New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Verner körön kívülre került tampában, el kell hozni egy 4.-5. körért, Fletchert pedig ki kell rakni
gordon
mit takar az, hogy körön kívülre került?
winston
Kikerült a kezdőből, nem láttam csak a hétvégi tampa meccset de rákérdezek a tampa topicban, hogy mi a gond vele
több mint 10 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
A Jets ellen még 2007-ben is szenvedtünk 😀
Meg amúgy tavaly is, amikor elég gyenguszok voltak. Ivoryt kell megtartani valahogy, aztán már csak az elkapókat. Aztán már csak az elit D-t kell feltörni
Wyatt
Gondolom a "már csak" irónia, Deckerrel és Marshallal plusz a D# megjegyzéssel.

a secondaryje viszont Revisszel,Cro-val egyértelműen jobb a Billsénélkolok1972
Buster Skrinet sem hagynám ki a felsorolásból, nekem legalábbis tetszett amit láttam tőle.
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
A Jets ellen még 2007-ben is szenvedtünk 😀
Meg amúgy tavaly is, amikor elég gyenguszok voltak. Ivoryt kell megtartani valahogy, aztán már csak az elkapókat. Aztán már csak az elit D-t kell feltörni

több mint 10 éve
kolok1972 New England Patriots 3 109 — Pats fan
Miért félünk ennyire a Jetstől? Rex elment.
A bills védelme jobb mint a jetsé és tessék. 40 pont.
Demecs
Ezt kifejtenéd? A D-line kb uolyan jó,(bár sztem még abban is jobb a Jetsé,pláne most visszajön majd Richardson is),a secondaryje viszont Revisszel,Cro-val egyértelműen jobb a Billsénél .Ettől még nem kell félnünk senkitől sem,de szvsz tényszerűen nincs igazad abban amit írsz és nagyon komoly próba lesz az a meccs az offense számára.

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 644 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Verner körön kívülre került tampában, el kell hozni egy 4.-5. körért, Fletchert pedig ki kell rakni
gordon
winston
Mint az Apádra ütök filmben a bizalom köréből kikerült de ez csak tipp

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
gordon
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Demecs
szerintem a jets védelme jobb. igazából tökre várom a jets-billst.
több mint 10 éve
Demecs New England Patriots 645

több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
2017-ben free agent lesz Vollmer, Chandler Jones, Ninko. LaFell, Sheard, Hightower, Collins.Slater, Malcolm Butler.
Burkus
Brady meg negyven! : - )

Ha már két évre előre tekintesz. Örüljünk, ha Vollmer kihúzza addig! Ninko szintén zenész. Jones és/vagy Hightower sorsa addigra el fog dőlni - legalább egyikük maradni fog. Butler RFA lesz; nem lesz gond megtartani legalább még egy évre. Slater imádni való csóka, de egy kiváló gunner-t csak kerít BB, ha kell.

Collins, na. ő kell nagyon!

LaFell-t kihagytam - talán nem véletlenül. Elkapók itt jönnek-mennek, nem fog semmi különlegeset jelenteni ha megy, ha marad.
tomi-tomi
Meg lesz vagy +20 misi a cap alatt 😊
De tényleg, Vollmer és Ninko alighanem nem marad már utána, LaFell megint nem nagy kérdés most, ha a felépülése után nem dobbant egy nagyot, lehet, utána sem. Ninko helyett maradhat Sheard, a két LB jó lenne ha jobb lenne még egy kicsit, és maradna, Chandler Jones meg pláne javulgasson, és ha elit pass rusher lesz, akkor maradjon szépen. Bár három gyűrűvel a pénz lehet, hogy csábító lesz 😀

több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
2017-ben free agent lesz Vollmer, Chandler Jones, Ninko. LaFell, Sheard, Hightower, Collins.Slater, Malcolm Butler.
Burkus
Brady meg negyven! : - )

Ha már két évre előre tekintesz. Örüljünk, ha Vollmer kihúzza addig! Ninko szintén zenész. Jones és/vagy Hightower sorsa addigra el fog dőlni - legalább egyikük maradni fog. Butler RFA lesz; nem lesz gond megtartani legalább még egy évre. Slater imádni való csóka, de egy kiváló gunner-t csak kerít BB, ha kell.

Collins, na. ő kell nagyon!

LaFell-t kihagytam - talán nem véletlenül. Elkapók itt jönnek-mennek, nem fog semmi különlegeset jelenteni ha megy, ha marad.

Szerkesztette: tomi-tomi

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
2017-ben free agent lesz Vollmer, Chandler Jones, Ninko. LaFell, Sheard, Hightower, Collins.Slater, Malcolm Butler. Nem lesz egyszerű...
több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Miamihoz mit szóltok?
NB2
Minden évben azt olvasod, hogy na most itt van a Nagy Áttörés Éve, aztán mégsem sikerül. Idén is olvastam mindenhol a bitang erős - éppen ellenünk felépített - D-line-ról, aztán ez a D Suh-al a 30. a ligában... Ha jól emlékszem, a cap is iszonyúan meg lesz terhelve nekik ( többek között Suh szerződésével). Az azér' tetszett, hogy van olyan Phins-fan, aki szerint ha BB kerülne oda edzőnek, akkor "inkább a halál..."

Szerkesztette: Burkus
több mint 10 éve
Miamihoz mit szóltok?
NB2
Nem örülök, hogy elküldték Philbint, van a csapatban talent, egy normális HCval összefognak állni majd jövőre.
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 151 — nabege2@yahoo.com
Miamihoz mit szóltok?
több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 416 — Ajmo Vatreni
látva a mai meccseket, megint eszembe jutott BB egyik kedvenc Jimmy Johnson idézete:
“You’re really only competing with about 10 teams a year. If you just say out of the way, the other 20 teams will screw it up themselves. Whether it’s ownership or personnel or coaching or some combination of factors." Ego, internal struggle, something will happen to two-thirds of the teams, that was Jimmy’s theory. That leaves you with about 10 teams that you’re going to have to really battle with. Those teams have it together. They’re going to make good decisions and if you play bad football, they’re going to take advantage of it. They’re going to find some undrafted guy or some middle-round pick or some veteran free agent who is going to spark their team...They may not win it, but they’ll be there. You’re going to have to beat them...You’re still battling them on every front.
triangle
Jogos. Nekem is az járt ma a fejembe, hogy így az alapszakasz egynegyedénél same old story again: a Miami meg a Bills megint elvérzik és mi meg a Jets ellen küzdünk. (Ne legyen igazam és verjük meg őket könnyen, de ezt nem igazán hiszem, hogy menni fog.) A Denver védelme viszont nagyon összeállt és a SB-t a védelmek nyerik a mondás szerint...
Burkus
kurv@ messze még a vége

és ez az összes csapatra vonatkozik
több mint 10 éve
látva a mai meccseket, megint eszembe jutott BB egyik kedvenc Jimmy Johnson idézete:
“You’re really only competing with about 10 teams a year. If you just say out of the way, the other 20 teams will screw it up themselves. Whether it’s ownership or personnel or coaching or some combination of factors." Ego, internal struggle, something will happen to two-thirds of the teams, that was Jimmy’s theory. That leaves you with about 10 teams that you’re going to have to really battle with. Those teams have it together. They’re going to make good decisions and if you play bad football, they’re going to take advantage of it. They’re going to find some undrafted guy or some middle-round pick or some veteran free agent who is going to spark their team...They may not win it, but they’ll be there. You’re going to have to beat them...You’re still battling them on every front.
triangle
Jogos. Nekem is az járt ma a fejembe, hogy így az alapszakasz egynegyedénél same old story again: a Miami meg a Bills megint elvérzik és mi meg a Jets ellen küzdünk. (Ne legyen igazam és verjük meg őket könnyen, de ezt nem igazán hiszem, hogy menni fog.) A Denver védelme viszont nagyon összeállt és a SB-t a védelmek nyerik a mondás szerint...
több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Milyen jól elvan valaki vasárnap este:

A félreértések elkerülése végett, ez nem én vagyok : ). Ez Tom Brady személyesen. A Facebook oldalára töltötte fel, ahogy papucsban ejtőzik, ahelyett, hogy a dobómozdulatát tökéletesítené. Ejnye-bejnye : D

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
triangle 1 283
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 151 — nabege2@yahoo.com
Elnézve a Tampa meccset és a Colts OT -ot rohadtul elkezdtem értékelni Ghostot
kolok1972
de az okos jax rugónak még meg is teszik a szívességet a 4. negyed végén, hogy az elrontott FG-nél kijavítsa az "irányzékot" erre az okos azt is mellérúgja...
több mint 10 éve
Elnézve a Tampa meccset és a Colts OT -ot rohadtul elkezdtem értékelni Ghostot

több mint 10 éve
manuszka86 New England Patriots 2 601 — Patriots fan
O'Brien munkásságát nem nagyon követem Houstonban, de eddigi eredmények alapján, jó nagy sansz van rá hogy lapátra tegyék...Mallet is bizonyítja hogy nem NFL kezdő QB kaliber 😊

több mint 10 éve
Ez a Jets D-line komoly fokmérője lesz az O-falnak,pláne hogy blitzelni is fognak orrba-szájba
kolok1972
Ez igaz, de a Jets D erejét,nem lehet a Fins elleni meccs után reálisan értékelni.
zinedine5
Ebben meg Neked van igazad

több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 416 — Ajmo Vatreni
Ez a Jets D-line komoly fokmérője lesz az O-falnak,pláne hogy blitzelni is fognak orrba-szájba
kolok1972
Ez igaz, de a Jets D erejét,nem lehet a Fins elleni meccs után reálisan értékelni.
több mint 10 éve