brady dobja a ligában a legjobban(!) a 20+ -os passzokat.
triangle
az a kérdés, hogy ez effektíve a labda útja vagy az elkapóknak köszönhető YAC-nak

de a hosszú passzok nem a mi játékaink, persze ha becumizzuk, akkor idegesítő és előjön, hogy mi miért nem csinálunk ilyet?😊
több mint 10 éve
triangle 1 283
pont a meccs előtt volt statisztika arról, hogy idén brady dobja a ligában a legjobban(!) a 20+ -os passzokat.
több mint 10 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Szerintem semmi baja nincs Tom karjának.. Idén Lewisnak, Dolának, Jojonak és Gronknak is lőtt már bombát előre..Simán dob 30-50 yardos passzokat is pontosan..Akkor van baj, ha lihegnek a nyakán, vagy éppen már a lábát tekerik passz közben..

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
Demecs New England Patriots 645
Azért most is dobott Gronknak hosszút. Meg ha JPP lóg a fél lábadon, akkor nehéz jól beleállni. Márpedig pont ez történt.
Szerintem, ha jól elszakad az elkapó és bele tud állni a dobásba, akkor megdobja. De kevés ilyen játékot hívunk.

több mint 10 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 511 — Patriot
Persze ez az örök tézis (meg a D nyeri a bajnokságot😊 ), de jelenleg én több veszélyt érzek benne, mint nyereséget. Én úgy látom, hogy Brady-nek a sérülése óta nem megy a hosszú passz. Persze nyugodtan rám cáfolhat a jövőben 😊
Illetve egypárszor megcáfoltuk, hogy futás és hosszú passz nélkül nem lehet nyerni.
tamssss
Ez minden sikertelen hosszú passznál előjön.
Amikor 48yard-ot dobott a Washington ellen, akkor meg természetes, hogy dobálja, nem tűnik fel senkinek hogy "gyenge a karja"
több mint 10 éve
FunHun New England Patriots 1 908
Ja és Butler állat módban nyomta!!!!
Ha a 87 yardos TD-t (amiből 47-57 yard DMC-é volt), és a kamu 12 yardos DPI-t nem nézzük akkor 2/8-on és 5 yardon tartotta ODB-t.
több mint 10 éve
FunHun New England Patriots 1 908
Én két dolgot emelnék ki:
- A playcalling. Lehet, hogy csak én, de frászt kapok ezektől a reményvesztett középső Blount futásoktól (mégha az elején 3-4 yard is volt bennük néha)... Amikor megpróbált véletlenül nem a center mellett futni, hanem kicsit kintebb (T és G között, vagy T mellett), akkor sokkal több potenciális yard volt benne. Illetve a GWD 1 passza --- a meglepetés erején kívül mi lehetett az indoka annak, hogy akkor hívunk Dobsonra a meccsen először, ráadásul ilyen hosszút...
- Az LB sor munkája. Néha annyira homály módban közlekedtek a pályán, hogy Eli oda dobhatta ahova akarta, mert fogalmuk nem volt sem a labda irányáról, sem a lehetséges célpontok helyéről. Emellett nem kevés mistacklet sikerült bemutatniuk., még HT is, aki ebben pedig nagyon fejlődött a szezon eddigi része alapján.
több mint 10 éve
tamssss 31
Persze ez az örök tézis (meg a D nyeri a bajnokságot😊 ), de jelenleg én több veszélyt érzek benne, mint nyereséget. Én úgy látom, hogy Brady-nek a sérülése óta nem megy a hosszú passz. Persze nyugodtan rám cáfolhat a jövőben 😊
Illetve egypárszor megcáfoltuk, hogy futás és hosszú passz nélkül nem lehet nyerni.
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
muszáj dobni hosszút, különben betömörül a védelem és akkor se a rövid passzok se a futások nem fognak menni...

egyébként nekem nagyon tetszett a playhívás a GW drive-ban, rögtön megdobni a hosszút, amivel már szinte azonnal FG range-ben lettünk volna, de sajnos kijött, hogy TB karerejében nem mindig lehet 100%osan megbízni

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
tamssss 31
Én csak halkan kérdezném, hogy mi értelme erőltetni ezeket a hosszú passzokat, amikor nagyon úgy néz ki, hogy nem igazán fekszik Brady-nek.
Múlt héten a WAS ellen LaFell nyilatkozta a mélységi elkapásáról, hogy olyan volt, mintha puntot kellett volna elkapnia. Tehát nem igazán ment jó, helyre a passz, ha mp-et kell egy helyben állni és várni, ezzel időt adva a védőnek.
Most LaFell szépen megverte a védőjét, megvolt az 1-2 méter előny, de Brady igencsak alul dobta, le kellett lassítani és emiatt benne volt az INT veszély.
A GW drive-ban lévő hosszúról, pedig jobb tényleg nem is beszélni.
Szóval csak nekem furcsa, hogy próbáljuk azt erőltetni, amiben nem vagyunk igazán "jók"? Főleg, hogy BB egyik alapelve, hogy az erősségeinkre építünk a gyengeségeinket maszkoljuk.
több mint 10 éve
Más: Gronk nem sérült kicsit szerintetek? Nekem néha nagyon "darabosnak" tűnik a mozgása.
LordTamas
Ó, én ezt már 2-3 hete akartam kérdezni. Olyan nehezen kell fel az ütközések után, mintha minden tagja fájna. Ha úgy alakulnak a dolgok, lehet pihentetni kéne majd a vége felé

A pass interference megítélésével. White az első elkapásánál nyomott egy sisakrácsot Coleman-en (ugyanilyenért kapta Melvin később a zászlót). Előtte Hightower-t verte pofán egy O pass rush közben. Gronk OPI - legyen jogos vs. Beckham hátraszaltóra tolja Butler-t - semmi. Finoman kulcshelyzetekben a bírók megfújták a hazai pályát.
tomi-tomi
Sokszor azt érzem, hogy nagyon "faulthatáron" védekezünk és a közönség néha tudja befolyásolni a bírókat. De azzal egyetértek, hogy a NY kapott egy szolid hazait.
több mint 10 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Lewis sokkal jobban hiányzott, mint gondoltam, remélem White felveszi majd a ritmust, egy dimenzió kiesett a támadójátékból.

Edelman sérülésénél viszont öröm az ürömben, hogy Dola elég jól tudja pótolni, sőt, még profitálhat is a csapat abból, ha még jobban összenő Bradyvel. Ha Julian visszatér a POra, és nem lesz túl rozsdás, még pozitívan is kijöhetünk a dologból.

Viszont amit Brady és JMD csinál gyakorlatilag a tavalyi Kansas meccs óta, az varázslat. Ennél tökéletesebben nem lehet egy támadófal hibáit elfedni. Más QB, sőt egy 2007-es Brady iszonyúan szenvedne egy ilyen fal mögött, nemhogy dominálná a ligát. Szerintem a fal tavalyi POban sem volt jobb, mint közepes, idén meg csoda, hogy még áll, de Brady mágus, JMD meg minden előítéletünket megcáfolva mégis offense zseni.
Azért megnyugtató lenne, ha lassan felépülnének a nagy emberek.

Más: Gronk nem sérült kicsit szerintetek? Nekem néha nagyon "darabosnak" tűnik a mozgása.
több mint 10 éve
Sinisa New England Patriots 3 168 — Gràcies Pep!
Butler vs Beckham

www.youtube.com/watch?v=X3g27vJw4kk
winston
Butler határozott es fizikális volt.
Látszik, hogy tavaly ragadt ra valami.

Meg azt is megkockáztatom, ha McC a TD elott, azzal a borzalmas szöggel nem az Ő lábát üti meg, akkor nincs is 87 yardos TD.

Szerintem Ryan es Butler jol nyomja, csak sajnos utánuk van egy nagy szakadék, amit nickel es dime felallasoknal egy jobb QB kihasznál.

A Giants ismet megmutatta a ligamnak, hogy mi kell ellenünk:
Nyomás a szedett-vedett OL-unkon, es a WR3-4 erőltetése.

Collins hiányzik a legjobban!
Borzalom volt nézni a Freeney-Bostic kettős mondjuk cover-ben...

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 10 éve
kolok1972 New England Patriots 3 109 — Pats fan
Azért szerencsére Vödör szerelési technikája nem sokat javult. DMC-nek idén nincs nagy szezonja,ennyit számítana a CB-k minősége ? Lewis azért nagyon hiányzott!

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
Egon bá New England Patriots 1 217 — Saints GM
Csak meg akartak felelni a nagyfőnöknek aki megtisztelte jelenlétével a meccset...

Szerkesztette: Egon bá

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
(A bírók meg elmennek az anyjukba!)
tomi-tomi
A DPI-kkel volt gond?
NB2
A pass interference megítélésével. White az első elkapásánál nyomott egy sisakrácsot Coleman-en (ugyanilyenért kapta Melvin később a zászlót). Előtte Hightower-t verte pofán egy O pass rush közben. Gronk OPI - legyen jogos vs. Beckham hátraszaltóra tolja Butler-t - semmi. Finoman kulcshelyzetekben a bírók megfújták a hazai pályát.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
(A bírók meg elmennek az anyjukba!)
tomi-tomi
A DPI-kkel volt gond?
több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Aki azt emlegeti, hogy Brady gyengébben játszott a szokottnál, talán elfelejti, hogy mennyire lehet nem komfortos egy ilyen szedett-vedett fal mögött játszani. Ráadásul rendre összeomlott a vak oldal.

Ez a helyzet a sérültekkel valószínűleg erősen limitálja a play hívási lehetőségeket. Akik kevesebbet gyakoroltak az első csapattal, nyilván kevesebb variációt tudnak biztosan végrehajtani.

Ez pedig pontosan az a helyzet, ami Coughlinnak kedvez, aki azért nagyon jól ismeri Belichick lelkét. Őt még egy teljes csapattal sem könnyen tudjuk meglepni.

Ennek ellenére behúztuk a meccset, egy óriási game winning driveval, amire talán csak Brady képes (ezt persze a bennem élő szurkoló mondja 😊 ). Ez óriási diadal a csapatnak. Szerintem semmi helye a fanyalgásnak.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Butler vs Beckham

www.youtube.com/watch?v=X3g27vJw4kk

Szerkesztette: winston
több mint 10 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 943
Amit Tyree elkapásánál elvett tőlünk az élet a Giants ellen, azt most Collins majdnem INT-nél visszaadta.

Nagyon kellett ez a győzelem a srácoknak, mert ez igazi PO meccs volt és a mumust győztük le. Látszott, hogy benne van a fejekben, hogy ki is az ellenfél, szerencsére csak 4 évente találkozunk velük 😊

A meccsről pedig:
Brady nem volt annyira éles, mint szokott lenni, viszont ez a meccs (is) bizonyította, hogy Amendolát meg kell tartani. Lewis nagyon hiányzott, mert a Giants DLine elég komoly nyomást helyezett Bradyre. Támadófal a helyzethez képest annyira nem volt szar, lesz ez jobb is, ha visszatérnek a sérültek.

Sec rosszul nézett ki az elején, viszont Butler elég jó kis meccset hozott le OBJ mellett. Ryannek is voltak szép védekezései, Coleman viszont ma szar volt, de fejlődik a srác.

DMC viszont kicsit gödörben van, ő klasszis játéka nagyon kellene ennek a tapasztalatlan CB állománynak.

Összeségében ez egy kulcsfontosságú győzelem volt, nem tartom fontosnak a veretlen szezont, de ha már idáig veretlenek voltunk, akkor ne a Giants vegye már el ezt tőlünk (megint).

Edelman pedig remélhetőleg visszatér PO-ra, amikor igazán szükség lesz rá.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Baromi jó meccs lett a végére. O-line, huhh.. Néha szegény Storkot néztem RT-ben, volt, hogy állva hagyták és mindkét oldalán elment egy védő érintetlenül. Nem az ő terepe, ki gondolta volna azt is, hogy kiszorítja egy UDFA rookie a király újonc éve után. Butler nagyon játszott, leszámítva persze az első playt.
winston
[/b]

Ok ott Butler elnézte, de Mekkúrti ha kicsit jobban odafigyel akkor csak max 30 yardos play és nem TD...
ThundersNFL
vágom, de azért ő is le lett rázva. Mondjuk a hitelességem nőtt, épp mondtam a barátnőmnek, hogy na kíváncsi vagyok, hogy fogják meg Beckhamet, erre durr. De utána élmény volt nézni a párharcukat, keményen játszottak, de azért playek végén vállonveregették egymást, izgalmas és szinpatikus volt.

Ryan nem volt _annyira_ rossz, Chung sem, Coleman és Melvin sajnos nagyon. kíváncsi leszek offseasonben mit kezdenek a CB sorral.
több mint 10 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
Butleren kívül az összes Cb egy határ sz.r. ennyi lötybölt paszt benyelni... Melvin, Coleman, Ryan világukat nem tudták. Rohannak de a labda felé még véletlenül sem néznek, vagy fordulnak...

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 644 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Baromi jó meccs lett a végére. O-line, huhh.. Néha szegény Storkot néztem RT-ben, volt, hogy állva hagyták és mindkét oldalán elment egy védő érintetlenül. Nem az ő terepe, ki gondolta volna azt is, hogy kiszorítja egy UDFA rookie a király újonc éve után. Butler nagyon játszott, leszámítva persze az első playt.
winston
[/b]

Ok ott Butler elnézte, de Mekkúrti ha kicsit jobban odafigyel akkor csak max 30 yardos play és nem TD...

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
Edelman 4-6 hét jobb esetben...

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich