New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Ezt hallgassátok!www.nfl.com/videos/nfl-videos/0ap3000000586811/Tom-Brady-yells-Rex-Ryan-at-the-line?campaign=fb-nf-sf15902759-sf15902759
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
egyébként valaki olvasott már erről, hogy most miért lett Stork a center? ZERO_LEgyelőre csak ennyit:
"They took David Andrews out at center, because he was having problems, and they put in Bryan Stork. The line got better as the game went on." (Tedy Bruschi)
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 10 éve
A két PUP-on levő két játékost (Fletcher, Chris Jones) ma estig hozhatjuk be az 53-ba.
több mint 10 éve
én jobban örültem volna, ha Peyton is játszik, mert ki tudja még meddig tart ez a rivalizálás.Egyetértek
Bruschi85
több mint 10 éve
Cannon most tért vissza a sérüléséből, a 6. héten játszott utoljára akkor is kb 12 snapet, előtte sem sokat, hisz akkor még játszott SolderMost mutatott játék alapján igen jobb!Ki volt az az agyon drogozott gyenge elméjű aki anno ennek bamba idióta Cannon-nak szerződést adott, értem én hogy G lenne az alap posztja most meg T-ként szívatták, de mindenhol olyan tekintettel volt mint árva gyerek a szülői értekezleten! Nem akarom többet látni a pályán, de igazán a keretbe se!ha ő nincs, akkor van Fleming, az jobb lenne? ez kb ugyan az mint a Coleman-Melvin párosítás CB poszton
Studi
már alig várom, hogy Miller-Ware páros kezelésbe vegye ezt a jó kis OT felhozatalt, remélem nem a meccs közben fogunk rádöbbenni, hogy 1az1-ben falembereink képtelenek őket megfogni
ZERO_L
Várni nem várom Denver D-t mert nem ez az orángután vagy Fleming issza meg a levét hanem a 12-es, ezért is vagyok olyan zabos hogy vak oldalon ilyen gyatra felhozatal!
Studi
nem védeni akarom, de nekem így szemre semmivel sem volt rosszabb, mint Fleming az utóbbi hetekben, nyilván kell neki idő míg felveszi a ritmust
egy összehasonlító stat jó volna róluk
amúgy megszakadt Gost mindent berugok és a csapat minden negyedben pontot szerzünk sorozata is...és az, hogy Andrews minden O# snapet a pályán töltött...
NB2
egyébként valaki olvasott már erről, hogy most miért lett Stork a center?

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Mayo is végre elkezdte a szezont. 😊Ninko szintén nagyot játszott, ahogy az egész D#.
Fontos, nehéz, nyögvenyelős, igazi csoportmeccs volt, a lényeg a W. 10-0.
Sajnos a sérüléshullám tovább folytatódik, remélhetőleg már nem sokáig..
Érdekes meccs lesz Denverben, én jobban örültem volna, ha Peyton is játszik, mert ki tudja még meddig tart ez a rivalizálás.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 10 éve
amúgy megszakadt Gost mindent berugok és a csapat minden negyedben pontot szerzünk sorozata is...Bizony, én a magam részéről örültem is neki. Azt hittem, hogy már a második negyedben megszakad, de mondjuk nem bántam, hogy akkor nem. Inkább akkor szakadjon meg – egy Bills elleni meccs 4. negyedében, amikor jött a W anélkül is –, mint amikor fontos lenne. Gostnak sem baj, hogy ezen a meccsen maradt ki, embertelen magas volt az aránya, az is inkább ilyenkor szakadjon meg, mint egy Giants elleni meccs utolsó pillanataiban...
NB2
Ha Amendola csak elővigyázatosságból nem ment vissza, és vasárnap játszhat, akkor nagyon rendben volt ez így, ahogy lett

több mint 10 éve
Most mutatott játék alapján igen jobb!Ki volt az az agyon drogozott gyenge elméjű aki anno ennek bamba idióta Cannon-nak szerződést adott, értem én hogy G lenne az alap posztja most meg T-ként szívatták, de mindenhol olyan tekintettel volt mint árva gyerek a szülői értekezleten! Nem akarom többet látni a pályán, de igazán a keretbe se!ha ő nincs, akkor van Fleming, az jobb lenne? ez kb ugyan az mint a Coleman-Melvin párosítás CB poszton
Studi
már alig várom, hogy Miller-Ware páros kezelésbe vegye ezt a jó kis OT felhozatalt, remélem nem a meccs közben fogunk rádöbbenni, hogy 1az1-ben falembereink képtelenek őket megfogni
ZERO_L
Várni nem várom Denver D-t mert nem ez az orángután vagy Fleming issza meg a levét hanem a 12-es, ezért is vagyok olyan zabos hogy vak oldalon ilyen gyatra felhozatal!
több mint 10 éve
amúgy megszakadt Gost mindent berugok és a csapat minden negyedben pontot szerzünk sorozata is...
több mint 10 éve
Ki volt az az agyon drogozott gyenge elméjű aki anno ennek bamba idióta Cannon-nak szerződést adott, értem én hogy G lenne az alap posztja most meg T-ként szívatták, de mindenhol olyan tekintettel volt mint árva gyerek a szülői értekezleten! Nem akarom többet látni a pályán, de igazán a keretbe se!ha ő nincs, akkor van Fleming, az jobb lenne? ez kb ugyan az mint a Coleman-Melvin párosítás CB poszton
Studi

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Corey White-ot kirakta a dallas, szarabb, mint Melvin ?😀
több mint 10 éve
triangle
1 283
én általában a szememnek hiszek, de mivel ez esetben erősen konvergál a véleményem a statisztila által hazudott igazság felé, ezért még ez is:@PFF has Patrick Chung, Devin McCourty, and Duron Harmon rated in their top 12 Ss and Malcolm Butler and Logan Ryan in their top 15 CBs.
több mint 10 éve
A secondaryvel kapcsolatos cikket hozott le a PFF is, érdemes elolvasni:www.profootballfocus.com/blog/2015/11/24/pro-solidity-of-secondary-key-to-patriots-10-0-start/
több mint 10 éve
Valaki, valahol azt mondta, hogy Hálaadásra zúzós védelmünk lesz.Jah, én voltam! 😉
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Ki volt az az agyon drogozott gyenge elméjű aki anno ennek bamba idióta Cannon-nak szerződést adott, értem én hogy G lenne az alap posztja most meg T-ként szívatták, de mindenhol olyan tekintettel volt mint árva gyerek a szülői értekezleten! Nem akarom többet látni a pályán, de igazán a keretbe se!
több mint 10 éve
Erre BB azt mondaná, hogy azzal játszottunk aki szembejött, ennyi 😀Tényleg nagyon szép, de némi kritikával kell az kezelni, amennyiben összesen két igazán jó QB ellen játszottunk (BigBen és Eli Manning), illetve egy ellenünk jól játszó, de idén egyébként gyenge Luck-al....amire meg is van minden esély:
Már csak a D-nek kell lehúznia a rolót és rögtön biztosított egy fasza 9-6os csontdaráló 😊
Gyulus
Patriots Defense ranks top-5 in
Total yards (3)
Rush yards (1)
Points allowed (1)
1st downs allowed (5)
Sacks (4)
váo😊
triangle
Pont / meccsben jelenleg a következőképp állnak a korábbi ellenfelek: 12, 10, 23, 27, 18, 14, 26, 20, 4, 10. Ez 16,4, gyakorlatilag az NFL átlag alatt minimálisan.
Szóval tényleg jó a védelem, bár még mindig félve örülök 😊.
LordTamas
több mint 10 éve
de ne sorrendet nézd, hanem a pont/meccs átlag számszerű eredményét...Tényleg nagyon szép, de némi kritikával kell az kezelni, amennyiben összesen két igazán jó QB ellen játszottunk (BigBen és Eli Manning), illetve egy ellenünk jól játszó, de idén egyébként gyenge Luck-al....amire meg is van minden esély:
Már csak a D-nek kell lehúznia a rolót és rögtön biztosított egy fasza 9-6os csontdaráló 😊
Gyulus
Total yards (3)
Rush yards (1)
Points allowed (1)
1st downs allowed (5)
Sacks (4)
váo😊
triangle
Pont / meccsben jelenleg a következőképp állnak a korábbi ellenfelek: 12, 10, 23, 27, 18, 14, 26, 20, 4, 10. Ez 16,4, gyakorlatilag az NFL átlag alatt minimálisan.
LordTamas
ebből kiderült, hogy jelenleg egy 20 pont/meccs alatti csapattal játszottunk (Dallas), és mi játszottunk olyan csapattal aki 26pont/meccs felett van az átlaga (Giants)
ellenben papíron sokkal jobb Denveri védelem, kétszer játszott 20 pont/meccs alatti csapattal (Lions,Browns) és nem játszott top 5 O# ellen... (kétszer játszottak a Chiefs ellen akik 6.-ok)
ha ezt nézzük, akkor a mi ellenfeleink eddig 22,82 pontot átlagoltak támadásban, a Broncos ellenfelei meg 22,46, szóval elég jó számokat hoz ez a D# és nem azért mert könnyebb volt a sorsolása
Szerkesztette: ZERO_L

több mint 10 éve
Tényleg nagyon szép, de némi kritikával kell az kezelni, amennyiben összesen két igazán jó QB ellen játszottunk (BigBen és Eli Manning), illetve egy ellenünk jól játszó, de idén egyébként gyenge Luck-al....amire meg is van minden esély:
Gyulus
Total yards (3)
Rush yards (1)
Points allowed (1)
1st downs allowed (5)
Sacks (4)
váo😊
triangle
több mint 10 éve
ez azért nem gyenge....amire meg is van minden esély:
Gyulus
Total yards (3)
Rush yards (1)
Points allowed (1)
1st downs allowed (5)
Sacks (4)
váo😊
triangle
több mint 10 éve
A jelenlegi O játékosállományt elnézve JMD szvsz már azt tervezgeti, hogy a Broncos ellen végig 3 TE-s, FB-s felállásban nyomjuk, Fleming/Jackson/Williams TE poszton, Mason lead blockerként pusztít Blount előtt és Tom helyére Jimmyt küldjük be.Én megvettem a gameplant 😊
Triple option, 80%-20% futás-passz aránnyal.
Gronkot pedig a pályára se engedjünk, nehogy ő is megsérüljön... 😀 😀 😀
Gyulus
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
szép számok...és kellett hozzá 2 hatalmas védekezés az endzone-ban az első félidőben, hogy ezek megmaradjanak😊 simán lehetett volna 3-17 is...
több mint 10 éve
triangle
1 283
...amire meg is van minden esély:
Gyulus
Total yards (3)
Rush yards (1)
Points allowed (1)
1st downs allowed (5)
Sacks (4)
váo😊
több mint 10 éve
A jelenlegi O játékosállományt elnézve JMD szvsz már azt tervezgeti, hogy a Broncos ellen végig 3 TE-s, FB-s felállásban nyomjuk, Fleming/Jackson/Williams TE poszton, Mason lead blockerként pusztít Blount előtt és Tom helyére Jimmyt küldjük be.Triple option, 80%-20% futás-passz aránnyal.
Gronkot pedig a pályára se engedjünk, nehogy ő is megsérüljön... 😀 😀 😀
Szerkesztette: Gyulus
több mint 10 éve
Brusztolós meccs volt. Úgy láttam a srácok is inkább túl lennének rajta, nem láttam úgy, hogy élveznék a játékot.Már nem is tudom kinek fog passzolni TB annyi a sérült...