New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 10 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 315 — Bears & Illinois fan
(A bírók meg elmennek az anyjukba!)
tomi-tomi
A DPI-kkel volt gond?
NB2
A pass interference megítélésével. White az első elkapásánál nyomott egy sisakrácsot Coleman-en (ugyanilyenért kapta Melvin később a zászlót). Előtte Hightower-t verte pofán egy O pass rush közben. Gronk OPI - legyen jogos vs. Beckham hátraszaltóra tolja Butler-t - semmi. Finoman kulcshelyzetekben a bírók megfújták a hazai pályát.
tomi-tomi
Csak a pontosság kedvéért, azért a Giants sem kapott meg egy DPI az endzone-ban, amiből ugye 1 yardról jöhettek volna, így meg mezőnygól lett......
csi77
Abból nem TD lett végül?
Wyatt
Lehet, bár én úgy emlékszem, hogy FG.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
manuszka86 New England Patriots 2 612 — Patriots fan
Edelman-nal mi van, azt mondjátok!
Minitron
úgy 6-8 hét pihi, lábközépcsont törése van....

több mint 10 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Edelman-nal mi van, azt mondjátok!

több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
tomi-tomi
A DPI-kkel volt gond?
NB2
A pass interference megítélésével. White az első elkapásánál nyomott egy sisakrácsot Coleman-en (ugyanilyenért kapta Melvin később a zászlót). Előtte Hightower-t verte pofán egy O pass rush közben. Gronk OPI - legyen jogos vs. Beckham hátraszaltóra tolja Butler-t - semmi. Finoman kulcshelyzetekben a bírók megfújták a hazai pályát.
tomi-tomi
Csak a pontosság kedvéért, azért a Giants sem kapott meg egy DPI az endzone-ban, amiből ugye 1 yardról jöhettek volna, így meg mezőnygól lett......
csi77
Abból nem TD lett végül?

több mint 10 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 315 — Bears & Illinois fan
tomi-tomi
A DPI-kkel volt gond?
NB2
tomi-tomi

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 489 — nabege2@yahoo.com
Azért 9-0-ról a rájátszást már talán nem bukjuk el, viszont a pihenő hetünk rámehet erre a sok sérülésre. Pedig miattuk is fontos lenne egy extra hét pihenő.
Kollega
Ha a Denvert verjük meg még 2 könnyű meccset (utóbbi azért nem nagy elvárás), kb onnan megvan a PO első hét pihi (szerintem).
több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Egy idő után még egy átlagos védelem is kiismeri az underneath routokat. Pláne, ha liga egyik legtermékenyebb slot receivere törött bokával hagyja el a pályát. Ő és Gronk esetében a kivitelezés pontossága teszi, hogy hiába tudja mindenki mi lesz a játék, nem tudják megfogni őket. Már a NY-i rivális is próbálta kifelé tolni a passzjátékunkat a pálya széle felé. Most viszont, hogy egy nagyszerű futót és egy még nagyszerűbb slot elkapót egyszerre vesztettünk, muszáj néha hosszút hívni. Szerencsére LaFell elég jó partner ebben. Meg hát Brady az Brady.

Ha még valaki, akit eddig nem dicsértünk, az DeGugli, a Középföldéről szalajtott törp O line coach 😊

Azért 9-0-ról a rájátszást már talán nem bukjuk el, viszont a pihenő hetünk rámehet erre a sok sérülésre. Pedig miattuk is fontos lenne egy extra hét pihenő.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Demecs New England Patriots 645
 mweb.cbssports.com/nfl/eye-on-football/25376760/video-patriots-fans-watch-game-winning-fg-on-plane-things-get-crazy

több mint 10 éve
tamssss 31
Wyatt
És mivel a rövideket szoktuk tolni, és arra koncentrálnak a védelmek, muszáj néha hosszút dobni, hogy ne mindenki 10 yardon belül álljon. Kis túlzással az sem számít, ha 5 méterrel túldobja az elkapót, mert legalább a védelem egy kicsit arra is figyel, hogy hűbazdmeg, lehet, hogy hátra is kell koncentrálni. Ha meg ezt nem teszik meg, akkor menjen a büntetés 😀

Hát ez az. Eddig ha nem volt pontos, akkor leginkább túldobta Brady az elkapót, mert az volt neki a legfontosabb (talán túlzottan is), hogy ne legyen INT.
De most én úgy látom, hogy "inkább" alul dobja őket, ami szimplán lehet pontatlanság. De lehet erő hiány is.
több mint 10 éve
tamssss 31
vpi
Persze ez az örök tézis (meg a D nyeri a bajnokságot😊 ), de jelenleg én több veszélyt érzek benne, mint nyereséget. Én úgy látom, hogy Brady-nek a sérülése óta nem megy a hosszú passz. Persze nyugodtan rám cáfolhat a jövőben 😊
Illetve egypárszor megcáfoltuk, hogy futás és hosszú passz nélkül nem lehet nyerni.
tamssss
Ez minden sikertelen hosszú passznál előjön.
Amikor 48yard-ot dobott a Washington ellen, akkor meg természetes, hogy dobálja, nem tűnik fel senkinek hogy "gyenge a karja"

A WAS ellen LaFell-nek ment a 48 yard-os passz? Mert, ha igen pont azt írtam, hogy az nem volt jó passz. Több mp-ig állt egyhelyben és várta az elkapó a labdát. Emiatt ez inkább volt borzalmas védekezés, mint jó passz.
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 185 — situational football
érdekesek lesznek a következő meccsek(Bills,Broncos) Lewis-Edelman nélkül ki tudja éppen milyen szedett-vedett Ofal-lal... Dobsonnak és Martinnak itt a vissza nem térő alkalom, hogy átvegyék Dola kiegészítő szerepét
nagyon fontos lenne ha két klasszis LB-nk egészséges tudna maradni és akkor
már csak Melvin helyett kéne találni vmi értelmes backup-ot, borzasztó a srác, biztos az edzéseken jól muzsikál, mert a meccsen én semmi jelét nem látom annak, hogy bármikor nyugodt szívvel be lehessen tenni Coleman helyett (most ő is tragédia volt, de benne legalább van potenciál)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Spigo New England Patriots 1 245 — Patriots GM
 nesn.com/2015/11/tom-brady-surprised-deep-ball-accuracy-has-improved-for-patriots-in-2015/
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Jó, hogy leírták, de én is le akarom, hogy na... Ezt tavalyik mondjuk simán elfogadom, meg igazából tényleg nem ment a hosszú játék nagyon sok éven keresztül, de idén azért elég jól ment, elég csak két tegnapira gondolni 😛
És mivel a rövideket szoktuk tolni, és arra koncentrálnak a védelmek, muszáj néha hosszút dobni, hogy ne mindenki 10 yardon belül álljon. Kis túlzással az sem számít, ha 5 méterrel túldobja az elkapót, mert legalább a védelem egy kicsit arra is figyel, hogy hűbazdmeg, lehet, hogy hátra is kell koncentrálni. Ha meg ezt nem teszik meg, akkor menjen a büntetés 😀

több mint 10 éve
pont a meccs előtt volt statisztika arról, hogy idén brady dobja a ligában a legjobban(!) a 20+ -os passzokat.
triangle
az a kérdés, hogy ez effektíve a labda útja vagy az elkapóknak köszönhető YAC-nak

de a hosszú passzok nem a mi játékaink, persze ha becumizzuk, akkor idegesítő és előjön, hogy mi miért nem csinálunk ilyet?😊
több mint 10 éve
triangle 1 283
pont a meccs előtt volt statisztika arról, hogy idén brady dobja a ligában a legjobban(!) a 20+ -os passzokat.
több mint 10 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Szerintem semmi baja nincs Tom karjának.. Idén Lewisnak, Dolának, Jojonak és Gronknak is lőtt már bombát előre..Simán dob 30-50 yardos passzokat is pontosan..Akkor van baj, ha lihegnek a nyakán, vagy éppen már a lábát tekerik passz közben..

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
Demecs New England Patriots 645
Azért most is dobott Gronknak hosszút. Meg ha JPP lóg a fél lábadon, akkor nehéz jól beleállni. Márpedig pont ez történt.
Szerintem, ha jól elszakad az elkapó és bele tud állni a dobásba, akkor megdobja. De kevés ilyen játékot hívunk.

több mint 10 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 631 — Patriot
Persze ez az örök tézis (meg a D nyeri a bajnokságot😊 ), de jelenleg én több veszélyt érzek benne, mint nyereséget. Én úgy látom, hogy Brady-nek a sérülése óta nem megy a hosszú passz. Persze nyugodtan rám cáfolhat a jövőben 😊
Illetve egypárszor megcáfoltuk, hogy futás és hosszú passz nélkül nem lehet nyerni.
tamssss
Ez minden sikertelen hosszú passznál előjön.
Amikor 48yard-ot dobott a Washington ellen, akkor meg természetes, hogy dobálja, nem tűnik fel senkinek hogy "gyenge a karja"

Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 10 éve
FunHun New England Patriots 1 908
Ja és Butler állat módban nyomta!!!!
Ha a 87 yardos TD-t (amiből 47-57 yard DMC-é volt), és a kamu 12 yardos DPI-t nem nézzük akkor 2/8-on és 5 yardon tartotta ODB-t.
több mint 10 éve
FunHun New England Patriots 1 908
Én két dolgot emelnék ki:
- A playcalling. Lehet, hogy csak én, de frászt kapok ezektől a reményvesztett középső Blount futásoktól (mégha az elején 3-4 yard is volt bennük néha)... Amikor megpróbált véletlenül nem a center mellett futni, hanem kicsit kintebb (T és G között, vagy T mellett), akkor sokkal több potenciális yard volt benne. Illetve a GWD 1 passza --- a meglepetés erején kívül mi lehetett az indoka annak, hogy akkor hívunk Dobsonra a meccsen először, ráadásul ilyen hosszút...
- Az LB sor munkája. Néha annyira homály módban közlekedtek a pályán, hogy Eli oda dobhatta ahova akarta, mert fogalmuk nem volt sem a labda irányáról, sem a lehetséges célpontok helyéről. Emellett nem kevés mistacklet sikerült bemutatniuk., még HT is, aki ebben pedig nagyon fejlődött a szezon eddigi része alapján.
több mint 10 éve
tamssss 31
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 185 — situational football
muszáj dobni hosszút, különben betömörül a védelem és akkor se a rövid passzok se a futások nem fognak menni...

egyébként nekem nagyon tetszett a playhívás a GW drive-ban, rögtön megdobni a hosszút, amivel már szinte azonnal FG range-ben lettünk volna, de sajnos kijött, hogy TB karerejében nem mindig lehet 100%osan megbízni

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
tamssss 31
Én csak halkan kérdezném, hogy mi értelme erőltetni ezeket a hosszú passzokat, amikor nagyon úgy néz ki, hogy nem igazán fekszik Brady-nek.
Múlt héten a WAS ellen LaFell nyilatkozta a mélységi elkapásáról, hogy olyan volt, mintha puntot kellett volna elkapnia. Tehát nem igazán ment jó, helyre a passz, ha mp-et kell egy helyben állni és várni, ezzel időt adva a védőnek.
Most LaFell szépen megverte a védőjét, megvolt az 1-2 méter előny, de Brady igencsak alul dobta, le kellett lassítani és emiatt benne volt az INT veszély.
A GW drive-ban lévő hosszúról, pedig jobb tényleg nem is beszélni.
Szóval csak nekem furcsa, hogy próbáljuk azt erőltetni, amiben nem vagyunk igazán "jók"? Főleg, hogy BB egyik alapelve, hogy az erősségeinkre építünk a gyengeségeinket maszkoljuk.
több mint 10 éve
Más: Gronk nem sérült kicsit szerintetek? Nekem néha nagyon "darabosnak" tűnik a mozgása.
LordTamas
Ó, én ezt már 2-3 hete akartam kérdezni. Olyan nehezen kell fel az ütközések után, mintha minden tagja fájna. Ha úgy alakulnak a dolgok, lehet pihentetni kéne majd a vége felé

tomi-tomi
Sokszor azt érzem, hogy nagyon "faulthatáron" védekezünk és a közönség néha tudja befolyásolni a bírókat. De azzal egyetértek, hogy a NY kapott egy szolid hazait.
több mint 10 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Lewis sokkal jobban hiányzott, mint gondoltam, remélem White felveszi majd a ritmust, egy dimenzió kiesett a támadójátékból.

Edelman sérülésénél viszont öröm az ürömben, hogy Dola elég jól tudja pótolni, sőt, még profitálhat is a csapat abból, ha még jobban összenő Bradyvel. Ha Julian visszatér a POra, és nem lesz túl rozsdás, még pozitívan is kijöhetünk a dologból.

Viszont amit Brady és JMD csinál gyakorlatilag a tavalyi Kansas meccs óta, az varázslat. Ennél tökéletesebben nem lehet egy támadófal hibáit elfedni. Más QB, sőt egy 2007-es Brady iszonyúan szenvedne egy ilyen fal mögött, nemhogy dominálná a ligát. Szerintem a fal tavalyi POban sem volt jobb, mint közepes, idén meg csoda, hogy még áll, de Brady mágus, JMD meg minden előítéletünket megcáfolva mégis offense zseni.
Azért megnyugtató lenne, ha lassan felépülnének a nagy emberek.

Más: Gronk nem sérült kicsit szerintetek? Nekem néha nagyon "darabosnak" tűnik a mozgása.