New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Nem tudok ilyenről jelenleg, hálózzuk be Alterraun Verner-t X)
több mint 10 éve
Ha elő tudjuk venni a bend-but-don't-break secet, mint anno, akkor felőlem maradhatnak ezek a srácok, bár nem sírnék egy top #1CB-ért tény 😀 Piacon nincs senki olyan?Én még hozzá vennem Chungot is. Régen is szerettem meg most is hogy visszajött. Annyira ő se elveszett hála az égnek 😊Igen, ezt adom, bár nem egy szint DMC-vel, de megbízható safety. Igaz én sokszor sírok egy igazi hard hitter SS miatt, de így is jó. A safetyk rendben is vannak nálunk. A CB helyzet meg...hosszú még a szezon XD
DeX
Minitron
több mint 10 éve
Én még hozzá vennem Chungot is. Régen is szerettem meg most is hogy visszajött. Annyira ő se elveszett hála az égnek 😊Igen, ezt adom, bár nem egy szint DMC-vel, de megbízható safety. Igaz én sokszor sírok egy igazi hard hitter SS miatt, de így is jó. A safetyk rendben is vannak nálunk. A CB helyzet meg...hosszú még a szezon XD
DeX
több mint 10 éve
Róla keveset beszélünk, nem is nagyon van hájlájcc itt, úgyhogy beszúrtam.Én még hozzá vennem Chungot is. Régen is szerettem meg most is hogy visszajött. Annyira ő se elveszett hála az égnek 😊
Mert hosszútávon ő az egyetlen biztos sec opciónk egy ideje és én szeretem a játékát, akkor is ha sokszor nem látványos:
www.youtube.com/watch?v=xNjSfd9DB50
Minitron
több mint 10 éve
Róla keveset beszélünk, nem is nagyon van hájlájcc itt, úgyhogy beszúrtam.Mert hosszútávon ő az egyetlen biztos sec opciónk egy ideje és én szeretem a játékát, akkor is ha sokszor nem látványos:
www.youtube.com/watch?v=xNjSfd9DB50
több mint 10 éve
A South Park készítői nagyon nem szeretik a Patriotsot, ennek ellenére én szeretem a South Parkot X)De ez nagyon OFF.
több mint 10 éve
Pár éve a Parker-Stone páros előszeretettel emlékezik meg sorozatában az NFL dolgairól, különös szeretettel foglalkoznak velünk. Ez nem baj. De nekem valahogy az a rész kimaradt, amikor azzal viccelődnek, hogy ment át a Seahawks Manningéken a döntőben. Vagy az nem is készült el? Semmi gond, csak hát ez a két pasas szerintem semmivel sem különb mint azok, akiken gúnyolódnak. Így meg már nem annyira szórakoztató a sorozatuk.a készítők Denver szurkolók(gondolom, mivel az egyikük Coloradóban született, de mind2 ott élnek, és elég sokszor volt említve a "musztángok"), így nyilván nem szívesen csinálnak viccet a blow-outjukból, bár anno meg álszentnek állították be a Séf bácsi hangját adó színészt(Isaac Hayes), mert nem volt hajlandó szerepelni a szcientológiát kifigurázó részben(ez a vallása).
Kollega
szóval ilyen ez a popszakma, egyébként szerintem jó volt a rész én röhögtem rajta, és ha vki ebből viccet csinál, hát legyen, szerintem tudni kell magunkon/csapatunkon röhögni
azzal van a baj, ha valaki pl ezt a labdás ügyet tényleg komolyan veszi, vannak egy páran, de hát őket úgy sem lehet meggyőzni semmivel, szóval felesleges velük foglalkozni 😊
Mindig jót nevettem azon, amikor valaki South Parkos bölcsességgel akarja igazolni magát, vagy azzal jön, hogy mekkora igazságok vannak ám benne. Oké, az is egy szint, kinek mi.olyan értelemben van benne igazság, hogy elég jó társadalomkritikát fogalmaz meg jó adag humorral fűszerezve, akkor van baj ha valaki nem tudja ketté választani a humor részét és a kritikai részt
winston
(anno halottam egy történetet, hogy egy cég kérdőívet töltetett ki a dolgozóival, volt egy olyan kérdés, mi a cég erőssége, vki meg beírta a Chubakka védelmet, és volt aki ezt meg is próbálta magyarázni 😊 )

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Mindig jót nevettem azon, amikor valaki South Parkos bölcsességgel akarja igazolni magát, vagy azzal jön, hogy mekkora igazságok vannak ám benne. Oké, az is egy szint, kinek mi.
több mint 10 éve
Pár éve a Parker-Stone páros előszeretettel emlékezik meg sorozatában az NFL dolgairól, különös szeretettel foglalkoznak velünk. Ez nem baj. De nekem valahogy az a rész kimaradt, amikor azzal viccelődnek, hogy ment át a Seahawks Manningéken a döntőben. Vagy az nem is készült el? Semmi gond, csak hát ez a két pasas szerintem semmivel sem különb mint azok, akiken gúnyolódnak. Így meg már nem annyira szórakoztató a sorozatuk.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Ejnye. Hát nem tanulsz Suggs esetéből. Mivan ha téged is megvuduznak ezek a csalók?😕

több mint 10 éve
Próféta a South Park 19. évad premierjében! 😀
A jelenet képekben: http://imgur.com/a/kSKGw
több mint 10 éve
Easley ma már edz, Wendell out. Marad a fiatal belső O-line (+Kline) a liga egyik legjobb D-lineja ellen
több mint 10 éve
Súlyos titok nyomja a lelkemet. Sajnos nem szólalt meg időben az ébresztőórám múlt csütörtökön és csak a himnusz végére ébredtem fel. Szégyen fejemre. Aki még így járt, az itt tekintheti meg a zászlóavatási hepajt:www.patriots.com/video/2015/09/11/pregame-super-bowl-xlix-championship-banner-raising-ceremony
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
WR Keshawn Martin a fedelzeten, ellenerteke eddig ismeretlen draftcetli.
több mint 10 éve
Foghatod Gronkot a kövi meccsen 😀Esetleg Dávid?Mi kéne? 😀
Minitron
gdavid
több mint 10 éve
New England Patriots Sign WR Chris Harper to Practice Squadwww.patspulpit.com/2015/9/17/9346191/new-england-patriots-sign-wr-chris-harper-to-practice-squad
Szerkesztette: r.baggio
több mint 10 éve
Esetleg Dávid?Mi kéne? 😀
Minitron
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 10 éve
Rex Ryan: Only King Kong could cover Gronk 1-on-1.Hulk? Godzilla? Thor? LOL
Ez jó duma. 😊
Burkus
több mint 10 éve
Szerintem ez gyűrűcsókolgatás nem az Öreg személye ellen szólt, inkább az ambíciók kifejezése volt. Már többször tisztázták, hogy tisztelik egymást, Ryan BB eredményeit is tiszteli.Ami az ambíciókat illeti, szerintem kissé nagy az a kabát rá egyelőre, de hát BB se lett egyből sikeres HC, előbb kellett kicsit botladoznia Clevelandben. Még Rexy is fejlődhet, lehet belőle legendás edző is, akár még nálunk is. Az ambíció kétségtelenül megvan benne.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Nincs neki olyan szerinte sem, azt mondta, majd többen figyelnek Gronkra. Azért a safety meg Dareus dumája a "mindenki gyűlöli a Patriots-ot" az tőle jön, eddig egyiknek sem jutott eszébe az elmúlt évek alatt, úgyhogy Rexy csinálja a cirkuszt. Ha BB-nek lenne humora a meccs előtt átküldené a másik oldalra egy dobozban a gyűrűket, mondván, hogy most már négy van, nem akarja-e most megcsókolni őket?Rex Ryan: Only King Kong could cover Gronk 1-on-1.Alapvetően jó fej volt. Mondom, úgy látszik csak zöldben kötelező zöldségeket beszélni.
Ez jó duma. 😊
Burkus
Most, hogy a másik torony, Chandler is itt van, ő majd blokkolja King Kongot, a többiekkel majd eljátszadozik a Gronk.
Kollega
több mint 10 éve
Rex Ryan: Only King Kong could cover Gronk 1-on-1.Alapvetően jó fej volt. Mondom, úgy látszik csak zöldben kötelező zöldségeket beszélni.
Ez jó duma. 😊
Burkus
Most, hogy a másik torony, Chandler is itt van, ő majd blokkolja King Kongot, a többiekkel majd eljátszadozik a Gronk.
We are all PATRIOTS!