New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Az első három negyed teljesen rendben volt.
Az O-ban mondjuk dühítő a sok drop, Dobson végre hozta amit kellett.

A D-nél az utolsó negyedbeli összeomláson túl az volt a feltűnő, h Ninko kilóg a front7ből, méghozzá lefelé...
Gyulus
ő már tudja, hogy a foci hálaadás után kezdődik.

Dobsonnak én is örülök, és a 7/8 azt mutatja, hogy megvan már a bizalom is. De a futás tragikus, Blount szintén.
Burkus
Amikor futottunk, nem volt rossz. Szimplán nem akartunk futni. Arról ment végig a szó, hogy a liga legjobb DL-je szétkapja Bradyt. Volt 57 passzkísérlete, és valami óriásit játszott, mintha direkt úgy álltunk volna neki, hogy nem akarunk futni, majd megmutatjuk, hogy Brady megoldja.
Wyatt
59 az NFL.com szerint (nem kötekedni akarok)
HanSolo
Pláne, igazából az utolsó negyed nem volt már érdekes számomra, kicsit kár azért az elrontott 4. kísérletért, és a fumble-ökért, de így legalább lehetett még egy kicsit támadni, yardokat és pontokat szerezni. Nagyon biztató volt ez

több mint 10 éve
HanSolo New England Patriots 651

A D-nél az utolsó negyedbeli összeomláson túl az volt a feltűnő, h Ninko kilóg a front7ből, méghozzá lefelé...
Gyulus

Dobsonnak én is örülök, és a 7/8 azt mutatja, hogy megvan már a bizalom is. De a futás tragikus, Blount szintén.
Burkus
Amikor futottunk, nem volt rossz. Szimplán nem akartunk futni. Arról ment végig a szó, hogy a liga legjobb DL-je szétkapja Bradyt. Volt 57 passzkísérlete, és valami óriásit játszott, mintha direkt úgy álltunk volna neki, hogy nem akarunk futni, majd megmutatjuk, hogy Brady megoldja.
Wyatt
59 az NFL.com szerint (nem kötekedni akarok)

Szerkesztette: HanSolo
több mint 10 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Ninko kilóg a front7ből, méghozzá lefelé...
Gyulus
Mindkét meccsen ráadásul. Nagyon csípem a szerény, jó munkásember hozzáállását; remélem lendületet vesz.
tomi-tomi
Voltak szép dolgai, pl az elején többször pocketban tartotta Taylort, ha kijött akkor meg sackelte. Nekem a kedvenc játékosom, persze tud jobb is lenni, remélem lesz is. Egyébként számítottam/számítok kicsit az elszürkülésére idén, így, hogy nincs fent végig.
több mint 10 éve

Gyulus

Burkus

több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Ninko kilóg a front7ből, méghozzá lefelé...
Gyulus
Mindkét meccsen ráadásul. Nagyon csípem a szerény, jó munkásember hozzáállását; remélem lendületet vesz.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...

Gyulus

több mint 10 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero

több mint 10 éve
Izgultál egy percig is? 37–13-nál vége volt a meccsnek, de tettünk egy szívességet, és idegesítettük egy kicsit még az elhalkuló hazai szurkolókat. Kaptak annyi ajándékot mint a szemét, ha nagyon kell a TD, szerintem nem lett volna para. Meg kétpontosból egyet sem csináltak meg.
Wyatt

Pont azt nem éreztem a végén, hogy annyira éles lett volna az O, hogy hozza pontokat, ha kell (nem is hozták, három pontot csináltunk TD helyett.) Az irányító futások + a LOS előtt elengedett dobások ellen már az első drive-ban sem volt fegyverünk és azzal jöttek vissza meccsbe a végén is. Csodálom, hogy látva sackeket, Ryan nem váltott vissza már korábban a mobilis irányításra.
Ha megcsinálják a két kétpontost és a kihagyott extra pontot, akkor döntetlen.
Izgi volt a vége, na 😀
Burkus
Hát nem akarom elvenni tőled, szóval akkor egy izgulós, sokpontos meccsen győzelemnek örülhettél, végül is, ezzel semmi bajom nem lehet 😊

több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Izgultál egy percig is? 37–13-nál vége volt a meccsnek, de tettünk egy szívességet, és idegesítettük egy kicsit még az elhalkuló hazai szurkolókat. Kaptak annyi ajándékot mint a szemét, ha nagyon kell a TD, szerintem nem lett volna para. Meg kétpontosból egyet sem csináltak meg.
Wyatt

Pont azt nem éreztem a végén, hogy annyira éles lett volna az O, hogy hozza pontokat, ha kell (nem is hozták, három pontot csináltunk TD helyett.) Az irányító futások + a LOS előtt elengedett dobások ellen már az első drive-ban sem volt fegyverünk és azzal jöttek vissza meccsbe a végén is. Csodálom, hogy látva sackeket, Ryan nem váltott vissza már korábban a mobilis irányításra.
Ha megcsinálják a két kétpontost és a kihagyott extra pontot, akkor döntetlen.
Izgi volt a vége, na 😀
több mint 10 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
nehogy túlgondoljátok...
the song remains the same... Gratu srácok!
több mint 10 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 512 — Patriot
Egyetértek. Nem kell túlgondolni ezt a 4. negyedet. Egy percig nem merült fel komolyan a comeback, csak Ricsiék szerint.
több mint 10 éve

Szerkesztette: Wyatt

több mint 10 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
A D# annyi pontot engedett, amennyit még lehetett XD

több mint 10 éve
19:3 az utolsó negyed és egy jobb QB - pld. Flacco - tudott volna mit kezdeni ezzel az egy perccel. Ennyire fejben szétesni a csapatot régen láttam. Az O-fal előtt kalapot le, pláne úgy, hogy Stork és Wendell nincs.
több mint 10 éve
A heti top5-ben szerintem benn lesz.

több mint 10 éve
Ja tényleg, Doláé az év elkapása, kár, hogy nem Welkeré volt anno... 😊

több mint 10 éve
Nahoppá, csak meglett X)
2-0-val mehetünk nyugiba a következőre.

több mint 10 éve
manuszka86 New England Patriots 2 601 — Patriots fan
jó kis meccs volt 3 negyedig, az utolsó negyed az már tényleg bohóckodás szintje volt. Bills D-től többet vártam, de Brady szétcincálta őket, O-line király volt most ezen a meccsen is. Jones és társai nagyon jól nyomták ma 😊
Fletchert ma is szivatták ezerrel nem tudom BB mit lát benne,ugyanolyan fos mint az Eaglesben.

több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
Dobson játékának nagyon örülök, de jó lenne ha ezt tudná folytatni...

OL kifejezetten jó volt, de az egész O# tanári volt...

DOLA elkapása meg:

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Mondjuk annyi, hogy jobb lenne ezeket a meccseket időben rendesen lezárni, mert szegény Ricsiék a végén még túlizgulják a dolgokat 😊

több mint 10 éve
Jó kis kevés pontos meccs. Biztos voltam benne, hogy interceptionnel zárunk. Amíg kellett hajtottunk, a támadósor káprázatos volt, amíg érdekelt minket a meccs, a védelem is. A végén minden összejött nekik, de hát nyilvánvaló volt, hogy ez a mocsok sok gamble visszaüt. Nagyon jó kis meccs volt

több mint 10 éve
Majd egyszercsak 😊
Múlt héten 4–1-gyel mínusz egyre megközelítette Breest, nem lepődnék meg, ha utóbbi megint elhúzna, neki szerintem simán meglesz a 400, Bradynek majd valamikor

több mint 10 éve
PM_the_sheriff Denver Broncos 1 155
Ha már ilyen trendi lett a tippelde, akkor TB-nek meg lesz a 400.? Vagy azt inkább majd otthon ünnepelteti?

You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 10 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Nyerni fogunk..
27-18-ra.. (smiley)

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
W lesz az a lenyeg.
Na jo. Az en tippem: 3-0 Brady field goal.

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one