New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Barkert felhoztuk a PS-ből.
több mint 10 éve
Mayo cut várható, Dolát viszont most már nagyon sajnálnám. Kulcspillanatokban gyakran megtalálja őt Brady és elég biztosan csinálja meg azokat a játékokat.Én is csípem, igazi clutch játékos. Létezik cut-resign. Még Mayo is esélyes lehet erre a manőverre. Őt meg BB kedveli nagyon. 😀
ervinator
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
A liga szerint: Brady telefonján rajta volt a Hernandez gyilkosság Full HD-ban, 3 kameraállásból!Valójában úgy érzem, hogy egy-két jobb backup ára kijött volna abból a pénzből. Amikor elküldünk valakit, a csapat kalkulál azzal, hogy mennyi pénz marad utána a sapkában. De arról a csapat nem tehet, hogy egy tagját elviszi a rendörség.Lehet, hogy ez hülyeség, de nekem meggyőződésem, hogy két jó évünket vágta agyon a Hernandez szerződése után bragadt pénz.Idén is van 18 millió dead money (Revis, BigVince, Arrington meg az apró). 2013-at egyértelműen a sérüléshullám tette tönkre, amely Talib Broncos elleni kiütésével tetőzött. 2012-ben is Talib meccs közbeni sérülése tette be végleg a kaput. De az a csapat sokkal kevesebb tartalékkal rendelkezett, ebben talán szerepet játszhatott Hernandez dead money-ja. (Valamint arra az évre mentálisan is rányomhatta a bélyegét az isten barma tette(i).)
Kollega
Btw azért két egymás utáni AFC döntős év azért önmagukban jó évek! 😀
tomi-tomi
Most túl azon, hogy erkölcsileg az egyetlen vállalható dolog az azonnali elküldése volt. Mit lehetett volna tenni? Rosteren tartani, kifizetni? Akkor még az 53-ba is beleszámít. IR-re se lehet tenni ilyen indokkal. Még az arra az évre szóló pénzt valamennyire meg is értem, de a fennmaradt éveket illett volna a ligának eltörölni.
Kollega
Semmi uszítás, csak magyarázat a liga és a jó cselekedet párhuzamában.
több mint 10 éve
Még az arra az évre szóló pénzt valamennyire meg is értem, de a fennmaradt éveket illett volna a ligának eltörölni.A közelmúltban látható viszonyulása a Ligának és a többi csapatnak a Patshez teljesen kizárta, hogy a számunkra kedvező döntés születhessen. Szerintem mindenki örült is neki, hogy az a pénz bent ragadt és csökkentette a mozgásterünket.
Kollega
több mint 10 éve
Valójában úgy érzem, hogy egy-két jobb backup ára kijött volna abból a pénzből. Amikor elküldünk valakit, a csapat kalkulál azzal, hogy mennyi pénz marad utána a sapkában. De arról a csapat nem tehet, hogy egy tagját elviszi a rendörség.Lehet, hogy ez hülyeség, de nekem meggyőződésem, hogy két jó évünket vágta agyon a Hernandez szerződése után bragadt pénz.Idén is van 18 millió dead money (Revis, BigVince, Arrington meg az apró). 2013-at egyértelműen a sérüléshullám tette tönkre, amely Talib Broncos elleni kiütésével tetőzött. 2012-ben is Talib meccs közbeni sérülése tette be végleg a kaput. De az a csapat sokkal kevesebb tartalékkal rendelkezett, ebben talán szerepet játszhatott Hernandez dead money-ja. (Valamint arra az évre mentálisan is rányomhatta a bélyegét az isten barma tette(i).)
Kollega
tomi-tomi
Most túl azon, hogy erkölcsileg az egyetlen vállalható dolog az azonnali elküldése volt. Mit lehetett volna tenni? Rosteren tartani, kifizetni? Akkor még az 53-ba is beleszámít. IR-re se lehet tenni ilyen indokkal. Még az arra az évre szóló pénzt valamennyire meg is értem, de a fennmaradt éveket illett volna a ligának eltörölni.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Lehet, hogy ez hülyeség, de nekem meggyőződésem, hogy két jó évünket vágta agyon a Hernandez szerződése után bragadt pénz.Idén is van 18 millió dead money (Revis, BigVince, Arrington meg az apró). 2013-at egyértelműen a sérüléshullám tette tönkre, amely Talib Broncos elleni kiütésével tetőzött. 2012-ben is Talib meccs közbeni sérülése tette be végleg a kaput. De az a csapat sokkal kevesebb tartalékkal rendelkezett, ebben talán szerepet játszhatott Hernandez dead money-ja. (Valamint arra az évre mentálisan is rányomhatta a bélyegét az isten barma tette(i).)
Kollega
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Prisco elemzése a Pats védelméről. Szépen végigmegy minden csapatrészen, érdemesLehet, hogy ez hülyeség, de nekem meggyőződésem, hogy két jó évünket vágta agyon a Hernandez szerződése után bragadt pénz.
...
nagyot alkotott roster és cap menedzselésben BB és Caserio.
tomi-tomi
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Prisco elemzése a Pats védelméről. Szépen végigmegy minden csapatrészen, érdemes elolvasni. Egy dolgot emelnék ki, amit még nemigen emlegettünk: eszméletlen fiatal a társaság. Ninkon kívül minden fontos ember 30 alatt van, DMC a legöregebb 28 évvel.www.cbssports.com/nfl/writer/pete-prisco/25370500/after-further-review-why-a-young-smart-d-is-a-big-reason-pats-are-8-0
Btw nézegettem a szerződéseket. A várható és cap-be be is férő hosszabbításokkal együtt (Jones, Hightower és Collins) a FO szép csendben 2017-ig összerakta egy továbbra is SB contender csapat magját. TB, Gronk, Jules, szinte a komplett OL, a fiatal DT-k, Harmon-on kívül az összes komoly safety, Butler legrosszabb esetben RFA tender.
Jövőre a várható Mayo és Dola cut után megfelelő mozgástér lesz, hogy Jones és Hightower 5. éves opcióját felváltsa egy-egy hosszabb szerződés, s szerintem Collins is meg fogja kapni még az újonc szerződése lejárta előtt.
Szóval, TB szerződésének végéig minden évben lesz komoly lehetőség SB run-ra; igazán nagyot alkotott roster és cap menedzselésben BB és Caserio.
több mint 10 éve
Easley milyen fapofával hallgatja a hülyeségeit 😀 Az király, mikor odaszól Cousinsnak, hogy "Kirk, I'm coming", hehe.Chandler Jones a nagyra nőtt gyerek 😊Azért az, ahogy BB az első extra pointnál elnézett szélső embert is szóva tette, és a következőr amilyen blokkott kiosztott, majd ment mondani, hogy ezentúl nem fog hibázni, azért az jelzi a maximalizmust!!!
www.nfl.com/videos/nfl-films-sound-efx/0ap3000000578255/Sound-FX-Chandler-Jones
Spigo
FunHun
több mint 10 éve
Béczkó
1 264
Patriots worked out Pierre Thomas and Robert Turbin.
több mint 10 éve
triangle
1 283
Collins influenzás állítólag, hamarosan edz. a giants meccs kérdéses, de egyébként nem komoly.
több mint 10 éve
És persze az OL-ből is hiányzik a tegnapi hármas (Vollmer, Cannon, Jackson).
több mint 10 éve
Béczkó
1 264
Jamie Collins, not spotted by reporters today, is battling a virus. He’s very weak, hasn’t been able to eat. Status in doubt.
több mint 10 éve
Collinssal mi a túró van?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Chandler Jones a nagyra nőtt gyerek 😊Azért az, ahogy BB az első extra pointnál elnézett szélső embert is szóva tette, és a következőr amilyen blokkott kiosztott, majd ment mondani, hogy ezentúl nem fog hibázni, azért az jelzi a maximalizmust!!!
www.nfl.com/videos/nfl-films-sound-efx/0ap3000000578255/Sound-FX-Chandler-Jones
Spigo
több mint 10 éve
Chandler Jones a nagyra nőtt gyerek 😊www.nfl.com/videos/nfl-films-sound-efx/0ap3000000578255/Sound-FX-Chandler-Jones
több mint 10 éve
Leegyszerűsítve: egyetlen lépésre vannak az elit kategóriától, garbage time-ban nem teszik oda magukat. Engem ez annyira nem izgat, inkább szerezzenek egy kicsivel több labdát.tomi-tomiPapíron igen jól néz ki a turnover statisztikánk, hiszen +7-tel másodikak vagyunk. Isten tartsa meg az offense jó szoksát, hogy nem adják el a labdát, de valóban: a védők szerezhetnének kicsit többet. Egyébként a Bengals és a Packers védők is 12 labdát szereztek, mi viszont csak 5-öt adtunk el, ami kiváló teljesítmény.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Szóval a tavalyival összevetve az ellenfelek kevesebbszer jutnak el a RZ-ba, kevesebb yardot csinálnak, és kevesebb pl. a benyelt yard per pass, viszont ha odajutnak, szignifikánsan jobb arányban csinálnak TD-t, Nekem ezek a statok (különösen pl. a rushing yards per game ill rushing attempts per game 3. helyezése) azt mutatják, hogy idén igazából még nem volt tesztelve a defense. Az offense elvette a levegőt az ellenfelektől, minden ellenfél igen hamar utolérés módba kapcsolva játszott. Illetve, nézve a schedule-t, az első heti Pittsburgh kivételével különösebben jó offense még nem is jött szembe.Idén a Pats védelmet egyáltalán nem lehet megítélni teljes meccsek statisztikái alapján. Ebben természetesen szerepet játszik a támadó oldal, de saját jogon is jelentős eredményeik vannak.
peterk2005
Két tény.
Az engedett pontok felét akkor érték el az ellenfelek, amikor a Pats győzelmi esélye nagyobb volt 99%-nál (eldőlt a meccs). Amíg számít, addig 9-10 pontot engednek, egyszer-kétszer 14-et.
Az első három negyedben 65 drive-ból 10-szer engedtek TD-t (15,4%). A 4. negyedben 26%-ra ugrik fel.
Leegyszerűsítve: egyetlen lépésre vannak az elit kategóriától, garbage time-ban nem teszik oda magukat. Engem ez annyira nem izgat, inkább szerezzenek egy kicsivel több labdát.
Valóban, igazán jó offense nem jött még szembe. Egyrészt nem is fog alapszakaszban. Másrészt kevés ilyen van; majd minden csapatra elmondható. Harmadrészt az ellenfelek átlagos pontszerzési képességét (23 pont, liga 21. hely) még így is öt ponttal tudják gyengíteni (18 pont, liga 6. hely) és a gyengítés mértéke is liga 6. helyet ér. (Összehasonlításul a true elit Broncos védelem 23,5 pontos támadókat tart 17,5 ponton hat pontos gyengítéssel. S nekik kivétel nélkül az utolsó pillanatig kaparniuk kell.)
több mint 10 éve
Egyrészt a mezőnypozícióhoz azt is érdemes hozzátenni, hogy a special team a játékidő nagyrészében egészen kiválóan teszi a dolgát.De amit feltétlenül meg kell említeni a mi védelmünknél, hogy meccsről-meccsre fejlődnek. Igaz nem túl nehéz ellenfél ellen, de a hétvégén sorba gyártották a 3 and outokat. Szorosabb meccseken pedig képesek voltak átvenni a momentumot és támogatni a támadókat a meccseknek abban a szakaszában, amikor Bradyék még keresték megoldást.
Vegyük észre, hogy a védelembe viszonylag sok új embert kellett beépíteni. A tavalyról maradók között is több a fiatal, akik korábban csak kiegészítő emberek voltak, kevés meccs bennük. A koncepció is változott valamelyest tavaly óta. Részemről azt gondolom, hogy élvezet nézni, hogy fejlődnek. Decemberre ez egy pusztító védelem lesz.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Na, ha már szóba jött, meg is néztem, végülis érdekel. 😊 Nos .... vegyes a kép. Néhány mutató alakulása idén, stat, helyezés, érték, 2014-es érték sorrendben:Opponent Red Zone Scoring Attempts per Game: 8, 2.6, 3.0
Opponent Red Zone Scoring Percentage: 22 , 61.90% , 52.63%
Opponent Yards per Game, 8 , 333.9, 344.2
Opponent Third Down Conversion Percentage: 24, 41.28%, 38.08%
Opponent Yards per Pass Attempt: 6, 6.3, 6.7
Opponent Rushing Yards per Game, 3, 89.0, 107.9
Opponent Rushing Attempts per Game: 3, 21.9, 26.1
Szóval a tavalyival összevetve az ellenfelek kevesebbszer jutnak el a RZ-ba, kevesebb yardot csinálnak, és kevesebb pl. a benyelt yard per pass, viszont ha odajutnak, szignifikánsan jobb arányban csinálnak TD-t, Nekem ezek a statok (különösen pl. a rushing yards per game ill rushing attempts per game 3. helyezése) azt mutatják, hogy idén igazából még nem volt tesztelve a defense. Az offense elvette a levegőt az ellenfelektől, minden ellenfél igen hamar utolérés módba kapcsolva játszott. Illetve, nézve a schedule-t, az első heti Pittsburgh kivételével különösebben jó offense még nem is jött szembe.
Egyébként érdekes módon egyenletesen jó offense idén elég kevés van. Nekem legalábbis ez a benyomásom. A Pats nagyon kiemelkedik, a többiek eléggé hullámvasutaznak. A Packers, Cardinals, Falcons, Saints, Giants offense mondható még jónak, de mindegyik játszott már nagyon gyengén is. Illetve persze a Steelers lenne még az, ha egészségesek tudnának maradni.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Ha azokban amit írtál erős a védelmed akkor kevés pontot kapsz 😀Boldizsár ha jól értem csak annyit mondott, hogy nincs egy mérvadó stat, hanem több mérvadó stat összességét érdemes nézni. Ebből kivenni egyet (kapott pontok) nem írja le a védelem erejét.
Nem veszünk össze de szerintem a kapott pont a mérvadó.
gordon
Ennek igazából akkor van vagy lesz, lehet jelentősége, ha az általa említett faktorok valamelyike (vagy több közülük) valamiért nem működik. Pl. az offense-et gyakrabban leküldi az ellenfél védelme a pályáról, azaz a saját védelemnek időben és drive számban több feladata lesz. Ilyenkor egy addig kevés pontot kapó védelem is hirtelen nagyon megszórható lesz, ha az általa említett faktorokban (3rd down, RZ defense, turnover képesség, stb.) már nem jó az egység.
(Belichick védelmeire mindig is jellemző volt, hogy ha yardot nyal is, pontot akkor is képes limitálni, elsősorban jó RZ, 3rd down védekezéssel, illetve labdaszerzésekkel. Az idei védelem statjait nem néztem még, de ha idén is megvannak ezek a számok - úgy értem jók - akkor nincs miért aggódni. 😊 )

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Így féltávnál elnézegetve a D statokat érdekes, hogy denver elit védelmét a 2000-res ravens védelemhez hasonlítják a mi védelmünk pedig a szakik szerint kb középszerű.. Sztem a legfontosabb stat az engedett pontok/meccs ott pedig elég jól állunk és ha belegondolok, hogy hány TD-t kaptunk garbage timeban...Egy védelmet sose a kapott pontok jellemeznek legjobban. Az kb. teljesen elhanyagolható ha egy védelem erősségét akarjuk megítélni, mert hogy egy csapat hány pontot kap sok minden befolyásol. PL.: nem mindegy, hogy az offens 8 perces driveokat vezet vagy folyamatosan lejön 3 és outtal. Ha van egy olyan O egységed akik folyton képesek hosszú driveokat vezetni akkor a védelem által kapott pontok kevesebbet mutatnak, mint ami a védelem valós ereje. Vagy a field pozíció se mindegy.
gordon
Sokkal jobban jellemzik egy védelem erősségét ezeknek a számoknak a kombinációja: 3rd down védekezés, futás yard/play, passz yard/play, defensive QB rating, labdaszerzések, RZ defense.
tamasboldizsar
Ha azokban amit írtál erős a védelmed akkor kevés pontot kapsz 😀Így féltávnál elnézegetve a D statokat érdekes, hogy denver elit védelmét a 2000-res ravens védelemhez hasonlítják a mi védelmünk pedig a szakik szerint kb középszerű.. Sztem a legfontosabb stat az engedett pontok/meccs ott pedig elég jól állunk és ha belegondolok, hogy hány TD-t kaptunk garbage timeban...Egy védelmet sose a kapott pontok jellemeznek legjobban. Az kb. teljesen elhanyagolható ha egy védelem erősségét akarjuk megítélni, mert hogy egy csapat hány pontot kap sok minden befolyásol. PL.: nem mindegy, hogy az offens 8 perces driveokat vezet vagy folyamatosan lejön 3 és outtal. Ha van egy olyan O egységed akik folyton képesek hosszú driveokat vezetni akkor a védelem által kapott pontok kevesebbet mutatnak, mint ami a védelem valós ereje. Vagy a field pozíció se mindegy.
gordon
Sokkal jobban jellemzik egy védelem erősségét ezeknek a számoknak a kombinációja: 3rd down védekezés, futás yard/play, passz yard/play, defensive QB rating, labdaszerzések, RZ defense.
tamasboldizsar
Nem veszünk össze de szerintem a kapott pont a mérvadó.