New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Azért legyen csak meg az első kiemelés. Jobb a hazai pálya végig.Ki tudja milyen lenne egy egészséges Manning ellen Denverben egy döntő.
A bills-t illene verni és ha nem játszik Manning, akkor őket is elcsíphetjük.
A végén meg ha látjuk, hogy állunk, akkor akár ki is lehet engedni azon a 2 meccsen, de most muszáj ezt a kettőt behúzni. Azonos mérlegen esetén is jól jönne.
több mint 10 éve
Jelentősebb vagy fontosabb sérülés nélkül. Nem is ártana az az egy vereség valamikor, hogy a veretlen szezonnal kapcsolatos médiacirkusz ne nyomassza a srácokat. Jó lenne azért nem csoportriválistól elszenvedni, mert úgy nézem, hogy legalább 1 WC hely az AFC Eastből fog kikerülni.Bills, Broncos, Eagles, Texans, Titans, Jets, FinsEgyik sem jobb. De akár három vereség is lehet ezeken a meccseken (persze lehet 7 is, de 3-at minden további nélkül el tudok képzelni). Azzal már lecsúszhatunk a második helyre. Szerintem ennek sok jelentősége nincs. Ha kell a döntőt idegenben is be tudjuk húzni (persze, ha eljutunk addig). Az a plusz egy hét pihenő, az kellene nagyon.
Melyik csapat az amelyik egyértelműen jobbnak tűnik mint mi? Kikaphatunk-e valamelyiktől? Igen, persze. Kikaphattunk volna-e most a Giantstől? Persze és meg is érdemelték/érdemeltük volna. Szerencsénk volt.
Ettől még, jelenleg mi vagyunk az elsők a divízióban és jelenleg még a sérültekkel együtt is mi vagyunk a legnagyobb esélyesek ( | főleg ma hajnal után | ) a 1st seed-re.
zinedine5
Csak előbb legyünk túl ezen a hét meccsen.
Kollega
több mint 10 éve
Bills, Broncos, Eagles, Texans, Titans, Jets, FinsEgyik sem jobb. De akár három vereség is lehet ezeken a meccseken (persze lehet 7 is, de 3-at minden további nélkül el tudok képzelni). Azzal már lecsúszhatunk a második helyre. Szerintem ennek sok jelentősége nincs. Ha kell a döntőt idegenben is be tudjuk húzni (persze, ha eljutunk addig). Az a plusz egy hét pihenő, az kellene nagyon.
Melyik csapat az amelyik egyértelműen jobbnak tűnik mint mi? Kikaphatunk-e valamelyiktől? Igen, persze. Kikaphattunk volna-e most a Giantstől? Persze és meg is érdemelték/érdemeltük volna. Szerencsénk volt.
Ettől még, jelenleg mi vagyunk az elsők a divízióban és jelenleg még a sérültekkel együtt is mi vagyunk a legnagyobb esélyesek ( | főleg ma hajnal után | ) a 1st seed-re.
zinedine5
Csak előbb legyünk túl ezen a hét meccsen.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Nem tudom volt-e már, de az milyen durva, hogy Solder júliusban született kisfiának veséjében daganatot találtak.Jobbulást neki, Soldernek meg kitartást, elképesztő.
több mint 10 éve
Gost press-conferenceszerintem az eddigi legjobb öltözővideó:Basszus! Megelőztél! 😊
www.patriots.com/video/2015/11/16/exclusive-locker-room-celebration-following-win-over-giants
jól látszik, mennyit jelentett a csapatnak egy ilyen meccs, ill. miért is halnak meg egymásért a pályán
triangle
"Never a doubt, Steve."
"But in the meantime, how do we feel about going 9-0?"
Kollega
Cool srác.
www.patriots.com/video/2015/11/15/stephen-gostkowski-1115-its-fun-be-those-situations
több mint 10 éve
Harmon nem került be a Cmon Man-be... ennél nagyobb problémánk ne legyen idén 😊

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Bills, Broncos, Eagles, Texans, Titans, Jets, FinsHa a Denvert verjük meg még 2 könnyű meccset (utóbbi azért nem nagy elvárás), kb onnan megvan a PO első hét pihi (szerintem).Valójában én úgy érzem, hogy van még tartalék ebben a csapatban. A 2. hely szerintem még így is fogható. De ahhoz azért az kellene, hogy ne dőljön ki több ember. Erre meg nem tud hatni az edzői stáb.
NB2
Volt már olyan Bostonban, hogy a kikötőben, meg a külvárosi ír kocsmákban toboroztak falembereket. Hátha beválik újra 😉
Kollega
több mint 10 éve
Ezzel, hogy kikapott a Cincy, a kezünkben a sorsunk a 1st seedet illetően és az nagyon kellene, a hazai pálya miatt is meg azért is, mert egy meccsel kevesebb, ahol 1-2 kulcsember megint megsérülhet.
több mint 10 éve
Ha nem a denver lesz az első helyen elég lehet a második hely is. De most úgy áll mi vagyunk az elsők. Jó lenne így is maradna.Sajnálom Manninget, hogy megsérült, de remélem mikor találkozunk, akkor nem ő lesz a kezdő.
JE11 sérüléséhez, meg...Dola elő kell lépjen és szerintem elő is fog. Át fogja venni a helyét, mert muszáj lesz nincs más aki ilyen pozicíóban tudna játszani.
A másik akinek fel kéne nőni a feladatokhoz végre az Dobson.
több mint 10 éve
szerintem az eddigi legjobb öltözővideó:Basszus! Megelőztél! 😊
www.patriots.com/video/2015/11/16/exclusive-locker-room-celebration-following-win-over-giants
jól látszik, mennyit jelentett a csapatnak egy ilyen meccs, ill. miért is halnak meg egymásért a pályán
triangle
"Never a doubt, Steve."
"But in the meantime, how do we feel about going 9-0?"
Szerkesztette: Kollega
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
triangle
1 283
szerintem az eddigi legjobb öltözővideó:www.patriots.com/video/2015/11/16/exclusive-locker-room-celebration-following-win-over-giants
több mint 10 éve
Jó, hát azért most már csak elkezdenek visszajönni a támadófalemberek, aztán azért skill poziknál így sem olyan rossz a helyzet. Jules térjen vissza PO-ra, aztán jóvan 😊

több mint 10 éve
Ha a Denvert verjük meg még 2 könnyű meccset (utóbbi azért nem nagy elvárás), kb onnan megvan a PO első hét pihi (szerintem).Valójában én úgy érzem, hogy van még tartalék ebben a csapatban. A 2. hely szerintem még így is fogható. De ahhoz azért az kellene, hogy ne dőljön ki több ember. Erre meg nem tud hatni az edzői stáb.
NB2
Volt már olyan Bostonban, hogy a kikötőben, meg a külvárosi ír kocsmákban toboroztak falembereket. Hátha beválik újra 😉
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Lehet, bár én úgy emlékszem, hogy FG.Abból nem TD lett végül?Csak a pontosság kedvéért, azért a Giants sem kapott meg egy DPI az endzone-ban, amiből ugye 1 yardról jöhettek volna, így meg mezőnygól lett......A pass interference megítélésével. White az első elkapásánál nyomott egy sisakrácsot Coleman-en (ugyanilyenért kapta Melvin később a zászlót). Előtte Hightower-t verte pofán egy O pass rush közben. Gronk OPI - legyen jogos vs. Beckham hátraszaltóra tolja Butler-t - semmi. Finoman kulcshelyzetekben a bírók megfújták a hazai pályát.(A bírók meg elmennek az anyjukba!)A DPI-kkel volt gond?
tomi-tomi
NB2
tomi-tomi
csi77
Wyatt
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Edelman-nal mi van, azt mondjátok!úgy 6-8 hét pihi, lábközépcsont törése van....
Minitron
több mint 10 éve
Edelman-nal mi van, azt mondjátok!
több mint 10 éve
Abból nem TD lett végül?Csak a pontosság kedvéért, azért a Giants sem kapott meg egy DPI az endzone-ban, amiből ugye 1 yardról jöhettek volna, így meg mezőnygól lett......A pass interference megítélésével. White az első elkapásánál nyomott egy sisakrácsot Coleman-en (ugyanilyenért kapta Melvin később a zászlót). Előtte Hightower-t verte pofán egy O pass rush közben. Gronk OPI - legyen jogos vs. Beckham hátraszaltóra tolja Butler-t - semmi. Finoman kulcshelyzetekben a bírók megfújták a hazai pályát.(A bírók meg elmennek az anyjukba!)A DPI-kkel volt gond?
tomi-tomi
NB2
tomi-tomi
csi77

több mint 10 éve
Csak a pontosság kedvéért, azért a Giants sem kapott meg egy DPI az endzone-ban, amiből ugye 1 yardról jöhettek volna, így meg mezőnygól lett......A pass interference megítélésével. White az első elkapásánál nyomott egy sisakrácsot Coleman-en (ugyanilyenért kapta Melvin később a zászlót). Előtte Hightower-t verte pofán egy O pass rush közben. Gronk OPI - legyen jogos vs. Beckham hátraszaltóra tolja Butler-t - semmi. Finoman kulcshelyzetekben a bírók megfújták a hazai pályát.(A bírók meg elmennek az anyjukba!)A DPI-kkel volt gond?
tomi-tomi
NB2
tomi-tomi
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Azért 9-0-ról a rájátszást már talán nem bukjuk el, viszont a pihenő hetünk rámehet erre a sok sérülésre. Pedig miattuk is fontos lenne egy extra hét pihenő.Ha a Denvert verjük meg még 2 könnyű meccset (utóbbi azért nem nagy elvárás), kb onnan megvan a PO első hét pihi (szerintem).
Kollega
több mint 10 éve
Egy idő után még egy átlagos védelem is kiismeri az underneath routokat. Pláne, ha liga egyik legtermékenyebb slot receivere törött bokával hagyja el a pályát. Ő és Gronk esetében a kivitelezés pontossága teszi, hogy hiába tudja mindenki mi lesz a játék, nem tudják megfogni őket. Már a NY-i rivális is próbálta kifelé tolni a passzjátékunkat a pálya széle felé. Most viszont, hogy egy nagyszerű futót és egy még nagyszerűbb slot elkapót egyszerre vesztettünk, muszáj néha hosszút hívni. Szerencsére LaFell elég jó partner ebben. Meg hát Brady az Brady.Ha még valaki, akit eddig nem dicsértünk, az DeGugli, a Középföldéről szalajtott törp O line coach 😊
Azért 9-0-ról a rájátszást már talán nem bukjuk el, viszont a pihenő hetünk rámehet erre a sok sérülésre. Pedig miattuk is fontos lenne egy extra hét pihenő.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
tamssss
31
Wyatt És mivel a rövideket szoktuk tolni, és arra koncentrálnak a védelmek, muszáj néha hosszút dobni, hogy ne mindenki 10 yardon belül álljon. Kis túlzással az sem számít, ha 5 méterrel túldobja az elkapót, mert legalább a védelem egy kicsit arra is figyel, hogy hűbazdmeg, lehet, hogy hátra is kell koncentrálni. Ha meg ezt nem teszik meg, akkor menjen a büntetés 😀
Hát ez az. Eddig ha nem volt pontos, akkor leginkább túldobta Brady az elkapót, mert az volt neki a legfontosabb (talán túlzottan is), hogy ne legyen INT.
De most én úgy látom, hogy "inkább" alul dobja őket, ami szimplán lehet pontatlanság. De lehet erő hiány is.
több mint 10 éve
tamssss
31
vpiPersze ez az örök tézis (meg a D nyeri a bajnokságot😊 ), de jelenleg én több veszélyt érzek benne, mint nyereséget. Én úgy látom, hogy Brady-nek a sérülése óta nem megy a hosszú passz. Persze nyugodtan rám cáfolhat a jövőben 😊
Illetve egypárszor megcáfoltuk, hogy futás és hosszú passz nélkül nem lehet nyerni.
tamssss
Ez minden sikertelen hosszú passznál előjön.
Amikor 48yard-ot dobott a Washington ellen, akkor meg természetes, hogy dobálja, nem tűnik fel senkinek hogy "gyenge a karja"
A WAS ellen LaFell-nek ment a 48 yard-os passz? Mert, ha igen pont azt írtam, hogy az nem volt jó passz. Több mp-ig állt egyhelyben és várta az elkapó a labdát. Emiatt ez inkább volt borzalmas védekezés, mint jó passz.
több mint 10 éve
érdekesek lesznek a következő meccsek(Bills,Broncos) Lewis-Edelman nélkül ki tudja éppen milyen szedett-vedett Ofal-lal... Dobsonnak és Martinnak itt a vissza nem térő alkalom, hogy átvegyék Dola kiegészítő szerepétnagyon fontos lenne ha két klasszis LB-nk egészséges tudna maradni és akkor
már csak Melvin helyett kéne találni vmi értelmes backup-ot, borzasztó a srác, biztos az edzéseken jól muzsikál, mert a meccsen én semmi jelét nem látom annak, hogy bármikor nyugodt szívvel be lehessen tenni Coleman helyett (most ő is tragédia volt, de benne legalább van potenciál)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/