New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 10 éve
triangle 1 283
aszondja pár kinti okos, hogy igazából dekoda watsont upgradeltük. bostic hozzá hasonlóan hasznos lehet st-ben, de kevésbé fog fájni nézni ha pályára kerül esetleg defense-ben is. én el tudom hinni ezt a verziót, inkább, mint hogy mayo helyére hoztuk
triangle
Kezdem megszokni a gondolatot, hogy Mayo 2016-ban nem lesz a csapatnál. Idén nem volt összesen 50 snap-je. Nem létezik, hogy ennyi játékért BB elfogadhatónak tartja a 11,4 milliós cap hit-et jövőre. (7 milliót lehet spórolni a kivágásával/elcserélésével.) Szerintem el kell fogadnunk, hogy Hightower és Collins kijátszotta (véglegesen?) a kezdőből. Számomra már csak a búcsú ideje kérdéses. Szar érzés lesz, nagyszerű játékos.

Igazából Hightower, Collins mögé kell a minőségi depth, továbbra is a 4-2-5 a védelem alapfelállása. Ez a minőségibb cseresor lehet LB (most már négyen fognak küzdeni érte) vagy box S, hibrid S/LB (itt is bőven vannak). Lassan a ST-be kerülésért is állatkodni kell. (Btw BB a tavalyi Bears meccs előtt a szokottnál is jobban fényezte Bostic-ot.)
tomi-tomi
ha jövőre kivágnánk mayot, azon már (sajnos) én sem lepődnék meg, de ez a bostic csere szerintem még nem róla szól. pár órán belül kiderül 😊
több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
A labda, amit Amendola olyan könnyen elajándékozott az end zonenál, megtalálta a helyét a Patriots Place-n:

Úgy látszik volt az a pénz, amiért visszaadta a kedves néző.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Szerintem egy Mayo + 4.kör cserébe egy Talib szintü játékos teljesen elfogadható lenne.
Tampában Verner hogy muzsikál? Onnan jó cseréket szoktunk csinálni.
vpi
Na ez az a trade, amire nem találsz partnert!

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Vernert már én is pedzegettem. Tampa nem a megfelelő környezet a DB-knek. A Revis transzfer is milyen jó projekt volt 😊

több mint 10 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 512 — Patriot
Egy-szerepét tekintve- backup lb-ért akkor sem fogunk 11 milkót kiadni, nem is szabad. Azt senki sem állította hogy egy az egyben el lehet cserélni egy használható cb-ért.
kolok1972
Idén nem keres annyit. Jövőre már nincs helye a sapka alatt, abban egyetértünk. De eltradelni egy CB-re, úgy hogy esetleg mellé kell adni egy 4. kört, az már nem egy jó trade. Szerintem.
Kollega
Szerintem egy Mayo + 4.kör cserébe egy Talib szintü játékos teljesen elfogadható lenne.
Tampában Verner hogy muzsikál? Onnan jó cseréket szoktunk csinálni.
több mint 10 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Egy-szerepét tekintve- backup lb-ért akkor sem fogunk 11 milkót kiadni, nem is szabad. Azt senki sem állította hogy egy az egyben el lehet cserélni egy használható cb-ért.
kolok1972
Idén nem keres annyit. Jövőre már nincs helye a sapka alatt, abban egyetértünk. De eltradelni egy CB-re, úgy hogy esetleg mellé kell adni egy 4. kört, az már nem egy jó trade. Szerintem.
Kollega
Attól függ, ki az a CB.

Do your job
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ó, van az a CB, akiért adnék én 4. kör Mayo mellé gazdagon – pláne, hogy értéke jelenleg elég kevés van. Kíváncsi vagyok a szerepére, én remélem, hogy jó lesz még ő nálunk, de gyakorlatilag 3. éve nélküle játszunk. Keres 10 milla körül átlagban. Na innentől az elszórás eléggé mókás, gyakorlatilag már az is szép, hogy nem cutoltunk a szezon előtt

Szerkesztette: Wyatt

több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 416 — Ajmo Vatreni
kolok1972
Kollega
Az valóban nem tűnik jó üzletnek.
Ugyanakkor, bár nem tudom milyen bonuszos a szerződése, de ha cutolni kell, akkor semmit sem kapunk érte.
több mint 10 éve
kolok1972

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
kolok1972 New England Patriots 3 109 — Pats fan
Mayo ezért a fizuért teljesen felesleges. Keresni kell egy CB-t akiért még idén tudjuk cserélni. Jövőre egészen biztosan cut lenne.
zinedine5
Azért óvatosan kellene elszórni olyan játékosokat, mint Mayo. A LB fogyóeszköz, ha valaki lesérül ne álljunk már itt letolt gatyával (már képletesen ugyebár). Amúgy se adnak egy LB-ért, egy valamire való CB-t. Olyan cetlit kellene mellé adni, amihez meg már felesleges odaadni a játékost, inkább még egy plusz cetlit.
Kollega

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
Mayo ezért a fizuért teljesen felesleges. Keresni kell egy CB-t akiért még idén tudjuk cserélni. Jövőre egészen biztosan cut lenne.
zinedine5
Azért óvatosan kellene elszórni olyan játékosokat, mint Mayo. A LB fogyóeszköz, ha valaki lesérül ne álljunk már itt letolt gatyával (már képletesen ugyebár). Amúgy se adnak egy LB-ért, egy valamire való CB-t. Olyan cetlit kellene mellé adni, amihez meg már felesleges odaadni a játékost, inkább még egy plusz cetlit.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
aszondja pár kinti okos, hogy igazából dekoda watsont upgradeltük. bostic hozzá hasonlóan hasznos lehet st-ben, de kevésbé fog fájni nézni ha pályára kerül esetleg defense-ben is. én el tudom hinni ezt a verziót, inkább, mint hogy mayo helyére hoztuk
triangle
Kezdem megszokni a gondolatot, hogy Mayo 2016-ban nem lesz a csapatnál. Idén nem volt összesen 50 snap-je. Nem létezik, hogy ennyi játékért BB elfogadhatónak tartja a 11,4 milliós cap hit-et jövőre. (7 milliót lehet spórolni a kivágásával/elcserélésével.) Szerintem el kell fogadnunk, hogy Hightower és Collins kijátszotta (véglegesen?) a kezdőből. Számomra már csak a búcsú ideje kérdéses. Szar érzés lesz, nagyszerű játékos.

Igazából Hightower, Collins mögé kell a minőségi depth, továbbra is a 4-2-5 a védelem alapfelállása. Ez a minőségibb cseresor lehet LB (most már négyen fognak küzdeni érte) vagy box S, hibrid S/LB (itt is bőven vannak). Lassan a ST-be kerülésért is állatkodni kell. (Btw BB a tavalyi Bears meccs előtt a szokottnál is jobban fényezte Bostic-ot.)
tomi-tomi
Mint Wilforknál, sérülés után fizucsökkentés, 1 év játék SB győzelem és könnyes búcsú😀
több mint 10 éve
April Wine New England Patriots 256
(Btw BB a tavalyi Bears meccs előtt a szokottnál is jobban fényezte Bostic-ot.)
tomi-tomi
Már a draft előtt személyesen nézte meg Floridában.
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
triangle

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
triangle 1 283
OK, erre a trade-re miért volt szükség?😊

Az esetek többségében 4-2-5öt nyomunk, a Magastorony - Collins páros mellett még Mayo is alig kerül pályára.
Freeny pár napja kapott egy 2 éves extensiont.

Nem mondom, hasznunkra válna egy futás elleni védekezésben hasznos LB, de ilyen szerepkörben BB inkább a Spikes, Ted Johnson méretű böszmeállatokat preferálja. Bostic a 245 fontjával nem fogja hátrab'-ni a centert egy A-gap run blitznél. Ha jól veszem ki, passz ellen pedig totál fogalmatlan.

Allennek nagyobb hasznát vettük volna sub-rusherként...
Gyulus
Szvsz Mayo centijét kezdte el vágni BB. Ha Bostic-nak lesz néhány focira emlékeztető mozdulata edzésen-mérkőzésen, akkor Mayo-t még a 8. hétig el fogja cserélni.
tomi-tomi
több mint 10 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 260 — Bears & Illinois fan

Az esetek többségében 4-2-5öt nyomunk, a Magastorony - Collins páros mellett még Mayo is alig kerül pályára.

Nem mondom, hasznunkra válna egy futás elleni védekezésben hasznos LB, de ilyen szerepkörben BB inkább a Spikes, Ted Johnson méretű böszmeállatokat preferálja. Bostic a 245 fontjával nem fogja hátrab'-ni a centert egy A-gap run blitznél. Ha jól veszem ki, passz ellen pedig totál fogalmatlan.

Gyulus
Szvsz Mayo centijét kezdte el vágni BB. Ha Bostic-nak lesz néhány focira emlékeztető mozdulata edzésen-mérkőzésen, akkor Mayo-t még a 8. hétig el fogja cserélni.
tomi-tomi
Nem lesz, nyugi.....

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan

Gyulus

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Mondjuk váljon annyira be, mint az előző szezonok idényközbeni cserélgetései. Igazából az ellenérték nulla, a nagyobb baj, hogy ő is 😀 Inkább egy CB-t találtunk volna ilyen áron 😀

több mint 10 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero

Szerkesztette: Gyulus
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Allen-nek jobban örültem volna 😊

twitter.com/AdamSchefter/status/648651590916800514
ZERO_L
Allen nem ismeri Urban Meyert.

több mint 10 éve
Majd egyszer lefotózom nektek azt a palit, akivel a Thököly - Stefánia sarkán szoktam találkozni. Neki a cipőtől a sapiig minden ruhája Pats-es. Plusz táska offcoz.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Nahát, a The Martian forgatásáról találtam:

Minitron
Ez nem nagy szám...

A vokányi szárnyas falunap, na az már igen.

több mint 10 éve
Jesszusatyaúristen

több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 554 — The only discipline that lasts, is self discipline
Kicsit megkésve, de csak most vettem észre, hogy a héten lett meg. 😀 Szóval grat Bradynek a 400-hoz!

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)