New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 10 éve
Cassell az örök túlélő. Közepes képességei ellenére megint kezdő lesz, ráadásul egy top NFL csapatban. Van, aki szerencsés csillagzat alatt születik (és jót tesz neki, hogy a Patriotsnál padozik). Bár végül is Cassell óta minden backup QB-nk játszik az NFL-ben.Azért a világot egyik se váltotta meg. Mattnek az az előnye, hogy backup létére rengeteg meccs van már benne. A legtöbb edző szívesen látja az ilyeneket, ha meg sérüléssel bajlódik az első számú, akkor kimondottan jó az ilyen a háznál. Fontosabb, mint a tehetség, vagy a képesség.
Burkus
Az összes backupunk közül, akiket eddig láttam a csapat körül, nekem igazából egyedül Hoyer volt szimpatikus (JimmyG-t nem számítom ide, ő egyáltalán nem backupnak jött).
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Ha tudsz valamit most szólj légyszi!INT eső lesz az ötöd héten 😊Cassell az örök túlélő. Közepes képességei ellenére megint kezdő lesz, ráadásul egy top NFL csapatban. Van, aki szerencsés csillagzat alatt születik (és jót tesz neki, hogy a Patriotsnál padozik). Bár végül is Cassell óta minden backup QB-nk játszik az NFL-ben.
twitter.com/RapSheet/status/646450020976340993
ZERO_L
Burkus
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Szerintem csere lesz. (csodálkozom, hogy nem Flynn)INT eső lesz az ötöd héten 😊Cassell az örök túlélő. Közepes képességei ellenére megint kezdő lesz, ráadásul egy top NFL csapatban. Van, aki szerencsés csillagzat alatt születik (és jót tesz neki, hogy a Patriotsnál padozik). Bár végül is Cassell óta minden backup QB-nk játszik az NFL-ben.
ZERO_L
Burkus
több mint 10 éve
INT eső lesz az ötöd héten 😊Cassell az örök túlélő. Közepes képességei ellenére megint kezdő lesz, ráadásul egy top NFL csapatban. Van, aki szerencsés csillagzat alatt születik (és jót tesz neki, hogy a Patriotsnál padozik). Bár végül is Cassell óta minden backup QB-nk játszik az NFL-ben.
ZERO_L
több mint 10 éve
Ami a ny-i csávókat illeti: nincs Ryan, a nagy borstörő mester. A mieink viszont abszolúte revenge üzemmódban vannak.De: ez a csapat jelenleg egy teljes sebességgel robogó százezer tonnás tehervonat. Amíg minden a helyén, lassítás nélkül robogunk át mindenkin. De ha jön egy kis probléma, sérülés, stb. Könnyen átalakulhatunk egy szerte repülő százezer tonnás hulladék halommá. BB biztosan a földön tartja őket, ettől nem félek. De az offensből elég egy embert kivenni (Gronk), hogy vége legyen a látványos szétdobálom az ellent játéknak.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
INT eső lesz az ötöd héten 😊twitter.com/RapSheet/status/646450020976340993

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Igen, de előtte évben volt egy hárompontos W is, szóval már-már sima 😀Az utolsó négy meccsen összesen volt kilenc pont különbség.

több mint 10 éve
Jaja, a Jets ellen mindig sima szokott lenni. Volt, hogy három ponttal is nyertünk 😀Nem voltál pontos 😊 Tavaly a két meccsen összesen nyertünk három ponttal...
Wyatt
több mint 10 éve
Jaja, a Jets ellen mindig sima szokott lenni. Volt, hogy három ponttal is nyertünk 😀

több mint 10 éve
Szerintem ez Jets D sem jobb, mint a tavalyi SEA D volt, vagy a BUF D most. Ezzel a "run heavy" gameplannel őket is kifilézzük majd.Jó lesz Luck, felesleges most kárörvendeni, ahogy Bradyn is felesleges volt tavalyA DeflateGate után talán megengedhető lenne egy kis kárörvendés is. De ez nem az, inkább hüledezés, hogy az előzetes hype-hoz képest mennyire szarok (egyenlőre). Bár nem látom, hogy mitől javulnának fel, ezen a meccsen is csak vékonyabbak lettek. (Már a depth a sérülések miatt.)
Wyatt
A meccset inkább azzal a szemmel nézem, hogy két nagy jövőbeli ellenfelünk mit alakít és egyenlőre mind a Colts egészét, mind a Jets O-t illetően nyugodt vagyok. A Jets D meg hozza, amit várni lehetett,de Bill Mester a Buffalo ellen is kitalálta a tutit.
Burkus
több mint 10 éve
DettóTényleg van egy kis kárörvendés ,de inkább csalódás, mert eléggé nagy volt a hype a Colts körül és ahhoz képest ez 0. Mi lesz ha velünk játszanak ? Megint 45-7 , és akkor megint kereshetnek valamit amibe bele tudnak kötni .Én pont leszarom.
Füszer
zinedine5
több mint 10 éve
Én örülök, ha a nagy riválisok botlanak, nekem nem csalódás, ha valaki kikap 😊De nem annyira, mint Dróóóóóóóóóóóth Zoliiiiiiiiiinak 😀

több mint 10 éve
Tényleg van egy kis kárörvendés ,de inkább csalódás, mert eléggé nagy volt a hype a Colts körül és ahhoz képest ez 0. Mi lesz ha velünk játszanak ? Megint 45-7 , és akkor megint kereshetnek valamit amibe bele tudnak kötni .Én pont leszarom.
Füszer
több mint 10 éve
Tényleg van egy kis kárörvendés ,de inkább csalódás, mert eléggé nagy volt a hype a Colts körül és ahhoz képest ez 0. Mi lesz ha velünk játszanak ? Megint 45-7 , és akkor megint kereshetnek valamit amibe bele tudnak kötni .
több mint 10 éve
Jó lesz Luck, felesleges most kárörvendeni, ahogy Bradyn is felesleges volt tavalyA DeflateGate után talán megengedhető lenne egy kis kárörvendés is. De ez nem az, inkább hüledezés, hogy az előzetes hype-hoz képest mennyire szarok (egyenlőre). Bár nem látom, hogy mitől javulnának fel, ezen a meccsen is csak vékonyabbak lettek. (Már a depth a sérülések miatt.)
Wyatt
A meccset inkább azzal a szemmel nézem, hogy két nagy jövőbeli ellenfelünk mit alakít és egyenlőre mind a Colts egészét, mind a Jets O-t illetően nyugodt vagyok. A Jets D meg hozza, amit várni lehetett,de Bill Mester a Buffalo ellen is kitalálta a tutit.
Szerkesztette: Burkus
több mint 10 éve
Luck lehet hogy jó lesz ,de ha nincs aki megvédi sokra nem megy vele. Ahogy Brady se menne sokra , de nem egy kategória a két QB. Lucknak még nagyon sokat kell bizonyítania hogy egyáltalán megközelítse Brady szintjét.
több mint 10 éve
Jó lesz Luck, felesleges most kárörvendeni, ahogy Bradyn is felesleges volt tavaly

több mint 10 éve
Coltsnál megint puha volt a labda ? 😊 Ja nem , csak 45-7 nél puha 😊
több mint 10 éve
Most nézem a MNF-t, a Jets D nehéz diónak tűnik, az O viszont nem. De ez a Colts... Luck két meccsen 5 INT és meg legalább hármat megúszott ezen a meccsen. MVP...
több mint 10 éve
Na nem már... Tavaly ahogy BB szívatta a felállásokkal és a bejelentett elkapókkal, az zseniális volt. A palinak fogalma sem volt, hogy mi történik. Ha ismerte volna a szabálykönyvet, akkor tudta volna követni. Az igazi "outcoaching" volt.Mondjuk annak a „genya" Harbaugh-nak a védelmére legyen mondva, neki nem is kell elismernie, hogy Belicick outcoacholja, tekintve, hogy az egész mezőnyből kb. ő az egyedüli, akivel nem szórakozik BB, ahogy csak akar, és ő tud folyamatosan borsot törni a Pats orra alá.Igen, egyenesebb mint az a genya Harbaugh. De azért ha én tulajdonos lennék, jobban örülnék, ha a főedzőm győzelemre vinné a csapatomat és nem azt kellene ünnepelnem évente 2x, hogy azt milyen elegánsan tudja elismerni, hogy megint leégett BB-el szemben. A tegnapi NE gameplan zseniális volt.Rex Ryan: 'Belichick outcoached me' 😊)))))))))) Ezt a mondatot évente 2x mondja el mostanában.Becsületére legyen szólva, kb. ő az egyetlen, aki ilyent hajlandó kimondani a meccs után. A többi edző maszatolna. Nagy troll tud lenni a pali, de az biztos, hogy legalább egyenes és őszinte.
Burkus
peterk2005
Burkus
Nagy zseni (és szerintem egyáltalán nem olyan ellenszenves, mint ahogy a Pats-fanok legtöbbje látja).
De drukkoljatok, hogy ő legyen az új Colts HC jövőre. (:
Törölt
több mint 10 éve
Jaja. Butlert is verték meg, igazad vanSzerintem akkor sem őt verték meg, csak ő vette észre, hogy gáz van és átváltott az emberéről. Ha nem csúszik meg, akkor érzésem szerint minimum leüti a passzt.
EGY(!) alkalommal az egész meccsen, az mondjuk 32 yardos TD volt, amikor kb már a csapat sem játszott. Amellett egy labda ment felé, az incomplete lett, és amúgy volt egy interceptionje is, nem is akármilyen.
Wyatt
A kezdő védelemben 1új ember van, rajta kívül mindenki keretben volt tavaly.Branch helyett Wilfork és/vagy Chris Jones. Branch - ahogy idén is - szituációs, rotációs DT.
Jones-Branch-Siliga-Ninko
Collins-HT-Mayo
Butler-DMC-Chung-New man...
gordon
Mayo helyett Arrington. Mayo idén sem kezdő - még(?).
Butler helyett Revis.
Nagyjából a két DE, a két LB és a két safety kapja ugyanazt a szerepet. Bár hál'istennek Sheard leviszi Ninko-ék elmebeteg terhelését egészséges szintre.
Egy dolog, hogy keretben volt, de tavalyi kiegészítő/új(onc) emberekre zuhant sokkal nagyobb szerep. Butler például tavaly a snap-ek 17%-ában volt pályán, idén 100.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Butlert is verik...rengeteg új ember?Arra is van valami jópofa statisztika, hogy tavaly hányszor állt fel így a védelem? Mert ha háromnál többször, akkor ünnepélyesen igazat adok neked, bár kötve hiszem, hogy így lett volna.
A kezdő védelemben 1új ember van, rajta kívül mindenki keretben volt tavaly.
Collins-HT-Mayo
gordon
Are you kidding me?
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Jaja. Butlert is verték meg, igazad vanEGY(!) alkalommal az egész meccsen, az mondjuk 32 yardos TD volt, amikor kb már a csapat sem játszott. Amellett egy labda ment felé, az incomplete lett, és amúgy volt egy interceptionje is, nem is akármilyen.
Értem én, hogy várod már a simet, de azért na 😛
Szerkesztette: Wyatt

több mint 10 éve
Butlert is verik...rengeteg új ember?Nem szeretem mikor két W után SB ben látnak már minket, mint ahogy az sem tetszett amikor tavaly 2-.2 után sokan rámenetek volna a top draftcetlire.. Van még meló bőven főleg a védelemnél, borzasztó nézni, hogy a cornereket 1v 1 ben szinte bárki megveri..Azért az első fordulóban nem szinte bárki verte Butlert, a másodikban meg szinte nem is verték meg. De az első mondatodra jobban tekintettel lehetnél a másodikban. Rengeteg az új ember a védelemben.
gordon
Kollega
A kezdő védelemben 1új ember van, rajta kívül mindenki keretben volt tavaly.
Collins-HT-Mayo