New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
| Most nézem, hogy a Jags beverte a Miamit. |Vegasnál így is 13,5 underdogok vagyunk vasárnapra, szóval ha 2 TDn belül kapunk ki, a csapat tart Bostonban egy "cover the spread" partit. LOL
Minitron
több mint 10 éve
Én most azt látom, hogy jelen esetben mind a két meccsen működött az előre kigondolt taktika.Ebből kiindulva nem mondanám azért biztosra a többi meccset. Mert lesz olyan amikor nem fog működni és lehet h az pont éppen egy papíron gyengébb csapatnál lesz.
Ott majd meg lehet mutatni és meg is kell mutatni h akkor is tudunk majd nyerni.
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 10 éve
Három érdekesseég 😊1.
Tom Brady 2007 vs. 2015 (thru 2 games):
2007: 47/59 (79.7%) -- 576 yards -- 6:1 TD/INT
2015:
63/91 (69.2%) -- 754 yards -- 7/0
2.
From the meaningless stat department... Teams that New England beat in the playoffs last season are a combined 0-5 in 2015. - Ha ma/holnap kikap a Colts akkor 0-6 😊
3.
Akik ellen (QB) az alapszakaszban játszik a Pats:
Bortles
Weeden
Luck
Fitz/Geno x2
Tannehill x2
Cousins
Eli
Tyrod
Noodle arm
Bradford
Mallett
Szerkesztette: Spigo
több mint 10 éve
Az O-fal előtt le a kalappal!!!!DeGuglielmo jó munkát végez pedig tavaly ilyenkor fú de szidtam mint a bokrot...
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Nem esem át a ló túl oldalára. Nézd meg kikkel játszunk és kezdj el töprengeni azon, hogy a tegnapi teljesítmény alapján kik foghatnak meg minket.amilyen kiszámíthatatlannak tűnik most a liga, fene tudja. ha az offesne ilyen kemény tud maradni, akkor valóban jók a kilátások.
A dallas most, hogy már a fél csapat kidőlt nem hinném. Benne lehet, de nem bízom ebben. A coltsot kötelezően hozni kell.
Aztán jets miami redskins otthon. Ezek mind olyanok amiket hozunk.
A következő ahol kikaphatunk a giants és broncos. A texans nem lesz könnyű, de ismerjük az ottani edzőket, tudjuk mire képesek, így az a meccs is be lesz húzva.
Szóval, ha nem lesz komoly sérülés akkor 14-2 vagy 13-3 de a legrosszabb esetben 12-4 lesz a vége.
Lafell még sehol és az új elkapót se láttuk még játszani. Futás még nem volt. A védelemben is lesznek visszatérők. Szerintem egyre keményebb lesz ez a csapat, egyre erősebb.
Demecs
több mint 10 éve
Nem esem át a ló túl oldalára. Nézd meg kikkel játszunk és kezdj el töprengeni azon, hogy a tegnapi teljesítmény alapján kik foghatnak meg minket.A dallas most, hogy már a fél csapat kidőlt nem hinném. Benne lehet, de nem bízom ebben. A coltsot kötelezően hozni kell.
Aztán jets miami redskins otthon. Ezek mind olyanok amiket hozunk.
A következő ahol kikaphatunk a giants és broncos. A texans nem lesz könnyű, de ismerjük az ottani edzőket, tudjuk mire képesek, így az a meccs is be lesz húzva.
Szóval, ha nem lesz komoly sérülés akkor 14-2 vagy 13-3 de a legrosszabb esetben 12-4 lesz a vége.
Lafell még sehol és az új elkapót se láttuk még játszani. Futás még nem volt. A védelemben is lesznek visszatérők. Szerintem egyre keményebb lesz ez a csapat, egyre erősebb.
több mint 10 éve
Dion Lewis igazi Vereen-Ridley keresztezés. Jól kap el, dinamikusan, jó irányváltásokkal fut, hibátlanul veszi fel a blitz-eket. Mondjuk, a fumble baromságot kihagyhatták volna a művelet közben. Ebbe a pass heavy támadásba all dawn futó lehet, Blount-nak marad a gólvonali helyzet.TB-vel kapcsolatban (is) nagyon egyetértek.
Úgy tűnik nekem, hogy TB karerőssége fejlődött. A hosszú passzai sokkal gyorsabbak, nem kacsáznak a levegőben. Nagyon bízhatnak a fizikális állapotában, az utolsó öt meccséből háromszor dobattak vele ötvennél többször. Az irányítók döntő többsége egész karrierjük alatt nem jutnak el eddig.
Az OL fantasztikus munkát végzett. Ezt az okkal rettegett Bills DL-t így leszerelni... rengeteg időt adtak Brady-nek (akinek el is ment a tempóérzéke a meccs végére - fumble).
tomi-tomi
Élete formájában játszik, emlékeztet a 16-0-ás szezonra, de míg ott kb Moss volt az akivel hozták a meccseket, most több partnere is van, és iszonyú jól keveri őket.
Lehet szídni az utolsó negyedet, de tény, hogy a liga egyik legjobb D-jét 466 yarddal
A lényeg, hogy ha ilyen jól játszik az O, akkor a topic pesszimista része kezdjen el aggódni azon, hogy nem-e túl korai, kipukkadunk a PO-ra, nem marad késöbbre ütőkártyánk, nem most kéne formában lenni... stb.
több mint 10 éve
Azért nem kell átesni a ló túloldalára,hogy nincs aki megállítson minket.A run D-t továbbra sem látom és a CB-helyzet sem lett egyáltalán jobb. Az O-line viszont 3 belső rookieval nagyon zsír volt,főleg annak tükrében,hogy beleolvasgatva más topikba,rengeteg csapatnál jelent ez komoly gondot. Lewis is üde színfolt volt.Van még mit tenni azért a D-ben bőven.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
Az első három negyed teljesen rendben volt.Szerintem a droppok a passzjáték mennyisége miatt volt szembetünő. Lewis nagyon nagy lehetőség van a törpiben de azok a fumbliek... Annyira alacsony hogy nem bírják elkapni. Viszont amikor kap akkor ~~~~~
Az O-ban mondjuk dühítő a sok drop, Dobson végre hozta amit kellett.
A D-nél az utolsó negyedbeli összeomláson túl az volt a feltűnő, h Ninko kilóg a front7ből, méghozzá lefelé...
Gyulus
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
Dion Lewis igazi Vereen-Ridley keresztezés. Jól kap el, dinamikusan, jó irányváltásokkal fut, hibátlanul veszi fel a blitz-eket. Mondjuk, a fumble baromságot kihagyhatták volna a művelet közben.tomi-tomiNekem is az tűnt fel a két meccs alapján, hogy Lewis meglepően jó, van fantázia benne.
Csak a rohadt labdatartást kellene megtanulni rendesen.
több mint 10 éve
Én nem nagyon látom azt, hogy egy ilyen játék alapján ki állíthatna meg minket.A cowboysban bíztam, hogy megszenvedünk velük, de se Dez se Romo nem játszik, szóval így hozzuk azt a meccset is. Nézegetm a menetrendet és azon gondolkodom, hogy az első zakó a giants ellen vagy a broncos ellen lehetséges. A coltstól nem tartok most sem.
Nagyon jó formában van a csapat már az elején és ahogy szoktuk látni egyre csak jobbak lesznek.
Féltem nehogy sérülés legyen, mert annyira fel volt tüzelve a bills védelem, de hál isten megúsztuk anélkül.
Rexy már nyilatkozta is, hogy outcoached. Duma helyett edzést kell tartani. Kitalálni a játékokat.
BB-ék látták, hogy szét lehet passzolni ezt a védelmet is. Megtették. A futás nem ment volna.
Ez egy tökéletes meccs volt. Jövőre megint huhoghatnak majd Buffaloban.
Remélem úgy fogunk állni, hogy az utolsó két meccsen megint pihenhetnek a nagyok.
Dobson jó volt, de az a fejlövés ami lepattant. El kell kapni az ilyet. Playoffban vagy sb-n ennek helye nincs. Nem is voltak mellette. Sokkal nehezebb labdákat kapott el.
több mint 10 éve
nekem is nagyon tetszett. mindig igaz, hogy kiszámíthatatlan az NFL, de az utóbbi években ennyire még nem volt az. a mixem persze bánta, de nagyon jó volt nézni a jags meg a raiders meccsek végét.Elég pöpecül alakultak a 22 órás meccsek az AFC-ben. Hétfő este kellene a Coltsnak és a Jetsnek is kikapnia mondjuk még 😊az lenne az igazán "kiszámíthatatlan NFL" 😊
Wyatt
ZERO_L
több mint 10 éve
Elég pöpecül alakultak a 22 órás meccsek az AFC-ben. Hétfő este kellene a Coltsnak és a Jetsnek is kikapnia mondjuk még 😊Telhetetlen vagy! Legyen döntetlen.
Wyatt
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Elég pöpecül alakultak a 22 órás meccsek az AFC-ben. Hétfő este kellene a Coltsnak és a Jetsnek is kikapnia mondjuk még 😊az lenne az igazán "kiszámíthatatlan NFL" 😊
Wyatt

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Elég pöpecül alakultak a 22 órás meccsek az AFC-ben. Hétfő este kellene a Coltsnak és a Jetsnek is kikapnia mondjuk még 😊

több mint 10 éve
Dion Lewis igazi Vereen-Ridley keresztezés. Jól kap el, dinamikusan, jó irányváltásokkal fut, hibátlanul veszi fel a blitz-eket. Mondjuk, a fumble baromságot kihagyhatták volna a művelet közben. Ebbe a pass heavy támadásba all dawn futó lehet, Blount-nak marad a gólvonali helyzet.Úgy tűnik nekem, hogy TB karerőssége fejlődött. A hosszú passzai sokkal gyorsabbak, nem kacsáznak a levegőben. Nagyon bízhatnak a fizikális állapotában, az utolsó öt meccséből háromszor dobattak vele ötvennél többször. Az irányítók döntő többsége egész karrierjük alatt nem jutnak el eddig.
Az OL fantasztikus munkát végzett. Ezt az okkal rettegett Bills DL-t így leszerelni... rengeteg időt adtak Brady-nek (akinek el is ment a tempóérzéke a meccs végére - fumble).
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
+1 nagyon lassúnak tűnik, pont a futásoknál a leginkább szembeötlő. McCoy-ról is nagyon sokszor lemaradt.Ninko kilóg a front7ből, méghozzá lefelé...Mindkét meccsen ráadásul. Nagyon csípem a szerény, jó munkásember hozzáállását; remélem lendületet vesz.
Gyulus
tomi-tomi
Do your job
több mint 10 éve
Kár a hosszúért, de én nem a nagyképű, hanem a tökös jelzőt mondtam volna. Tetszett is, hogy nem álltunk neki ott puntolni. Mondjuk tény, lehetett volna belőle egy 2 yardos passz inkább, ebből a szempontból lehet, hogy az volt 😊csak a szokásos, alázni akartunk...
Wyatt

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Kár a hosszúért, de én nem a nagyképű, hanem a tökös jelzőt mondtam volna. Tetszett is, hogy nem álltunk neki ott puntolni. Mondjuk tény, lehetett volna belőle egy 2 yardos passz inkább, ebből a szempontból lehet, hogy az volt 😊

több mint 10 éve
triangle
1 283
tökéletes 6. preseason meccs, az O bár rozsdás még kicsit, de bíztató, és remélhetőleg novemberre a védelem is összeáll. Fletcher egyelőre nem néz ki jól, és Ninko is elég lassan kezd, nem tartom elképzelhetetlennek, hogy Sheard érdemi perceket fog elvenni tőle az év vége felé.
több mint 10 éve
Volt itt azért egy-két nagyképű hívás. Negyedik és egyre hosszú passz, stb. Mintha nagyon be akartunk volna valamit bizonyítani. Néha úgy éreztem, hogy túlvállalja magát az O.De aztán lehet, hogy a második félidőben tartottak egy jobb tempójú edzést, kipróbáltak pár dolgot és ezért belefért pár hiba.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Jamie Collins 8-4 , 2,5 sack 1 FF nem semmi. Összesen 8 sack , 3 INT a védelemtől, de mégis csak gyenge-közepes ez az egység egyenlőre.
több mint 10 éve
mintha direkt úgy álltunk volna neki, hogy nem akarunk futni, majd megmutatjuk, hogy Brady megoldja.szerintem nem mintha, hanem ez volt a gameplan. blount pár futása nem volt tényező, lewis-ben volt fantázia néha, de a bills D ellen szerintem nem akartunk futni.
Wyatt