New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 10 éve
Szerintem jövőhéten tradelünk Jonathan Josephért. Viszont kíváncsi leszek mit adunk érte.vágom, remélem csak átmenetileg 😊 Ő úgy tudom egyébként sem az akit keresünk, egy nagy testű safety, nem épp üldözésre való a szélen.CB Brandon King jött fel a PS-ből.Kiraktuk Fletchert, ideje volt már.Mivel így már létszámban is kevés a CB, remélem tradet készítenek ezzel elő.
cspeti98
winston
ervinator
winston
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
vágom, remélem csak átmenetileg 😊 Ő úgy tudom egyébként sem az akit keresünk, egy nagy testű safety, nem épp üldözésre való a szélen.CB Brandon King jött fel a PS-ből.Kiraktuk Fletchert, ideje volt már.Mivel így már létszámban is kevés a CB, remélem tradet készítenek ezzel elő.
cspeti98
winston
ervinator
több mint 10 éve
CB Brandon King jött fel a PS-ből.Kiraktuk Fletchert, ideje volt már.Mivel így már létszámban is kevés a CB, remélem tradet készítenek ezzel elő.
cspeti98
winston
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
Kiraktuk Fletchert, ideje volt már.Mivel így már létszámban is kevés a CB, remélem tradet készítenek ezzel elő.
cspeti98
több mint 10 éve
Kiraktuk Fletchert, ideje volt már.www.youtube.com/watch?v=3GwjfUFyY6M
cspeti98

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Szerintem azért nem kell túlmisztifikálni a dolgot. Minden csapatnál komoly szakmai tudással rendelkező csapat térképezi fel a lehetséges játékosokat, és mivel a Szerkesztette: batyu
több mint 10 éve
Rendben van, de akkor nem próbálom ki, hogy mit tud és mennyire lett rendben? Aztán, ha nem jön be kidobom. De a srác jó. Vagy a pats rendszere az ami fekszik az ő stílusának.Lehet, hogy túl hamar jött ki a draftra. (2011-re komoly Heisman esélyesként emlegették.) Talán emiatt nem tudott jól teljesíteni az Eagles-ben, akik elcserélték a Browns-hoz. Ahol meg rögtön eltörte a lábát. Az új rezsim rögtön kivágta. Utána a Colts próbálta ki, egy hétig volt a keretben.
Demecs
A Patriots edzői stábjának 15 éves tapasztalata van kiváló 3rd down back-ek (Faulk, Fafej, Vereen) kiválasztásában, tehetséggondozásában; pontosan tudják, hogy milyen paraméterek fontosak, hogyan kell felépíteni a játékát stb. Ráadásul Lewis-ról Lombardi tudott súgni bőven. Cserébe például elkapó és/vagy CB poszton eléggé vakon vannak.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Ezt meg azért nem azért nem hoznám fel, mert akkoriban volt némi QB helyzet Philyben. Maradjunk abban, hogy nem TB dobálta a labdákat.Éppen emiatt nem értem a hypeot, mivel takkra ugyanazokat a számokat hozza, mint a Philyben.Ez azért eléggé nagy csúsztatás. Elkapásokban sokkal jobb számokat hoz.
Kollega
tamasboldizsar
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Rendben van, de akkor nem próbálom ki, hogy mit tud és mennyire lett rendben? Aztán, ha nem jön be kidobom. De a srác jó. Vagy a pats rendszere az ami fekszik az ő stílusának.Nem nagyképűség, de hogy lehet hogy mi az ilyen kukázott emberekből is tudunk olyan játékosokat csinálni akik hasítanak a patsben.Ép most magyarázták meg, hogy ő nem kukázott. Mindenki tudta, hogy mit tud, csak azt nem, hogy mennyire épült fel. Minden szezonban kipróbálunk ilyenből 20-at, meg 40 olyat, akiről azt se tudjuk mire képesek. Nem nagy kockázat ilyenekből végigtesztelni egy csomót, mert olcsón jönnek és nem fájnak sokba, amikor elküldjük, ha nem jön be. Éppen emiatt nem értem a hypeot, mivel takkra ugyanazokat a számokat hozza, mint a Philyben.
Demecs
Ez nem az az eset, amikor a Miami returnerében valaki meglátta a 100 elkapásos slot receivert.
Kollega
több mint 10 éve
Éppen emiatt nem értem a hypeot, mivel takkra ugyanazokat a számokat hozza, mint a Philyben.Ez azért eléggé nagy csúsztatás. Elkapásokban sokkal jobb számokat hoz.
Kollega
több mint 10 éve
Nem nagyképűség, de hogy lehet hogy mi az ilyen kukázott emberekből is tudunk olyan játékosokat csinálni akik hasítanak a patsben.Ép most magyarázták meg, hogy ő nem kukázott. Mindenki tudta, hogy mit tud, csak azt nem, hogy mennyire épült fel. Minden szezonban kipróbálunk ilyenből 20-at, meg 40 olyat, akiről azt se tudjuk mire képesek. Nem nagy kockázat ilyenekből végigtesztelni egy csomót, mert olcsón jönnek és nem fájnak sokba, amikor elküldjük, ha nem jön be. Éppen emiatt nem értem a hypeot, mivel takkra ugyanazokat a számokat hozza, mint a Philyben.
Demecs
Ez nem az az eset, amikor a Miami returnerében valaki meglátta a 100 elkapásos slot receivert.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Cadet ?Így van. Néha bejön, néha nem. Néha másnál jön be. (Mincey)
Janek
több mint 10 éve
Nem nagyképűség, de hogy lehet hogy mi az ilyen kukázott emberekből is tudunk olyan játékosokat csinálni akik hasítanak a patsben.A többi csapatnál nincs scouting munka?Na, azért ne legyünk ennyire nagyképűek...
Demecs
A Philly nem véletlenül draftolta, pedig ezekkel a méretekkel inkább ugróegér, mint futó... 😀
Ott egyébként egészen ügyesen is futkározott, 4.4-es és 5.3-as átlaggal.
A Brownsba nem véletlenül vitték Lombardiék, tradeltek érte... csak épp megsérült.
A Colts cutra pedig gondolom szintúgy van magyarázat. Mondjuk az, hogy sérülésből tért vissza és még nem volt 100%-os.
Tény, hogy nálunk hagyománya van "zsebfutók"-nak, Lewis pedig passzol a rendszerhez. Valószínűleg Lombardi és az emberei mondták, hogy ügyes gyerek, aztán szerencsénk volt.
Épp a futópozíció az, ahol 1-1 sérülés nagyon be tudja tenni a kaput (lásd Ridley, idén szvsz nem is fog játszani)... a ligában legalább 10-12 olyan noname backup rohangál, aki megfelelő körülmények közt lazán kezdő lehetne.
Megjegyzés: annyiban egyébként szerződés kapcsán is hasonlít Fafejre, hogy anno neki is az első szezonja elején ajánlottunk 2 éves hosszabbítást 😊
Gyulus
több mint 10 éve
Meskó Zoli könyvének az első 20 oldalát olvastam eddig, nagyon érdekes. Az elküldésének történetével kezdődik, tiszta Hard Knocks, csak egy magyar szemszögéből, és a Patriots-al főszerepben. Nagyon ajánlom.már a végére értem, tök jó, hogy nem olyan a könyv, mint a promószövege (esélytelenül, a nagy álom, tombrady), hanem elég őszinte és sokszor eléggé negatív. tényleg ajánlott.
LordTamas
több mint 10 éve
Meskó Zoli könyvének az első 20 oldalát olvastam eddig, nagyon érdekes. Az elküldésének történetével kezdődik, tiszta Hard Knocks, csak egy magyar szemszögéből, és a Patriots-al főszerepben. Nagyon ajánlom.
több mint 10 éve
A többi csapatnál nincs scouting munka?Na, azért ne legyünk ennyire nagyképűek...
Demecs
A Philly nem véletlenül draftolta, pedig ezekkel a méretekkel inkább ugróegér, mint futó... 😀
Ott egyébként egészen ügyesen is futkározott, 4.4-es és 5.3-as átlaggal.
A Brownsba nem véletlenül vitték Lombardiék, tradeltek érte... csak épp megsérült.
A Colts cutra pedig gondolom szintúgy van magyarázat. Mondjuk az, hogy sérülésből tért vissza és még nem volt 100%-os.
Tény, hogy nálunk hagyománya van "zsebfutók"-nak, Lewis pedig passzol a rendszerhez. Valószínűleg Lombardi és az emberei mondták, hogy ügyes gyerek, aztán szerencsénk volt.
Épp a futópozíció az, ahol 1-1 sérülés nagyon be tudja tenni a kaput (lásd Ridley, idén szvsz nem is fog játszani)... a ligában legalább 10-12 olyan noname backup rohangál, aki megfelelő körülmények közt lazán kezdő lehetne.
Megjegyzés: annyiban egyébként szerződés kapcsán is hasonlít Fafejre, hogy anno neki is az első szezonja elején ajánlottunk 2 éves hosszabbítást 😊
Szerkesztette: Gyulus
több mint 10 éve
Ha már három évben gondolkodik benne BB, akkor egy egyetemi válogatás kijár neki:www.youtube.com/watch?v=6HxvSzpKl48
A Notre Dame elleni futása egészen zseniális.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
"Patriots have signed running back Dion Lewis to a two-year contract."
több mint 10 éve
15 év - amióta nézem az NFL-t - távlatában úgy látom, hogy egyszerűen vannak csapatok, akiknek a játéka, stílusa fekszik nekünk, másoké meg nem, ha győzünk, akkor is nyögvenyelősen és ez akkor is igaz, ha éppen gyengélkedik az adott csapat. A Giants nekünk pld. sosem fekszik (a 2007-es Nagy Menetelés utolsó alapszakasz meccsét is éppenhogy behúztuk.) A Jets is ilyen, ahogy mondod, akkor éppencsak nyerünk, ha egyébként zongorázni lehet két csapat különbségét, a Bills meg bármit csinál, mindig komoly zakót kap (a tavalyi utolsó alapszakasz meccs nem számított). A Steelers-t általában verjük, ha jó akkor is - a Ravens ellen PO-ban mindig kínlódunk. A Colts jó példa, eleinte vertük őket, 2006-ban fordult a világ, utána évekig nekünk volt komoly mentális hátrányunk, míg meg nem jött Luck, aki képtelen ellenünk nyerni (eddig) és akinek a gunslinger stílusát BB fegyelmezett rendszere könyörtelenül bünteti.Kivéve, mikor az NFL rekord veretlenségünket szakította meg a Steelers és emiatt a főcsoport döntőt a nagyon befagyott Heinz Fielden játszottuk. Vagy amikor McGinest ötször sackelte a zöldek irányítóját és rommá vertük őket a saját stadionjukban (ezt nem is egyszer). A Dolphinst is jól meg szoktuk verni, kivéve mikor TB 3 picket dob és nullára vernek (szerencsére ez akkor már sokat nem számított).
Én sem várok könnyű meccset a Jets ellen. A Cowboys, Colts meccs a mostani állás szerint sokkal könnyebb lesz szerintem.
Burkus
Hogy lehetne már könnyű meccs egy csoport rivális ellen? A Colts pedig elég különleges eset, mivel ők is azok voltak elég sokáig.
Ezen túl pedig irigyellek, hogy Te már 2001-ben is nézted a NFL-t. Sajnos a SportTV akkor még nem adta!
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
A Jets ellen még 2007-ben is szenvedtünk 😀15 év - amióta nézem az NFL-t - távlatában úgy látom, hogy egyszerűen vannak csapatok, akiknek a játéka, stílusa fekszik nekünk, másoké meg nem, ha győzünk, akkor is nyögvenyelősen és ez akkor is igaz, ha éppen gyengélkedik az adott csapat. A Giants nekünk pld. sosem fekszik (a 2007-es Nagy Menetelés utolsó alapszakasz meccsét is éppenhogy behúztuk.) A Jets is ilyen, ahogy mondod, akkor éppencsak nyerünk, ha egyébként zongorázni lehet két csapat különbségét, a Bills meg bármit csinál, mindig komoly zakót kap (a tavalyi utolsó alapszakasz meccs nem számított). A Steelers-t általában verjük, ha jó akkor is - a Ravens ellen PO-ban mindig kínlódunk. A Colts jó példa, eleinte vertük őket, 2006-ban fordult a világ, utána évekig nekünk volt komoly mentális hátrányunk, míg meg nem jött Luck, aki képtelen ellenünk nyerni (eddig) és akinek a gunslinger stílusát BB fegyelmezett rendszere könyörtelenül bünteti.
Meg amúgy tavaly is, amikor elég gyenguszok voltak. Ivoryt kell megtartani valahogy, aztán már csak az elkapókat. Aztán már csak az elit D-t kell feltörni
Wyatt
Én sem várok könnyű meccset a Jets ellen. A Cowboys, Colts meccs a mostani állás szerint sokkal könnyebb lesz szerintem.