New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
www.sbnation.com/lookit/2015/9/10/9309207/patriots-fans-taunt-roger-goodell-with-where-is-roger-chantOFF!
Nem olyan mint élőben, de nem rossz 😀
cspeti98
Írsz majd valami beszámolót ide v. pats.hu-n lesz fent valami?
köszi!
ON!
több mint 10 éve
Nálam a meccsember Gronk volt és nagyon meg is érdemli.TB nagyot játszott, fel volt spannolva rendesen, imádom, amikor vért iszik és pontos is 😊
Edelman egy lezúzhatatlan örökmozgó bitangbiztos kezekkel, elég kemény passzokat fogott most is és kapott is rendesen a pofájába, erre ő feláll és megy tovább meg odamond még 1-2 kedves szót a védőnek. Imádom a palit. Ez kéne a gurulós fociba is a primadonnák helyett.
Scott Chandler benyújtós TD-je: nem látványos, de okos. Jó gyerek lesz ez itt RZ felállásokra.
Lewis-t most nem szabad padoztatni a fumbli miatt (ami megint csak Gronknak köszönhető, hogy nem lett belőle szopóroller a végére), ígéretes a gyerek.
Az OL jobban meggyőzött, mint a DL, amitől meg többet vártam. Valahogy nem voltak csúcsformában a def endjeink, akik szerintem remek játékosok. Easley vazzeg meg mehet megint rehabra és ne legyen igazam, de vele frankón beszoptuk.
Linebackerek közül Hightower nyomta faszán. Kurvajó kis LB lett belőle, na nem egy Bruschi forma, de nem baj az.
A secondary nemes egyszerűséggel fos volt. Malcolmot nem bántom, küzdött keményen és neki remélhetőleg csak felfelé visz az út, de kb. egyszemélyes CB corps, DMC meg hiába elit, nem muzsikált most fényesen. Chung úgy ellavírozik még, de a többiekről halvány lila fingom sincs, mire lesznek jók, ahogy haladunk előre.
Most úgy hirtelen ennyi. Jó volt ébredni a győzelem hírére és megnézni ma a meccset. Soha rosszabbat.
Go Pats! Bocs a kaotikus elemzésért, vagy miért. Inkább csak hangulati kirohanás.
több mint 10 éve
www.sbnation.com/lookit/2015/9/10/9309207/patriots-fans-taunt-roger-goodell-with-where-is-roger-chantBe kellene szerezni ha valahol meglesz 😊Where is Roger kántálás is volt nem? 😀Volt az is 😀 csengőhang gyanús 😀
ThundersNFL
cspeti98
ThundersNFL
Nem olyan mint élőben, de nem rossz 😀
több mint 10 éve
Iszonyat jók leszünk idén az RZ-ben. Öröm volt nézni, hogy mit lehet variálni két ilyen TE-vel és ezzel még csak éppen hogy elkezdtük a felszínt kapargatni. 😊

több mint 10 éve
Be kellene szerezni ha valahol meglesz 😊Where is Roger kántálás is volt nem? 😀Volt az is 😀 csengőhang gyanús 😀
ThundersNFL
cspeti98
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Elég jó szezonnyitás volt. Az O-nak örülök, kivéve azért a futást. A D-nek még csiszolódnia kell. Remélem sérülések is elkerülnek. Easley nehogy kidőljön hosszú időre. Szinte még nem is játszott az nfl-ben.OFF
Miért fordult meg a nézet. Úgy értem, a legújabb hsz-k vannak fent. Eddig fordítva volt. Lehet ezt valahol visszaállítani?
/OFF
Szerkesztette: polonic
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 10 éve
Nagyon figyeltem Butler játékát és én annyira nem vagyok boldog tőle. Igaz, hogy a liga legjobb elkapóján volt egész meccsen, de sokszor lemaradt, mellényúlt. Viszont szerintem 2. számú elkapókon már kifejezetten jó képet tudna mutatni, ezért a megoldás, hogy hozni kell egy első számú CB-t.ervinatorszerintem meg legtöbbször nagyon szépen védekezett. első elkapásnál nem tudott volna már jobban rajta lenni, de hát Brown egyik hóna alatt ő volt, másikkal meg megcsinálta az elkapást. utolsó TD-nél is teljesen rajta volt, nagyon(!) szépen követte, nem is értem, hogy fért oda a labda, szeritnem 10-ből 8 qb nem tudja úgy odadobni. (igaz, playoffban lévők már majd valszeg odatudják). a double-movenál eléggé lemaradt, az tény, de az sem volt emberi megmozdulás Brown-tól, fordulás után, állásból úgy kilőni.. persze van hova fejlődnie, de tavaly még egy alig játszó draftolatlan rookie volt, most meg hirtelen a legjobb WR-eken kell majd védekeznie. rutin kell még neki, meg de hatalmasnak tűnik az upside-ja.
több mint 10 éve
Futás nagyon harmatos, védelem szintén, de amíg Brady ilyen minőségben dobálgat Gronknak és JE11-nek, nagy baj nem lesz 😊.Na a futással mi volt a baj? Már azon kívül persze, hogy az első meccsen nem volt futónk
LordTamas

több mint 10 éve
Futás nagyon harmatos, védelem szintén, de amíg Brady ilyen minőségben dobálgat Gronknak és JE11-nek, nagy baj nem lesz 😊.
több mint 10 éve
Where is Roger kántálás is volt nem? 😀Volt az is 😀 csengőhang gyanús 😀
ThundersNFL
több mint 10 éve
Nagyon figyeltem Butler játékát és én annyira nem vagyok boldog tőle. Igaz, hogy a liga legjobb elkapóján volt egész meccsen, de sokszor lemaradt, mellényúlt. Viszont szerintem 2. számú elkapókon már kifejezetten jó képet tudna mutatni, ezért a megoldás, hogy hozni kell egy első számú CB-t.Futás elleni védekezést helyre kell tenni, ezzel szerintem nem lesz nagy gond.
Ofal egész jó volt, bár a Steelers Dfala nem állította nagy kihívás elé őket.
Tom éles volt, Edelman és Gronk megállíthatatlan, Lewis kellemes meglepetés és ahogy arra számítani lehetett Chandler Wright szerepkörét fogja betölteni és csak a RZ-ban fog labdákat kapni.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
Butlert szerintem nem kell fikázni. Élete kb első meccsén megkapta az nfl egyik, hanem legjobb elkapóját, rengetegszer tökéletesen ott volt Brown mellett, Ő mégis elkapta. Ezt max 2-3 másik wr tudja a ligában így lehozni. Ha erre a teljesítményre tud alapozni, akkor egy frankó corner lesz.Mayo többször volt a pályán de majd a snapszámokból kiderül.
Harmon int-je után láttam kb először Mayo-t a pályán, szinte végig 2 LB-vel nyomtuk, de ő alig-alig játszott. A pass-rush 0 volt, ahhoz képest ez a papíron eléggé gyenge CB sor sokáig tudta tartani az elkapókat, de azért 5-6 másodperc alatt még egy gyengébb elkapó is el tud szakadni...
Az O frankó, nem látszott, hogy 3 rookie is elég komoly snap számot kapott középen. Tré nevét meghazudtolóan mutatkozott be és Andrews sem volt annyira vakon. Mondjuk jövő héten megkapják a nagyon kemény tesztet, meglátjuk majd. Solder a meccs elei szenvedéséből azért kilépett, de összességében Ő volt a leggyengébb a támadófalban, tessék feljavulni.
A DL nagyon gyenge volt szerintem, Easley vélhetően komoly sérülése sem jött jól...
Az O szerintem tud ennél többet, a védelemnek meg majd azért van hova fejlődnie.
Habi
Csalódtam az "elit" LB sorban, sokszor a DB-nek kellett megállítani a futást... Butler jó lesz csak rutintalan+DMC nem tudott az ergya run D miatt kilépni felé és besegíteni.
Tavaly is így kezdtünk, viszont idén az O-fal sokkal hamarabb összeáll remélhetőleg, a runD-t kell idén is helyretenni és nem lesz gond.
több mint 10 éve
Where is Roger kántálás is volt nem? 😀
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Butlert szerintem nem kell fikázni. Élete kb első meccsén megkapta az nfl egyik, hanem legjobb elkapóját, rengetegszer tökéletesen ott volt Brown mellett, Ő mégis elkapta. Ezt max 2-3 másik wr tudja a ligában így lehozni. Ha erre a teljesítményre tud alapozni, akkor egy frankó corner lesz.Harmon int-je után láttam kb először Mayo-t a pályán, szinte végig 2 LB-vel nyomtuk, de ő alig-alig játszott. A pass-rush 0 volt, ahhoz képest ez a papíron eléggé gyenge CB sor sokáig tudta tartani az elkapókat, de azért 5-6 másodperc alatt még egy gyengébb elkapó is el tud szakadni...
Az O frankó, nem látszott, hogy 3 rookie is elég komoly snap számot kapott középen. Tré nevét meghazudtolóan mutatkozott be és Andrews sem volt annyira vakon. Mondjuk jövő héten megkapják a nagyon kemény tesztet, meglátjuk majd. Solder a meccs elei szenvedéséből azért kilépett, de összességében Ő volt a leggyengébb a támadófalban, tessék feljavulni.
A DL nagyon gyenge volt szerintem, Easley vélhetően komoly sérülése sem jött jól...
Az O szerintem tud ennél többet, a védelemnek meg majd azért van hova fejlődnie.

JT Daniels fan
több mint 10 éve
Lewis nem fog padozni, már a meccsen is visszament, és be volt véve, persze lehet, azért, mert nem volt alternatíva 😀 Blounttal végre lehet, hogy direktben is lesz futójáték, de Lewis biztató, Vereen szerepkörére simán jóHát Brown mindenkit meg fog verni, de ettől Butler lehetett volna jobb. A TD viszont nem érdekel, mert semmi nem múlt rajta, csak hogy a Steelersnek sikerül-e összehozni egy passzolt TD-t és néhány pontot. Szép volt, sokat fog még érni az idegenben szerzett 21 pont a végelszámolásban

több mint 10 éve
Hatalmas élmény volt élőben látni a meccset! A D tényleg nyelte a yardokat, de amikor kellett odatette magát. A legnagyobb UP a szurkolóknak jár szerintem, öröm volt hallgatni a fire rogert 😀, de szerintem Lewis, Gronk, TB és Edelman is simán UP és nekem HT játéka is tetszett Ja és fantasyben Gronk és Brady összehozott nekem 62 pontot 😀
több mint 10 éve
Végre NFL. 😊Up:
TB: 2007
GRONK: nem ember
Edelman: csak a megszokott 😊
OL (kivéve Soldert): nem látszott, hogy két rookie van a fal közepén
Down:
Solder: 2 penalty, és párszor csúnyán megverték, liga egyik legjobb LT-jétől több kell
RunD: ezen lesz mit csiszolni
Fletcher: amit tavaly Philyben csinált nálunk folytatja...
Butler: nem akartam idetenni egészen Brown TD-jéig, az nagy butaság volt, kb. 4-5-ször verte meg őt Brown egyértelműen többinél ott volt rajta. Első fullos meccsén a liga legjobb WR-e ellen nem volt ez olyan rossz.
Lewis: fumbli és drop is, pedig nagyon tetszett amit az első félidőben láttam tőle, most kb 2 meccsre el is tűnik a fumbli miatt...
Nagyszerű meccs volt. O működni fog, TB-t felpiszkálták. 😊
D-nek még kell idő, front7 brutál lesz majd amikor igazán összeáll, Butlernek kell kis idő de jó lesz, a CB2-3 miatt viszont picit aggódok.

több mint 10 éve
Első meccsnek ez teljesen rendben volt. Ugyanúgy kavargatták az OL-t, mint tavaly idény elején, de most sokkal biztatóbbak voltak. Elkapóból elég lesz kettő, legfeljebb három, nyomni fogjuk a 2-3 TE-es felállásokat. Futók is rendben lesznek, Lewis jól mozgott, az egy kezes nem sikerült elkapás inkább TB hibája volt.Védelmet a futás ellen még össze kell rakni, DeAngelo future HoF kalibernek tűnt az első félidőben. Passz elleni védekezés jó lesz, Butler egyszer-kétszer megégett, de Brown ellen nagyjából minden CB-nek ez jut. Harmon pick-je mutatja a jó kommunikációt. Pass rush se volt annyira gyenge.
Idény eleji formának bőven elég, van miből és mire építkezni. Persze kell is fejlődni.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Néhány percig volt érdekes. Gyenge meccs volt. A D-nek kb reális ez a 21 kapott pont, de hát határ ergya volt. Mondjuk 3 mp-cel a vége előtt 28–14 volt, szal nem volt itt veszély. Rágörcsöltek rendesen erre a semmit nem érő TD-re, mentek érte vagy 10 percig, úgyhogy megszakadt a tavaly kb 12. forduló óta tartó nem engedünk TD-t az uccsó negyedben sorozatunk. Puff neki. Gronk állat, Edelman szintén, Lewis ne ejtsen el labdát, a D meg kezdjen magával valamitButlert nem láttam rossznak a meccsen, aztán a végén ez a 10/9 133 yard stat és a végén bekapott TD csúnyán lerontotta a képet. Nem egy Revis, de még csak egy féllábú Revis sem 😊
Wyatt
A RZ def. rendben volt, de szerencsénk is volt. Ha a két FG bemegy, akkor 28-27, ha benyaljuk a kétpontost, akkor egál.
több mint 10 éve
tavalyi szezonkezdethez képest az Ofal nagyon rendben, főleg úgy hogy 3 rookie kezdett belül, Gronk meg úgy néz ki MVP formában kezdi a szezont (mondjuk az ellenfél sem nehezítette meg túlságosan a dolgát)ezzel a sec-el viszont lesz bajunk rendesen, szegény Butlert már most kemény feladat elé állították és lesz még hasonló napja(racionálisan csak benne lehet bízni, hogy folyamatos játék mellett komoly fejlődést mutat, a többi CB-ért egy marék szotyit nem adnék), de DMC-nek is volt totál homály megmozdulása
kár ezért az utolsó TD-ért... szép volt az a sok nullás negyedik negyedes TD mutató 😀

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Andrews nagyon jól tolta centerben,o-fal rendben volt, ha jövő héten kitart a Bills ellen is akkor nem lesz itt para azon a részen 😊
több mint 10 éve
Néhány percig volt érdekes. Gyenge meccs volt. A D-nek kb reális ez a 21 kapott pont, de hát határ ergya volt. Mondjuk 3 mp-cel a vége előtt 28–14 volt, szal nem volt itt veszély. Rágörcsöltek rendesen erre a semmit nem érő TD-re, mentek érte vagy 10 percig, úgyhogy megszakadt a tavaly kb 12. forduló óta tartó nem engedünk TD-t az uccsó negyedben sorozatunk. Puff neki. Gronk állat, Edelman szintén, Lewis ne ejtsen el labdát, a D meg kezdjen magával valamit

több mint 10 éve
twitter.com/melissastark/status/642098353594060800

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Végre elkezdődik a szezon, Bajnokként, nyitómeccs, de régóta vártam/vártuk ismét ezt a pillanatot. A legutóbbi óta sok évet kellett kiböjtölni, talán túl sokat is, de megérte. 😊Hazai pályán egyértelmű cél a győzelem, Tommal a fedélzeten, a szezont lehetőleg, minél inkább sérülésmentesen letudni (kopp) és akkor hasonlóan sikeres folytatás következhet.
A lényeg továbbra is Hajrá Pats!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 10 éve
Akkor kijelenthető, hogy valóban igazuk volt azoknak, akik folyamatosan fikázták még az előző szezonban isNekem Hightower Lynch-megállítása ütötte ki a respekt-o-métert, utolsó előtti SB playben. Ez akkor nem tűnt fel így, de nem semmi, amit lenyomott ott. Nagy mentés volt, nem kisebb, mint az INT.Ha még hozzáveszed, hogy Magastorony akkor már hetek óta vállsérüléssel nyomta...
winston
tomi-tomi