New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 10 éve
WR Keshawn Martin a fedelzeten, ellenerteke eddig ismeretlen draftcetli.
több mint 10 éve
Foghatod Gronkot a kövi meccsen 😀Esetleg Dávid?Mi kéne? 😀
Minitron
gdavid
több mint 10 éve
New England Patriots Sign WR Chris Harper to Practice Squadwww.patspulpit.com/2015/9/17/9346191/new-england-patriots-sign-wr-chris-harper-to-practice-squad
Szerkesztette: r.baggio
több mint 10 éve
Esetleg Dávid?Mi kéne? 😀
Minitron
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 10 éve
Rex Ryan: Only King Kong could cover Gronk 1-on-1.Hulk? Godzilla? Thor? LOL
Ez jó duma. 😊
Burkus
több mint 10 éve
Szerintem ez gyűrűcsókolgatás nem az Öreg személye ellen szólt, inkább az ambíciók kifejezése volt. Már többször tisztázták, hogy tisztelik egymást, Ryan BB eredményeit is tiszteli.Ami az ambíciókat illeti, szerintem kissé nagy az a kabát rá egyelőre, de hát BB se lett egyből sikeres HC, előbb kellett kicsit botladoznia Clevelandben. Még Rexy is fejlődhet, lehet belőle legendás edző is, akár még nálunk is. Az ambíció kétségtelenül megvan benne.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Nincs neki olyan szerinte sem, azt mondta, majd többen figyelnek Gronkra. Azért a safety meg Dareus dumája a "mindenki gyűlöli a Patriots-ot" az tőle jön, eddig egyiknek sem jutott eszébe az elmúlt évek alatt, úgyhogy Rexy csinálja a cirkuszt. Ha BB-nek lenne humora a meccs előtt átküldené a másik oldalra egy dobozban a gyűrűket, mondván, hogy most már négy van, nem akarja-e most megcsókolni őket?Rex Ryan: Only King Kong could cover Gronk 1-on-1.Alapvetően jó fej volt. Mondom, úgy látszik csak zöldben kötelező zöldségeket beszélni.
Ez jó duma. 😊
Burkus
Most, hogy a másik torony, Chandler is itt van, ő majd blokkolja King Kongot, a többiekkel majd eljátszadozik a Gronk.
Kollega
több mint 10 éve
Rex Ryan: Only King Kong could cover Gronk 1-on-1.Alapvetően jó fej volt. Mondom, úgy látszik csak zöldben kötelező zöldségeket beszélni.
Ez jó duma. 😊
Burkus
Most, hogy a másik torony, Chandler is itt van, ő majd blokkolja King Kongot, a többiekkel majd eljátszadozik a Gronk.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Rex Ryan: Only King Kong could cover Gronk 1-on-1.Ez jó duma. 😊
több mint 10 éve
Nagyon keresünk visszahordót, hogy ne Edelmant és Amendolát törjük össze. Hát, hajrá 😊Tavalyi szezon után pont visszahordásra alkalmatlan.
Wyatt
több mint 10 éve
Nagyon keresünk visszahordót, hogy ne Edelmant és Amendolát törjük össze. Hát, hajrá 😊

több mint 10 éve
Keshawn Martin? Ennyire kétségbe vagyunk esve?

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Volt már?The New England Patriots announced today that LB Dekoda Watson has been re-signed. Terms of the contract were not announced.
In addition, the Patriots signed LB Eric Martin to the practice squad and released LB Alex Singleton and DL Jimmy Staten from the practice squad.
több mint 10 éve
Nem tudom az illető melyik évi és hogyan szűrt adatokat nézett, de a tavalyi teljes idényes adat így néz ki: (Ezt a pffről vettem, most):- Marshawn Lynch (3.0)
- Jeremy Hill, Eddie Lacy, Arian Foster (2.8)
- Jamaal Charles, Joique Bell, Jonathan Stewart (2.6)
- Alfred Morris, C.J. Anderson, DeMarco Murray, Giovani Bernard (2.5)
- Le'Veon Bell (2.4)
- Justin Forsett, Frank Gore, Fred Jackson, Lamar Miller (2.3)
- Matt Forte (2.2)
- LeSean McCoy (2.1)
Ez a snapek 50%-ában legalább pályán levők sorrendje. A 25%-50% közöttieknél van pár kiugró eredmény, (pl. Helu 3.8, Todman 3.4), és pár nagyon jó (pl. Bradshaw 2.9, Hyde 2.8).

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Valaki tudna dobni egy linket, hogy tavaly a futók hány yardot tettek meg az első contact után? Megköszönném 😀Ilyet találtam:
gordon
Top RBs by Yards after Contact/Attempt (per PFF) (self.nfl)
1) Arian Foster (3.00)
2) Jamaal Charles (2.77)
3) Marshawn Lynch (2.72)
4) DeMarco Murray (2.69)
5) Eddie Lacy (2.64)
T-6) Chris Ivory, Joique Bell (2.62)
8) Alfred Morris (2.60)
9) Mark Ingram (2.55)
10) Le'Veon Bell (2.53)
Minimum of 150 attempts
www.reddit.com/r/nfl/comments/2oole6/top_rbs_by_yards_after_contactattempt_per_pff/
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 10 éve
Valaki tudna dobni egy linket, hogy tavaly a futók hány yardot tettek meg az első contact után? Megköszönném 😀
több mint 10 éve
nem lehetne többet? 😊én KT-től még várok egy game winning TD catch-t 😊Kár Harperért. Kitette a csapat..Gondolom Thompkins-szal fog helyet cserélni
ParadSEC
Spigo
ZERO_L
több mint 10 éve
Nem hiszel benne, hogy Pryor lesz a kezdő?Sztem Harper megy PS-be, Thompkins meg 53-ba.
Vagy a PS-be megy a helyére? 😀
Wyatt
Aztán lehet Pryor megy PS-be, ha hajlandó rá
több mint 10 éve
én KT-től még várok egy game winning TD catch-t 😊Kár Harperért. Kitette a csapat..Gondolom Thompkins-szal fog helyet cserélni
ParadSEC
Spigo

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Nem hiszel benne, hogy Pryor lesz a kezdő?Lehetne szépeket tervezni Brady-Edelman-Pryor felállásokkal, de csak akkor érné meg, ha amugy Pryor elkapónak alkalmas alapból. Meg persze, ha van egy Tom Brady a csapatban, akkor sokszor nem fogjuk mással dobáltatni a labdát, ahogy azt BB is mondta.
Vagy a PS-be megy a helyére? 😀
Wyatt
több mint 10 éve
Kár Harperért. Kitette a csapat..Gondolom Thompkins-szal fog helyet cserélni
ParadSEC