New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Kicsit a megjelenés után jutottam hozzá, de akkor is poén, hogy őt írták be, mint figyelni való játékost. Hát basszus, simán Gronkot kellett volna. Végre egészségesen kezdi az idényt, és ha valakit, őt érdemes figyelni XDDe ha már nem az egyértelműre, hanem az érdekesre mentek, beírhatták volna Butlert, na őt érdemes lesz figyelni a CB corps kvázi lenullázása miatt.
több mint 10 éve
Ne haragudjatok, de ezt muszáj.TD Magazin? Augusztus végefelé, 18. körül volt a csoportonkéntinek a határideje, én annyit tudok 😊
Hazajövök és feleségem jóvoltából ott várt az asztalon ugrásra készen.
Erre én belelapozok és ott nyílt ki másodszorra a csapatunk oldalánál a magazin.
Kire figyeljünk?: Reggie Wayne XD
Na, kb. tudom, mikor lehetett a lapzárta.
Minitron
Szerkesztette: Wyatt

több mint 10 éve
Ne haragudjatok, de ezt muszáj.Hazajövök és feleségem jóvoltából ott várt az asztalon ugrásra készen.
Erre én belelapozok és ott nyílt ki másodszorra a csapatunk oldalánál a magazin.
Kire figyeljünk?: Reggie Wayne XD
Na, kb. tudom, mikor lehetett a lapzárta.
több mint 10 éve
Igen, az alkohol általában kihozza a józanabbik énem X). Most hogy a faszba jutottam el idáig? Nem tudom. Ti tehettek róla XDVagy az alkohol (nevetős smájli)
Minitron
gordon
több mint 10 éve
Tök normálisan nyilatkozott Ryan mester a hétvégi rangadóról. Úgy látszik zöldben volt csak kötelező zöldségeket beszélni. (kacsintós smiley) Persze hosszú még a hét, beindulhat egy kis trash talk. Nyilván szívesen elrontatnák a hangulatunkat, de elismeri, hogy ez nem könnyű feladat.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Spigo fordított egy cikket a 4 TE-s felállásokról a steelers ellen.Remélem Blountot csak a második félidőre vesszük elő addig a minifutónk Lewis csak fárassza az óriásokat. Érdekes éa izgalmas meccsnek nézünk elébe az tuti
patriots.hu/negy-te-s-felallasok-a-steelers-ellen
Komoly előnyt lehet szerezni ezzel a RZ-ban ahol nem csak sebességből kell megverni a védőt hanem fizikálisan is.
Persze ehhez kell egy olyan irányító is aki észreveszi a legkedvezőbb matchupot.
Bills O: a faluk átlagos, mint a mi pass-rushunk, ha futni tudnak és ezzel ölni az időt akkor kikapunk.
Nem fekszik nekünk ha futkorászik a QB, sztem sokkal többször leszünk fent 3 LB vel , mint az első meccsen, HT gyakorlatilag spy lesz végig..
Bills D: Ide nekünk 😀 A liga egyik, ha nem a legjobb védelme, igaz a colts fala a miénknél sokkal harmatosabb.
Amiben bízhatunk, hogy TB pre-snap olvasásban és nyomás alatt az egyik legjobb a ligában, screen , check down passz hegyeket várok, érdekes lesz , hogy erőltetjük-e Blount 0yardos futásait illetve betudjuk-e vonni a passzjátékba valamilyen szinten. Gronkra és Edelmanre készülnek , remélem nem esik TB Luck hibájába, hogy túlerőlteti valamelyiket..
gordon
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
Lassan ez már inkább fárasztó, mint vicces:www.bostonsportsdesk.com/breaking-news-nfl-to-investigate-patriots-role-in-suggs-acl-injury/
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Minden nap tanulok valami újat ^^Na akkor "historizélgessünk" még egy kicsit:
Minitron
Kraft és Parcells esetében két igencsak komoly ego találkozott. Kraft megörökölte a vezetőedzőt, amikor átvette a csapatot. Az első komoly csörtére nem sokat kellett várni. A '96-os drafton a war roomban már sikerült csúnyán összekapniuk, amikor a tulajdonos megvétózta a HC döntését az csapat első körös választásánál. A nagy Bill erre a maga módján küldte el a sunyiba a tulajdonost, mondván: "Ha azt akarja, hogy megfőzzem a vacsorát, engednie kell, hogy megvegyem a hozzávalókat." A csapat hiába jutott a Super Bowlba, a két ember viszonya már végképp megromlott, a szezon után nem kis jogi csűrés-csavarás után az örök riválishoz távozott a Big Tuna.
Hogy mekkora különbség van a két Bill mentalitása között, pont az mutatja, hogy a (egyébként zseniális) mesterén már rég túlnőtt tanítvány, ha megkérdezik, hogy szerinte ki tudja a legtöbbet a footballról, készségesen Ernie Adamsre mutat.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Spigo fordított egy cikket a 4 TE-s felállásokról a steelers ellen.patriots.hu/negy-te-s-felallasok-a-steelers-ellen
Komoly előnyt lehet szerezni ezzel a RZ-ban ahol nem csak sebességből kell megverni a védőt hanem fizikálisan is.
Persze ehhez kell egy olyan irányító is aki észreveszi a legkedvezőbb matchupot.
Bills O: a faluk átlagos, mint a mi pass-rushunk, ha futni tudnak és ezzel ölni az időt akkor kikapunk.
Nem fekszik nekünk ha futkorászik a QB, sztem sokkal többször leszünk fent 3 LB vel , mint az első meccsen, HT gyakorlatilag spy lesz végig..
Bills D: Ide nekünk 😀 A liga egyik, ha nem a legjobb védelme, igaz a colts fala a miénknél sokkal harmatosabb.
Amiben bízhatunk, hogy TB pre-snap olvasásban és nyomás alatt az egyik legjobb a ligában, screen , check down passz hegyeket várok, érdekes lesz , hogy erőltetjük-e Blount 0yardos futásait illetve betudjuk-e vonni a passzjátékba valamilyen szinten. Gronkra és Edelmanre készülnek , remélem nem esik TB Luck hibájába, hogy túlerőlteti valamelyiket..
több mint 10 éve
. Most hogy a faszba jutottam el idáig? Nem tudom. Ti tehettek róla XDVagy az alkohol (nevetős smájli)
Minitron
több mint 10 éve
Nincs véletlen... de azért a hétvégi teszt legalább olyan nehéznek néz ki mint Butler Brown-on való kezdésetwitter.com/NEPD_Loyko/status/643552944554545152

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Minden nap tanulok valami újat ^^
több mint 10 éve
...Bírom ezt a mentalitást, azt is, hogy BB bohócot csinál az NFL showbizből, hogy felborítja az egyensúlyt, mely szerint sok éve már a liga alján kellene kapirgálnunk valahol a nagy számok törvénye és az NFL szisztémája alapján.Mindenki BB-nek tulajdonítja ezt a hatalmas teljesítményt, amit 15 év alatt letett ez a csapat. De ahogy nézem az öltözői videókat a meccsek után, egyre inkább a szent meggyőződésemmé kezd válni, hogy Brady, Belichick és a többiek mind ugyanúgy nem megalkotói, hanem a termékei ennek a szisztémának. Ennek, aminek a legjobb meghatározása a "Do your job" mentalitás. Ez az egész Robert Krafttól ered. Kétségtelen, hogy a munkamániás edző, és az őrület határáig elszánt irányító nagyszerűen illik ebbe a rendszerbe, mint ahogy az is, hogy ha valaki kiesik a helyére lép a következő.
...
Minitron
Már csak azért is gondolom, mert az öreg keze alatt most két olyan koordinátor dolgozik, akiket zseninek tartanak a maguk területén és talán nem véletlen, hogy pont most jöttek össze a dolgok és nem az egyébként szintén kiváló (de azért nem ezen a szinten) Bill O'Brien alatt, vagy az általam közel ennyire sem becsült Eric Mangini alatt. Vagy pláne nem akkor, amikor valamelyik oldalon Belichick hívta a játékokat valamilyen okból.
És persze azt se felejtsük el, hogy Kraft úrnak se elsőre állt össze a nyerő képlet: gondolom a nem éppen törpe egojáról híres Big Tuna alatt nem volt ilyen harmonikus munkamegosztás.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Van igazság abban, amit Stez mond, meg abban is van, amit Burkus mond. Meg abban is, hogy az ilyen lelkes és részletekbe is magukat beleásó (szerintem) remek szurkolók esetében törvényszerű, hogy így ölre mennek egymással, mint lásd alább.Szép asszociációs sor volt 😊
De, ahogy Andrews is megmondta a héten: ez csak foci. Persze NE szurkolóként én könnyen beszélek, pláne most.
A többségnek itt elege van abból, hogy mi vagyunk sokak szemében a gátvéderek. Jómagam igyekszem ezt a témát hanyagolni és élvezni a meccseket. Én ilyen fotelszurkoló vagyok, természetesen hozzáadott sörrel. Szeretem, hogy ilyen fasza ez a csapat, hogy nem játékosok, sztárok miatt kell aggódnom évről évre. Bírom ezt a mentalitást, azt is, hogy BB bohócot csinál az NFL showbizből, hogy felborítja az egyensúlyt, mely szerint sok éve már a liga alján kellene kapirgálnunk valahol a nagy számok törvénye és az NFL szisztémája alapján. Röviden, nekem bejön a New Negland-i hozzáállás. Amíg néztem gurulóst, ott is azokat a csapatokat favorizáltam, ahol megbíztak egy vezetőedzőben hosszútávon pl. Arsenal vagy MU. Bár be kell vallanom, hogy mindig is Arsenal párti voltam, de nagyon szerettem az Ajaxot is, akik fél Európának termelték ki a titánokat kisebb túlzással. Most hogy a faszba jutottam el idáig? Nem tudom. Ti tehettek róla XD
Minitron
több mint 10 éve
Van igazság abban, amit Stez mond, meg abban is van, amit Burkus mond. Meg abban is, hogy az ilyen lelkes és részletekbe is magukat beleásó (szerintem) remek szurkolók esetében törvényszerű, hogy így ölre mennek egymással, mint lásd alább.De, ahogy Andrews is megmondta a héten: ez csak foci. Persze NE szurkolóként én könnyen beszélek, pláne most.
A többségnek itt elege van abból, hogy mi vagyunk sokak szemében a gátvéderek. Jómagam igyekszem ezt a témát hanyagolni és élvezni a meccseket. Én ilyen fotelszurkoló vagyok, természetesen hozzáadott sörrel. Szeretem, hogy ilyen fasza ez a csapat, hogy nem játékosok, sztárok miatt kell aggódnom évről évre. Bírom ezt a mentalitást, azt is, hogy BB bohócot csinál az NFL showbizből, hogy felborítja az egyensúlyt, mely szerint sok éve már a liga alján kellene kapirgálnunk valahol a nagy számok törvénye és az NFL szisztémája alapján. Röviden, nekem bejön a New Negland-i hozzáállás. Amíg néztem gurulóst, ott is azokat a csapatokat favorizáltam, ahol megbíztak egy vezetőedzőben hosszútávon pl. Arsenal vagy MU. Bár be kell vallanom, hogy mindig is Arsenal párti voltam, de nagyon szerettem az Ajaxot is, akik fél Európának termelték ki a titánokat kisebb túlzással. Most hogy a faszba jutottam el idáig? Nem tudom. Ti tehettek róla XD
több mint 10 éve
Az egyebkent megvan, hogy minden masodik Wayne-nel kapcsolatos hozzaszolasom, nem mellesleg a profilkepem is pusztan froclizas? ˙(; Mert szerintem ez a legtobbeknek mar reg leesett. (:Nagy a szerelem a Colts fele, amint latom, nem jon ket hozzaszolas anelkul, hogy ne menne az udvarlas. 😀Mókás egy ilyen hozzászólás egy olyan fórumozó kollégától, aki szabályosan hisztis kislányba ment át attól a hírtől, hogy Reggie Wayne a Patshez igazolt. 😊 Derültséggel vegyes döbbenettel olvastam a megnyilvánulásokat a gaz árulóról, akinek a pokol kénköves fenekén lett volna a helye, amiért egy másik csapatnál próbált szerencsét, ha már a saját csapata kitette a szűrét. (Noch dazu egy másik szurkolótársatok már korábban, évekkel ezelőtt a Pats-utálat jegyében deklarálta magát az avatarján, eléggé infantilis módon.)
Nagyon unatkozhattok, nem szabad csutortoki meccset jatszania a Patsnek.
Törölt
Nem akarok messze menni az emlékekben, csak az jutott eszembe, amikor a Colts vezetői felcsavartatták a fűtést a stadionban, hogy a nyitott pályához szokott Pats játékosoknak melege legyen vagy a két "Noisegate" , hogy sportszerűtlenségre emlékezzünk. A "Suck for Luck" valóban a szurkolók elnevezése volt - arról a folyamatról, ami a szemük előtt zajlott. Bizonyára szó sem volt csalásról meg szezon leadásáról, mindössze annyit érdemes megemlíteni, hogy 2000 és 2014 között a Coltsnak sosem volt 10-nél kevesebb győzelme, kivéve a "szükséges évben", 2011-ben, akkor 2:14. Előtte 10:6, utána 11:5. Szóval lehet mindenkit hülyének nézni, meg szerecsenmosdatni, (ezt még lehet használni, mint kifejezést?) de ettől még a fekete fekete, a csalás pedig csalás marad. Összehasonlításként: a Pats Brady sérülését követően 11:5-el fejezte be a 2008-as szezont.
Az, hogy a Colts kitüntetett negatív figyelmet érdemel itt, ne lepjen meg, figyelemmel arra a dicstelen szerepre, amit játszottak a DeflateGate-ben.
De igaza van annak, aki szerint inkább a következő hétvégi meccsel foglalkozzunk, ami nem lesz kicsi kihívás annak alapján, ahogy Bills játékosok a Coltsot szétszedték tegnap este. Tyrod Taylor játéka is meglepetés volt és a mi secondarynk talán egy DMC-vel jobb a Colts-énál, de Davis jobb CB mint Butler. Brady jobban fog vigyázni a labdára mint Luck, de hogy a rookie interior O-fal hogyan fogja állni a sarat, az engem is aggaszt. A kritikus matchup a TE-ek vs. Bills D, mert bármekkora is a nyomás, gyors passzokkal operálni fog tudni Brady és Gronkot megállítani nem egyszerű. A futás esélyeit nem tudom megítélni, Lewis 5.9-es átlaggal futott, de Blountban én nem bízom. A Bills O-fal hogy muzsikált? Valahol olvastam, hogy az nem egy nagy etwas.
Burkus
A sardobalas meg nem erdekel, sosem voltam az az ember, aki ilyenen haborgott. Koszonom, hogy tisztaba tetted szamomra, a Colts mekkora csalo, de ezen meg rohogni sem tudok. Erted, bagoly mondja verebnek, hogy nagyfeju. Oke, elhiszem, hogy szerinted akkor a Colts felsorolt dolgai valoban csalasnak szamitanak, ezzel szemben a Patriotse mind puszta kitalacio (mert ha nem igy gondolnad, akkor nem kezdtel volna ilyennel dobalozni).
De ertsd meg, engem ez az egesz hidegen hagy. Az erdekel, a palyan mit csinalunk, es amondo vagyok, a cicaharcnak nincsen ertelme, egyszeruen a palyan kell eldonteni, ki a jobb.
Felolem a Patriots dolgozoi a feneukbe is feldughattak a labdakat, engem hidegen hagy – mivel a Coltsnak koze nem volt a meccshez, es nem amiatt kaptunk ki. Ennek megfeleloen az elmult X honapban egyetlen olyan mondat sem hagyta el a szamat, hogy csalassal nyertetek vagy barmi ilyesmi. Azt a meccset barmilyen labdaval jatszhattak volna, akar egeszen reggelig, ugyanugy felmossak Luckekkal a padlot. Nem orulok neki, mert gyulolom a New Englandet, de ha jobb csapat, akkor jobb csapat, ezzel nem lehet mit tenni.
Btw nem tudok valaszolni a kerdesedre, mert a Colts pass rush annyira fos volt, hogy semmifele nehezseget nem okozott a Bills tamadofalanak. Szerintem egyebkent egyaltalan nem jo a fal, de hat mindenki annyira villog, amennyire hagyjak.
több mint 10 éve
Muhahha, én már nagyon várom a Bills ellenit. Nagyon jó derbinek ígérkezik. A trendek ellenére én azt mondom, ez a Buffalo most több, mint csak papíron jónak tűnő csapat. Ha jól rémlik, sport tv is adja majd. Rexy is ott lesz, menni fog a kaffogás XD
több mint 10 éve
Beki írta nemrég a jets topikba, hogy jövőre 39 játékosuk rendelkezik szerződéssel és az emelt (150m) sapival számolva kb 8milla helyük van. Szóval így lehet top védelmet építeni +FR kúbí sem viszi el a cap 15-20%át.Ebben igazad van, de emlékezetem szerint pont az volt a Jets egyik problémája, hogy Ryan nem volt GM, csak HC, és a korábbi GM erőltetett inadekvát, illetve utóbb helytelennek minősülő döntéseket (buttfumble Sanchita draftolása pld.) Másrészt nem volt cap space és a korábbi GM - nem a mostani - feladata éppen a takarékoskodás volt. Ebből lett az a cap space, amiből most ezt a rettenetes védelmet fel tudták építeni. De ettől még valóban nem folyik olyan szisztematikus csapatépítés mint nálunk.Úgy legyen, ahogy mondod. De azért Ryan és a Jets játszott két AFC döntőt. Én nem nézem le mint szakembert. Különben is, most már négy gyűrűt csókolhat meg a meccs előtt BB kezén.Vicces lenne, ha én lenézném őt. Eszemben sincs. Meg is mondom mit gondolok róla: nagyszerűen fel tud készülni egy-egy meccsre. Kiváló gameplaneket tud készíteni és nagyszerűen látja a matchupokat. Ezért is volt nagyon jó koordinátor.
Burkus
Viszont lövése sincs, hogyan kell évről évre fejleszteni, építeni egy csapatot. Hogy kell felépíteni egy szervezetet. Kétszer játszott AFC döntőt, mert jól jött ki a lépés. De egyetlen centivel se vitte előrébb a csapatát. És ez aztán egyáltalán nem rajtunk múlt. Hanem azon, hogy össze-vissza draftoltak és fejetlenül igazoltak.
Nem akarok örökké BB-vel példálózni. Vannak még csapatok, ahonnan évről évre jó nevek mennek el, mégis tartják a szintet. Mert jól van felépítve a szervezet, a scoutingtól, a videó stábon át a koordinátorokig. Do your job!
Kollega
Hírek szerint Cromartie out for season.
Burkus
több mint 10 éve
Nagy a szerelem a Colts fele, amint latom, nem jon ket hozzaszolas anelkul, hogy ne menne az udvarlas. 😀Mókás egy ilyen hozzászólás egy olyan fórumozó kollégától, aki szabályosan hisztis kislányba ment át attól a hírtől, hogy Reggie Wayne a Patshez igazolt. 😊 Derültséggel vegyes döbbenettel olvastam a megnyilvánulásokat a gaz árulóról, akinek a pokol kénköves fenekén lett volna a helye, amiért egy másik csapatnál próbált szerencsét, ha már a saját csapata kitette a szűrét. (Noch dazu egy másik szurkolótársatok már korábban, évekkel ezelőtt a Pats-utálat jegyében deklarálta magát az avatarján, eléggé infantilis módon.)
Nagyon unatkozhattok, nem szabad csutortoki meccset jatszania a Patsnek.
Törölt
Nem akarok messze menni az emlékekben, csak az jutott eszembe, amikor a Colts vezetői felcsavartatták a fűtést a stadionban, hogy a nyitott pályához szokott Pats játékosoknak melege legyen vagy a két "Noisegate" , hogy sportszerűtlenségre emlékezzünk. A "Suck for Luck" valóban a szurkolók elnevezése volt - arról a folyamatról, ami a szemük előtt zajlott. Bizonyára szó sem volt csalásról meg szezon leadásáról, mindössze annyit érdemes megemlíteni, hogy 2000 és 2014 között a Coltsnak sosem volt 10-nél kevesebb győzelme, kivéve a "szükséges évben", 2011-ben, akkor 2:14. Előtte 10:6, utána 11:5. Szóval lehet mindenkit hülyének nézni, meg szerecsenmosdatni, (ezt még lehet használni, mint kifejezést?) de ettől még a fekete fekete, a csalás pedig csalás marad. Összehasonlításként: a Pats Brady sérülését követően 11:5-el fejezte be a 2008-as szezont.
Az, hogy a Colts kitüntetett negatív figyelmet érdemel itt, ne lepjen meg, figyelemmel arra a dicstelen szerepre, amit játszottak a DeflateGate-ben.
De igaza van annak, aki szerint inkább a következő hétvégi meccsel foglalkozzunk, ami nem lesz kicsi kihívás annak alapján, ahogy Bills játékosok a Coltsot szétszedték tegnap este. Tyrod Taylor játéka is meglepetés volt és a mi secondarynk talán egy DMC-vel jobb a Colts-énál, de Davis jobb CB mint Butler. Brady jobban fog vigyázni a labdára mint Luck, de hogy a rookie interior O-fal hogyan fogja állni a sarat, az engem is aggaszt. A kritikus matchup a TE-ek vs. Bills D, mert bármekkora is a nyomás, gyors passzokkal operálni fog tudni Brady és Gronkot megállítani nem egyszerű. A futás esélyeit nem tudom megítélni, Lewis 5.9-es átlaggal futott, de Blountban én nem bízom. A Bills O-fal hogy muzsikált? Valahol olvastam, hogy az nem egy nagy etwas.
Szerkesztette: Burkus
több mint 10 éve
Mindenki nyugodjon le a p..csába!!!aztán lesz egy kis InvestiGate
2016. február 7-e után jön a | GoldenGate |
FunHun
több mint 10 éve
Mindenki nyugodjon le a p..csába!!!2016. február 7-e után jön a | GoldenGate |
több mint 10 éve
Jó igazad van ne vádaskodjunk senki felé sem. Ugyanakkor eléggé tele a hócipőm már azzal, hogy mi állandóan csalunk, míg ha bármelyik másik csapat elkövet valamit /ha jól emlékszem a Vikingsnál volt egy labdás trüközgetés, a Falconsnál a hangosítás volt érdekes, a Steelersnél Tomlin szeret a pályán bóklászni meccs közben/ akkor azok csak vicces kis stiklik....Csak a tények kedvéért: a "Suck for Luck" sohasem volt a Colts jelmondata. Ezt a szurkolók találták ki, ők kampányoltak azzal, hogy kitartanak a "lúzer" Colts mellett is, Luck miatt. De akkor tegyük mellé a Dolphinst is. Az ő szurkolóik is jó darabig ugyanilyen feliratú pólókban jártak.
le Luckért - "Suck for Luck" ez volt akkoriban a jelmondatuk ha jól emlékszem - akit akar. Bár a magam részéről biztosra
...
Cuchulain82
Én speciel utálom, hogy folyamatosan valamilyen sportszerűtlenséggel vádolnak minket és tele vele a hócipőm. Szerintem ez ugyanolyan gusztustalan, ha mi gyártunk ilyeneket másokra. A Colts ősi ellenfél és én biztosan nem vagyok oda értük, de ilyesmivel még a NY-iakat se vádolnám.
Persze az ő szurkolóik bármilyen aljasságra képesek, de a csapatuk biztos nem. (kacsintós smiley)
Azért az a CRYNET elég ütős, ezt így a Comcast kitette. Nem semmi.
ui: lesznek itt egyszer smileyk?
Kollega
De hogy más témára tereljem a szót, szerintetek mit várhatunk a Bills elleni meccstől, én úgy érzem hogy nem lesz meg a győzelem, Taylor az első meccse alapján nekem kifejezetten jónak tűnt, lehet nem tudna megcsinálni 50 passzt egy meccsen de nem is ilyesmit kérnek tőle McCoy mellett, a mi védelmünk meg a Pittsburgh meccs alapján még nem nagyon állt össze. A fiatalított offense falunk pedig nem tudom mennyire fog bírni a Bills védelmével.
több mint 10 éve
...Csak a tények kedvéért: a "Suck for Luck" sohasem volt a Colts jelmondata. Ezt a szurkolók találták ki, ők kampányoltak azzal, hogy kitartanak a "lúzer" Colts mellett is, Luck miatt. De akkor tegyük mellé a Dolphinst is. Az ő szurkolóik is jó darabig ugyanilyen feliratú pólókban jártak.
le Luckért - "Suck for Luck" ez volt akkoriban a jelmondatuk ha jól emlékszem - akit akar. Bár a magam részéről biztosra
...
Cuchulain82
Én speciel utálom, hogy folyamatosan valamilyen sportszerűtlenséggel vádolnak minket és tele vele a hócipőm. Szerintem ez ugyanolyan gusztustalan, ha mi gyártunk ilyeneket másokra. A Colts ősi ellenfél és én biztosan nem vagyok oda értük, de ilyesmivel még a NY-iakat se vádolnám.
Persze az ő szurkolóik bármilyen aljasságra képesek, de a csapatuk biztos nem. (kacsintós smiley)
Azért az a CRYNET elég ütős, ezt így a Comcast kitette. Nem semmi.
ui: lesznek itt egyszer smileyk?
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Igazad van, egy fordulóból kár következtetéseket levonni. A Giantsról sem gondoltam, hogy 8:8 után SB-t nyer. De a teljesség kedvéért: a Jax kétszer volt 2000 óta PO-ban, 2005 és 2007 - ott éppen tőlünk kaptak ki - mindkétszer WC helyen, ezen kívül egyszer volt még pozitív mérlegük (9-7). A Texans akkor volt PO-ban, amikor a Colts leadta a szezont Luckért. (Ennek persze nem volt következménye az NFL-nél...) Egyébként 2002 óta 30-48 a Texans mérlege az AFC South csapatok ellen, 4-22 a Colts ellen, soha nem nyertek még Indianapolisban. (Érdekes módon a legjobb a mérlegük az AFC East ellen és ezen belül a Miami ellen 7:0-ra állnak.) AFC South-t 9x nyerte meg a Colts és 12x értek el PO helyet, ez a Houstonnál 2-2, a Jaxnél 0-2, a Titansnél 2-4. Szóval ez nem egy NFC East 😊Egyik másik nagyon durva stat, ennyire nem értem rá utánanézni 😊 Nagy dominanciának tűnik így leírva. Mondjuk tavaly 2x vertük a Jets-et, de mi tudjuk, hogy kb épphogy volt meg mindkettő. A statban meg az lesz, hogy 2-0 a pats-nek!
Burkus
több mint 10 éve
Bár a magam részéről biztosra veszem ha Brady visszavonulása után mi csinálnák egy hasonló mutatványt és behúznánk vele egy korszakos irányítót akkor megint menne a csalózás.Ha másodjára is a 6. körből húzzátok a korszakost, ne is csodálkozz egy percig se... 😊
Cuchulain82
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.