New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Lement 3 forduló, mi a jó büdös francért kezdik el ezt a rohadt 19-0-t? 6 csapat 3-0-val, mindenhol ez a téma? Annyi meccsünk van még és tényleg annyira nem állt még össze a védelem, hogy én nekem eszembe sem jutott az ilyesmi. Tán ha minden meccsünket 35-0-ra nyertünk volna meg, esetleg...
Persze ha összejönne hatalmas teljesítmény, de annyira okádék a kinti média, hogy az utolsó 4-5 meccsen már akkora lenne a nyomás, hogy én könyörögnék azért, hogy veszítsünk!
NB2
Ritkán látok valakit ennyire idegesnek, mert megy a csapatnak és annyira jónak tartják, hogy mindenkit megverhetnek....mit is lehet ilyenkor mondani? Örömteli problémák...😊)
Klaci79
Esélyét sem látom a 19-0 nak, nem azért mert nem elég jó a csapat, hanem azért mert ha már meglenne az első kiemelés biztos, hogy pihentetnénk a skill playak közül Gronkot, Edelmant, TB-t, HT-t...
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 894
Lement 3 forduló, mi a jó büdös francért kezdik el ezt a rohadt 19-0-t? 6 csapat 3-0-val, mindenhol ez a téma? Annyi meccsünk van még és tényleg annyira nem állt még össze a védelem, hogy én nekem eszembe sem jutott az ilyesmi. Tán ha minden meccsünket 35-0-ra nyertünk volna meg, esetleg...
Persze ha összejönne hatalmas teljesítmény, de annyira okádék a kinti média, hogy az utolsó 4-5 meccsen már akkora lenne a nyomás, hogy én könyörögnék azért, hogy veszítsünk!
NB2
Ritkán látok valakit ennyire idegesnek, mert megy a csapatnak és annyira jónak tartják, hogy mindenkit megverhetnek....mit is lehet ilyenkor mondani? Örömteli problémák...😊)
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Hát majd az idény után, ez így teljesen rendben van. Visszamenőleg aligha lesz bármi hatása, legfeljebb erősködik még egy kicsit a liga, és visszakapjuk még az első kört is 😀

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 296 — Így remélem megfelelek nektek.....
Azért eléggé röhögséges ez a hír, hogy 2016 februárjában foglalkoznak a Brady ügy fellebbezésével.... mit kell még ezzel foglalkozni??? Gúdel bácsi jobban tenné, ha megnyugodna, hogy ezt bebukták azt kész.....
több mint 10 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 512 — Patriot
NB2
Green Bayben simán lehet még ez. A Denvernél kérdéses, de benne lehet. A Cincinnatinél szerintem ilyen probléma nem lesz, az NFC Southban sem. A Cardinals sima top 4-es csapat, de abban a csoportban tuti lesz zacsi. Nekünk meg Miamiban sohasem könnyű, de New Yorkban sem szokott az lenni, és akkor még ott van a denveri túra, meg a Colts elleni. Na, annak jobban örültem volna most, bár a Colts ellen jól szokott menni azért 😊
Ennyire amúgy ne görcsölj a témára, izgis téma, lehet vele foglalkozni, érdekli a népeket. Most szerinted majd érdekel valakit, hogy valamelyik csapat magyarországi szurkolóját zavarja-e a téma 😊
Azért vetődött fel amúgy, mert a legutóbbi ilyen balhé után bosszúálló módban 16–0-ra mentünk, és nagy előnynél is nekimentünk még 4. kísérletekre is, kicsit alázós jelleggel. Na a Jags ellen 4.-re nem mentünk neki (mondjuk 7–0 és 10–3 volt ekkor az állás, meg 4. és 20 😀), de ott is volt egy kicsit running up the score jelleg, meg hogy Bradyvel azért passzoltattunk még – igaz, a rekordokat annyira nem hajhásszuk, hiszen akkor aligha futtattuk volna négyszer is be a labdát. A támadósor nagyon durván hasít, Brady mocsok éles, adja magát az összevetés a 2007-es szezonnal, akár akarja valaki látni, akár nem 😊
Meg most, ha neadjisten, kikapunk valamikor a jövőben, onnantól nem lehet már ezzel foglalkozni, úgyhogy még a 3–0 sem túl korai ehhez, már pont van annyi, ahol fel lehet vetni. Amúgy is bye-on vagyunk, valamit ki kell találni 😊
Wyatt
Az mondjuk biztos, hogy vagy a denver vagy mi nem leszünk 19-0-ban 😊
De ha csak egy meccset kérhetnék, amit biztosan nyerjünk meg, azt 2016. február 7-én játszuk 😊 A többin tőlem kikaphatunk.
több mint 10 éve
NB2
Green Bayben simán lehet még ez. A Denvernél kérdéses, de benne lehet. A Cincinnatinél szerintem ilyen probléma nem lesz, az NFC Southban sem. A Cardinals sima top 4-es csapat, de abban a csoportban tuti lesz zacsi. Nekünk meg Miamiban sohasem könnyű, de New Yorkban sem szokott az lenni, és akkor még ott van a denveri túra, meg a Colts elleni. Na, annak jobban örültem volna most, bár a Colts ellen jól szokott menni azért 😊
Ennyire amúgy ne görcsölj a témára, izgis téma, lehet vele foglalkozni, érdekli a népeket. Most szerinted majd érdekel valakit, hogy valamelyik csapat magyarországi szurkolóját zavarja-e a téma 😊
Azért vetődött fel amúgy, mert a legutóbbi ilyen balhé után bosszúálló módban 16–0-ra mentünk, és nagy előnynél is nekimentünk még 4. kísérletekre is, kicsit alázós jelleggel. Na a Jags ellen 4.-re nem mentünk neki (mondjuk 7–0 és 10–3 volt ekkor az állás, meg 4. és 20 😀), de ott is volt egy kicsit running up the score jelleg, meg hogy Bradyvel azért passzoltattunk még – igaz, a rekordokat annyira nem hajhásszuk, hiszen akkor aligha futtattuk volna négyszer is be a labdát. A támadósor nagyon durván hasít, Brady mocsok éles, adja magát az összevetés a 2007-es szezonnal, akár akarja valaki látni, akár nem 😊
Meg most, ha neadjisten, kikapunk valamikor a jövőben, onnantól nem lehet már ezzel foglalkozni, úgyhogy még a 3–0 sem túl korai ehhez, már pont van annyi, ahol fel lehet vetni. Amúgy is bye-on vagyunk, valamit ki kell találni 😊

több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 151 — nabege2@yahoo.com
több mint 10 éve
Demecs New England Patriots 645
Tegnap láttam egy cikket egy sport újságíróval, aki 19-0-t jósolt nekünk.
Bár igaza lenne.

több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Inkább ez legyen a téma 😊
Mondjuk azt sem bánom, hogy Rodgers is ennyire megy, legyen csak ő az MVP, mi meg legyünk megint bajnokok 😊
Wyatt
Jaja, az lesz az MVP aki nem jut be a SB-ba. Ha mindkettő bejut akkor pedig Manning😀
gordon
Az amúgy is sanszos. Vagy Luck. Ő már most megérdemelné (5 TD/7 INT 65,1 QBR) teljesítménye alapján. 😊
több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Mondjuk azt sem bánom, hogy Rodgers is ennyire megy, legyen csak ő az MVP, mi meg legyünk megint bajnokok 😊
Wyatt
Jaja, az lesz az MVP aki nem jut be a SB-ba. Ha mindkettő bejut akkor pedig Manning😀
több mint 10 éve

több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Sejtettem, hogy kinti sajtó elkezdi ezzel piszkálni a csapatot:
 www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/25321974/tom-brady-cant-understand-comparisons-to-2007-undefeated-patriots

Gondolom ezek ugyanazok, akik tavaly nyugdíjba küldték Bradyt...

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 094 — #NoStress
Nem voltam ott, csak a neten láttam, találtam.
zinedine5
Bama-n én is láttam, de mivel nem én vagyok a képen, nem akartahttp://festmenyek.eu/_img/galeria/10/nagy/832.jpgm kellemetlen helyzetbe hozni az illetőt, hátha ide is ír és nem akarja identitását megosztani.
Lehet Sobri az 😀 😀 😀 (itt 3 smiley van)
NB2
Majdnem.
Én ilyen sapit hordok:

több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 151 — nabege2@yahoo.com
zinedine5
Bama-n én is láttam, de mivel nem én vagyok a képen, nem akartam kellemetlen helyzetbe hozni az illetőt, hátha ide is ír és nem akarja identitását megosztani.
Lehet Sobri az 😀 😀 😀 (itt 3 smiley van)

Szerkesztette: NB2
több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 416 — Ajmo Vatreni
Nahát, a The Martian forgatásáról találtam:

Minitron
Ez nem nagy szám...

A vokányi szárnyas falunap, na az már igen.

zinedine5
Ha tudtam volna, hogy ott vagy, akkor én is beugrottam volna hazafelé..Mert pont egy Vokányi tanítványomat vittük haza szombaton..Megismertük volna egymást..Rajtam is Pats sapi van állandóan.. 😀
kyobalu
több mint 10 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Nahát, a The Martian forgatásáról találtam:

Minitron
Ez nem nagy szám...

A vokányi szárnyas falunap, na az már igen.

zinedine5
Ha tudtam volna, hogy ott vagy, akkor én is beugrottam volna hazafelé..Mert pont egy Vokányi tanítványomat vittük haza szombaton..Megismertük volna egymást..Rajtam is Pats sapi van állandóan.. 😀

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
kolok1972 New England Patriots 3 109 — Pats fan
Cadet repült Bostic miatt és Ball van workouton nálunk.

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Ha Bosticból NFL szintű játékost faragnak, akkor az edzőket kapásból avassák hall of famernek.
tüsi91
Rendben, ezen ne múljon! : - )

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Cooley? 3 éve volt utoljára elkapása, akkor is egy a szezonban
Ez tuti valami kamu 😀

több mint 10 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Ha Bosticból NFL szintű játékost faragnak, akkor az edzőket kapásból avassák hall of famernek.
több mint 10 éve
DeX New England Patriots 294 — WR
Giants topicban találtam: "Giants will be working out Hakeem Nicks, Wes Welker at their facility today as well as TE Chris Cooley. @JosinaAnderson had it first."
Hááááát...szerintem nem nagyon tenne jót a srácnak ha pont oda menne...persze a pénz nagy úr, de ....

több mint 10 éve
Nagyon helyes is, hogy visszakerült, én a meccs közben nem is értettem Amendolát, hogyhogy nem vitte oda Bradynek. De lehet, hogy ő szimplán teljesen nem követte a dolgokat, és simán ki akarta adni a szurkolóknak 😊
Na majd a következőket oda adja, ahová akarja, csak az 500.-ra figyeljen, ha az övé lesz 😊
Wyatt
Reméljük még idén lesz XD
Boston
😀

több mint 10 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Nagyon helyes is, hogy visszakerült, én a meccs közben nem is értettem Amendolát, hogyhogy nem vitte oda Bradynek. De lehet, hogy ő szimplán teljesen nem követte a dolgokat, és simán ki akarta adni a szurkolóknak 😊
Na majd a következőket oda adja, ahová akarja, csak az 500.-ra figyeljen, ha az övé lesz 😊
Wyatt
Reméljük még idén lesz XD

Do your job
több mint 10 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466
Wyatt
Azt mondta, hogy a pályáról lefelé menet jutott eszébe hogy az a 400. labda volt. 😊

több mint 10 éve