New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 10 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Collins, ha jól vágom, csak betegség miatt hiányzott a rézbőrűek ellen? Mi az anyámat szedett össze, hogy még mindig nem tud edzeni?

több mint 10 éve
tamasboldizsar New England Patriots 270
Így féltávnál elnézegetve a D statokat érdekes, hogy denver elit védelmét a 2000-res ravens védelemhez hasonlítják a mi védelmünk pedig a szakik szerint kb középszerű.. Sztem a legfontosabb stat az engedett pontok/meccs ott pedig elég jól állunk és ha belegondolok, hogy hány TD-t kaptunk garbage timeban...
gordon
Egy védelmet sose a kapott pontok jellemeznek legjobban. Az kb. teljesen elhanyagolható ha egy védelem erősségét akarjuk megítélni, mert hogy egy csapat hány pontot kap sok minden befolyásol. PL.: nem mindegy, hogy az offens 8 perces driveokat vezet vagy folyamatosan lejön 3 és outtal. Ha van egy olyan O egységed akik folyton képesek hosszú driveokat vezetni akkor a védelem által kapott pontok kevesebbet mutatnak, mint ami a védelem valós ereje. Vagy a field pozíció se mindegy.
Sokkal jobban jellemzik egy védelem erősségét ezeknek a számoknak a kombinációja: 3rd down védekezés, futás yard/play, passz yard/play, defensive QB rating, labdaszerzések, RZ defense.

Szerkesztette: tamasboldizsar
több mint 10 éve
April Wine New England Patriots 256
A hírek szerint Sheard végre ott van a mai edzésen, Collins, Cannon, Tre' Jackson és Vollmer viszont nincs.
több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Így féltávnál elnézegetve a D statokat érdekes, hogy denver elit védelmét a 2000-res ravens védelemhez hasonlítják a mi védelmünk pedig a szakik szerint kb középszerű.. Sztem a legfontosabb stat az engedett pontok/meccs ott pedig elég jól állunk és ha belegondolok, hogy hány TD-t kaptunk garbage timeban...
több mint 10 éve
Demecs New England Patriots 645
 www.youtube.com/watch?v=DomhaUDDt1E

Főleg a végét érdemes megnézni. Besírtam. 😀
Már a promo kép is jó.

Szerkesztette: Demecs

több mint 10 éve
mukijoe Indianapolis Colts Stanford Cardinal 1 041
NFL.com szerint csapat nélkül lévő RB-k:Kendall Hunter, Dri Archer, Montee Ball, Trent Richardson,Joseph Randle a nagyobb nevek közül.
melyikük válhat be nálunk?
GhostLead
Trent mindenképpen, ő minden rendszerben hasonló eredményekre képes.
A ligára tekintettel is fair lépés volna.
Höri
Igazi gonosztevő. XD
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
NFL.com szerint csapat nélkül lévő RB-k:Kendall Hunter, Dri Archer, Montee Ball, Trent Richardson,Joseph Randle a nagyobb nevek közül.
GhostLead
Trent mindenképpen, ő minden rendszerben hasonló eredményekre képes.
A ligára tekintettel is fair lépés volna.

több mint 10 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Kline szerződése:

Signing bonus: $750,000

2016 base salary: $950,000
2016 roster bonus: $200,000 (46-man per game)
2016 incentives: $400,000 for 55 percent of snaps or $800,000 for 75 percent

2017 base salary: $1.4 million
2017 roster bonus: $200,000 (46-man per game)
2017 incentives: $400,000 for 55 percent of snaps or $800,000 for 75 percent
April Wine
A tavalyi blama után idén teljesen rászolgált... alig több, mint egy sima backup fizu.
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
Wilson-t állítólag már a draft után meg akartuk szerezni... egyébként akkor ezt írták róla:

Torrian Wilson, T, UCF: A better run blocker than pass protector, Wilson had the fifth-highest run block grade among draft eligible left tackles. His 96.0 Pass Blocking Efficiency ranked 62nd out of 92 draft eligible tackles.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Daryl Richardson, volt Rams draft pick volt nálunk próbajátékon. Az utolsó értékelhető szezonját kb. még 2012-ben, rookie-ként produkálta.
Ő mondjuk passzolhat hozzánk 3rd down backnek. A Texansban volt legutóbb PS játékos, szóval a playbook terminológia sem lenne számára ismeretlen...

Randle szvsz nem is nagyon jöhet szóba + 4 meccses eltiltást kapott az NFL-től.

Szerkesztette: Gyulus
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Lehet, hogy annyit, hogy PS-ben tudnak segíteni, és mondjuk legalább edzésen fel tudunk állni elég OL-emberrel 😀

több mint 10 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Miltont halálra szidták tavaly a Hóx fanok..Wilson pedig UDFA kezdő, akit kirúgott a Detroit.. De ki tudja mit látott bennük a nagyfőnök? Daryl Richardson RB próbajátékon volt tegnap nálunk.. Ő nem rossz futó, de szerződést nem kötöttünk vele..

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
darth king New England Patriots 21
Egy kis PS csere-bere (két OL jött):

Patriots sign OL Keavon Milton and OL Torrian Wilson to practice squad; Release WR Austin Hill and DB Floyd Raven, SR. from practice squad
több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Úgyhogy, a Lewis-szimpatizánsok, ahogy én is: nem örülnek.
Minitron
Szerintem senki sem örül közülünk, tényleg jó játékost veszítettünk el. Azonban Bradyn és valamilyen szinten Gronkon kívül mindenki pótolható. Egyébként a többi csapatban sem fenékig tejfel az élet, lásd Indy, Steelers, Packers WR állomány. A Ravens szinten kórházcsapat... Szóval amíg Brady pályára lép SB esély megvan.
LordTamas
Luck most szállt ki hasfalizom szakadással és vesezúzódással kb. 6 hétre. Nekik is annyi, mégha a többiek bénázása okán be is jutnak a PO-ba. (Halkan megjegyzem, Hasselbeck mérlege jobb mint Lucké.)
több mint 10 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Minitron
Szerintem senki sem örül közülünk, tényleg jó játékost veszítettünk el. Azonban Bradyn és valamilyen szinten Gronkon kívül mindenki pótolható. Egyébként a többi csapatban sem fenékig tejfel az élet, lásd Indy, Steelers, Packers WR állomány. A Ravens szinten kórházcsapat... Szóval amíg Brady pályára lép SB esély megvan.

Szerkesztette: LordTamas
több mint 10 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Nagyon megy itt a találgatás, hogy PS-ből hozunk-e valakit Lewis helyére, vagy megoldják a mostaniak, esetleg valami mágiához folyamodnak a coach-ok, mint oly sokszor estébé, de én azokkal értek egyet, akik szerint a kis csávó személyében egy üde színfolt/szín esett ki a csapatból. Szeretem a játékát. Hiányozni fog és ilyen szinten rövid idő alatt nem fogják tudni pótolni. Eseti megoldás valószínűleg lesz rá, kell, hogy legyen. Nem lesz ugyanaz.

több mint 10 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Dri Archer, maddenben bejött 😀 bár nem tudom mire mennénk mi egy gyors RB-vel, egy jókezű kéne inkább. Nagyon nagy lenne, ha Blount beválna ide, a TD elkapás szép volt. De szerintem nem jön senki, White próbál majd beszállni.
winston
Boldennek volt TD elkapása. 😀, a lényeg hogy működjön a dolog! 😀
GhostLead
hülye vagyok, természetesen Boldenre gondoltam.
több mint 10 éve
GhostLead New England Patriots 295
GhostLead
Dri Archer, maddenben bejött 😀 bár nem tudom mire mennénk mi egy gyors RB-vel, egy jókezű kéne inkább. Nagyon nagy lenne, ha Blount beválna ide, a TD elkapás szép volt. De szerintem nem jön senki, White próbál majd beszállni.
winston
m
GhostLead
winston
Boldennek volt TD elkapása. 😀, a lényeg hogy működjön a dolog! 😀
több mint 10 éve
Demecs New England Patriots 645
Pierre Thomas?
Elengedtek. Helyere Cadet kerult.

több mint 10 éve
Kline szerződése:

Signing bonus: $750,000

2016 base salary: $950,000
2016 roster bonus: $200,000 (46-man per game)
2016 incentives: $400,000 for 55 percent of snaps or $800,000 for 75 percent

2017 base salary: $1.4 million
2017 roster bonus: $200,000 (46-man per game)
2017 incentives: $400,000 for 55 percent of snaps or $800,000 for 75 percent
több mint 10 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
GhostLead
több mint 10 éve
GhostLead New England Patriots 295
több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Patriots signed OG Josh Kline to a two-year, $3.3 million extension through 2017.
April Wine
Solder és Lewis esetéből nem tanult a vezetőség, szegény Kline 2-3 hét és IR...
Studi
Látják benne a minőségi backupot, ennyiért ajándék.
több mint 10 éve
Studi New England Patriots 215 — hogy játsszon nálad a Logan Ryan CB 2-t
Patriots signed OG Josh Kline to a two-year, $3.3 million extension through 2017.
April Wine
Solder és Lewis esetéből nem tanult a vezetőség, szegény Kline 2-3 hét és IR...
több mint 10 éve