New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 10 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Dion Lewis ugyanígy kóricált a sérülése után, aztán mégis IR lett. Drukkoljunk.. Gronk nélkül ennek az O-nak annyi.

Igazából 2 csapat veszélyes az 1. vagy 2. kiemelésünkre, a Broncos és a Bengals.
Előbbi ellen már most bukjuk a tiebrake-et.
Azonban egymás ellen játszanak a 16. héten, szóval ott 1 vereség tutira becsúszik...

Egy 13-3as mérleg szvsz még elég lehet a sérültek miatt fontos +1 hét pihenőhöz.
több mint 10 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Nagyon-nagyon mérges voltam hajnalban...
Nem szoktam bírózni, de ez a mai teljesítmény tényleg korona volt a zebrák fején..A 4. negyedbeli teljesítményükkel teljesen azt sugallták, hogy eldöntötték már máshol, hogy ki nyeri meg ezt a mai játékot..Sőt, ki is kerülhet a SB-ba.. 😕 A holding befújása Seabass-on Miller ellen, úgy hogy volt egy közel 30 yardos Martin elkapásunk, 21-17-nél, a Gronk OPI, a Chung DPI, a Mathis féle facemask Chandler Jones-on, meg ecetera, ecetera, nekem sok volt..
A mi védőinken, DE-ken annyi holding és szabálytalan védekezés volt, hogy csak lestem, semmi büntetéssel..Ők meg minden szarra ajándékokat kaptak, hogy tudjanak haladni..Most éreztem azt először, hogy föntről igenis megmondják a bíráknak, hogy mit csináljanak..S ez nagyon rossz érzés volt.. 😕
Persze sokat számított Harper bénázása is..HT kiesése középről..Meg persze Gronk sérülése..
Meg az idióta time management JMD-től a 3. negyedben..Az impotens futásokkal, a túlértékelt Blounttal középre 12x fölöslegesen, de a 4. negyedig akkor is úgy éreztem, hogy meglesz nyögvenyelősen..
De amikor megállítottak minket a bírók 21-17-nél a dinamikus haladásnál 2 teljesen láthatatlan "szabálytalanságért", majd utána ők a 3&6-ra kaptak ajándékba egy DPI-t és 1st downt, akkor elgurult nálam..Láttam, hogy bármit csinálhatnak ma srácok, ezt ma megszívjuk..
DE mindezek ellenére le a kalappal a csapat előtt..Ekkora ellenszélben is, szinte elkapó nélkül hosszabbításra hoztuk a meccset..Igazi PO hangulatú csata volt..
A hírek alapján Gronk térde nem vészes..A videók alapján annyira nem is húzza a térdét.. Pihenjen minden sérültünk inkább 2 hetet, de jöjjön vissza Gronk, Dola, HT és Collins, mert kellenek, mint egy falat kenyér..
Nélkülük Mission Impossible lesz az AFC döntő. SB-ról pedig nem is merek betűt leírni..
kyobalu
én is gondoltam írok egy posztot azzal kezdve, hogy "nem szoktam bírózni, de". pl erre gondolok az utolsó denver td-nél (rendes játékidőben). azt hagyjuk is, mire dobtak zászlót előtte Chungra.. de legyen, hagyják ezt is, de akkor másik csapatra se dobjanak be minden kis holdingra. vagy akkor mindenre, szabály szerint. ez meg itt egy 15 yardos facemask a "kamera" előtt.

szerk: szerintem az azért túlzás, hogy fentről kaptak erre utasítást, nem hiszek az ilyesmiben, egyszerűen szarok voltak.

www.kepfeltoltes.hu/151130/Capture_www.kepfeltoltes.hu_.png

Szerkesztette: winston
több mint 10 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Ha jól emlékszem a 2013-as thriller overtime-os meccsen sérült le denveri részről egész évre Von Miller és Trevathan is a védelemből. A vége denveri SB lett, de ki tudja mi van, ha a sérülés nincs. Kívánom, hogy Gronk sérülése ne legyen súlyos, és akármi is lesz az év végén, ne ezen múljon nektek!

Ja, és korábban is volt ilyen érzésem, de a mai (és a múlt heti) meccs után határozottan úgy tűnik, hogy 15 év után talán először fordul elő, hogy a Patsnek nem előnyös, ha túl rossz az idő. Ennek az idei csapatnak - a játszott stílusnak - a jó idő jobb barátja, mint a rossz. A meccs elején, relative jobb időben egész szépen mentetek, de ahogy romlani kezdtek a körülmények, úgy állt meg minden. Volt ugyan egy bravúr Bolden TD, de az ilyen playek eléggé esetlegesek. A ritmus, a haladás (majdnem) teljesen hiányzott.

(Szerk.: Javítom magam: talán a 2007-es csapat is hasonló volt, az is jobban muzsikált frankó körülmények között, mint genyában.)
peterk2005
Persze minden csapatban vannak jelentős játékosoknál sérülések, de nálunk azért idén nagyon elszaladt ezzel a ló....Brady előtt a fal nagyon fiatal, tapasztalatlanok még..Solder out egész szezonra, ő pedig a liga egyik legjoobb LT-je..Elkapóknál csak LaFell áll... A többi mind kidőlt..Nem hiszem, hogy lenne olyan csapat az NFL-ben aki ezt valahogy is túlélné..Hogy a legjobb futója, s a három legjobb elkapója, a liga legjobb TE-je sérült...De nem kell világvégét vizionálni! Gronk állítólag nem olyan vészes..Jöjjenek rendbe Dolával, a védelembe jöjjön vissza Collins és HT egészségesen és működhet ez még nagyon jól is a PO-ban... Nem kell nekünk 15-1, csak egészséges játékosok a PO-ban..

A rossz időről és a játék ritmusáról: Semmi más miatt nincs ez, mert nincs egy épkézláb, igazi futónk, aki tényleg nagy játékokat is tud csinálni.. Blount nem alkalmas erre.. 12x belefutni a fal közepébe, s egy yardnál megállni, azt mindenki meg tudja csinálni..Ridley 20x jobb futó volt..Sőt meg merem kockáztatni, hogy Gray is..
Mivel minőségi futás nélkül elég kiszámítható a játékunk, rossz időben passzokkal előre haladni, csere elkapógárdával nem olyan látványos és hengerlő..Meccs előtt több TE játékot és RB screen passzokat vártam White és Bolden felé.. De ezek tényleg esetlegesen működtek..

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
kolok1972 New England Patriots 3 109 — Pats fan
Annyira nem tragikus a helyzet most, legalábbis én optimista vagyok.

Még mindig az élen vagyunk az AFC-ben, ezt azért fontos lenne megtartani, mert francnak sincs kedve még egy meccset letolni Denverben.

Sérült helyzet rosszul néz ki, de ha jobban megnézzük jelenleg! még nincs katasztrófa.
Edelman PO-ra visszatérhet, Amendola akár jövőhéten is, Gronk sérülése jelen állás szerint nem tűnik túl súlyosnak, Collins akár jövőhéten is visszatérhet, Hightowerről bár semmi hír, az azért bizakodásra ad okot, hogy a padon ült.

Így tulajdonképpen a PO-ra majdnem teljes csapat lehet, egyedül Lewis és Solder aki komolyabb hiányzó.

Szóval fel a fejjel srácok ez a szezon távolról sem ment még el, hiába kiáltotta ki Ricsi, hogy 100%-ig biztos benne, hogy nem lesz címvédés. Hát remélem tanult iktriadtól és sikeresen eljinxeli ezt nekünk 😊
ervinator
Álljon már meg a nászmenet... Miért mennénk mi Denverbe? Egyelőre még mindig kevesebb zakónk van mint nekik,tehát max ők jönnének hozzánk.Elnézve a schedulejüket,a Bengals,Raiders,Steelers trióval,nem hiszem hogy több buktánk lenne,mint nekik,akár mind3 meccset is bebukhatják. Én pedig igenis azt mondom ,hogy szívesen találkoznék ezzel a Denverrel a Po-ban és kiegészülve a skill player sérültjeinkkel bebizonyíthatnánk,hogy melyik is a jobb csapat!

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 943
Annyira nem tragikus a helyzet most, legalábbis én optimista vagyok.

Még mindig az élen vagyunk az AFC-ben, ezt azért fontos lenne megtartani, mert francnak sincs kedve még egy meccset letolni Denverben.

Sérült helyzet rosszul néz ki, de ha jobban megnézzük jelenleg! még nincs katasztrófa.
Edelman PO-ra visszatérhet, Amendola akár jövőhéten is, Gronk sérülése jelen állás szerint nem tűnik túl súlyosnak, Collins akár jövőhéten is visszatérhet, Hightowerről bár semmi hír, az azért bizakodásra ad okot, hogy a padon ült.

Így tulajdonképpen a PO-ra majdnem teljes csapat lehet, egyedül Lewis és Solder aki komolyabb hiányzó.

Szóval fel a fejjel srácok ez a szezon távolról sem ment még el, hiába kiáltotta ki Ricsi, hogy 100%-ig biztos benne, hogy nem lesz címvédés. Hát remélem tanult iktriadtól és sikeresen eljinxeli ezt nekünk 😊

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
Demecs New England Patriots 645
Nem szoktam bírózni, de ez a mai teljesítmény tényleg korona volt a zebrák fején..A 4. negyedbeli teljesítményükkel teljesen azt sugallták, hogy eldöntötték már máshol, hogy ki nyeri meg ezt a mai játékot..Sőt, ki is kerülhet a SB-ba.. 😕 A holding befújása Seabass-on Miller ellen, úgy hogy volt egy közel 30 yardos Martin elkapásunk, 21-17-nél, a Gronk OPI, a Chung DPI, a Mathis féle facemask Chandler Jones-on, meg ecetera, ecetera, nekem sok volt..
A mi védőinken, DE-ken annyi holding és szabálytalan védekezés volt, hogy csak lestem, semmi büntetéssel..Ők meg minden szarra ajándékokat kaptak, hogy tudjanak haladni..Most éreztem azt először, hogy föntről igenis megmondják a bíráknak, hogy mit csináljanak..S ez nagyon rossz érzés volt.. 😕
Persze sokat számított Harper bénázása is..HT kiesése középről..Meg persze Gronk sérülése..
Meg az idióta time management JMD-től a 3. negyedben..Az impotens futásokkal, a túlértékelt Blounttal középre 12x fölöslegesen, de a 4. negyedig akkor is úgy éreztem, hogy meglesz nyögvenyelősen..
De amikor megállítottak minket a bírók 21-17-nél a dinamikus haladásnál 2 teljesen láthatatlan "szabálytalanságért", majd utána ők a 3&6-ra kaptak ajándékba egy DPI-t és 1st downt, akkor elgurult nálam..Láttam, hogy bármit csinálhatnak ma srácok, ezt ma megszívjuk..
DE mindezek ellenére le a kalappal a csapat előtt..Ekkora ellenszélben is, szinte elkapó nélkül hosszabbításra hoztuk a meccset..Igazi PO hangulatú csata volt..
A hírek alapján Gronk térde nem vészes..A videók alapján annyira nem is húzza a térdét.. Pihenjen minden sérültünk inkább 2 hetet, de jöjjön vissza Gronk, Dola, HT és Collins, mert kellenek, mint egy falat kenyér..
Nélkülük Mission Impossible lesz az AFC döntő. SB-ról pedig nem is merek betűt leírni..
kyobalu
Legtöbbször a falakban van holding csak van amit befújnak van amit nem.
Szerintem a mi esetünkben azért ekkora a cumi a bírókkal, mert "tudjuk ki a főnökük", akinek sosem mondjuk ki a nevét. 😀
AZ előző meccsen is volt és most is, mintha megmondták volna nekik, hogy srácok ha nincs fújás ellenük mehettek vissza a balettba ugrálni.

A meccs meg Harperen ment el. Fair catch kell és akkor nincs annyira izgulás. Bár a labda ott is kijöhet, de akkor nem nézi annyira hova indulhatna meg.

Inkább a meccset veszítsük el mint HT-t és Gronkot.

több mint 10 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
Azt gondoltam Blount jó futó, de egyre inkább kezd belőle elegem lenni, mert ez a középen befutok azt vagy lesz luk vagy nem....
Ez nem vezet sehová sem. Nézem a többi csapatnál és látom megy oldalra is a futás illetve néha tud blokkolni is.
De ő nem. Hébe hóba megy szélre blokkolni kell lehozzák.
Szerintem év végén kuka lesz, mert a falba középen egy újonc is be tud futni.
Kellett volna a jó futó játék.

több mint 10 éve
Tomifinn Denver Broncos 948
Gronk sérülése nagyon ijesztő, ha kidől, oda a címvédés....

Hóban, 4ik negyedes vezetésről, OTban kikapni. Ilyen statisztikai anomália nincs is. Eddig bármelyik tényező 99%os győzelmet jósolt volna.
LordTamas
"ha kidől, oda a címvédés.."
Nem akarok kötekedni, de azért ez a képlet kicsit többismeretlenes. : )
több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Gronk sétált az öltözőben már...
HT se lesz komoly.
Szerintem max 1-2 meccs pihenő, de lehet annyi se.

www.instagram.com/p/-soUaKPuS_/?taken-by=nepatriotsfanpage
Demecs
Úgy legyen! Csak ne siessék el a visszatérést náluk sem, Dolánál sem. Inkább 12-4 és legyen egy épkézláb csapat a PO-ra. Nézve a meccs statisztikáját, egyre bántóbban ugrik ki a futás hiánya/Blount Maroney teljesítményének magasságát karcoló inkompetenciája.
több mint 10 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
HT se lesz komoly.
Demecs
A próféta szóljon belőled, mert mindkettő kiesés nagyon fájdalmas. Gronk meg már agyon lett műtve így is. Van még épp testfelület ezen az emberen? Bocs, nem ember X)

több mint 10 éve
HT se lesz komoly.

www.instagram.com/p/-soUaKPuS_/?taken-by=nepatriotsfanpage

több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...

Hóban, 4ik negyedes vezetésről, OTban kikapni. Ilyen statisztikai anomália nincs is. Eddig bármelyik tényező 99%os győzelmet jósolt volna.
LordTamas
Felálltunk a szezon kezdetén az Edelman, Dola, Gronk, Lewis skill player sorral, időnként jött Dobson variálandó a játékot. Ebből nem maradt senki. Ha ezen úrrá tud lenni a csapat, az nagyobb tett lenne, mint eddig bármi. De elnézve a mai meccset, nem úgy tűnik.

Ami rosszabb volt, hogy a front7 mennyire megreccsent HT és Collins nélkül. Ez az OT O és D oldalon egyaránt rémálom volt.

Mostanában minden meccsen átlag két meghatározó játékost veszítünk. 😕 Ezzel képtelenség a címvédés. Asszem ma a SeaHawks is kiesett mint másik résztvevő.
több mint 10 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Na, megnéztem a pontokat, végigolvastam néhány elemzést és azt mondom, nem lehet mindig nyerni, egy ilyen meccsen ki lehet kapni, de hogy minden héten arra kell reggel feljönnöm, hogy na akkor most ki sérült meg...gyász.

több mint 10 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life

több mint 10 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
Ez egy tipikus "nem ők nyertek hanem mi veszítettük el!" meccs volt! Nekem nem is az fáj hogy kikaptunk mert lehetett ezzel számolni ennyi sérültel de... Ahogy az idővel való játék, HARPER , és a bírók. Ráadásul HT és Gronk lesérült így kutya nehéz meccseknek nézünk elébe. Bár az ilyenekből születnek a regék ha így is SB-t nyerünk! 😀

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
Nomac New England Patriots 4 271 — balazs.t85@gmail.com
A Harper hibán, és HT kiesésén ment el, annyira érződött a védelmen a hiánya. Addig kaptunk 7 pontot. A többi utána tették fel.

Most látszott igazán, mit is jelent nekünk a HT/Collins páros.
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 551 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ha jól emlékszem a 2013-as thriller overtime-os meccsen sérült le denveri részről egész évre Von Miller és Trevathan is a védelemből. A vége denveri SB lett, de ki tudja mi van, ha a sérülés nincs. Kívánom, hogy Gronk sérülése ne legyen súlyos, és akármi is lesz az év végén, ne ezen múljon nektek!

Ja, és korábban is volt ilyen érzésem, de a mai (és a múlt heti) meccs után határozottan úgy tűnik, hogy 15 év után talán először fordul elő, hogy a Patsnek nem előnyös, ha túl rossz az idő. Ennek az idei csapatnak - a játszott stílusnak - a jó idő jobb barátja, mint a rossz. A meccs elején, relative jobb időben egész szépen mentetek, de ahogy romlani kezdtek a körülmények, úgy állt meg minden. Volt ugyan egy bravúr Bolden TD, de az ilyen playek eléggé esetlegesek. A ritmus, a haladás (majdnem) teljesen hiányzott.

(Szerk.: Javítom magam: talán a 2007-es csapat is hasonló volt, az is jobban muzsikált frankó körülmények között, mint genyában.)

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 644 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Inkább most genyázzanak mint a PO-ban

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466
Bírózni meg tök felesleges. Nem tudunk velük mit kezdeni ez most egy ilyen szezon, úgy un block kurva gyengék idén.
ervinator
Tényleg gyengék idén, de nekem az már sok, hogy sorozatban a 3. meccsünkön dobálnak összevissza és szólnak bele a meccsek kimenetelébe.

több mint 10 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 943
Nehéz értékelni a meccset, de azért próbáljuk meg.

Azt gondolom hogy ebből kb kihoztuk a legtöbbet, ami a O-t és a D-t illeti. Harper bénázása adott egy momentumot a Broncosnak, hogy visszajöjjenek a meccsbe és éltek is vele.

Rengeteg pozitívumot lehet találni, ezekből kell erőt meríteni. Offense igazából erőn felül teljesített, és a rendes játékidő végén, gyakorlatilag elkapó nélkül is eljutottunk FG-ig.

Védelemből Ryan nagy meccset hozott le, Butler sajna ma picit szürkébb volt, gyakran megégett Sandersen.

Bírózni meg tök felesleges. Nem tudunk velük mit kezdeni ez most egy ilyen szezon, úgy un block kurva gyengék idén.

Sérülések pedig remélem mindkét oldalon rendben lesznek!

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
tamasboldizsar New England Patriots 270
More testing likely and further updates ahead, but one source just texted this on Gronk's leg injury: "Doesn't appear to be serious."
több mint 10 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Nagyon büszke vagyok erre a csapatra. A hibák ellenére, a "D" támadósorral, amikor mindig szembe fújt a szél és rossz felé lejtett a pálya... Akkor se adta meg magát. Gronk sérülése után nekem minden W ajándék ebben a szezonban. Mert ezt így már tényleg nem lehet...

Do your job
több mint 10 éve
ebbe pont Goodell keze is benne van. Latni akarja szivasunkat. Most tuti matyizik ra

több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Nézd, én végignéztem ma a Hawks-Steelers-t is. Sherman lehozta a meccset DPI nélkül, ehhez képest Jézus fogantatása mindennapi esemény. Itt ráfújnak Gronk-ra olyan OPI-t, amikor a védő torkon vágja. Utána a védő reklamál a zászlóért, amikor Gronk egy yard-ra tőle vágott be.

Nem akarok a meccs többi részével foglalkozni, mert idén folyamatosan (értsd hetente legalább kettő-három) jönnek az olyan bírói hibák, amelyekről nehezen lehet elképzelni, hogy csak hibák lennének. (Hawks batted ball-ja Lions ellen példaként.)

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)