New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 10 éve
Nézz szembe az igazsággal, már a Miss America-n is megmondták a tutitKíváncsi leszek, ha véletlenül, vagy valami orbitális csalássorozattal megint megnyerjük a csoportot, akkor is az lesz-e a mantra, mint évekig volt, hogy könnyű nektek ebben a (leggyengébb) csoportban...No offense de kérhetném (mindenkitől), hogy a csalás, ..gate szavakat hanyagoljuk ebben a topikban, elég ha az ellen szurkolói felhozzák állandóan....
Főleg a Colts fnaooktól volt ez mindnig is fura érv...
A meccsről csak annyit, hogy rég nem volt már ilyen mérkőzés, amin ennyire nem izgultam. Valahogy végig az volt az érzésem (egyrészt, hogy 'BAJNOKCSAPAT! BAJNOKCSAPAT!), hogy ha nem is bénázna ennyit a Steelers (13 pont a két field gól és a kilépett TD), akkor még tuti tett volna pontot fel az offense.
Azért kíváncsi vavgyok egy komolyabb passrush mennyire fogja zavarba hozni a O-falat és Bradyt, aki hihetetlenül koncentráltan játszott.
FunHun
Bajnokcsapatunk és FOCI van végre, foglalkozzunk azzal.. 😊
gordon
screengrabber.deadspin.com/miss-america-takes-crown-thanks-to-declaring-that-tom-b-1730462876

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Amióta az NFL-t követem, még nem volt példa rá, hogy az első kör után ne mindenki a Billstől rettegjen. Arra sem volt példa, hogy a Bills egyáltalán a rájátszás közelébe jusson.Gondolom a "ne mindenki" helyett csak "mindenkit" szerettél volna írni 😀
Persze ez nem határozza meg az idei évet, hiszen mindig van egy első alkalom. Csak az érdekesség kedvéért jegyeztem meg.
Kollega
Tavaly is PO közelben voltak de 1 meccsből ne vonjunk le messzemenő következtetéseket.
Egyébként az előzetesen top10esnek tartott védelmek közül 3 is a mi csoportunkban található.
Szerkesztette: gordon
több mint 10 éve
Kíváncsi leszek, ha véletlenül, vagy valami orbitális csalássorozattal megint megnyerjük a csoportot, akkor is az lesz-e a mantra, mint évekig volt, hogy könnyű nektek ebben a (leggyengébb) csoportban...Pedig amit könnyű megnyerni, az AFC South. A Texans, a Titans meg a Jaguars évtizede semmi ellenállást nem fejt ki, nem úgy mint nálunk ahol hol a Jets, hol a Miami támad fel. Azt hittem, a Texans idén végre mutat valamit és helyére teszi a Colts-ot, de sajnos hiába reménykedem. Viszont Mariota játéka és a Titans nem volt rossz, mondjuk megtalálták hozzá az alkalmas ellenfelet is. Viszont amit a Colts meccséből láttam/olvastam, annak alapján nem tudom másnak betudni, csak a Luck körüli indokolatlan hype-nak, hogy már a szezon előtt "szakírók" Luckot MVP-nek, a csapatot meg SB résztvevőnek, pláne győztesnek (!) látják. A futást ugyanúgy szopják, ahogy korábban, a playcalling rossz, Luck ugyanolyan gunslinger mint volt (de a két INT-ben benne voltak az elkapók is) és védelmük gyengébb mint volt. Szerintem a Pats-Coltson megint el lesznek nagyon kalapálva, Blount pedig rekordot fog dönteni.
A meccsről csak annyit, hogy rég nem volt már ilyen mérkőzés, amin ennyire nem izgultam. Valahogy végig az volt az érzésem (egyrészt, hogy 'BAJNOKCSAPAT! BAJNOKCSAPAT!), hogy ha nem is bénázna ennyit a Steelers (13 pont a két field gól és a kilépett TD), akkor még tuti tett volna pontot fel az offense.
Azért kíváncsi vavgyok egy komolyabb passrush mennyire fogja zavarba hozni a O-falat és Bradyt, aki hihetetlenül koncentráltan játszott.
FunHun
A Bills meccs izgalmas lesz, nem venném fix kettesre, ha totóznék. Tyrod Taylor sokkal jobb volt mint vártam és félek, hogy önbizalma csak tovább fog erősödni a mi secondarynkkel folytatott küzdelme után. 😊 Mindenesetre nagy meccs lesz, tavaly Rex Ryan egy lepusztult Jets-el is nagy harcra kényszerített kevés ponttal, most pedig remek csapata van.
Még egy megjegyzés: sosem örültem sérülésnek, senkiének, Suggs sérülésének sem örülök, de Isten nem ver bottal.
több mint 10 éve
Kíváncsi leszek, ha véletlenül, vagy valami orbitális csalássorozattal megint megnyerjük a csoportot, akkor is az lesz-e a mantra, mint évekig volt, hogy könnyű nektek ebben a (leggyengébb) csoportban...No offense de kérhetném (mindenkitől), hogy a csalás, ..gate szavakat hanyagoljuk ebben a topikban, elég ha az ellen szurkolói felhozzák állandóan....
FunHun
Bajnokcsapatunk és FOCI van végre, foglalkozzunk azzal.. 😊
több mint 10 éve
Amióta az NFL-t követem, még nem volt példa rá, hogy az első kör után ne mindenki a Billstől rettegjen. Arra sem volt példa, hogy a Bills egyáltalán a rájátszás közelébe jusson.Persze ez nem határozza meg az idei évet, hiszen mindig van egy első alkalom. Csak az érdekesség kedvéért jegyeztem meg.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Kíváncsi leszek, ha véletlenül, vagy valami orbitális csalássorozattal megint megnyerjük a csoportot, akkor is az lesz-e a mantra, mint évekig volt, hogy könnyű nektek ebben a (leggyengébb) csoportban...Főleg a Colts fnaooktól volt ez mindnig is fura érv...
több mint 10 éve
Igen, de ez azért nem annyira releváns, mert a legtöbb csoportban van divízió meccs az első fordulóban, így egy vereség biztosan lesz(pl most a 8 divízió többségében volt ilyen meccs). Viszont olyanból sem lehetett sok, hogy mindenki verte az első nem divíziós ellenfelét.Volt már olyan a Bb érában, hogy az east minden csapata megnyerte az első, nem.divízió ellenfél elleni meccset?tudom, nem pont ez volt a kérdés, de ez az első eset a jelenlegi afc east felállással, hogy mindenki győzelemmel kezdett
undisputedly
triangle
több mint 10 éve
triangle
1 283
Volt már olyan a Bb érában, hogy az east minden csapata megnyerte az első, nem.divízió ellenfél elleni meccset?tudom, nem pont ez volt a kérdés, de ez az első eset a jelenlegi afc east felállással, hogy mindenki győzelemmel kezdett
undisputedly
több mint 10 éve
Volt már olyan a Bb érában, hogy az east minden csapata megnyerte az első, nem.divízió ellenfél elleni meccset?
több mint 10 éve
Jó kis meccs lesz a Bills elleni, ahogy nézem ők is leeresztik a labdákat. 😀
több mint 10 éve
AFC East mindenki 1-0 amilyen a secünk és passrushunk Taylort Hall Of Fame magasságokba fogjuk emelni...
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Azért pont erre a csoportrajtra nem számítottam.Igen kemény lesz a Bills ellen. a Dolphins nem volt túl meggyőző, tőlük többet vártam a washington ellen, de javulhatnak még persze mire ellenük játszunk. Jets-t nem néztem, de ők a Jets 1-1 mérleget jósolok ellenük.
Minitron
több mint 10 éve
Azért pont erre a csoportrajtra nem számítottam.
több mint 10 éve
Ott tartunk, hogy ha levegőt veszünk abból LevegőGate lesz..Nem. Ott tartunk, hogy mindenkit k....ra idegesít a 14 év alatt szerzett 4 gyűrű, 6 SB és 9 AFC döntő, különösen az AFC unja értelemszerűen ezt a dominanciát. Agybajt kapnak attól, hogy BB jobb edző mint a bárki más, ráadásul innovatív és minden szabály adta lehetőséget kihasznál. A saját tehetetlenségüket és kudarcukat sokkal egyszerűbb azzal magyarázni, hogy a Pats mindig csal, mint beismerni, hogy alapvetően gyengébbek nálunk ("outplayed and outcoached.") Melyik csapatok jártatják folyton a szájukat? Kóc, Postások, Jets - a fő kárvallottjai az elmúlt másfél évtized dominanciájának. A Steelers két gyűrűt nyert ez alatt az időszak alatt és eddig nem csatlakoztak a csaholó kórushoz, meg vagyok lepve, hogy egy ilyen nulla ügyön túráztatják magukat, de hát egyszerűbb ezt mondani, minthogy elcseszték a meccset. (Bár szerintem, ha megcsinálják azt a 10 pontot ,akkor csinál a csapat még egy scoring drive-ot, az offense nagyon ment.)
ThundersNFL
több mint 10 éve
Ott tartunk, hogy ha levegőt veszünk abból LevegőGate lesz..
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Szóval mi nem hívhatunk trükkös játékot mert az csalás? Vagy ezt a falemberes dolgot csak én nem értem?"Spygate, deflategate, ol falember mint elkapo,"De amúgy most már nekem úgy tűnik, nincs itt ilyen. Inkább már mindenki leszarja ezeket a bullshiteket, legalábbis nem láttam a Steelersnél sem tegnapig (ma még nem néztem), hogy bárki ezen pörögne, vagy bárhol. Szóval szerintem ilyentől nem kell tartani. Inkább a prófétás hsz-ekkel lesz tele minden megint 😊Olvasd el gabistar hsz-ait a steelers topikban...epic 😀
Wyatt
gordon
itt lett végem 😊 😊
(van ennél még lejjebb???)
ZERO_L
Ezen viszont egy jót nevettem 😀
scontent-ord1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/t31.0-8/12002565_992379874142034_1752681340188265068_o.jpg?efg=eyJpIjoidCJ9
Ez se rossz 😀
scontent-atl3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xal1/v/t1.0-9/11987080_899937273433267_7651107841307589368_n.jpg?efg=eyJpIjoidCJ9&oh=5155ff7d13bea53379a6fe471fb9aafe&oe=566E7A98
Szerkesztette: cspeti98
több mint 10 éve
Nem lehet, hogy ő Koller Jozi Steelers szurkoló alteregója? 😀De amúgy most már nekem úgy tűnik, nincs itt ilyen. Inkább már mindenki leszarja ezeket a bullshiteket, legalábbis nem láttam a Steelersnél sem tegnapig (ma még nem néztem), hogy bárki ezen pörögne, vagy bárhol. Szóval szerintem ilyentől nem kell tartani. Inkább a prófétás hsz-ekkel lesz tele minden megint 😊Olvasd el gabistar hsz-ait a steelers topikban...epic 😀
Wyatt
gordon
több mint 10 éve
"Spygate, deflategate, ol falember mint elkapo,"De amúgy most már nekem úgy tűnik, nincs itt ilyen. Inkább már mindenki leszarja ezeket a bullshiteket, legalábbis nem láttam a Steelersnél sem tegnapig (ma még nem néztem), hogy bárki ezen pörögne, vagy bárhol. Szóval szerintem ilyentől nem kell tartani. Inkább a prófétás hsz-ekkel lesz tele minden megint 😊Olvasd el gabistar hsz-ait a steelers topikban...epic 😀
Wyatt
gordon
itt lett végem 😊 😊
(van ennél még lejjebb???)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Este meglesem akkorDe amúgy most már nekem úgy tűnik, nincs itt ilyen. Inkább már mindenki leszarja ezeket a bullshiteket, legalábbis nem láttam a Steelersnél sem tegnapig (ma még nem néztem), hogy bárki ezen pörögne, vagy bárhol. Szóval szerintem ilyentől nem kell tartani. Inkább a prófétás hsz-ekkel lesz tele minden megint 😊Olvasd el gabistar hsz-ait a steelers topikban...epic 😀
Wyatt
gordon

több mint 10 éve
De amúgy most már nekem úgy tűnik, nincs itt ilyen. Inkább már mindenki leszarja ezeket a bullshiteket, legalábbis nem láttam a Steelersnél sem tegnapig (ma még nem néztem), hogy bárki ezen pörögne, vagy bárhol. Szóval szerintem ilyentől nem kell tartani. Inkább a prófétás hsz-ekkel lesz tele minden megint 😊Olvasd el gabistar hsz-ait a steelers topikban...epic 😀
Wyatt
több mint 10 éve
De amúgy most már nekem úgy tűnik, nincs itt ilyen. Inkább már mindenki leszarja ezeket a bullshiteket, legalábbis nem láttam a Steelersnél sem tegnapig (ma még nem néztem), hogy bárki ezen pörögne, vagy bárhol. Szóval szerintem ilyentől nem kell tartani. Inkább a prófétás hsz-ekkel lesz tele minden megint 😊

több mint 10 éve
Ez ilyen lesz ebben az évben ha nyerünk az tuti csalással... Ez a boszorkány üldözés, trollok mellékterméke meg plussz mankó azoknak akik nem bírják elviselni a vereséget. Mert könnyebb csalást emlegetni mint a csapatod felkészületlenségét felhozni ugye-ugye.
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
Gondolkozzon inkább azon, hogy hova szánta azt a labdát, amivel olyan szépen megtalálta Harmont. Oké speciel dühösek is lehetnek, hogy ilyen szépen el...ták azt a goal line helyzetet. De leginkább saját magukra. Unwritten rule...magánál van ez az ember?
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
ha még csak rinyálnának...jó, mondjuk ezt elővenni is hülyeség a csapatra mutogatva. nem értem amugy, mi ez a feszkó most nfl szinten, de fárasztó.
deadspin.com/steelers-assistant-coach-accused-of-assaulting-patriots-1730084116
ZERO_L