New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 10 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Kétlem, hogy leigazolnánk Bellt.
Én fél szemmel a WAS-i Alfed Morris felé nézegetek, mennyire szorul háttérbe Jones és a 3rd down back mögött.
Az egyik legjobb "pure" runner a ligában, Blountnál szélesebb repertoárral...
Gyulus
Ne ijesztgess, a szívroham kerülgetett egy pillanatra. Ball-ról van szó nálatok...Montee Ball-ról és nem Bell-ről...
Klaci79
sorry, benéztem 😊
több mint 10 éve
triangle 1 283
sajnos valószínűleg sosem fog BB könyvet írni, így nem fog fény derülni arra a sok kis apró dologra, amikből aztán összeáll ez az egész azzá, ami...ezért is tudom értékelni az ilyen kis szösszeneteket:
 www.boston.com/sports/football/patriots/2015/09/30/john-lynch-gives-insight-into-bill-belichick-softer-side-recruiter/WglieOCpz3n3btyvGFNxBK/story.html
több mint 10 éve
Demecs New England Patriots 645
Ma 14 eve volt eloszor kezdo a 12-es a colts ellen. 44-13-ra nyert a pats. 😊

több mint 10 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 631 — Patriot
Kint ilyen a sajtó. Ha jól megy istenítenek, ha rosszul, a sárba döngölnek. A játékosok ezt már főiskolás korukban megtanulják kezelni. Akinek meg nem sikerül, biztos nem fut be az NFL-ben. Annak idején se a sajtó nyomása miatt buktunk el a döntőben szerintem. Egyszerűen elfáradt a csapat. Ezáltal felmerül a kérdés, hogy fizikálisan és mentálisan meg lehet-e nyerni 19 meccset egy szezonban. Addig nem tudjuk, míg valaki véghez nem viszi.

De az már már valóban gyomorforgató, hogy pontosan ugyanazok a "szakértők", akik tavaly rajta tapostak TB-n, most az ő fényében fürödnek (és még, hogy fognak, ha esetleg 5-6-7-0-ig is elmennénk, amit adjon az Ég, sőt). És ezeknek a neve alá a "neves szaklapok" odaírják, hogy coloumnist, meg beat writer.
Kollega
Itthon meg ugyanilyen a pats fórum 😀

Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 052
Én fél szemmel a WAS-i Alfed Morris felé nézegetek, mennyire szorul háttérbe Jones és a 3rd down back mögött.
Gyulus
Ne ijesztgess, a szívroham kerülgetett egy pillanatra. Ball-ról van szó nálatok...Montee Ball-ról és nem Bell-ről...
Klaci79
Ball-nál nemhogy kétli, egyenesen tudja, hogy nem igazoljuk le. Rá nem érdemes szót vesztegetni. Bell-nél viszont... : D Egyébként sincs rá szükségetek, úgysem tud futni a Ravens ellen.
tomi-tomi
Valószínűleg én értettem félre, hiszen ő azt írta: Kétlem, hogy leigazolnánk Bellt...na ez igaz, ezt én is kétlem...
A többiben viszont igazad van, nem fog futni | a Ravens ellen | , na de ez nem ennek a fórumnak a témája...😀
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Gyulus
Klaci79
Ball-nál nemhogy kétli, egyenesen tudja, hogy nem igazoljuk le. Rá nem érdemes szót vesztegetni. Bell-nél viszont... : D Egyébként sincs rá szükségetek, úgysem tud futni a Ravens ellen.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Gyulus
több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Kint ilyen a sajtó. Ha jól megy istenítenek, ha rosszul, a sárba döngölnek. A játékosok ezt már főiskolás korukban megtanulják kezelni. Akinek meg nem sikerül, biztos nem fut be az NFL-ben. Annak idején se a sajtó nyomása miatt buktunk el a döntőben szerintem. Egyszerűen elfáradt a csapat. Ezáltal felmerül a kérdés, hogy fizikálisan és mentálisan meg lehet-e nyerni 19 meccset egy szezonban. Addig nem tudjuk, míg valaki véghez nem viszi.

De az már már valóban gyomorforgató, hogy pontosan ugyanazok a "szakértők", akik tavaly rajta tapostak TB-n, most az ő fényében fürödnek (és még, hogy fognak, ha esetleg 5-6-7-0-ig is elmennénk, amit adjon az Ég, sőt). És ezeknek a neve alá a "neves szaklapok" odaírják, hogy coloumnist, meg beat writer.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
A többin se kapjunk ki, főleg ne a januáriakon. 😀
De én a legrosszabb amit várok a 12-4 a legjobb a 14-2 mérleg.
Mindenképpen jó lenne kiemeltnek lenni.
Hosszú még a szezon és bármi megtörténhet.
A legfontosabb persze, hogy mindenki legyen egészséges a januárig. onnantól bármi lehet.

Szerintem a denver és a ny ellen lesz bukta.
A többit behúzzuk.

A miami most hiába mondták milyen erős a D, nem látom annak.
A jets pedig egy tök gyenge coltsot vert el. Ráadásul az utolsó meccs lesz náluk, amikor már remélem leadhatjuk, mert nem fog beleszámítani a végébe és ők is inkább rámennek a jobb draft helyre.

több mint 10 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 489 — nabege2@yahoo.com
Lement 3 forduló, mi a jó büdös francért kezdik el ezt a rohadt 19-0-t? 6 csapat 3-0-val, mindenhol ez a téma? Annyi meccsünk van még és tényleg annyira nem állt még össze a védelem, hogy én nekem eszembe sem jutott az ilyesmi. Tán ha minden meccsünket 35-0-ra nyertünk volna meg, esetleg...
Persze ha összejönne hatalmas teljesítmény, de annyira okádék a kinti média, hogy az utolsó 4-5 meccsen már akkora lenne a nyomás, hogy én könyörögnék azért, hogy veszítsünk!
NB2
Ritkán látok valakit ennyire idegesnek, mert megy a csapatnak és annyira jónak tartják, hogy mindenkit megverhetnek....mit is lehet ilyenkor mondani? Örömteli problémák...😊)
Klaci79
Átmeneti dühroham volt 😊 Egyszerűen a 3. forduló után nem látom ennek értelmét. Meg aztán azok a rossz emlékek...
több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Lement 3 forduló, mi a jó büdös francért kezdik el ezt a rohadt 19-0-t? 6 csapat 3-0-val, mindenhol ez a téma? Annyi meccsünk van még és tényleg annyira nem állt még össze a védelem, hogy én nekem eszembe sem jutott az ilyesmi. Tán ha minden meccsünket 35-0-ra nyertünk volna meg, esetleg...
Persze ha összejönne hatalmas teljesítmény, de annyira okádék a kinti média, hogy az utolsó 4-5 meccsen már akkora lenne a nyomás, hogy én könyörögnék azért, hogy veszítsünk!
NB2
Ritkán látok valakit ennyire idegesnek, mert megy a csapatnak és annyira jónak tartják, hogy mindenkit megverhetnek....mit is lehet ilyenkor mondani? Örömteli problémák...😊)
Klaci79
Esélyét sem látom a 19-0 nak, nem azért mert nem elég jó a csapat, hanem azért mert ha már meglenne az első kiemelés biztos, hogy pihentetnénk a skill playak közül Gronkot, Edelmant, TB-t, HT-t...
több mint 10 éve
NB2
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Hát majd az idény után, ez így teljesen rendben van. Visszamenőleg aligha lesz bármi hatása, legfeljebb erősködik még egy kicsit a liga, és visszakapjuk még az első kört is 😀

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 902 — Így remélem megfelelek nektek.....
Azért eléggé röhögséges ez a hír, hogy 2016 februárjában foglalkoznak a Brady ügy fellebbezésével.... mit kell még ezzel foglalkozni??? Gúdel bácsi jobban tenné, ha megnyugodna, hogy ezt bebukták azt kész.....
több mint 10 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 631 — Patriot
NB2
Green Bayben simán lehet még ez. A Denvernél kérdéses, de benne lehet. A Cincinnatinél szerintem ilyen probléma nem lesz, az NFC Southban sem. A Cardinals sima top 4-es csapat, de abban a csoportban tuti lesz zacsi. Nekünk meg Miamiban sohasem könnyű, de New Yorkban sem szokott az lenni, és akkor még ott van a denveri túra, meg a Colts elleni. Na, annak jobban örültem volna most, bár a Colts ellen jól szokott menni azért 😊
Ennyire amúgy ne görcsölj a témára, izgis téma, lehet vele foglalkozni, érdekli a népeket. Most szerinted majd érdekel valakit, hogy valamelyik csapat magyarországi szurkolóját zavarja-e a téma 😊
Azért vetődött fel amúgy, mert a legutóbbi ilyen balhé után bosszúálló módban 16–0-ra mentünk, és nagy előnynél is nekimentünk még 4. kísérletekre is, kicsit alázós jelleggel. Na a Jags ellen 4.-re nem mentünk neki (mondjuk 7–0 és 10–3 volt ekkor az állás, meg 4. és 20 😀), de ott is volt egy kicsit running up the score jelleg, meg hogy Bradyvel azért passzoltattunk még – igaz, a rekordokat annyira nem hajhásszuk, hiszen akkor aligha futtattuk volna négyszer is be a labdát. A támadósor nagyon durván hasít, Brady mocsok éles, adja magát az összevetés a 2007-es szezonnal, akár akarja valaki látni, akár nem 😊
Meg most, ha neadjisten, kikapunk valamikor a jövőben, onnantól nem lehet már ezzel foglalkozni, úgyhogy még a 3–0 sem túl korai ehhez, már pont van annyi, ahol fel lehet vetni. Amúgy is bye-on vagyunk, valamit ki kell találni 😊
Wyatt
Az mondjuk biztos, hogy vagy a denver vagy mi nem leszünk 19-0-ban 😊
De ha csak egy meccset kérhetnék, amit biztosan nyerjünk meg, azt 2016. február 7-én játszuk 😊 A többin tőlem kikaphatunk.

Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 10 éve
NB2
Green Bayben simán lehet még ez. A Denvernél kérdéses, de benne lehet. A Cincinnatinél szerintem ilyen probléma nem lesz, az NFC Southban sem. A Cardinals sima top 4-es csapat, de abban a csoportban tuti lesz zacsi. Nekünk meg Miamiban sohasem könnyű, de New Yorkban sem szokott az lenni, és akkor még ott van a denveri túra, meg a Colts elleni. Na, annak jobban örültem volna most, bár a Colts ellen jól szokott menni azért 😊
Ennyire amúgy ne görcsölj a témára, izgis téma, lehet vele foglalkozni, érdekli a népeket. Most szerinted majd érdekel valakit, hogy valamelyik csapat magyarországi szurkolóját zavarja-e a téma 😊
Azért vetődött fel amúgy, mert a legutóbbi ilyen balhé után bosszúálló módban 16–0-ra mentünk, és nagy előnynél is nekimentünk még 4. kísérletekre is, kicsit alázós jelleggel. Na a Jags ellen 4.-re nem mentünk neki (mondjuk 7–0 és 10–3 volt ekkor az állás, meg 4. és 20 😀), de ott is volt egy kicsit running up the score jelleg, meg hogy Bradyvel azért passzoltattunk még – igaz, a rekordokat annyira nem hajhásszuk, hiszen akkor aligha futtattuk volna négyszer is be a labdát. A támadósor nagyon durván hasít, Brady mocsok éles, adja magát az összevetés a 2007-es szezonnal, akár akarja valaki látni, akár nem 😊
Meg most, ha neadjisten, kikapunk valamikor a jövőben, onnantól nem lehet már ezzel foglalkozni, úgyhogy még a 3–0 sem túl korai ehhez, már pont van annyi, ahol fel lehet vetni. Amúgy is bye-on vagyunk, valamit ki kell találni 😊

több mint 10 éve
több mint 10 éve
Tegnap láttam egy cikket egy sport újságíróval, aki 19-0-t jósolt nekünk.
Bár igaza lenne.

több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 484 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Inkább ez legyen a téma 😊
Mondjuk azt sem bánom, hogy Rodgers is ennyire megy, legyen csak ő az MVP, mi meg legyünk megint bajnokok 😊
Wyatt
Jaja, az lesz az MVP aki nem jut be a SB-ba. Ha mindkettő bejut akkor pedig Manning😀
gordon
Az amúgy is sanszos. Vagy Luck. Ő már most megérdemelné (5 TD/7 INT 65,1 QBR) teljesítménye alapján. 😊
több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Mondjuk azt sem bánom, hogy Rodgers is ennyire megy, legyen csak ő az MVP, mi meg legyünk megint bajnokok 😊
Wyatt
Jaja, az lesz az MVP aki nem jut be a SB-ba. Ha mindkettő bejut akkor pedig Manning😀
több mint 10 éve

több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Sejtettem, hogy kinti sajtó elkezdi ezzel piszkálni a csapatot:
 www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/25321974/tom-brady-cant-understand-comparisons-to-2007-undefeated-patriots

Gondolom ezek ugyanazok, akik tavaly nyugdíjba küldték Bradyt...

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 813 — #NoStress
Nem voltam ott, csak a neten láttam, találtam.
zinedine5
Bama-n én is láttam, de mivel nem én vagyok a képen, nem akartahttp://festmenyek.eu/_img/galeria/10/nagy/832.jpgm kellemetlen helyzetbe hozni az illetőt, hátha ide is ír és nem akarja identitását megosztani.
Lehet Sobri az 😀 😀 😀 (itt 3 smiley van)
NB2
Majdnem.
Én ilyen sapit hordok:

több mint 10 éve
Nem voltam ott, csak a neten láttam, találtam.
zinedine5
Bama-n én is láttam, de mivel nem én vagyok a képen, nem akartam kellemetlen helyzetbe hozni az illetőt, hátha ide is ír és nem akarja identitását megosztani.
Lehet Sobri az 😀 😀 😀 (itt 3 smiley van)

Szerkesztette: NB2