New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Nem tudom volt-e már:www.csnne.com/new-england-patriots/psa-sore-loser-society?guid=6wsEYrrS_bGFA79wYoriUZL7GMz23nCK
több mint 10 éve
Nagy a szerelem a Colts fele, amint latom, nem jon ket hozzaszolas anelkul, hogy ne menne az udvarlas. 😀Egyébként igazad van | kurvára | unatkozunk. És nem tudjuk eldönteni, hogy a Billstől most fosunk vagy nem, ezért inkább nem arról beszélünk, hogy az OL mit fog kezdeni a Bills DL-jével (mert ha nem beszélünk róla nincs baj), hanem más csapatokkal. Kezdődött a Steelers mekkora köcsöggel (egyébként az) illetve most a Colts-szal, (hisz egy meccsből mi már látjuk, hogy 1/1 lesz nekik ebből) néha a Jets is előjön.
Nagyon unatkozhattok, nem szabad csutortoki meccset jatszania a Patsnek.
Törölt
Mentségünkre szóljon, hogy a spygate is már majd tíz éves, mégis más unatkozó topikokban a mai napig rendszeresen előkerül 😊
több mint 10 éve
Nagy a szerelem a Colts fele, amint latom, nem jon ket hozzaszolas anelkul, hogy ne menne az udvarlas. 😀Jelzem az AFC döntőig semmi bajom nem volt a Colts csapatával, vagy a szurkolóival, az azóta történteket inkább most hagyjuk.
Nagyon unatkozhattok, nem szabad csutortoki meccset jatszania a Patsnek.
Törölt
Az előbbiekben azért az Indianapolis említettem mert az ővék a leghíresebb hasonló eset, bár szerintem a Tampa tavaly az utolsó meccsén tök ugyanezt játszotta meg, a Saints ellen egy agyonnyert meccset adtak le egy negyed alatt, hogy az övék legyen az 1/1. Számomra az is elég visszataszító volt.
több mint 10 éve
Nagy a szerelem a Colts fele, amint latom, nem jon ket hozzaszolas anelkul, hogy ne menne az udvarlas. 😀Nagyon unatkozhattok, nem szabad csutortoki meccset jatszania a Patsnek.
több mint 10 éve
Nem akarok én semmiféle összeesküvést gyártani, persze nyilvánvaló hogy egy SB esélyes gárdából nem tudsz 1/1est csinálni. Azt viszont ki merem jelenteni, hogy ha a te csapatod a 3-4 legrosszabb között van akkor a játékosok beleegyezése nélkül is simán kihozhatod magad 1/1re. Mindegy különösebben nem izgat a dolog, felőlem a Colts azt sz... le Luckért - "Suck for Luck" ez volt akkoriban a jelmondatuk ha jól emlékszem - akit akar. Bár a magam részéről biztosra veszem ha Brady visszavonulása után mi csinálnák egy hasonló mutatványt és behúznánk vele egy korszakos irányítót akkor megint menne a csalózás.Amiről Te beszélsz (mármint a sportfogadás), az USA nagy részében illegális, ezért nem gondolom, hogy lehetne bármi következménye, még akkor sem ha tényleg így lett volna. De szerintem még csak így sem volt. Egyszerűen ennyire vacakok voltak PM nélkül. Profi sportolónak add már be, hogy mondjon le a bónuszairól, hogy a csapatnak legyen friss új irányítója.a Colts leadta a szezont Luckért. (Ennek persze nem volt következménye az NFL-nél...)Ez egyébként engem érdekelne, nem tudom ez mennyire szabályos /pl fogadások szempontjából szerintem eléggé megkérdőjelezhető/, hogy a játék tisztaságát már ne is emlegessük! Ugyanez volt tavaly, szerintem a Titans és a Bucs nagyon igyekezett kevesebb meccset nyerni a másiknál /valószínűleg találnék még példákat ha nagyon akarnék/.
Burkus
Cuchulain82
Lehet nem kellene pont nekünk összeesküvés elméleteket gyártani.
Kollega
Viszont visszatérve a sportfogadás részére az Vegasban ha máshol nem is tuti legális, ebből számomra az következne hogy a meccsek befolyásolása büntetendő.
több mint 10 éve
Amiről Te beszélsz (mármint a sportfogadás), az USA nagy részében illegális, ezért nem gondolom, hogy lehetne bármi következménye, még akkor sem ha tényleg így lett volna. De szerintem még csak így sem volt. Egyszerűen ennyire vacakok voltak PM nélkül. Profi sportolónak add már be, hogy mondjon le a bónuszairól, hogy a csapatnak legyen friss új irányítója.a Colts leadta a szezont Luckért. (Ennek persze nem volt következménye az NFL-nél...)Ez egyébként engem érdekelne, nem tudom ez mennyire szabályos /pl fogadások szempontjából szerintem eléggé megkérdőjelezhető/, hogy a játék tisztaságát már ne is emlegessük! Ugyanez volt tavaly, szerintem a Titans és a Bucs nagyon igyekezett kevesebb meccset nyerni a másiknál /valószínűleg találnék még példákat ha nagyon akarnék/.
Burkus
Cuchulain82
Lehet nem kellene pont nekünk összeesküvés elméleteket gyártani.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Ebben igazad van, de emlékezetem szerint pont az volt a Jets egyik problémája, hogy Ryan nem volt GM, csak HC, és a korábbi GM erőltetett inadekvát, illetve utóbb helytelennek minősülő döntéseket (buttfumble Sanchita draftolása pld.) Másrészt nem volt cap space és a korábbi GM - nem a mostani - feladata éppen a takarékoskodás volt. Ebből lett az a cap space, amiből most ezt a rettenetes védelmet fel tudták építeni. De ettől még valóban nem folyik olyan szisztematikus csapatépítés mint nálunk.Úgy legyen, ahogy mondod. De azért Ryan és a Jets játszott két AFC döntőt. Én nem nézem le mint szakembert. Különben is, most már négy gyűrűt csókolhat meg a meccs előtt BB kezén.Vicces lenne, ha én lenézném őt. Eszemben sincs. Meg is mondom mit gondolok róla: nagyszerűen fel tud készülni egy-egy meccsre. Kiváló gameplaneket tud készíteni és nagyszerűen látja a matchupokat. Ezért is volt nagyon jó koordinátor.
Burkus
Viszont lövése sincs, hogyan kell évről évre fejleszteni, építeni egy csapatot. Hogy kell felépíteni egy szervezetet. Kétszer játszott AFC döntőt, mert jól jött ki a lépés. De egyetlen centivel se vitte előrébb a csapatát. És ez aztán egyáltalán nem rajtunk múlt. Hanem azon, hogy össze-vissza draftoltak és fejetlenül igazoltak.
Nem akarok örökké BB-vel példálózni. Vannak még csapatok, ahonnan évről évre jó nevek mennek el, mégis tartják a szintet. Mert jól van felépítve a szervezet, a scoutingtól, a videó stábon át a koordinátorokig. Do your job!
Kollega
Hírek szerint Cromartie out for season.
több mint 10 éve
a Colts leadta a szezont Luckért. (Ennek persze nem volt következménye az NFL-nél...)Ez egyébként engem érdekelne, nem tudom ez mennyire szabályos /pl fogadások szempontjából szerintem eléggé megkérdőjelezhető/, hogy a játék tisztaságát már ne is emlegessük! Ugyanez volt tavaly, szerintem a Titans és a Bucs nagyon igyekezett kevesebb meccset nyerni a másiknál /valószínűleg találnék még példákat ha nagyon akarnék/.
Burkus
több mint 10 éve
Úgy legyen, ahogy mondod. De azért Ryan és a Jets játszott két AFC döntőt. Én nem nézem le mint szakembert. Különben is, most már négy gyűrűt csókolhat meg a meccs előtt BB kezén.Vicces lenne, ha én lenézném őt. Eszemben sincs. Meg is mondom mit gondolok róla: nagyszerűen fel tud készülni egy-egy meccsre. Kiváló gameplaneket tud készíteni és nagyszerűen látja a matchupokat. Ezért is volt nagyon jó koordinátor.
Burkus
Viszont lövése sincs, hogyan kell évről évre fejleszteni, építeni egy csapatot. Hogy kell felépíteni egy szervezetet. Kétszer játszott AFC döntőt, mert jól jött ki a lépés. De egyetlen centivel se vitte előrébb a csapatát. És ez aztán egyáltalán nem rajtunk múlt. Hanem azon, hogy össze-vissza draftoltak és fejetlenül igazoltak.
Nem akarok örökké BB-vel példálózni. Vannak még csapatok, ahonnan évről évre jó nevek mennek el, mégis tartják a szintet. Mert jól van felépítve a szervezet, a scoutingtól, a videó stábon át a koordinátorokig. Do your job!
Szerkesztette: Kollega
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Úgy legyen, ahogy mondod. De azért Ryan és a Jets játszott két AFC döntőt. Én nem nézem le mint szakembert. Különben is, most már négy gyűrűt csókolhat meg a meccs előtt BB kezén.Pontosan azt írtam, amit akartam. Minden év szeptembere arról szólt eddig, hogy a Bills most aztán összeállt és rettegjen mindenki. Itt is, de a szaksajtóban aztán meg végleg. Aztán úgy november közepére mindig legalább kétszer annyi L állt a nevük mellett, mint W.Amióta az NFL-t követem, még nem volt példa rá, hogy az első kör után ne mindenki a Billstől rettegjen. Arra sem volt példa, hogy a Bills egyáltalán a rájátszás közelébe jusson.Gondolom a "ne mindenki" helyett csak "mindenkit" szerettél volna írni 😀
Persze ez nem határozza meg az idei évet, hiszen mindig van egy első alkalom. Csak az érdekesség kedvéért jegyeztem meg.
Kollega
Tavaly is PO közelben voltak de 1 meccsből ne vonjunk le messzemenő következtetéseket.
Egyébként az előzetesen top10esnek tartott védelmek közül 3 is a mi csoportunkban található.
gordon
Mondom, ettől akár idén még tényleg lehetnek jók. Én biztosan nem fogok levonni semmilyen következtetést egyik csapat játékából se.
Ryantől viszont végképp nem tartok. Neki aztán minden évben volt valami jó kifogása, hogy miért nem sikerült. De majd most éppen a Buffaloval jól megmutatja, mert eddig nem volt jó csapata, de majd most. Hagyjuk már ezt! Miért ki akadályozta meg, hogy NY-ban jó csapata legyen? Neki kevesebb pénze volt igazolni? Kevesebb draft cetlije volt? Volt egy csomó nagy nevű játékosa, valahogy mégsem jutottak tovább, legfeljebb véletlenül.
Kollega
több mint 10 éve
Igazad van, egy fordulóból kár következtetéseket levonni. A Giantsról sem gondoltam, hogy 8:8 után SB-t nyer. De a teljesség kedvéért: a Jax kétszer volt 2000 óta PO-ban, 2005 és 2007 - ott éppen tőlünk kaptak ki - mindkétszer WC helyen, ezen kívül egyszer volt még pozitív mérlegük (9-7). A Texans akkor volt PO-ban, amikor a Colts leadta a szezont Luckért. (Ennek persze nem volt következménye az NFL-nél...) Egyébként 2002 óta 30-48 a Texans mérlege az AFC South csapatok ellen, 4-22 a Colts ellen, soha nem nyertek még Indianapolisban. (Érdekes módon a legjobb a mérlegük az AFC East ellen és ezen belül a Miami ellen 7:0-ra állnak.) AFC South-t 9x nyerte meg a Colts és 12x értek el PO helyet, ez a Houstonnál 2-2, a Jaxnél 0-2, a Titansnél 2-4. Szóval ez nem egy NFC East 😊Pedig amit könnyű megnyerni, az AFC South. A Texans, a Titans meg a Jaguars évtizede semmi ellenállást nem fejt ki, nem úgy mint nálunk ahol hol a Jets, hol a Miami támad fel.No-no! 2004 óta nézem az NFL-t, azért azt, hogy ellenállást nem fejtenek ki barokkos túlzás. Persze volt az Indy dominancia Manning-gel, Viszont ha emlékeim nem csalnak még a JAX is volt PO-ban, a Titans 2010 előtt nem volt rossz. A Texans aztán meg kifejezetten erős csapat is volt 2-3 éve.
Burkus
Összegészében: egy forduló baromi kevés bármi fajta értékeléshez. Sőt továbbmegyek, ki gondolta volna a tavalyi KC meccsünk után, hogy SB-t nyerünk?
NB2
több mint 10 éve
Pontosan azt írtam, amit akartam. Minden év szeptembere arról szólt eddig, hogy a Bills most aztán összeállt és rettegjen mindenki. Itt is, de a szaksajtóban aztán meg végleg. Aztán úgy november közepére mindig legalább kétszer annyi L állt a nevük mellett, mint W.Amióta az NFL-t követem, még nem volt példa rá, hogy az első kör után ne mindenki a Billstől rettegjen. Arra sem volt példa, hogy a Bills egyáltalán a rájátszás közelébe jusson.Gondolom a "ne mindenki" helyett csak "mindenkit" szerettél volna írni 😀
Persze ez nem határozza meg az idei évet, hiszen mindig van egy első alkalom. Csak az érdekesség kedvéért jegyeztem meg.
Kollega
Tavaly is PO közelben voltak de 1 meccsből ne vonjunk le messzemenő következtetéseket.
Egyébként az előzetesen top10esnek tartott védelmek közül 3 is a mi csoportunkban található.
gordon
Mondom, ettől akár idén még tényleg lehetnek jók. Én biztosan nem fogok levonni semmilyen következtetést egyik csapat játékából se.
Ryantől viszont végképp nem tartok. Neki aztán minden évben volt valami jó kifogása, hogy miért nem sikerült. De majd most éppen a Buffaloval jól megmutatja, mert eddig nem volt jó csapata, de majd most. Hagyjuk már ezt! Miért ki akadályozta meg, hogy NY-ban jó csapata legyen? Neki kevesebb pénze volt igazolni? Kevesebb draft cetlije volt? Volt egy csomó nagy nevű játékosa, valahogy mégsem jutottak tovább, legfeljebb véletlenül.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Egyébként az előzetesen top10esnek tartott védelmek közül 3 is a mi csoportunkban található.A Phins defense tegnap nagyon nyelte a yardokat. Végül csak 10 pontot engedtek az igaz, de a futást is nyelték rendesen, meg a passzokat is, már ahhoz képest, amit vártam a Redskinstől.
gordon
több mint 10 éve
[/quote]No offense de kérhetném (mindenkitől), hogy a csalás, ..gate szavakat hanyagoljuk ebben a topikban, elég ha az ellen szurkolói felhozzák állandóan....Bajnokcsapatunk és FOCI van végre, foglalkozzunk azzal.. 😊
[/quote]Ok. Bár nemcsak nekem jut ez az eszembe..
És ez (@https://medium.com/sportspickle/patriots-gate-cheating-predictions-for-weeks-2-17-of-the-2015-season-72b358956be1) eléggé ütős.. 😊
több mint 10 éve
Pedig amit könnyű megnyerni, az AFC South. A Texans, a Titans meg a Jaguars évtizede semmi ellenállást nem fejt ki, nem úgy mint nálunk ahol hol a Jets, hol a Miami támad fel.No-no! 2004 óta nézem az NFL-t, azért azt, hogy ellenállást nem fejtenek ki barokkos túlzás. Persze volt az Indy dominancia Manning-gel, Viszont ha emlékeim nem csalnak még a JAX is volt PO-ban, a Titans 2010 előtt nem volt rossz. A Texans aztán meg kifejezetten erős csapat is volt 2-3 éve.
Burkus
Összegészében: egy forduló baromi kevés bármi fajta értékeléshez. Sőt továbbmegyek, ki gondolta volna a tavalyi KC meccsünk után, hogy SB-t nyerünk?
több mint 10 éve
Nézz szembe az igazsággal, már a Miss America-n is megmondták a tutitKíváncsi leszek, ha véletlenül, vagy valami orbitális csalássorozattal megint megnyerjük a csoportot, akkor is az lesz-e a mantra, mint évekig volt, hogy könnyű nektek ebben a (leggyengébb) csoportban...No offense de kérhetném (mindenkitől), hogy a csalás, ..gate szavakat hanyagoljuk ebben a topikban, elég ha az ellen szurkolói felhozzák állandóan....
Főleg a Colts fnaooktól volt ez mindnig is fura érv...
A meccsről csak annyit, hogy rég nem volt már ilyen mérkőzés, amin ennyire nem izgultam. Valahogy végig az volt az érzésem (egyrészt, hogy 'BAJNOKCSAPAT! BAJNOKCSAPAT!), hogy ha nem is bénázna ennyit a Steelers (13 pont a két field gól és a kilépett TD), akkor még tuti tett volna pontot fel az offense.
Azért kíváncsi vavgyok egy komolyabb passrush mennyire fogja zavarba hozni a O-falat és Bradyt, aki hihetetlenül koncentráltan játszott.
FunHun
Bajnokcsapatunk és FOCI van végre, foglalkozzunk azzal.. 😊
gordon
screengrabber.deadspin.com/miss-america-takes-crown-thanks-to-declaring-that-tom-b-1730462876

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Amióta az NFL-t követem, még nem volt példa rá, hogy az első kör után ne mindenki a Billstől rettegjen. Arra sem volt példa, hogy a Bills egyáltalán a rájátszás közelébe jusson.Gondolom a "ne mindenki" helyett csak "mindenkit" szerettél volna írni 😀
Kollega
Szerkesztette: gordon
több mint 10 éve
Kíváncsi leszek, ha véletlenül, vagy valami orbitális csalássorozattal megint megnyerjük a csoportot, akkor is az lesz-e a mantra, mint évekig volt, hogy könnyű nektek ebben a (leggyengébb) csoportban...Pedig amit könnyű megnyerni, az AFC South. A Texans, a Titans meg a Jaguars évtizede semmi ellenállást nem fejt ki, nem úgy mint nálunk ahol hol a Jets, hol a Miami támad fel. Azt hittem, a Texans idén végre mutat valamit és helyére teszi a Colts-ot, de sajnos hiába reménykedem. Viszont Mariota játéka és a Titans nem volt rossz, mondjuk megtalálták hozzá az alkalmas ellenfelet is. Viszont amit a Colts meccséből láttam/olvastam, annak alapján nem tudom másnak betudni, csak a Luck körüli indokolatlan hype-nak, hogy már a szezon előtt "szakírók" Luckot MVP-nek, a csapatot meg SB résztvevőnek, pláne győztesnek (!) látják. A futást ugyanúgy szopják, ahogy korábban, a playcalling rossz, Luck ugyanolyan gunslinger mint volt (de a két INT-ben benne voltak az elkapók is) és védelmük gyengébb mint volt. Szerintem a Pats-Coltson megint el lesznek nagyon kalapálva, Blount pedig rekordot fog dönteni.
A meccsről csak annyit, hogy rég nem volt már ilyen mérkőzés, amin ennyire nem izgultam. Valahogy végig az volt az érzésem (egyrészt, hogy 'BAJNOKCSAPAT! BAJNOKCSAPAT!), hogy ha nem is bénázna ennyit a Steelers (13 pont a két field gól és a kilépett TD), akkor még tuti tett volna pontot fel az offense.
Azért kíváncsi vavgyok egy komolyabb passrush mennyire fogja zavarba hozni a O-falat és Bradyt, aki hihetetlenül koncentráltan játszott.
FunHun
A Bills meccs izgalmas lesz, nem venném fix kettesre, ha totóznék. Tyrod Taylor sokkal jobb volt mint vártam és félek, hogy önbizalma csak tovább fog erősödni a mi secondarynkkel folytatott küzdelme után. 😊 Mindenesetre nagy meccs lesz, tavaly Rex Ryan egy lepusztult Jets-el is nagy harcra kényszerített kevés ponttal, most pedig remek csapata van.
Még egy megjegyzés: sosem örültem sérülésnek, senkiének, Suggs sérülésének sem örülök, de Isten nem ver bottal.
több mint 10 éve
Kíváncsi leszek, ha véletlenül, vagy valami orbitális csalássorozattal megint megnyerjük a csoportot, akkor is az lesz-e a mantra, mint évekig volt, hogy könnyű nektek ebben a (leggyengébb) csoportban...No offense de kérhetném (mindenkitől), hogy a csalás, ..gate szavakat hanyagoljuk ebben a topikban, elég ha az ellen szurkolói felhozzák állandóan....
FunHun
Bajnokcsapatunk és FOCI van végre, foglalkozzunk azzal.. 😊
több mint 10 éve
Amióta az NFL-t követem, még nem volt példa rá, hogy az első kör után ne mindenki a Billstől rettegjen. Arra sem volt példa, hogy a Bills egyáltalán a rájátszás közelébe jusson.Persze ez nem határozza meg az idei évet, hiszen mindig van egy első alkalom. Csak az érdekesség kedvéért jegyeztem meg.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Kíváncsi leszek, ha véletlenül, vagy valami orbitális csalássorozattal megint megnyerjük a csoportot, akkor is az lesz-e a mantra, mint évekig volt, hogy könnyű nektek ebben a (leggyengébb) csoportban...Főleg a Colts fnaooktól volt ez mindnig is fura érv...
több mint 10 éve
Igen, de ez azért nem annyira releváns, mert a legtöbb csoportban van divízió meccs az első fordulóban, így egy vereség biztosan lesz(pl most a 8 divízió többségében volt ilyen meccs). Viszont olyanból sem lehetett sok, hogy mindenki verte az első nem divíziós ellenfelét.Volt már olyan a Bb érában, hogy az east minden csapata megnyerte az első, nem.divízió ellenfél elleni meccset?tudom, nem pont ez volt a kérdés, de ez az első eset a jelenlegi afc east felállással, hogy mindenki győzelemmel kezdett
undisputedly
triangle
több mint 10 éve
triangle
1 283
Volt már olyan a Bb érában, hogy az east minden csapata megnyerte az első, nem.divízió ellenfél elleni meccset?tudom, nem pont ez volt a kérdés, de ez az első eset a jelenlegi afc east felállással, hogy mindenki győzelemmel kezdett
undisputedly
több mint 10 éve
Volt már olyan a Bb érában, hogy az east minden csapata megnyerte az első, nem.divízió ellenfél elleni meccset?
több mint 10 éve
Jó kis meccs lesz a Bills elleni, ahogy nézem ők is leeresztik a labdákat. 😀