New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Coleman-ért elég nagy adok-kapok ment a Hawks és a Pats között. Remélem, jó okkal.Remélem Easley-t nem erőltetjük egyenlőre, a múltheti D-Line elég aprítós volt nélküle is.
Easley aktív, vagy nagyon hamar rendbe jött, vagy megint elcseszünk valakit. Vagy Rufus kap leckét a múlt heti punter elleni hülyeségéért.
Tawon Wilson is lassan betemette magát a roster (leg)végén.
tomi-tomi
több mint 10 éve
Coleman-ért elég nagy adok-kapok ment a Hawks és a Pats között. Remélem, jó okkal.Easley aktív, vagy nagyon hamar rendbe jött, vagy megint elcseszünk valakit. Vagy Rufus kap leckét a múlt heti punter elleni hülyeségéért.
Tawon Wilson is lassan betemette magát a roster (leg)végén.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
most mondanám, hogy az UDFA rookie-val nem lettünk egy yarddal sem előrébb, de talán mégis 😉

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
két embertől tartok, Allen Robinson és Bradley Fletcherhát ettől nem kell tartanod, Coleman beelőzte
ha ezek egymásra találnak a pályán, az alap 40-50 yard vagy TD lesz
ZERO_L
több mint 10 éve
FRIDAY, SEPTEMBER 25, 2015NEW ENGLAND PATRIOTS (2-0)
OUT
OL Ryan Wendell - Illness (DNP)
DOUBTFUL
No Players Listed.
QUESTIONABLE
DL Dominique Easley - Hip (LP)
PROBABLE
DL Trey Flowers - Knee (FP)
LB Dont'a Hightower - Shoulder (F
Hmm...Magastoronnyal akkor most mi van?
Szerkesztette: Minitron
több mint 10 éve
Szerintem fél vállról biztos nem fogja venni a csapat.Na én is ettől tartok...
Minitron
több mint 10 éve
Szerintem fél vállról biztos nem fogja venni a csapat.
több mint 10 éve
Mi ez a hullaszag? Jönnek a jaguárok!Mi bűzlünk így...
Minitron
két embertől tartok, Allen Robinson és Bradley FletcherSanszosan az lesz a tapasz a nyílt törésen...
ha ezek egymásra találnak a pályán, az alap 40-50 yard vagy TD lesz
ZERO_L
Tele vagyunk sérülttel(szombaton a 3. számú elkapónk/leggyorsabb WRünk/mélységi célpontunk(Marqise Lee) játéka is veszélybe került, ezért (átmenetileg) ki kellett raknunk az egyik legjobb STünket(LaRoy Reynolds).
Simán elképzelhető, hogy mind a 8 inaktívunk sérült lesz, plusz 1-2 aktív játékos sem tud majd játszani. És szinte mind kezdő vagy kulcsemberről van szó. Sajnos van egy olyan érzésem, hogy ma feltörlitek velünk a padlót (és itt most nem 1-2 TDs difire gondolok, hanem akár egy 42-14es vagy durvább arányú verésre is).
Ha szerencsénk van Brady és co edzésnek fogja fel a dolgot, és akkor nem lesz túl egyoldalú a meccs. De ha komolyan veszitek, abból ránk nézve elég csúnya dolgok kerekedhetnek ki... Hacsak Bortles nem játszik úgy az egész meccsen, mint mondjuk az előszezonban a Lions vagy múlt héten a Dolphins ellen az 1. félidőben
több mint 10 éve
két embertől tartok, Allen Robinson és Bradley Fletcher ha ezek egymásra találnak a pályán, az alap 40-50 yard vagy TD lesz

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Mi ez a hullaszag? Jönnek a jaguárok!
több mint 10 éve
Elnézést, hogy a csapból is én jövök, azonban ezt tényleg érdemes elolvasni:mmqb.si.com/mmqb/2015/09/24/nfl-tom-brady-bill-belichick-relationship-new-england-patriots?xid=si_social
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Erről GSN barátunk tudna írni egy hosszabb (cca. 150-160 oldalon) tanulmányt. Mert itt már messze nem csak az számít, hogy mennyire sikeres egy csapat, sokkal inkább az, hogy mekkora piacon is tevékenykedik. Ebben egy Broncos nagy valószínűséggel sohasem fog tudni a top 5-be kerülni.Érdekes, hogy mindenhol azt írják Bradyt utálják, a Patset utálják egész amerikában, de akkor hogy a pokolban fogy az ő meze és a top 5ben még benne van Gronk meze is.Ez a nagy utálat azért is fura, mert a Pats a második legértékesebb football franchise a Cowboys után 3.2 milliárd dolláros értékkel és az értékben a franchise-nak a merchandising sikeressége formájában jelentkező népszerűsége is benne van. (a Skins, Giants sokáig előttünk volt, de mostanra mögénk kerültek.) A Jets 6., a GB csak 10., a Denver 11. a Colts pedig Luckkal együtt is csak 14. Mondjuk az is igaz, hogy a Patriots Amerikán kívül a legnépszerűbb csapat.
Nem értem.
Demecs
Burkus
A Brady (vagy általában a játékosok) mezek esete más kicsit. Tavasszal a draft utáni hónapban már megjelent, hogy Brady a harmadik mezeladásban Mariota és Winston után. Ez is eléggé meglepő volt, hiszen ilyenkor elsősorban az top draft mezeknek kellene futni, nem egy veterán QB-é. Ebben az esetben a játékos iránti rokonszenv, illetve a meghurcolása ellen érzett felháborodás adott el sok mezt.
A Pats azért szerepelhet jól a merchandising rangsorban, mert a SB győztes cuccokból sokat vesznek egy hagyományosan sportszerető és fizetőképes piacon.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Brady összes passzkísérlete/akciója a hat SB-on. Majd egy óra, de megéri!www.youtube.com/watch?t=78&v=QvFEW4gKmcE
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Mikor egy egy faces oldalon kerdik a drukkereket ki honnan. Van seattlei dallasi miamibol. Szoval egesz amerikabol. Ez is inkabb csak egy karogas, hogy a legutaltabb.
több mint 10 éve
Hát kb a Cowboys a legutáltabb is amellett, hogy a legimádottabb is, nem? 😀 Nálunk is a Fradit szeretik a legtöbben, és a Fradit utálják a legtöbben. Illetve most már a Puskás Akadémiát 😀

több mint 10 éve
Érdekes, hogy mindenhol azt írják Bradyt utálják, a Patset utálják egész amerikában, de akkor hogy a pokolban fogy az ő meze és a top 5ben még benne van Gronk meze is.Ez a nagy utálat azért is fura, mert a Pats a második legértékesebb football franchise a Cowboys után 3.2 milliárd dolláros értékkel és az értékben a franchise-nak a merchandising sikeressége formájában jelentkező népszerűsége is benne van. (a Skins, Giants sokáig előttünk volt, de mostanra mögénk kerültek.) A Jets 6., a GB csak 10., a Denver 11. a Colts pedig Luckkal együtt is csak 14. Mondjuk az is igaz, hogy a Patriots Amerikán kívül a legnépszerűbb csapat.
Nem értem.
Demecs
több mint 10 éve
kell a tüzelő 😊Érdekes, hogy mindenhol azt írják Bradyt utálják, a Patset utálják egész amerikában, de akkor hogy a pokolban fogy az ő meze és a top 5ben még benne van Gronk meze is.Biztos elégetni veszik őket..
Nem értem.
Demecs
H_Marko
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Érdekes, hogy mindenhol azt írják Bradyt utálják, a Patset utálják egész amerikában, de akkor hogy a pokolban fogy az ő meze és a top 5ben még benne van Gronk meze is.Biztos elégetni veszik őket..
Nem értem.
Demecs
több mint 10 éve
Érdekes, hogy mindenhol azt írják Bradyt utálják, a Patset utálják egész amerikában, de akkor hogy a pokolban fogy az ő meze és a top 5ben még benne van Gronk meze is.Nem értem.
több mint 10 éve
Mondjuk én szeretném ha többet futnánk 😀A Miami mondjuk nem sokat tudott futni ellenünk. És ugyan még csak 2 hét telt el, de az 5. legjobb a Run Dnk eddig(73.5 engedett futott yard/meccs).
gordon
Hogy jó híreket is mondjak (nem mintha kellene segítség nektek), tegnap megsérült az edzésen a legjobb támadófalemberünk (Az RG Brandon Linder) és eléggé kétséges, hogy játszani fog-e.
Ha nem akkor valószínűleg a legjobb támadónk (Julius Thomas), a legjobb védőnk (Sen'Derrick Marks), a kezdőnek szánt pass rusherünk (Andre Branch, illetve korábban Dante Fowler), sanszosan a kezdő SSünk (Johnatan Cyprien) és a 3. számú CBnk(Dwayne Gratz), a 2. számú RBnk(Denard Robinson), a punt returnerünk/slot WRünk(Rashad Greene) és sanszosan a kezdő LTnk és RGnk(Luke Joeckel, Brandon Linder) nélkül állunk majd ki vasárnap... Go Jags...
Mellesleg ez igazi rangadó lesz. Az AFC East 1. játszik az AFC South 1. helyezettjével (mert jelenleg a Jags vezeti az AFC Southt). LOL
Szerkesztette: iktriad
több mint 10 éve
Hát, ha a futott yardok listáját is ő vezeti majd három forduló után, akkor kinéz neki egy doppingvizsgálat

több mint 10 éve
Mondjuk én szeretném ha többet futnánk 😀Szóval nem a hazafiak ellen, de jó lesz készülni erre is valami gameplannel.Mindjárt mutatom mivel készülünk:
Minitron
Kollega
több mint 10 éve
Szóval nem a hazafiak ellen, de jó lesz készülni erre is valami gameplannel.Mindjárt mutatom mivel készülünk:
Minitron
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Következő ellenfélre készülve, idézek:Jaguár
"Ez az állat a többi Panthera nembeli rokonához hasonlóan a nyakharapást, illetve a fullasztást használja zsákmányszerzéskor, de van egy sajátos módszere is: a koponya átharapása. Ez a módszer a halántékcsontok (os temporale) átharapásából és az agyba fúródó szemfogakból tevődik össze; ezt a hatásos módszert főleg a pekarik és a vízidisznók vadászatakor használja."
Szóval nem a hazafiak ellen, de jó lesz készülni erre is valami gameplannel.
több mint 10 éve
Így igazad van, ezt a matekpéldát nem végeztem el. 😊 Akkor mondhatjuk, hogy a Billsnek a két szezon alatt 21 passzolt TD - 21 INT az aránya, beleértve a Patriots elleni meccseket is? Mert ez megint másként - nem rosszul - hangzik 😀Te vagy most kicsit félreértésben 😊Teljes félreértésben vagytok. Nem 21 TD-t engedett a Bills, hanem 21 interceptiont csinált és 14 TD-t engedett más csapatok ellen, tehát 2x annyit összesen, mint amit Brady csinált ellenük egyedül. A 14 TD-ben nincsenek benne a Brady által csinált TD-k. A megjegyzés egyébként az ESPN PR-en található, a Billsnél, kár tovább elemezni, csak azért idéztem ide, mert imponzáns mind a csapat mind Brady részéről, mutatja, hogy a Bills D mások ellen mennyire sikeres.Nem"Tom Brady has seven TD passes and no interceptions over the past two seasons against the Bills. Everyone else has 14 TD passes and 21 interceptions against the Bills in that time." Tudnak valamit (mind a gameplant alkotók, mind Brady).Ezt úgy kell érteni, hogy 2013-2014-2015-ben (összesen 34 meccsen) a Bills összesen 21 passzolt TD-t engedett???
Burkus
Kicsit hihetetlen nekem, de biztos. Csak akkor miért nem jutnak PO-ba soha?
vpi
18 meccsen engedett 21-et, ebből hetet ellenünk. Brady két meccsen passzolt 7 TD-t, de van egy harmadik meccs is mutatóban, a szezonzárón, amikor picit játszott
Wyatt
Burkus
14 TD-ben nincsenek benne a Brady által csináltak, márpedig abból volt 7. Szóval összesen 14+7=21 TD volt ellenük 18 meccsen, én pedig ezt is írtam. De igazából ez tök mindegy. Az a durva, hogy másoknak 15 meccsen csupán kétszer annyi jött össze, mint Bradynek 2.5 meccsen 😊
Wyatt