New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Visszájára fordítva a mondást, miszerint azt kell megverni, aki szembe jön, azzal a kerettel kell megverni, ami van. Akik most egészségesek, ezen a héten megkaptak minden lehetőséget, hogy Bradyvel gyakorolhassanak, de ebben a sportban, ha L betű kerül a meccs után a csapat neve mellé, akkor nem szokás kifogásokat keresni. Gondolom a fogadó irodáknál nem mi vagyunk az esélyesek, de az a fogadók dolga. Az edzők el fogják készíteni a legjobb játéktervet, a játékosok pedig nem fognak tenni mindent, amire csak képesek.Aztán vagy 11-0 lesz holnap reggelre, vagy 10-1.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Abból. És akkor is mert felé lánya, amikor még Lewis, Edelman és Amendola is volt. Am legalább kétszer alaposan ki is segítette Bradyt. Nincs ok feltételezni, hogy ne éreznék egymást és hogy ne léphetne élő kicsit. Ha tud persze játszani 😀igen, csak akkor szinte senki nem figyelt rá, mert a playmakereket őrizték a védők, plusz direkt írtam milyen csapatok ellen kapott el labdák, nem éppen a passzvédekezésük az erősségük
Wyatt
most egy LaFell, Martin, Harper, Gronk, Chandler? elkapó sort kell megfognia a liga legjobb passzvédekezésének, Gronkot lehet duplázni a többiekre bőven elég egy ember és akkor a WR-eknek egy fincsi Talib-Harris-Roby hármast kéne megverni
Lafellből nem nézem ki, hogy bármelyiket meg tudja verni, nem hogy Martinból 😊

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Abból. És akkor is mert felé lánya, amikor még Lewis, Edelman és Amendola is volt. Am legalább kétszer alaposan ki is segítette Bradyt. Nincs ok feltételezni, hogy ne éreznék egymást és hogy ne léphetne élő kicsit. Ha tud persze játszani 😀

több mint 10 éve
Sérült voltSzerintem nem véletlenül hoztunk fel egy TE-t a PS-ből...Nem lennék meglepődve, ha dupla, vagy tripla TE játékokat hívnánk többször...A Broncos secondary ellen működhetne is..Úgyis Gronkra fognak készülni...Martin&Harper pedig meglepetést is okozhat...Úgy tűnik Brady kedveli Martint és a híres kémia is megvan közöttük. JMD és BB kitalálták a héten mi működhet..Sztem nyerni fogunk...30 pont felett leszünk szerzett pontokban...😉ezt abból a három meccsen hat elkapásból szűrted le? 😊
kyobalu
nem mellesleg ezeket Jax,Ind,Dal ellenfelek ellen, ebből kettő nem a passzvédekezéséről híres
6. hét óta nem játszott, ez sem a remek kémiára utal szerintem
ZERO_L
több mint 10 éve
Szerintem nem véletlenül hoztunk fel egy TE-t a PS-ből...Nem lennék meglepődve, ha dupla, vagy tripla TE játékokat hívnánk többször...A Broncos secondary ellen működhetne is..Úgyis Gronkra fognak készülni...Martin&Harper pedig meglepetést is okozhat...Úgy tűnik Brady kedveli Martint és a híres kémia is megvan közöttük. JMD és BB kitalálták a héten mi működhet..Sztem nyerni fogunk...30 pont felett leszünk szerzett pontokban...😉ezt abból a három meccsen hat elkapásból szűrted le? 😊
kyobalu
nem mellesleg ezeket Jax,Ind,Dal ellenfelek ellen, ebből kettő nem a passzvédekezéséről híres
6. hét óta nem játszott, ez sem a remek kémiára utal szerintem

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Szerintem nem véletlenül hoztunk fel egy TE-t a PS-ből...Nem lennék meglepődve, ha dupla, vagy tripla TE játékokat hívnánk többször...A Broncos secondary ellen működhetne is..Úgyis Gronkra fognak készülni...Martin&Harper pedig meglepetést is okozhat...Úgy tűnik Brady kedveli Martint és a híres kémia is megvan közöttük. JMD és BB kitalálták a héten mi működhet..Sztem nyerni fogunk...30 pont felett leszünk szerzett pontokban...😉
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
Csak a D# tartson ki komoly sérülések és vírusok nélkül az O# meg ellesz vhogy...
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Ó, a Martin, Harper, LaFell hármas. Látom lelki szemeim előtt sírni Harrist, Talibot és Robyt : )Na nem baj, akkor is nyerjünk : )

több mint 10 éve
Martin elméletileg van. Dobson helyett tulajdonképpen a PS-ból felhozott TE Davis van. (Öt cseréltük a 49ers-szel a tubabajnok Davey-ért.)Hát ez elég karcsú lesz, na de itt a lehetőség a védelemnek, hogy megmutassa, tényleg olyan jó-e, mint amennyire a pontok mutatják, és amilyennek mi látni szeretnénk 😊Martin van? Dobson helyén ki van rosteren?
Wyatt
Burkus
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Hát ez elég karcsú lesz, na de itt a lehetőség a védelemnek, hogy megmutassa, tényleg olyan jó-e, mint amennyire a pontok mutatják, és amilyennek mi látni szeretnénk 😊Martin van? Dobson helyén ki van rosteren?
Wyatt
több mint 10 éve
úristen, kinek lehet majd passzolni?😊én így akkor a holnapit L-nek veszem, aztán csak kellemes meglepetés érhet 😊
több mint 10 éve
Hát ez elég karcsú lesz, na de itt a lehetőség a védelemnek, hogy megmutassa, tényleg olyan jó-e, mint amennyire a pontok mutatják, és amilyennek mi látni szeretnénk 😊

több mint 10 éve
Béczkó
1 264
Danny Amendola will indeed miss game vs. Broncos.
több mint 10 éve
Szerintem nem jó a példád. A gurulós fociból vett példák itt ritkán működnek. Collegeban a legtöbbször olyanok ellen kell játszani, akikből később nem lesz profi. Sok csapat játszik olyan rendszerekben, amiket a profiknál nem használnak. Véleményem szerint a védőjátékosoknál az átállás extra sok tanulással jár.Nem erős elvárás ez egy undrafted újonctól, akinek ez 3. hónapja az NFL-ben?Hát a rookieknál inkább pont az van hogy a 2.evre jön a sophomore slump lásd DMC is pocsék 2. szezont tolt még mint CB. Colemannel meg nem az a baj,hogy udfahoz képest mit játszik,hanem hogy abszolút mértékben ez baromi kevés. Ez olyan (nyilvan sarkitva )mintha egy spanyol 3. vonalbeli játékost beraksz a Barcaba,lehet h ő egy harmadvonalbeli jatekoshoz képest nem játszik rosszul,de azért valószínűleg a Barcabol mégis ki fog lógni.
Kicsit emlékezz már, hogy mennyi ideig kutyáztátok Hightowert, mielőtt kiderült, hogy ligaelit LB! Pedig ő első körös volt. Ebbe bele kell tanulni. A defense játékosoknál fokozottan igaz, hogy a második évre érnek be. Vannak persze kivételek.
Kollega
kolok1972
DMC esetében a liga egyik legjobb safetyjéről beszélünk. Szerencsére. Nem a liga egyik közepes CB-jéről.
Szóval nem megfelelő szerepkörben használtuk. Mennyi ilyet láttunk már: máshol alig csapatba kerülő játékosok, itt megtáltosodnak. Ebben az Öreg nagyon jó tud lenni. Kitalálni, hogy egy játékos milyen szerepben a leghatékonyabb. Persze hatalmas mellényúlásai voltak az évek alatt.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Csak nézd meg, hogy NFL szinten milyenek a 3./4. számú cornerek és látni fogod, hogy Coleman egyáltalán nem lóg ki lefelé.Hát a rookieknál inkább pont az van hogy a 2.evre jön a sophomore slump lásd DMC is pocsék 2. szezont tolt még mint CB. Colemannel meg nem az a baj,hogy udfahoz képest mit játszik,hanem hogy abszolút mértékben ez baromi kevés. Ez olyan (nyilvan sarkitva )mintha egy spanyol 3. vonalbeli játékost beraksz a Barcaba,lehet h ő egy harmadvonalbeli jatekoshoz képest nem játszik rosszul,de azért valószínűleg a Barcabol mégis ki fog lógni.Nem erős elvárás ez egy undrafted újonctól, akinek ez 3. hónapja az NFL-ben?Butler és Coleman nem lajkolja eztButlerrel nincs baj de Coleman
Wyatt
..
ParadSEC
Kicsit emlékezz már, hogy mennyi ideig kutyáztátok Hightowert, mielőtt kiderült, hogy ligaelit LB! Pedig ő első körös volt. Ebbe bele kell tanulni. A defense játékosoknál fokozottan igaz, hogy a második évre érnek be. Vannak persze kivételek.
Kollega
kolok1972
Szerkesztette: tamasboldizsar
több mint 10 éve
Amendola nem utazott el Denverbe.Feltételezve hogy bejön az időjáráselőrejelzés lehet hogy annyira nem is fog hiányozni.
Demecs
Minuszokat és havazást (60%) prognosztizálnak vasárnap estére...
Valószínűleg a futásokon lesz a hangsúly mindkét oldalon...
Mondjuk ez inkább a Broncos-nak fog kedvezni támadóoldalon...
Viszont a TE passzok jöhetnek majd tőlünk...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 10 éve
triangle
1 283
Amendola nem utazott el Denverbe.állítólag ez kamu, mert a csapat még el sem indult, és csak közvetlen indulás előtt fog kiderülni hogy megy-e dola. ettől függetlenül elég kicsi az esély arra, hogy játsszon. collinsnál meg mégkevesebb.
Demecs
több mint 10 éve
Milyet ugrott szegény gyerek ijedtében! Bár ettől szerintem az összes gyerekem összecsinálta volna magát.
több mint 10 éve
Hát a rookieknál inkább pont az van hogy a 2.evre jön a sophomore slump lásd DMC is pocsék 2. szezont tolt még mint CB. Colemannel meg nem az a baj,hogy udfahoz képest mit játszik,hanem hogy abszolút mértékben ez baromi kevés. Ez olyan (nyilvan sarkitva )mintha egy spanyol 3. vonalbeli játékost beraksz a Barcaba,lehet h ő egy harmadvonalbeli jatekoshoz képest nem játszik rosszul,de azért valószínűleg a Barcabol mégis ki fog lógni.Nem erős elvárás ez egy undrafted újonctól, akinek ez 3. hónapja az NFL-ben?Butler és Coleman nem lajkolja eztButlerrel nincs baj de Coleman
Wyatt
..
ParadSEC
Kollega
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
Nem erős elvárás ez egy undrafted újonctól, akinek ez 3. hónapja az NFL-ben?Butler és Coleman nem lajkolja eztButlerrel nincs baj de Coleman
Wyatt
..
ParadSEC
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Asante Cleveland TE felkerült a PS-ből az 53-ba.
több mint 10 éve
Végre már, hogy nem budira kell összpontosítania
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Éppen ideje volt 😊JAMIE COLLINS IS HERE AT PRACTICE. JAMIE COLLINS IS HERE AT PRACTICE. JAMIE COLLINS IS HERE AT PRACTICE. JAMIE COLLINS IS HERE AT PRACTICE.Jeff Howe😀
triangle