New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
19-17. Azt nem tudom kinek.
több mint 10 éve
Merész leszek és 31-20-at tippelek, ide.
több mint 10 éve
Rohadt nehéz meccs lesz.Tavaly amikor a Billsel játszottunk, mindannyian tartottunk a védőfaltól, viszont akkor már összeállt a fal és "mindössze" 2 sacket engedtek.
Most többre számítok (4-5) és rengeteg hurryt, így azt gondolom, hogy Edelmannek lesz nagy meccse tőlünk.
Elején biztos próbálkozni fogunk a futással (Blount), majd amikor rájövünk, hogy ez nem fog menni, akkor pályára kerül Lewis és jönnek a check-down passzok.
A meccs elején jó pár 3&outot várok tőlünk.
Bills részéről run-heavy felfogást gondolok, amit megspékelnek majd pár hosszú játékkal. Mivel a secünk sebezhető és sebességben sem nagyon tudjuk felvenni a versenyt, így Harvintól várok pár nagy játékot.
Futás ellen szenvedni fogunk, de nem lesz kilátástalan a helyzet.
Illetve szeretnék 1-2 szerzett labdát a védelmünktől, másik oldalról pedig reménykedem, hogy nem adjuk el a labdát.
Összességében egy aránylag kevés pontos, szoros meccset várok és nagyon remélem, hogy nyerünk.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
24-13 ide
több mint 10 éve
Gyerekek, gyün mingyá a báfállószték.Ki mit tippel?
több mint 10 éve
Ty Law reaktiválás? XDDe csak viccelek, legyen Brady egész szezonban éles, aztán Gronk + Edelman legyalulja nekünk a pályát. Az nagy fegyvertény, hogy Gronk egészségesen kezdhette az alapszakaszt. Nem ember az az ember XD
Szerkesztette: Minitron
több mint 10 éve
Pedig Butleren kívül senkiben nem látom CB poszton a talentnek még a lehetőségét sem (tapasztalat az van csak ők is középszerek, vagy annál rosszabbak, Brown+Fletcher)...ezt kéne a mostani egységnek is elérnie, csak hát talent mínuszban vannak (még?)Nem talent mínusz ez, inkább skill+experience mínusz, de abban óriási.Minitron
ZERO_L
és ahogy te is utaltál rá, Butlernek még nagyon sokat kell tanulnia, dolgoznia, fejlődnie
anno Dennard sem nézett ki rosszul, csak hát voltak balhéi, sérülése, Moore 2 kiváló védekezése (és Cundiff) SB-t hozott a csapatnak, szóval voltak mindig biztató jelek, de az utóbbi években ezek a CB kinevelések nagyon nem mennek nekünk
(Samuel óta nem volt értékelhető CB draftunk? DMC, de ő már FS)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Ezt nem értem. 19,6 pontot kaptunk tavaly átlagban, előtte 21 felett volt az átlag.Csak annyit akartam jelezni a 31-gyel, hogy 2009 óta nem kaptunk ennyit PO-ban. El kell keserítselek, a tavalyi védelem ugyanúgy bend-but-don't-break volt, mint már 2007 óta mindegyik. (Ld. a Ravens és a Hawks elleni meccs végi INT-ek.) A Pats azóta támadó oldalra helyezi a prioritást. Ha ők működnek, akkor öröm-boldogság, ha betliznek, akkor nemzethalál.
Burkus
Ennek a csapatnak a kritikus sikerfaktora Brady és mindenkori bandája. A védelemnek annyi dolga van, hogy ne bassza el. Ezt különböző stílussal ér(het)i el, de az alapfilozófia nyolc éve változatlan. S az esetek döntő többségében nem is rontja el. Btw pont 2007 óta a védelem engedett pontokban kikerült a közvetlen élvonalból és beágyazta magát a 8-10. hely közé (egy kivétellel - 2011, 15. hely).
(2007 óta PO vereség esetén a támadók átlagos pontja: 15,2. Milyen védelem tudja ezt az impotenciát kezelni? Vs. ha győztünk a PO-ban, akkor átlagosan 35,8 szerzett pont.)
Kis túlzással semmi extra nem volt a tavalyi védelemben. Enyhe stílusváltás (de ugyanúgy nyelték a hosszú játékokat!), és éppen hogy nem cseszték el a PO-ban. 2006 óta ők álltak hozzá a legközelebb.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Szerintem nem a "bend-but-don't-break" miatt nem nyertünk ezekben az években. Valahol máshol nem állt össze a kép.Faj idéznem Sobrit, de annyiban igaza lehet -bar fordítsuk meg- hogy TB tavaly atom mód éles volt a playoffban, nem roskadt össze két int után se a döntőben. En ugyerzem ez volt az a plusz amiert sikerült.
Másfelől nem is mondtam, hogy megnyerjük a bajnokságot. Éppen ellenkezőleg: szerintem nem elég hosszú pad.
A védelemről meg azt gondolom, hogy ez egy egész más védelem, mint mondjuk a 3 évvel ezelőtti. Sokkal erősebb a front seven.
Jelezni szeretném (bár tavaly is pontosan ugyanígy leírtam ezt): szeptember van. Ez a csapat, a tavalyival szemben már most is baromi éles. Higgyétek el, ha nem veszítünk kulcsjátékosokat, október végén tarolni fognak.
Kollega
több mint 10 éve
Szerintem nem a "bend-but-don't-break" miatt nem nyertünk ezekben az években. Valahol máshol nem állt össze a kép.Másfelől nem is mondtam, hogy megnyerjük a bajnokságot. Éppen ellenkezőleg: szerintem nem elég hosszú pad.
A védelemről meg azt gondolom, hogy ez egy egész más védelem, mint mondjuk a 3 évvel ezelőtti. Sokkal erősebb a front seven.
Jelezni szeretném (bár tavaly is pontosan ugyanígy leírtam ezt): szeptember van. Ez a csapat, a tavalyival szemben már most is baromi éles. Higgyétek el, ha nem veszítünk kulcsjátékosokat, október végén tarolni fognak.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Az elit secondarynk 31 és 28 pontot engedett a playoffban, utóbbit a Super Bowlban. Az ócska secondary 17-et és 21-et 😛A 2007-es secondary Harrisonnel meg Samuellel stb. nem volt ócska. A SB-ban pedig 28 pontot csináltunk, nem engedtünk. 24 pontot kaptunk attól a Seahawkstól, akitől a Denver 43-at. (OK, a védelem 36-ot)
Wyatt
több mint 10 éve
Az elit secondarynk 31 és 28 pontot engedett a playoffban, utóbbit a Super Bowlban. Az ócska secondary 17-et és 21-et 😛

több mint 10 éve
Ezt nem értem. 19,6 pontot kaptunk tavaly átlagban, előtte 21 felett volt az átlag.Ez a "bend-but-don't-break" melyik SB győzelemnél jött be? Mert emlékezetem szerint amikor ilyen ócska secondary volt és hozzá volt rendelve ez az ideológia, mindig az volt a vége, hogy valaki nagyon elvert minket. Ez csak úgy ment, hogy az offense csinált 35-45 pontot és akkor mindegy volt, hogy "bend-but-don't-break" kaptunk 28-at.Aztán 2014-ben az elit secondary új szintre jutott. 28-ról 31-re.
Burkus
tomi-tomi
több mint 10 éve
Hát igen, bezzeg az ócska secondary 38 pontot kapott! Igaz, két döntőben 😊Ez a "bend-but-don't-break" melyik SB győzelemnél jött be? Mert emlékezetem szerint amikor ilyen ócska secondary volt és hozzá volt rendelve ez az ideológia, mindig az volt a vége, hogy valaki nagyon elvert minket. Ez csak úgy ment, hogy az offense csinált 35-45 pontot és akkor mindegy volt, hogy "bend-but-don't-break" kaptunk 28-at.Aztán 2014-ben az elit secondary új szintre jutott. 28-ról 31-re.
Burkus
tomi-tomi

több mint 10 éve
ezt kéne a mostani egységnek is elérnie, csak hát talent mínuszban vannak (még?)Nem talent mínusz ez, inkább skill+experience mínusz, de abban óriási. Nagyon hiányzik Revis, Browner is és bár kissé fáj kimondani, Arrington is. Legutóbbi a megfelelő helyen használva egy nagyon hasznos tagja volt a csapatnak, még ST-ben is. Azért jó pár parádés játékot csinált és illett a rendszerbe.
ZERO_L
Hozzáteszem, nem vagyok para a SEC miatt, csak mivel nekem a DEF-ből mindig a SEC az érdekesebb és nem a front7, jobban is figyelem ezt az egységet. Idén kb. DMC-re + Chungra vagyunk utalva.
több mint 10 éve
Ez a "bend-but-don't-break" melyik SB győzelemnél jött be? Mert emlékezetem szerint amikor ilyen ócska secondary volt és hozzá volt rendelve ez az ideológia, mindig az volt a vége, hogy valaki nagyon elvert minket. Ez csak úgy ment, hogy az offense csinált 35-45 pontot és akkor mindegy volt, hogy "bend-but-don't-break" kaptunk 28-at.Aztán 2014-ben az elit secondary új szintre jutott. 28-ról 31-re.
Burkus
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Ez a "bend-but-don't-break" melyik SB győzelemnél jött be? Mert emlékezetem szerint amikor ilyen ócska secondary volt és hozzá volt rendelve ez az ideológia, mindig az volt a vége, hogy valaki nagyon elvert minket. Ez csak úgy ment, hogy az offense csinált 35-45 pontot és akkor mindegy volt, hogy "bend-but-don't-break" kaptunk 28-at.mondjuk a legutóbbinál?
Burkus
bármennyire is elit volt papíron a sec-LB, rendesen nyaltuk a yardokat és pontokat a PO-ban, viszont a fontos pillanatokban ki tudták segíteni a csapatot
ezt kéne a mostani egységnek is elérnie, csak hát talent mínuszban vannak (még?)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Ez a "bend-but-don't-break" melyik SB győzelemnél jött be? Mert emlékezetem szerint amikor ilyen ócska secondary volt és hozzá volt rendelve ez az ideológia, mindig az volt a vége, hogy valaki nagyon elvert minket. Ez csak úgy ment, hogy az offense csinált 35-45 pontot és akkor mindegy volt, hogy "bend-but-don't-break" kaptunk 28-at.Egyetértek. Ha valahol, itt fognak megbaszni minket idén (azért is nyertünk SB-t, mert ez rendbe lett téve tavaly). De ne legyen igazam és Butler meg Ryan és a többiek oldják meg lazán a WR-ek levédekezését. Azt ha jól sikerül, megy a pacsi.
Burkus
több mint 10 éve
Ez a "bend-but-don't-break" melyik SB győzelemnél jött be? Mert emlékezetem szerint amikor ilyen ócska secondary volt és hozzá volt rendelve ez az ideológia, mindig az volt a vége, hogy valaki nagyon elvert minket. Ez csak úgy ment, hogy az offense csinált 35-45 pontot és akkor mindegy volt, hogy "bend-but-don't-break" kaptunk 28-at.Ha elő tudjuk venni a bend-but-don't-break secet, mint anno, akkor felőlem maradhatnak ezek a srácok, bár nem sírnék egy top #1CB-ért tény 😀 Piacon nincs senki olyan?Én még hozzá vennem Chungot is. Régen is szerettem meg most is hogy visszajött. Annyira ő se elveszett hála az égnek 😊Igen, ezt adom, bár nem egy szint DMC-vel, de megbízható safety. Igaz én sokszor sírok egy igazi hard hitter SS miatt, de így is jó. A safetyk rendben is vannak nálunk. A CB helyzet meg...hosszú még a szezon XD
DeX
Minitron
DeX
több mint 10 éve
Nekem még Butler sem bizonyított eleget, SB winner play ide vagy oda...de ez az én fasz felfogásom, hogy azt is nézem, hogy az előtte lévő pontokat hogy raktuk fel anno a táblára, mert ha azok nincsenek, Butler kaparhatott volna akármilyen INT-et...röviden, a CB corps-unk most fos. Ennyi. Minden azért nem lehet zöld.
több mint 10 éve
Ekkora potenciált látsz a mostaniakba? DBk közül Chung DMC meg Butler, a többi szvsz töltelékHa elő tudjuk venni a bend-but-don't-break secet, mint anno, akkor felőlem maradhatnak ezek a srácok, bár nem sírnék egy top #1CB-ért tény 😀 Piacon nincs senki olyan?Nem ezekkel a srácokkal van a gond. Ezekkel akár még egy Super Bowlt is nyerhetünk. Inkább amiatt aggódnék, mi lesz, ha egy-kettő megsérül közülük.
DeX
Kollega
több mint 10 éve
Ha elő tudjuk venni a bend-but-don't-break secet, mint anno, akkor felőlem maradhatnak ezek a srácok, bár nem sírnék egy top #1CB-ért tény 😀 Piacon nincs senki olyan?Nem ezekkel a srácokkal van a gond. Ezekkel akár még egy Super Bowlt is nyerhetünk. Inkább amiatt aggódnék, mi lesz, ha egy-kettő megsérül közülük.
DeX
We are all PATRIOTS!