New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 10 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/ls6ksmqyk13nrq4tmruc
Dion Lewis leads list of top offseason bargains
Dion Lewis and Chris Johnson have been godsends for the Patriots and Cardinals this season. Find out who else makes Chris Wesseling's list of the top offseason bargains.

Rég lelkesedtem Pats RB-ért ennyire. Ha konzinsztensen tud ezen a szinten játszani, akkor hosszú idő után megint lehet elit futójátékosunk, még ha a fizikai adottságai limitálják is.

Do your job
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Szvsz Sheard is elég jól tolta, Mayo abszolút nem érzi a játék ritmusát, nagyon nem találja a helyét. Jonesnak van idén elég csendes szezonja,tegnap szinte teljesen észrevehetetlen volt. Tegnap egyik tacklenek sem volt vmit nagy napja,Vollmert is volt hogy talan Crawford úgy tolta vissza vagy 4-5 yardra hogy rossz volt nezni.
Editke mondja: Collins idáig nagyon brutális szezont tol.
kolok1972
A DE állomány Shearden kívül valóban nincs a toppon - különösen pass rush terén.
Jones elvileg egy 10+ sackes pass rusher, ehhez képest egy Bills elleni félidőn kívül semmit sem mutatott.
Ninko ellenben kezd magához térni, az esze/ösztöne továbbra is a helyén van...

Gronk nem szedett össze valami sérülést? A szokásosnál darabosabb volt a mozgása...

DMC és Collins iszonyat durván nyomták tegnap. Szvsz nem volt olyan play, amikor valamelyikük nem volt a labda közelében.
Gyulus
DMC és Collins tényleg nagyot játszottak, viszont az első körös DT-k semmiféle nyomást nem tudnak generálni középen. Jó a dallasi fal de párszor átlehetett volna menni..Egyenlőre csak Sheard parádézik és az LB blitzek ülnek..
Jones nincs formában, volt egy játék mikor megállíthatta volna Weedent minusz 10 yardért de rossz szöget választott ..first down lett..
Az ST team idén az elit kategóriába lépett, Gost a liga egyik ha nem a legjobb rúgója lett, Amendola pedig rengeteg +yardot szerez és bármikor bennevan a nagy játék.
gordon
Na meglesem ezt a meccset mindjárt még egyszer, mert ezt a Dallas-támadófalat ilyen szinten tartani azért elég durva. De legyen még több sack, meg jobbak az endek és a tackle-ök persze 😊

több mint 10 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Jones-nak szóltunk, hogy ne amortizálja le magát a szezon elején. Majd formába lendül.
Most inkább Solder + Hightower sérülését illetően várok valami konkrétumot, de jó szokásához híven a csapat a misztikus csendköpenyt csavarta magára.

több mint 10 éve
triangle 1 283
Nekem kimondottan tetszenek az első körös DT-jeink, már amennyi lehetőséget kapnak...
Többször vannak akcióközelben mint amire én a korábbi években emlékszem, Easley meglepően sokszor vissza is nyomja az emberét...
Sokat is rotáljuk a falat (sokkal inkább mint a DE-ket), sokszor Sheard és Jones is DT-ként áll fel a falban ha egyértelmű passz szituáció van...
Meccsenként kb. 20 játékot kap mindegyikük..
Nem is baj, maradjon csak mindenki frissen, hosszú lesz még a szezon...
Castleai01
arról nem is beszélve, hogy nem tudjuk, mi az assignmentjük egy-egy playben, mert ahogy az endeknél is, náluk is sokszor lehet, hogy csak a point-of-attack megtartását kérik tőlük, hogy ne kerüljenek pozíción kívülre. meg easley-t leszámítva a többség általában több gap-ért felel, nem rohamozhatnak eszetlenül. brownról pl minden firkász azt írta a hétvégi meccs után, hogy ez volt eddigi legjobb meccse, és sokat fejlődött akár a kéthéttel ezelőttihez képest is.
több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Dobson nem tűnt el, jól elvolt Bostonban, ahol hagyták. Merthogy inaktív volt.
Kollega
Nem látom a kettő közötti ellentétet.Nem azt írta,hogy még snappet sem kapott,vagy hogy még target sem volt.Eltűnt,mert BB-ék (vmilyen ismeretlen okból) eltüntették az aktív keretből.Gondolom Burkus is erre kívánt utalni,hogy a Bills elleni jó játéka után hirtelen már az aktív keretnek sem tagja,ellentétben Martinnal.
kolok1972
Bocsánat! Senkit sem akartam megbántani, csak a poén kedvéért írtam!

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan
Nekem kimondottan tetszenek az első körös DT-jeink, már amennyi lehetőséget kapnak...
Többször vannak akcióközelben mint amire én a korábbi években emlékszem, Easley meglepően sokszor vissza is nyomja az emberét...
Sokat is rotáljuk a falat (sokkal inkább mint a DE-ket), sokszor Sheard és Jones is DT-ként áll fel a falban ha egyértelmű passz szituáció van...
Meccsenként kb. 20 játékot kap mindegyikük..
Nem is baj, maradjon csak mindenki frissen, hosszú lesz még a szezon...

Szerkesztette: Castleai01

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 10 éve
Spigo New England Patriots 1 212 — Patriots GM

azért ez a fotó...
több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Szvsz Sheard is elég jól tolta, Mayo abszolút nem érzi a játék ritmusát, nagyon nem találja a helyét. Jonesnak van idén elég csendes szezonja,tegnap szinte teljesen észrevehetetlen volt. Tegnap egyik tacklenek sem volt vmit nagy napja,Vollmert is volt hogy talan Crawford úgy tolta vissza vagy 4-5 yardra hogy rossz volt nezni.
kolok1972
A DE állomány Shearden kívül valóban nincs a toppon - különösen pass rush terén.
Jones elvileg egy 10+ sackes pass rusher, ehhez képest egy Bills elleni félidőn kívül semmit sem mutatott.

Gronk nem szedett össze valami sérülést? A szokásosnál darabosabb volt a mozgása...

DMC és Collins iszonyat durván nyomták tegnap. Szvsz nem volt olyan play, amikor valamelyikük nem volt a labda közelében.
Gyulus
DMC és Collins tényleg nagyot játszottak, viszont az első körös DT-k semmiféle nyomást nem tudnak generálni középen. Jó a dallasi fal de párszor átlehetett volna menni..Egyenlőre csak Sheard parádézik és az LB blitzek ülnek..
Jones nincs formában, volt egy játék mikor megállíthatta volna Weedent minusz 10 yardért de rossz szöget választott ..first down lett..
Az ST team idén az elit kategóriába lépett, Gost a liga egyik ha nem a legjobb rúgója lett, Amendola pedig rengeteg +yardot szerez és bármikor bennevan a nagy játék.
több mint 10 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
kolok1972

Szerkesztette: Gyulus
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Az első félidei támadófal ellenére azért ez elég pöpec volt 😊
Azért megnyugtató, hogy amikor szenved a támadósor, akkor is volt megoldás, bár nyilván más lett volna, ha az ellenfélnél van a két sztár is, de attól még Witten és Williams is szenvedett, a támadófalat is jól tartottuk, úgyhogy jó volt ez.

Lewis nagyon komoly, Sheardnek meg simán meglehet a 10 sack, mint anno Neónak csereként – igaz, ő azért sokszor a végén kozmetikázott 😀

több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
Új kedvence lesz Belicseknek, daRealbluecollar
 twitter.com/gopittfootball/status/653336366856712192

Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
kolok1972 New England Patriots 3 109 — Pats fan
Dobson megint eltűnt, úgy tűnik, Martin is előrébb van a DC-on, LaFell helyzetére kíváncsi leszek, ha visszatér. (Pedig Dobson mint mélységi célpont, tetszett volna nekem,)
Burkus
Kollega
Nem látom a kettő közötti ellentétet.Nem azt írta,hogy még snappet sem kapott,vagy hogy még target sem volt.Eltűnt,mert BB-ék (vmilyen ismeretlen okból) eltüntették az aktív keretből.Gondolom Burkus is erre kívánt utalni,hogy a Bills elleni jó játéka után hirtelen már az aktív keretnek sem tagja,ellentétben Martinnal.

Szerkesztette: kolok1972

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
Dobson megint eltűnt, úgy tűnik, Martin is előrébb van a DC-on, LaFell helyzetére kíváncsi leszek, ha visszatér. (Pedig Dobson mint mélységi célpont, tetszett volna nekem,)
Burkus

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
kolok1972 New England Patriots 3 109 — Pats fan

Szerkesztette: kolok1972

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Hihetetlen ez a pali 😀
Proxi
Amikor másodszor is megpróbálta eladni ezt a mozdulatot, akkor false start lett. Viszont Gronkkal együtt nagyot alakítottak tegnap. Volt egy olyan momentum, amikor Gronk fejjel előre bevetődött 3 védő közé. Szegény Amendolát meg mindíg visszafújták a sporik.

Azért nem volt annyira béna ez a hazai csere támadósor. Az, hogy nem sokra jutottak, legalább annyira a mi védelmünk érdeme is. Romoval és Bryanttel biztosan felraknak még legalább 2 jó driveot, de szerintem akkor ott lettünk volna a végén.
Kollega
Volt Doláról egy szuperközeli a hosszú elkapása után amit visszafújtak, hát ott szerintem a sírás kerülgette...
Lewis TD-nél is cukorkáért szaladgált a fél dallas-i védelem 😛
Proxi
Amendola eszméletlen jól blokkol. Edelman TD-jénél is úgy játszotta magát Minitron tisztára,hogy Dola megfogta az emberét. De sok jó blokkot látni tőle, szerintem ezért is van ott szinte mindig.

több mint 10 éve
Proxi New England Patriots 465 — Patriots fan
Hihetetlen ez a pali 😀
Proxi
Amikor másodszor is megpróbálta eladni ezt a mozdulatot, akkor false start lett. Viszont Gronkkal együtt nagyot alakítottak tegnap. Volt egy olyan momentum, amikor Gronk fejjel előre bevetődött 3 védő közé. Szegény Amendolát meg mindíg visszafújták a sporik.

Azért nem volt annyira béna ez a hazai csere támadósor. Az, hogy nem sokra jutottak, legalább annyira a mi védelmünk érdeme is. Romoval és Bryanttel biztosan felraknak még legalább 2 jó driveot, de szerintem akkor ott lettünk volna a végén.
Kollega
Volt Doláról egy szuperközeli a hosszú elkapása után amit visszafújtak, hát ott szerintem a sírás kerülgette...
Lewis TD-nél is cukorkáért szaladgált a fél dallas-i védelem 😛

PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 151 — nabege2@yahoo.com
Chandler a pályán volt? Dobott felé TB??? Nem is vettem észre nagyon...
DeX
Hát Gronkot is kb a második félidőre vette észre, szerintem Chandlerrel először a repülőn visszafelé találkozhatott 😊
Amúgy volt fent, láttam snapnél, de passz nem ment felé.

Ami még jó volt táncoslábú Lewis. Ahogy szökdécselt... Komolyan szemmel nem lehetett követni...
több mint 10 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Reis szerint a mérkőzés utáni riportoknál Solder nem úgy tűnt, mint akinek nagy fájdalmai lennének a könyöke miatt..Vagy legalábbis jól leplezte..HT-nek a bordái sérültek, nem a válla.. Reméljük rendbe jönnek vasárnapra..

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
Hihetetlen ez a pali 😀
Proxi

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
DeX New England Patriots 294 — WR
Néha tényleg azt vártam, hogy TB mikor marad lent a földön, úgy verték csórit agyba főbe az első félidőben...marhajó lenne ha kiesne...Magastoronynak nem örülök, de bízom benne hogy Mayoval tudjuk pótolni, és csak rozsdás volt tegnap este...Chandler a pályán volt? Dobott felé TB??? Nem is vettem észre nagyon...
D nem volt rossz, bár egy ilyen Dallas O ellen nem is volt nagyon nagy kihívás, de az O megint bent maradt az öltözőben az első félidőben...a lényeg persze a W meg a sérültek felépülése.

több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
érdemes lesz több időt szánni a tackle-kre a gyakorlások során mert nem csak Soldert, hanem Vollmert is elég könnyen verték meg, azt meg nem is értettem az első félidőben mit is gondoltuk mikor Cannon-t oda állítottuk 1az1-ben LT posztra, szerencsére második félidőben Williams-szel már megsegítettük, de ezekre nagyon oda kellene figyelni mert TB iszonyat miket kapott

Romo és Brayenttel marha jó kis meccs lehetett volna ebből, minden tiszteletem azoknak a Cowboys drukkereknek akik végig bírják nézni Weedennel ezt a szerencsétlenkedést

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Magastorony sérülése reméljük nem komoly, emiatt gondolom Mayo trade napolva
NB2
Engem meglepett, hogy a sérülés után sem volt Mayo egyértelmű párja Collins-nak.
tomi-tomi
Nem találja magát..Nem véletlenül nincs kezdőben..Nincs súlya, egy az egyben megverik Passzok ellen homály, futás ellen pedig elnyomják..Mintha kiöregedett volna a pozíciójából.. Szomorú..

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Magastorony sérülése reméljük nem komoly, emiatt gondolom Mayo trade napolva
NB2
Engem meglepett, hogy a sérülés után sem volt Mayo egyértelmű párja Collins-nak.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 151 — nabege2@yahoo.com
Az első félidőben voltak gondok, ez az Oline kiidegelt sérülések ide vagy oda...ha Romo van, szerintem nem mi vezettünk volna félidőben
A második félidő tetszett,
A lényeg a W, túlvagyunk rajta, Magastorony sérülése reméljük nem komoly, emiatt gondolom Mayo trade napolva

Szerkesztette: NB2
több mint 10 éve
triangle 1 283
Hightower borda, Solder jobb könyök, reméljük a legjobbakat.
colts week!!!