New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 10 éve
akkor inkább TB veszített, majd megengedték neki és Ghostnak, hogy javítsanak...nyertünkEz nem igaz, ma a Giants vesztett és nem a Patriots nyert.
NB2
empty taxi

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Én leadnám a meccset a Sasoknak, ha ezen múlik hogy a Giants nem jut PO-ba 😊
több mint 10 éve
nyertünkEz nem igaz, ma a Giants vesztett és nem a Patriots nyert.
NB2

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
na most innentől lehet szurkolni az Eagelsnek ezerrel 😊remélem most már a sérültek elég jól állnak a gyógyulással....
ja és Melvin, Coleman takarodj......
több mint 10 éve
Fasza egy meccs volt, végre lehetett izgulni a szezonban 😊.Az oline viszont aggasztó azért, meg persze nagyon drukkolok, hogy Jules ne legyen IR.
több mint 10 éve
remélem a történelem nem ismétli meg önmagátnyertünk, de azért sok dolog lesz még itt...
Minitronnak jobbulást, azért ő nagyon hiányzott
de MEGVAAAN!!!!
több mint 10 éve
na ezért fizettek egy rugónak ennyi pénzt.....clutch a pali nem kérdés 😊Butler a benyalt big playen kívül bűn keményen tolta Beckham ellen, élmény volt nézni a párharcukat. Viszont nagyon gyengék voltuk ezen a meccsen, de csak W számít szokták mondani. Azért az OL-be nagyon kell hogy felépüljenek az emberek, látszik hogy ez így kevés sajnos.
több mint 10 éve
AKKOR MÉG EGYSZER, HOGY MINDENKI MEGÉRTSE:twitter.com/espn/status/409798785385373696

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Remélem, hogy Butleren kívül az összes többi CB talpára útilaput kötünk holnapra.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 10 éve
akkor talán a passz védekezés összeszedi magát, mert ez kb lófing amit mutatnak
több mint 10 éve
Egyetértek vele amit írsz, de ezt a mantrás szöveget pont tőled olvasni picit megmosolyogtató 😊
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
, de a fennmaradt éveket illett volna a ligának eltörölni.Már ne is haragudj de ez hülyeség (persze abban az esetben nem ha van erre egy szabály amit én nem ismerek).
Kollega
Most azon a mantrán felül, hogy "jajj az egész NFL a Patriotsnak akar rosszat" van más ok is arra miért nem tették (szerintem).
Egy csapat draftol egy játékost. Dollármilliókat költ a scoutingra.
Pár év múlva kiderül, hogy bűnöző, a liga törli az utána fennmaradó pénzt.
Na de akkor jön egy másik csapat, hogy a mi játékosunk meg füves/sérült/idióta és nekünk is törölje a terheket. Hová vezetne ez a dolog?
Sajnos (nem sajnos?) ez benne van a dologban és nem azért mert veletek történt, ugyanezt gondolnám ha bárki mással történik.
Szerkesztette: Bazzani
több mint 10 éve
Barkert felhoztuk a PS-ből.
több mint 10 éve
Mayo cut várható, Dolát viszont most már nagyon sajnálnám. Kulcspillanatokban gyakran megtalálja őt Brady és elég biztosan csinálja meg azokat a játékokat.Én is csípem, igazi clutch játékos. Létezik cut-resign. Még Mayo is esélyes lehet erre a manőverre. Őt meg BB kedveli nagyon. 😀
ervinator
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
A liga szerint: Brady telefonján rajta volt a Hernandez gyilkosság Full HD-ban, 3 kameraállásból!Valójában úgy érzem, hogy egy-két jobb backup ára kijött volna abból a pénzből. Amikor elküldünk valakit, a csapat kalkulál azzal, hogy mennyi pénz marad utána a sapkában. De arról a csapat nem tehet, hogy egy tagját elviszi a rendörség.Lehet, hogy ez hülyeség, de nekem meggyőződésem, hogy két jó évünket vágta agyon a Hernandez szerződése után bragadt pénz.Idén is van 18 millió dead money (Revis, BigVince, Arrington meg az apró). 2013-at egyértelműen a sérüléshullám tette tönkre, amely Talib Broncos elleni kiütésével tetőzött. 2012-ben is Talib meccs közbeni sérülése tette be végleg a kaput. De az a csapat sokkal kevesebb tartalékkal rendelkezett, ebben talán szerepet játszhatott Hernandez dead money-ja. (Valamint arra az évre mentálisan is rányomhatta a bélyegét az isten barma tette(i).)
Kollega
Btw azért két egymás utáni AFC döntős év azért önmagukban jó évek! 😀
tomi-tomi
Most túl azon, hogy erkölcsileg az egyetlen vállalható dolog az azonnali elküldése volt. Mit lehetett volna tenni? Rosteren tartani, kifizetni? Akkor még az 53-ba is beleszámít. IR-re se lehet tenni ilyen indokkal. Még az arra az évre szóló pénzt valamennyire meg is értem, de a fennmaradt éveket illett volna a ligának eltörölni.
Kollega
Semmi uszítás, csak magyarázat a liga és a jó cselekedet párhuzamában.
több mint 10 éve
Még az arra az évre szóló pénzt valamennyire meg is értem, de a fennmaradt éveket illett volna a ligának eltörölni.A közelmúltban látható viszonyulása a Ligának és a többi csapatnak a Patshez teljesen kizárta, hogy a számunkra kedvező döntés születhessen. Szerintem mindenki örült is neki, hogy az a pénz bent ragadt és csökkentette a mozgásterünket.
Kollega
több mint 10 éve
Valójában úgy érzem, hogy egy-két jobb backup ára kijött volna abból a pénzből. Amikor elküldünk valakit, a csapat kalkulál azzal, hogy mennyi pénz marad utána a sapkában. De arról a csapat nem tehet, hogy egy tagját elviszi a rendörség.Lehet, hogy ez hülyeség, de nekem meggyőződésem, hogy két jó évünket vágta agyon a Hernandez szerződése után bragadt pénz.Idén is van 18 millió dead money (Revis, BigVince, Arrington meg az apró). 2013-at egyértelműen a sérüléshullám tette tönkre, amely Talib Broncos elleni kiütésével tetőzött. 2012-ben is Talib meccs közbeni sérülése tette be végleg a kaput. De az a csapat sokkal kevesebb tartalékkal rendelkezett, ebben talán szerepet játszhatott Hernandez dead money-ja. (Valamint arra az évre mentálisan is rányomhatta a bélyegét az isten barma tette(i).)
Kollega
tomi-tomi
Most túl azon, hogy erkölcsileg az egyetlen vállalható dolog az azonnali elküldése volt. Mit lehetett volna tenni? Rosteren tartani, kifizetni? Akkor még az 53-ba is beleszámít. IR-re se lehet tenni ilyen indokkal. Még az arra az évre szóló pénzt valamennyire meg is értem, de a fennmaradt éveket illett volna a ligának eltörölni.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Lehet, hogy ez hülyeség, de nekem meggyőződésem, hogy két jó évünket vágta agyon a Hernandez szerződése után bragadt pénz.Idén is van 18 millió dead money (Revis, BigVince, Arrington meg az apró). 2013-at egyértelműen a sérüléshullám tette tönkre, amely Talib Broncos elleni kiütésével tetőzött. 2012-ben is Talib meccs közbeni sérülése tette be végleg a kaput. De az a csapat sokkal kevesebb tartalékkal rendelkezett, ebben talán szerepet játszhatott Hernandez dead money-ja. (Valamint arra az évre mentálisan is rányomhatta a bélyegét az isten barma tette(i).)
Kollega
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Prisco elemzése a Pats védelméről. Szépen végigmegy minden csapatrészen, érdemesLehet, hogy ez hülyeség, de nekem meggyőződésem, hogy két jó évünket vágta agyon a Hernandez szerződése után bragadt pénz.
...
nagyot alkotott roster és cap menedzselésben BB és Caserio.
tomi-tomi
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Prisco elemzése a Pats védelméről. Szépen végigmegy minden csapatrészen, érdemes elolvasni. Egy dolgot emelnék ki, amit még nemigen emlegettünk: eszméletlen fiatal a társaság. Ninkon kívül minden fontos ember 30 alatt van, DMC a legöregebb 28 évvel.www.cbssports.com/nfl/writer/pete-prisco/25370500/after-further-review-why-a-young-smart-d-is-a-big-reason-pats-are-8-0
Btw nézegettem a szerződéseket. A várható és cap-be be is férő hosszabbításokkal együtt (Jones, Hightower és Collins) a FO szép csendben 2017-ig összerakta egy továbbra is SB contender csapat magját. TB, Gronk, Jules, szinte a komplett OL, a fiatal DT-k, Harmon-on kívül az összes komoly safety, Butler legrosszabb esetben RFA tender.
Jövőre a várható Mayo és Dola cut után megfelelő mozgástér lesz, hogy Jones és Hightower 5. éves opcióját felváltsa egy-egy hosszabb szerződés, s szerintem Collins is meg fogja kapni még az újonc szerződése lejárta előtt.
Szóval, TB szerződésének végéig minden évben lesz komoly lehetőség SB run-ra; igazán nagyot alkotott roster és cap menedzselésben BB és Caserio.
több mint 10 éve
Easley milyen fapofával hallgatja a hülyeségeit 😀 Az király, mikor odaszól Cousinsnak, hogy "Kirk, I'm coming", hehe.Chandler Jones a nagyra nőtt gyerek 😊Azért az, ahogy BB az első extra pointnál elnézett szélső embert is szóva tette, és a következőr amilyen blokkott kiosztott, majd ment mondani, hogy ezentúl nem fog hibázni, azért az jelzi a maximalizmust!!!
www.nfl.com/videos/nfl-films-sound-efx/0ap3000000578255/Sound-FX-Chandler-Jones
Spigo
FunHun
több mint 10 éve
Béczkó
1 264
Patriots worked out Pierre Thomas and Robert Turbin.