New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Biztos lesz valami rotáció, mert ezt így kevésnek tartom. Nem akarjuk Vollmert átrakni vakoldalra?
több mint 10 éve
Béczkó
1 264
Cameron Fleming is moving up from the practice squad to their 53-man roster, source said.
több mint 10 éve
Megvan már a kezdeti recept Solder pótlására?
több mint 10 éve
Béczkó
1 264
Tarell Brown misses another practice, likely out for Sunday. It’s a potentially serious foot injury & he’s seeking 2nd opinion.
több mint 10 éve
Azt viszont könnyen elképzelhető, hogy BB/JMD elővesz egy trükköt abból a bizonyos cseltárból.én egy flea-flicker-re számítok 😊
ervinator

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Szerintem ez a sajtó, meg a szurkolók szokásos őrültsége, hogy legyen miről írni. Alig van valamiféle kapcsolat a Colts feljelentése és az utána következő hercehurca között. Korábban ilyenért szigorított ejnye-bejnyét adtak, meg jelentéktelen pénzbüntetést. Azt Irsayék előre nem gondolhatták, hogy ez lesz belőle. A Colts meg amúgy is roppant népszerűségnek örvend a new englandi régióban, hiszen a két csapat 45 éve gyilkolja egymást jobbára évente kétszer.A játékosok, edzők meg amúgy is ritkán akaszkodnak egymásba hosszabb időre, mert könnyen kerülhetnek egy csapatba.
Szerintem a csapatot egy motiválja: az 5-0-ás állás, semmi más.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Én személy szerint egy tudatos, érzelemmentes mérnöki precizitással megvalósított "kivégzést" látnék szívesen vasárnap este.Just do your job!
több mint 10 éve
Hiába profik a játékosok, akkor is bennük van a tavalyi "tudjuk ki". 😀Fel szokták szívni magukat minden meccsre, mert lehet látni, ahogy őrjöngve szaladnak ki a pályára. De most még valami plusz picit táplálja azt a tűzet.
több mint 10 éve
Azt hallja, hogy szét kell rúgni az Indy hátsóját? Nahát, ez milyen meglepő! Végül is ez a két csapat csak vagy 30 évig volt a legnagyobb csoport rivális.Ha más nem is, a szurkolók biztosan emlékeznek erre.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
szerintem ez annyit takar, hogy nem rejti véka alá, ha valaki valamit rosszul csinált (sőt, ez nem kifejezés, tud ő érzelmes lenni, ha le kell tolni valakit), vagy jól. nyilatkozni meg valószinüleg azért nyilatkozik így, mert így is van.BB így nyilatkozik 15 éve.. Mindig azt tesszük ami a csapatnak a legjobb.Próbálunk minél jobban felkészülni az ellenfélből, és próbálunk minél ponterősebben játszani, hogy mi jöjjünk ki győztesen a csatából. Do your job!! ecetera, ecetera..Szerintem sem fognak jobban felkészülni a coltsra, mint bárki másra, viszont azt gondolom hogy sokkal élesebbek lesznek, mint pl a Jags ellen voltak.Nem nagyon szoktam angol interjú részletet bedobni fórumra, de szerintem kommentár nélkül elmondanak sok mindent a témáról a következő interjú válaszi BB-től 😊
ervinator
Q: I know you can’t concern yourself with the mentality of Patriots fans, but has anyone pulled you aside at the grocery store and urged you to kick Indy’s butt?
BB: I haven’t been to the grocery store in a couple years.
Q: Are you hearing from friends, family, neighbors?
BB: Have I heard from my family and friends? Yeah, sure.
Q: I think you know what I mean.
BB: I mean, look, it’s the same questions every week. We’re getting ready to play a game on Sunday. We’re going to do the best we can to prepare for it and be ready to go and perform well on Sunday night. That’s what we do.
😀 😀
u.i.: Mielőtt valaki aki nem ismerné szokásaimat nekem esne az avatar miatt, azt megnyugtatom, hogy csak "rossz szokás" és mivel minden héten változik, hétfőn már Brees lesz kint.
bobi0092
Meskót olvastam tegnap este.. A könyvében is említi, hogy BB nem engedné meg, hogy az érzelmei bármilyen mértékben befolyásoljanak egy mérkőzést, mert szerinte az nem profi dolog..Azt csinálja a Baltimore, Jets meg más csapatok..De a személyes meetingeken és a videó elemzéseken kifejezetten személyes megnyilvánulásai, véleményei is vannak játékokról, hívásokról, játékosokról és csapatokról..Kifejezetten keményen, bántón, sértőn is el tudja mondani a véleményét..Csak hát ez nem publikus..S soha nem is lesz az... 😉
kyobalu
több mint 10 éve
BB így nyilatkozik 15 éve.. Mindig azt tesszük ami a csapatnak a legjobb.Próbálunk minél jobban felkészülni az ellenfélből, és próbálunk minél ponterősebben játszani, hogy mi jöjjünk ki győztesen a csatából. Do your job!! ecetera, ecetera..Szerintem sem fognak jobban felkészülni a coltsra, mint bárki másra, viszont azt gondolom hogy sokkal élesebbek lesznek, mint pl a Jags ellen voltak.Nem nagyon szoktam angol interjú részletet bedobni fórumra, de szerintem kommentár nélkül elmondanak sok mindent a témáról a következő interjú válaszi BB-től 😊
ervinator
Q: I know you can’t concern yourself with the mentality of Patriots fans, but has anyone pulled you aside at the grocery store and urged you to kick Indy’s butt?
BB: I mean, look, it’s the same questions every week. We’re getting ready to play a game on Sunday. We’re going to do the best we can to prepare for it and be ready to go and perform well on Sunday night. That’s what we do.
😀 😀
u.i.: Mielőtt valaki aki nem ismerné szokásaimat nekem esne az avatar miatt, azt megnyugtatom, hogy csak "rossz szokás" és mivel minden héten változik, hétfőn már Brees lesz kint.
bobi0092
Meskót olvastam tegnap este.. A könyvében is említi, hogy BB nem engedné meg, hogy az érzelmei bármilyen mértékben befolyásoljanak egy mérkőzést, mert szerinte az nem profi dolog..Azt csinálja a Baltimore, Jets meg más csapatok..De a személyes meetingeken és a videó elemzéseken kifejezetten személyes megnyilvánulásai, véleményei is vannak játékokról, hívásokról, játékosokról és csapatokról..Kifejezetten keményen, bántón, sértőn is el tudja mondani a véleményét..Csak hát ez nem publikus..S soha nem is lesz az... 😉
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
Szerintem sem fognak jobban felkészülni a coltsra, mint bárki másra, viszont azt gondolom hogy sokkal élesebbek lesznek, mint pl a Jags ellen voltak.Nem nagyon szoktam angol interjú részletet bedobni fórumra, de szerintem kommentár nélkül elmondanak sok mindent a témáról a következő interjú válaszi BB-től 😊
ervinator
😀 😀
u.i.: Mielőtt valaki aki nem ismerné szokásaimat nekem esne az avatar miatt, azt megnyugtatom, hogy csak "rossz szokás" és mivel minden héten változik, hétfőn már Brees lesz kint, a jövőheti Saints miatt, bye week alatt pedig Luck.
Szerkesztette: bobi0092
több mint 10 éve
Szerintem sem fognak jobban felkészülni a coltsra, mint bárki másra, viszont azt gondolom hogy sokkal élesebbek lesznek, mint pl a Jags ellen voltak.Hasonló meccsre számítok, mint tavaly a Bengals ellen, nem lesz feltétlenül blowout win, de 60perces foci lesz az szinte biztos.
Azt viszont könnyen elképzelhető, hogy BB/JMD elővesz egy trükköt abból a bizonyos cseltárból.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
Szerintem nem lesz semmilyen plussz ebben a meccsben. Bill bá hozza azt amit kell erre a meccsre olyan Pats-esen. Ezt az egész hajcihőt mi és a média tolja. A Pats sokkal profibb annál hogy egy meccset érzelmi alapon hoza össze a pbookot! Valószinű ha vezetünk mondjuk 3 td-vel akkor is hajtunk majd a 4-5 tdre, de ebben semmi különleges nincs általában nálunk mindig ez van.Megértem ezt is, biztos belengi majd valami a meccs atmoszféráját, csak nem hiszem, hogy van már hova hatványozni, kiindulva abból, amit tudunk BB-ről és Bradyről. Előbbinél pár óra alvás, utóbbinál a focinak élés és az ennek mindent alárendelés, mindkettőnél a totális maximalizmus, szerintem mindig annyira készülnek egy meccsre, amennyire az energiájuk csak megengedi, így működnek a profi csapatok. Oké, lehet, hogy lesz plusz motiváció, de azt nemt tudom elképzelni, hogy jobban készülnek a meccsre. Ha már említetted Meskó könyvét, az is inkább ebben erősít meg engem. Megértem a lelki oldalát az egésznek, de a gyakorlati oldalában nem látok rációt.Csak, hogy ne a Colts topic-ot szemeteljük tele..Személy szerint én nagyon várom a hétfő hajnali meccset..Sőt, ha mondhatom, akkor ezt a meccset várom legjobban az alapszakaszban.. Nagyon szeretném, ha Brady és srácok vért innának meccs előtt. Remélem, hogy BB, JMD és Patricia pedig ütős játékokkal készül.. Pagano örömére..Egy kifejezetten agresszív, sok pontos meccset várok.. Megérdemelnénk, megérdemelnék..szerintem mindig ütős játékokkal készülnek, vagy ha most tudnak "még jobban" készülni, akkor máskor nem végeznek jó munkát? nem hiszek ebben a vérivás dologban, hétről hétre arra készül a gameplan, hogy minden drive vége TD, minden védekezésnél 3&out legyen. Ha most valaki bele tud adni valami pluszt, akkor máskor is adja bele.
kyobalu
winston
De..Én is úgy, gondolom minden héten ütős játékkal készülnek az edzők és a játékosok is...Mivel erről is híres, sőt hírhedt a csapatunk..(Főleg, hogy tegnap este olvastam Meskó memoárját, ez még jobban megerősített benne..)
De most úgy gondolom, hogy extra motivációt ad a januári, februári hiszti és "felfújt" műbalhé, amiben azért a Colts-nak eléggé benne volt a keze..Nem kezdték el volna a rinyát, sírást-rívást, ha nem lettek volna az elmúlt meccseken edzői oldalról lealázva..Emiatt kialakult egy elképesztő bűbalhé a csapat és főleg Brady körül...Példátlan mértékű büntetést szabtak ki ránk, Bradyt lealázták, meghurcolták, ismételten mi lettünk a csalás nélkül nyerni képtelen csapat..Cheatriots..
A minimum az, hogy erre a meccsre hatványozottan készülnek az edzők és játékosok, és megmutatják mindenkinek, hogy miért is történtek azok az eredmények a közelmúltban a két csapat között amik..
Brady biztos, hogy extra motivált lesz..S gondolm a többiek is..
Lehet, hogy most az a trendi, hogy felejtsük már ezt a sztorit és lapozzunk, mert ott van már a megérdemelt trófea a vitrinben és elégtételt kaptunk februárban, de én nem így gondolom..
Aki ekkora szart kavar a biliben kifejezetten károkat okozni akarva, annak kijár jó pár alapos pofon..Sőt pár kiütés is.. S igen, ezt is várom hétfő hajnalban is...Mert az én lelkemnek jól esne..S úgy gondolom még jó pár Patriots szurkolónak..
Ufff... Tőlem ennyi a témáról...
kyobalu
winston
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
Igaz, de azért ők is emberek (még ha néha nem is tűnnek annak). Biztos, hogy bennük is van frusztráció az ügy miatt. Brady a szezon kezdete óta feltüzelt állapotban van, érezhető a bizonyítási vágy (ahogy az eddig mutatott játékának biztos része az a lelki tényező, hogy tavaly megnyerte a SB-t és az elvárások okozta teher lekerült róla.) Készülni nyilván nem készülnek másként mint ahogy szoktak, de nem lepődnék meg, ha no mercy üzemmódban menne a meccs. Azt gondolom, ennek gyakorlati jelentősége is van, mert a Pagano/Luck most már jelentős lelki teherrel, súlyos hátrányban kezdi a meccset, számítva a nagy zakóra. (Ez volt Manninggel is sokáig, aztán fordult a kocka 2005-ben.) Ha pedig most megint jól elverjük őket, akkor az faktor lehet a rájátszásban. (Gyenge csapat az idei Colts, de az AFC South még gyengébb.)Megértem ezt is, biztos belengi majd valami a meccs atmoszféráját, csak nem hiszem, hogy van már hova hatványozni, kiindulva abból, amit tudunk BB-ről és Bradyről. Előbbinél pár óra alvás, utóbbinál a focinak élés és az ennek mindent alárendelés, mindkettőnél a totális maximalizmus, szerintem mindig annyira készülnek egy meccsre, amennyire az energiájuk csak megengedi, így működnek a profi csapatok. Oké, lehet, hogy lesz plusz motiváció, de azt nemt tudom elképzelni, hogy jobban készülnek a meccsre. Ha már említetted Meskó könyvét, az is inkább ebben erősít meg engem. Megértem a lelki oldalát az egésznek, de a gyakorlati oldalában nem látok rációt.Csak, hogy ne a Colts topic-ot szemeteljük tele..Személy szerint én nagyon várom a hétfő hajnali meccset..Sőt, ha mondhatom, akkor ezt a meccset várom legjobban az alapszakaszban.. Nagyon szeretném, ha Brady és srácok vért innának meccs előtt. Remélem, hogy BB, JMD és Patricia pedig ütős játékokkal készül.. Pagano örömére..Egy kifejezetten agresszív, sok pontos meccset várok.. Megérdemelnénk, megérdemelnék..szerintem mindig ütős játékokkal készülnek, vagy ha most tudnak "még jobban" készülni, akkor máskor nem végeznek jó munkát? nem hiszek ebben a vérivás dologban, hétről hétre arra készül a gameplan, hogy minden drive vége TD, minden védekezésnél 3&out legyen. Ha most valaki bele tud adni valami pluszt, akkor máskor is adja bele.
kyobalu
winston
De..Én is úgy, gondolom minden héten ütős játékkal készülnek az edzők és a játékosok is...Mivel erről is híres, sőt hírhedt a csapatunk..(Főleg, hogy tegnap este olvastam Meskó memoárját, ez még jobban megerősített benne..)
De most úgy gondolom, hogy extra motivációt ad a januári, februári hiszti és "felfújt" műbalhé, amiben azért a Colts-nak eléggé benne volt a keze..Nem kezdték el volna a rinyát, sírást-rívást, ha nem lettek volna az elmúlt meccseken edzői oldalról lealázva..Emiatt kialakult egy elképesztő bűbalhé a csapat és főleg Brady körül...Példátlan mértékű büntetést szabtak ki ránk, Bradyt lealázták, meghurcolták, ismételten mi lettünk a csalás nélkül nyerni képtelen csapat..Cheatriots..
A minimum az, hogy erre a meccsre hatványozottan készülnek az edzők és játékosok, és megmutatják mindenkinek, hogy miért is történtek azok az eredmények a közelmúltban a két csapat között amik..
Lehet, hogy most az a trendi, hogy felejtsük már ezt a sztorit és lapozzunk, mert ott van már a megérdemelt trófea a vitrinben és elégtételt kaptunk februárban, de én nem így gondolom..
Aki ekkora szart kavar a biliben kifejezetten károkat okozni akarva, annak kijár jó pár alapos pofon..Sőt pár kiütés is.. S igen, ezt is várom hétfő hajnalban is...Mert az én lelkemnek jól esne..S úgy gondolom még jó pár Patriots szurkolónak..
kyobalu
winston
több mint 10 éve
Megértem ezt is, biztos belengi majd valami a meccs atmoszféráját, csak nem hiszem, hogy van már hova hatványozni, kiindulva abból, amit tudunk BB-ről és Bradyről. Előbbinél pár óra alvás, utóbbinál a focinak élés és az ennek mindent alárendelés, mindkettőnél a totális maximalizmus, szerintem mindig annyira készülnek egy meccsre, amennyire az energiájuk csak megengedi, így működnek a profi csapatok. Oké, lehet, hogy lesz plusz motiváció, de azt nemt tudom elképzelni, hogy jobban készülnek a meccsre. Ha már említetted Meskó könyvét, az is inkább ebben erősít meg engem. Megértem a lelki oldalát az egésznek, de a gyakorlati oldalában nem látok rációt.Csak, hogy ne a Colts topic-ot szemeteljük tele..Személy szerint én nagyon várom a hétfő hajnali meccset..Sőt, ha mondhatom, akkor ezt a meccset várom legjobban az alapszakaszban.. Nagyon szeretném, ha Brady és srácok vért innának meccs előtt. Remélem, hogy BB, JMD és Patricia pedig ütős játékokkal készül.. Pagano örömére..Egy kifejezetten agresszív, sok pontos meccset várok.. Megérdemelnénk, megérdemelnék..szerintem mindig ütős játékokkal készülnek, vagy ha most tudnak "még jobban" készülni, akkor máskor nem végeznek jó munkát? nem hiszek ebben a vérivás dologban, hétről hétre arra készül a gameplan, hogy minden drive vége TD, minden védekezésnél 3&out legyen. Ha most valaki bele tud adni valami pluszt, akkor máskor is adja bele.
kyobalu
winston
kyobalu
Szerkesztette: winston
több mint 10 éve
Csak, hogy ne a Colts topic-ot szemeteljük tele..Személy szerint én nagyon várom a hétfő hajnali meccset..Sőt, ha mondhatom, akkor ezt a meccset várom legjobban az alapszakaszban.. Nagyon szeretném, ha Brady és srácok vért innának meccs előtt. Remélem, hogy BB, JMD és Patricia pedig ütős játékokkal készül.. Pagano örömére..Egy kifejezetten agresszív, sok pontos meccset várok.. Megérdemelnénk, megérdemelnék..szerintem mindig ütős játékokkal készülnek, vagy ha most tudnak "még jobban" készülni, akkor máskor nem végeznek jó munkát? nem hiszek ebben a vérivás dologban, hétről hétre arra készül a gameplan, hogy minden drive vége TD, minden védekezésnél 3&out legyen. Ha most valaki bele tud adni valami pluszt, akkor máskor is adja bele.
kyobalu
winston
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
"Lewis was added to the Patriots' Week 6 injury report, after being limited by an abdomen injury, ESPN's Mike Reiss reports."remélem semmi komoly, limitáltan edzett.
több mint 10 éve
Már többször meg akartam kérdezni, hátha valaki jobban tudja: mit keres Aaron Rodgers egy Pats fan videoblogban? Vagy ez az ikertestvére?
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Solder helyét véleményem alapján Volmmer fogja betölteni ideiglenesen..Az övét pedig Cannon.. De van egy OT-nk Solder szerű paraméterekkel a gyakorló csapatban, ő Blaine Clausell, valamint 9-én aláírtunk Chris Barker-el is a PS-be. De valószínűleg Fleming fog feljönni, besegíteni a falba, mint tavaly. A 6 emberes felállásoknál sokat segített, egyedül még nem boldogult..BB nagyon szereti, állítólag rohadt értelmes gyerek. Meglátjuk..Solder azért nagy vérveszteség, stabil pont volt a legfontosabb poszton a falban. Meglátjuk mi lesz..Tavaly előtt Solder pár meccses sérülésekor Mankins ment LT-be és őt helyettesítette Kline..S elég szépen muzsikáltak így is.. DeGugli megoldja szerintem..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
biztos korai, de Soldernek vajon mi lehet így a jövője nálunk? Idén keres 1,5 milliót. jövőre 6-ot, plusz a garantált, amitől máris 10 millió a cap hitje.Alig 1 hónapja kapott szerződéshosszabbítást két évre (áldhatja érte az eget és az ügynökét), szóval ezen annyira nem kell gondolkozni... ebből a sérülésből komolyabb utóhatások nélkül ki tud majd gyógyulni, a karerejével kell majd sokat ügyködni csak...
winston
több mint 10 éve
biztos korai, de Soldernek vajon mi lehet így a jövője nálunk? Idén keres 1,5 milliót. jövőre 6-ot, plusz a garantált, amitől máris 10 millió a cap hitje.
több mint 10 éve
Nem véletlenül kapott Cannon szerződéshosszabítást, BB-ék hisznek/bíznak benne...Tény hogy szemre (nekünk) lassú és körülményes de amíg mennek a gyors passzok nem lesz gond ezzel, kezdetben ott lesznek a TE-ek hogy besegítsenek ha kell, PO-ra meg csak beleszokik ő is a kezdő szerepkörbe...
Ez van, menni kell tovább...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 10 éve
HT csak limitált edzésmunkát végzett

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/