New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 554 — The only discipline that lasts, is self discipline
Amúgy én ezt most nem értem. Akkor most tehetségben mégsem rossz ez a csapat? Hát Robi tavaly megmondta, hogy pl a Miami sokkal jobb, csak kivégzik magukat.Wyatt
Ki az a Robi? (Látod, nem csak te nem értesz mindent. 😀 )

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 47 620 — Whoops, looks like something went wrong.
Rex Ryan: 'Belichick outcoached me' 😊)))))))))) Ezt a mondatot évente 2x mondja el mostanában.
Burkus
Becsületére legyen szólva, kb. ő az egyetlen, aki ilyent hajlandó kimondani a meccs után. A többi edző maszatolna. Nagy troll tud lenni a pali, de az biztos, hogy legalább egyenes és őszinte.
peterk2005
Igen, egyenesebb mint az a genya Harbaugh. De azért ha én tulajdonos lennék, jobban örülnék, ha a főedzőm győzelemre vinné a csapatomat és nem azt kellene ünnepelnem évente 2x, hogy azt milyen elegánsan tudja elismerni, hogy megint leégett BB-el szemben. A tegnapi NE gameplan zseniális volt.
Burkus
Mondjuk annak a „genya" Harbaugh-nak a védelmére legyen mondva, neki nem is kell elismernie, hogy Belicick outcoacholja, tekintve, hogy az egész mezőnyből kb. ő az egyedüli, akivel nem szórakozik BB, ahogy csak akar, és ő tud folyamatosan borsot törni a Pats orra alá.

Nagy zseni (és szerintem egyáltalán nem olyan ellenszenves, mint ahogy a Pats-fanok legtöbbje látja).
De drukkoljatok, hogy ő legyen az új Colts HC jövőre. (:

több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Amúgy én ezt most nem értem. Akkor most tehetségben mégsem rossz ez a csapat? Hát Robi tavaly megmondta, hogy pl a Miami sokkal jobb, csak kivégzik magukat. Meg, hogy Hightower egy szar, ahogy úgy egyébként a védelem is, de a bírók 10+ éve besegítenek, ha kell – már, ha éppen nem csalunk persze. Én már nem bírom ezeket követni, hogy éppen akkor most három top 10-es védelem van konstansan a csoportunkban, vagy három kutyaütő társaság, és emiatt minden évben illik legalább 11 meccset hozni 😕 (szomorúszmájli)

Szvsz addig, amíg valaki meg nem találja az ellenszerét, addig hátradőlhettek. 😊 (Valaki meg fogja, ahogy a 2007-es és a 2011-es offense ellenszerét is megtalálták, csak az a kérdés, hogy mikor és ki.)
peterk2005
Tudod, hogyan szurkoltam ám a Cowboysnak és a Falconsnak a GW-drive-ban?! 😀

Szerkesztette: Wyatt

több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 554 — The only discipline that lasts, is self discipline
És hol találnál ilyen főedzőt? 😊 Az eszetekkel tudjátok, de szívetek mélyén még mindig nem értitek, hogy milyen elképesztő mázlitok van azzal, hogy egy időben, egyszerre kaptatok a csapathoz egy Bill Belichick-et és egy Tom Brady-t. 😊
peterk2005
Kb. Negyvenhatodszorra írom le, hogy szerintem ennek mennyi köze van a mázlihoz. Elég csak azt megnézni, hogy hány meccset nyertünk Cassellel. Egy NFL szintjét éppen megütő irányítóval is ott voltunk egy bármikor máskor rájátszást érő helyen. Do your job. Ennyi a titok.Kollega
Tavaly a Houston is nyert 9 meccset, hasonló schedule-vel. Úgy lehet 11-et is nyerni, hogy talán 1 pozitív mérlegű csapat van köztük. Időnként. 😊 Évről évre SB contendernek lenni, és (jogosan) mulatni mások meccs előtti emberkedésén majd az agyonverésük után a meghunyászkodásán - na, ahhoz azért játékosanyag is kell. Kezdve ott középen, merthogy ezt a játékot láthatóan még Chip Kelly se tudja irányító nélkül játszani.. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
És hol találnál ilyen főedzőt? 😊 Az eszetekkel tudjátok, de szívetek mélyén még mindig nem értitek, hogy milyen elképesztő mázlitok van azzal, hogy egy időben, egyszerre kaptatok a csapathoz egy Bill Belichick-et és egy Tom Brady-t. 😊
peterk2005
Kb. Negyvenhatodszorra írom le, hogy szerintem ennek mennyi köze van a mázlihoz. Elég csak azt megnézni, hogy hány meccset nyertünk Cassellel. Egy NFL szintjét éppen megütő irányítóval is ott voltunk egy bármikor máskor rájátszást érő helyen. Do your job. Ennyi a titok.

Amúgy az megvan nektek, hogy a Belichick a meccs után gratulált a csapatnak a kiváló játékhoz? Amit 50 percen keresztül játszottak. LOL

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Igen, egyenesebb mint az a genya Harbaugh. De azért ha én tulajdonos lennék, jobban örülnék, ha a főedzőm győzelemre vinné a csapatomat és nem azt kellene ünnepelnem évente 2x, hogy azt milyen elegánsan tudja elismerni, hogy megint leégett BB-el szemben. A tegnapi NE gameplan zseniális volt.
Burkus
És hol találnál ilyen főedzőt? 😊 Az eszetekkel tudjátok, de szívetek mélyén még mindig nem értitek, hogy milyen elképesztő mázlitok van azzal, hogy egy időben, egyszerre kaptatok a csapathoz egy Bill Belichick-et és egy Tom Brady-t. 😊 A Pats jelenlegi formáját nézve kb. 2 csapat lehet a ligában, amelyiknek reális esélye lehet valóban győztes gameplan-t felállítani, és azt végrehajtva akkor is nyerni, ha a Pats nem hibázik.

A gameplannel kapcsolatban viszont nem értek egyet. Nem volt itt semmi új. Ugyanazt csináljátok kb. amit tavaly az idény közepe óta. Nézd meg a pass/rush arányt az utóbbi 12-14 meccseteken. Ahol komoly front7 volt, Brady szinte minden meccsen 50 fölött passzolt, mindegy, hogy Lions (a tavalyi, Suh-al), Ravens, Seahawks, stb. Ahol meg nem, ott elmozgatjátok a LB-ket Gronk-al, és szétfutjátpk őket középen. JMD ismét ráakadt egy olyan szisztémára, ami mindegy, hogy milyen védelem jön szembe, elit front7, elit rush D, elit sec, stb. működik. Amilyen botrányos HC a pali, annyira jó OC. És a darabkák is egyben vannak, a fal összeállt, Gronk egészséges, Edelman plug and play Welker, és a backfieldbe is sikerült találni ismét valakit, aki ebbe a sémába ideális. Szvsz addig, amíg valaki meg nem találja az ellenszerét, addig hátradőlhettek. 😊 (Valaki meg fogja, ahogy a 2007-es és a 2011-es offense ellenszerét is megtalálták, csak az a kérdés, hogy mikor és ki.)

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
Azon gondolkodtam, ha már ennyire a szezon elején kijátsszuk (nem is egyszer) ezt a goal line 4 TE felállást akkor a háttérben még milyen agyament playek lehetnek, eltárolva a későbbiekre...

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Rex Ryan: 'Belichick outcoached me' 😊)))))))))) Ezt a mondatot évente 2x mondja el mostanában.
Burkus
Becsületére legyen szólva, kb. ő az egyetlen, aki ilyent hajlandó kimondani a meccs után. A többi edző maszatolna. Nagy troll tud lenni a pali, de az biztos, hogy legalább egyenes és őszinte.
peterk2005

Szerkesztette: Burkus
több mint 10 éve
Burkus

több mint 10 éve
manuszka86 New England Patriots 2 601 — Patriots fan
DeGugli tényleg nagyon jó munkát végez, kicsit fura azért nekem, hogy meccs közben is cserélgeti a falembereket, minden játékos kap pár snapet. De működik a dolog, és abszolút pozitívum az idei drafton kiválasztott két guard és Andrews is jól tolja centerben, Stork visszatértével még bivalyabb lesz ez az egység 😊

több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
Ez a kép is mehet a falra

scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xta1/v/t1.0-9/11998947_967642576610094_3667247850902629917_n.jpg?oh=f0805c6baeef2c37cf41a0537f62c1c2&oe=569A2AB5

Szerkesztette: ZERO_L

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Lényegesen élesebb formában van a csapat, mint tavaly év elején..
Az O# kifejezetten impresszív. Köszönhető a minőségi falnak..Azért tegyük szívünkre a kezünket. Senki sem gondolta, hogy három újonc fal emberrel így megtartjuk ez a bivalyerős Bills védőfalat.. DeGugli jó munkásember...
Persze futóink nem nagyon vannak, akik futnak is, de úgy látszik a slot, screen játékok és a dupla, tripla, quadra TE játékok idejét éljük..Brady, Gronk, Julian, Dola ott folytatja, ahol tavaly abbahagyta..Dion Lewis már most jobban játszik, mint Vereen, mert ő ténylegesen futni is tud..Dobson végre mutatott életjeleket, szépeket játszott tegnap. Ponterős, s egyre erősebb alakulat lesz ez..
A D# pedig megteszi amit lehet..Azért a tegnapi 4. negyedért gondolom mindenki megkapja a nagy fejmosást az öregtől, de addig kifejezetten szépen muzsikáltak..Nagyon jól állították meg a Bills támadásokat..Futásokat öltük és Taylor-ra kifejezetten nagy nyomást gyakoroltunk..Sheard kifejezetten nagy húzás volt. Sokat segít Ninkonak és Ch. Jones-nak..8 sack, 3 int..Mikor volt utoljára ilyen? Ha odafigyelnek, akkor jól is tudnak játszani, RZ védelem pedig tud jobban is működni.. A front line nekem teccik..A secondary egyre jobban kommunikál egymással. DMC mellet Harmon beérni látszik. Butler nekem bejön, még akkor is, ha néha hibázik és túlpörgeti magát. Egyedül Fletcher maródi..Ő nagyon kilóg ebből a brigádból.Rá is játszanak rendesen.. Helyette kellene valaki..De majd BB megoldja úgyis...
Eddig jól alakulnak a dolgok..Kíváncsi vagyok, hogy novemberig mennyit fejlődünk..Csak sérülés ne legyen..

Szerkesztette: kyobalu

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
Na, nekem az is tetszik, hogy két meccs után egy KR volt nálunk, Michael Williams OT/TE 8 yardosa 😀

több mint 10 éve
Nehogy Brady legyen az MVP. Jó lesz az Lucknak, Rodgersnek vagy Manningnek. Aki MVP az úgysem lesz bajnok a szezonban 😀
Btw, de amatőr volt Tommy Boy 2007-ben, hogy 2 meccs kellett neki 59 passzkísérlethez 😀

Amúgy nem értek egyet a felvetéssel, hogy csak Moss volt. Welker mekkorát robbant abban az évben. Gaffney és Stallworth is szépen adott hozzá. Nekem valahogy még mindig kevés az idei felhozatalunk ahhoz az O-hoz képest.

Aztán ha Chandler belerázódik, Dobson így tolja, és LaFell is visszatér, akkor már alighanem nem lesz gondom vele 😊

több mint 10 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
a legszebb egy back2back lenne, de még ez is baromira messze van

egyébként Rodgers is marha nagyot játszik, főleg a sérüléshullámmal együtt
ZERO_L
Nagyon jó most a Green Bay, na nem mintha úgy általában nem lenne az, de idén szerintem abszolút esélyesek SB-ra.

több mint 10 éve
Ez elég vad ötlet, de ha a szezon végen esetleg Brady lenne az MVP, az eléggé méltó válasz lenne a meghurcolására. Szerintem ez azoknak a fejében is benne lehet, akiknek köze van a támadó game planhez. De, hogy a QB fejében benne van, arra mérget vennék.
Kollega
a legszebb egy back2back lenne, de még ez is baromira messze van

egyébként Rodgers is marha nagyot játszik, főleg a sérüléshullámmal együtt

több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Ez elég vad ötlet, de ha a szezon végen esetleg Brady lenne az MVP, az eléggé méltó válasz lenne a meghurcolására. Szerintem ez azoknak a fejében is benne lehet, akiknek köze van a támadó game planhez. De, hogy a QB fejében benne van, arra mérget vennék.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
több mint 10 éve
Witchdoctor New England Patriots 321 — Patriots fan
Jó kis meccs volt, azon gondolkodom, hogy ezt a I formationből TE passz áthívást hogy lehet levédekezni.
Cserélni már nincs idő, és vagy könnyű boxot csinálsz, amit szétfutnak, vagy bennt hagyod a nagy embereket, de egy az egyben mard Gronk, Chandler és - most már szerencsére mondhatjuk - Lewis is, amiben szinte borítékolható a TD.
Tetszik, valaki valamikor biztos kitalálja a kulcsot, de addig is imádom nézni... Nagy grat JMD-nek ezért az ötletért. 😀 😀 😀

több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Három érdekesseég 😊

1.
Tom Brady 2007 vs. 2015 (thru 2 games):
2007: 47/59 (79.7%) -- 576 yards -- 6:1 TD/INT
2015:
63/91 (69.2%) -- 754 yards -- 7/0
Spigo
Ennél jobb első két meccset csak PM produkált 2013-ban.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Ezért nem lesz a Pats a Sport Tvben ezen a héten.
iktriad
Legalább a Pats-ben lehet bízni, ha már a BoSox az alját kapargatja XD

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 740 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
| Most nézem, hogy a Jags beverte a Miamit. |
Minitron
Vegasnál így is 13,5 underdogok vagyunk vasárnapra, szóval ha 2 TDn belül kapunk ki, a csapat tart Bostonban egy "cover the spread" partit. LOL
iktriad
a tegnapi szép volt!
winston
Köszönjük!
több mint 10 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Minitron
Vegasnál így is 13,5 underdogok vagyunk vasárnapra, szóval ha 2 TDn belül kapunk ki, a csapat tart Bostonban egy "cover the spread" partit. LOL
iktriad
a tegnapi szép volt!
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 740 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Minitron
iktriad
Ja, hogy veletek játsszuk a következőt. Most nézem a menetrendet.
Minitron
Ezért nem lesz a Pats a Sport Tvben ezen a héten.
több mint 10 éve
Minitron
iktriad
Ja, hogy veletek játsszuk a következőt. Most nézem a menetrendet.