New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 740 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
nem lehet, biztos... már csak pár hét és ezt is megírja az ESPN
ZERO_L
És ez lesz a "Run, Forrest, run" Gate!
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
nem lehet, biztos... már csak pár hét és ezt is megírja az ESPN

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 47 625 — Whoops, looks like something went wrong.
Gray lehet, hogy Titán lesz. Na oda is visznek mindenkit, aki futott már valaha 😊
Wyatt
Mondjuk így 2× játszana a Colts ellen, szóval még be is jöhet nekik, ha odaigazol. 😀😀
iktriad
Egyaltalan nem. Ellenunk csak akkor futnak 200 yardot a jatekosok, amikor Pats mezben vannak. De az viszont legyen barki, garantaltan szetfut. Lehet csalo tamadofal van itt!!!44

több mint 10 éve
Sugar611 Atlanta Falcons 1 064
Malcolm Butler a Super Bowl interceptionről, a Grammy-díjátadóról és a közös fotóról Jay Z-vel:
 hosszabbitas.hu/amerikai/nfl/nem-tudhatod-mikor-jon-el-a-te-nagy-pillanatod

Szerkesztette: Sugar611
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 740 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Gray lehet, hogy Titán lesz. Na oda is visznek mindenkit, aki futott már valaha 😊
Wyatt
Mondjuk így 2× játszana a Colts ellen, szóval még be is jöhet nekik, ha odaigazol. 😀😀
több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Wyatt
JG0.5K 😀
több mint 10 éve
Wyatt
Sankey biztos remekel az edzéseken...

Szerkesztette: iktriad
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

több mint 10 éve
Boyce is IR-es, nem?
ZERO_L
Igen, jogos
több mint 10 éve
Demecs New England Patriots 645
Sziasztok!

Este lesz NFL networkön. Valaki tudja azt rögzíteni vagy le lehet majd szedni, nézni valahogy?
Streamen kivül.

www.patriots.com/video/2015/08/16/americas-game-trailer

Szerkesztette: Demecs

több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
Boyce is IR-es, nem?

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Gyakorlócsapat:
OL Chris Barker
OL Blaine Clausell
TE Asante Cleveland
LB Xzavier Dickson
LB Darius Fleming
DB Brandon King
WR Nathan Palmer
DL Jimmy Staten
DB Dax Swanson
WR Kenbrell Thompkins

PUP:
LB Dane Fletcher
DT Chris Jones
WR Brandon LaFell

IR:
TE A.J. Derby
FB James Develin
RB Tyler Gaffney
WR Brandon Gibson
DB Darryl Roberts
WR Brian Tyms
WR Josh Boyce
Gray a titansnél vizitál.

Szerkesztette: gordon
több mint 10 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Fred Jacksont kivágta a Bills. Nem mondom, hogy megváltaná a világot, de lehet nem ártana egy ennyire rutinos RB. Bár ha a fal nem segíti. akkor kb mindegy, de egy próbát szerintem megérne.
winston
a hírek szerint bepróbálkoztunk nála, de a seattle-t választotta.
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
PUP listára tették; minimum hat hétig nem léphet pályára.

Lehet, hogy BB láttott valamit Gray-en, amit mi nem, pl, hogy fejben nem jó, nem érti mit akarnak tőle és nem tud ezért fejlődni. lehet videózásokon bukott ez ki, lehet ezer dolog, de persze mindezzel együtt meglepő.
winston
Nekem főleg az, hogy senki más sem próbálkozott a claim-eléssel.
zinedine5
One match hero és/vagy ennyit ér a Colts futás elleni védelme és/vagy BB vs Pagano meccselés esetén öreganyám is pro RB-nek tűnne. (Súlyban rendben lenne.)
tomi-tomi
Lehet. Csak fura, hogy a 107yard/19run nem volt elég egy próbára az ő fizujával.
zinedine5
Arra írtam elképzelhető véleményeket, hogy senkinek nem ért meg egy próbát.

Ötveniksz yard/18 run. (Félreértés ne essék, én is biztosra vettem, hogy kezdő lesz a Steelers ellen.)

A cap hit-je minimális valóban. Fogalmunk sincs, hogy mi történik egy edzőtáborban valójában. BB döntési szempontjairól nem is beszélve.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 416 — Ajmo Vatreni

Lehet, hogy BB láttott valamit Gray-en, amit mi nem, pl, hogy fejben nem jó, nem érti mit akarnak tőle és nem tud ezért fejlődni. lehet videózásokon bukott ez ki, lehet ezer dolog, de persze mindezzel együtt meglepő.
winston
zinedine5
One match hero és/vagy ennyit ér a Colts futás elleni védelme és/vagy BB vs Pagano meccselés esetén öreganyám is pro RB-nek tűnne. (Súlyban rendben lenne.)
tomi-tomi
Lehet. Csak fura, hogy a 107yard/19run nem volt elég egy próbára az ő fizujával.
több mint 10 éve
April Wine New England Patriots 256
a PS keret mikor alakul ki?
mascherano
Eddig állítólag ők vannak:
Brandon King, Xzavier Dickson, Darius Fleming, Asante Cleveland, Daxton Swanson, Kenbrell Thompkins
több mint 10 éve
mascherano 727 — na húzzál innen kisköcsög
a PS keret mikor alakul ki?

:: HIBÁS KÉP ::
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan

winston
zinedine5

Szerkesztette: tomi-tomi

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
csupi4 Tampa Bay Buccaneers 263
LaFellel mivan én hülye behuztam fantasyba azt most láttom h sérült mennyit kell kihagynia?
több mint 10 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Flemingért kár.
3 OT-vel, Vollmer sérülékenységével egy kicsit azért bátrak vagyunk😕
több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 416 — Ajmo Vatreni
winston
több mint 10 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Na, de egyébként
undisputedly
-nek igaza van, viszont akkor már ne csak sima lista legyen
Wyatt
Pár helyen azért elég rémisztő a helyzet, de szerintem lesz még mozgás:

WR szerintem még lesz a keretben csütörtökig, pl felhozzák Tompkins-t PS-ből (nagyon örülnék) és Rufust megpróbálják becsenni a helyére. 4 WR nagyon kevés, ahogy a 4 CB is az, jó lenne kukázni valakit a most elküldöttekből, akár csak a létszám miatt is. bár ha DB besorolásban nézünk mindenkit, akkor megvan a létszám, ki tudja, ez mennyire jó így. RB sor is zavarbaejtő. Lehet, hogy BB láttott valamit Gray-en, amit mi nem, pl, hogy fejben nem jó, nem érti mit akarnak tőle és nem tud ezért fejlődni. lehet videózásokon bukott ez ki, lehet ezer dolog, de persze mindezzel együtt meglepő. Kíváncsi leszek lesz-e bármiféle meglepő trade, vagy valami jó húzás még a közeljövőben.
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Gyakorlatilag ingyen váltanak a korábbi 2-3. körös futók, mégsem akadunk bele senkibe. Hát, akkor hajrá mostaniak

több mint 10 éve
tamasboldizsar New England Patriots 270
Jött waiverről egy DE, Khyri Thornton a Packersből.
iktriad
Hogy minek még egy DE azt nem értem.

Szerk: ja hogy ő nálunk DT és tavalyi 3. körös

Szerkesztette: tamasboldizsar
több mint 10 éve
manuszka86 New England Patriots 2 601 — Patriots fan
És Cameron Fleming pedig ment.
April
Nagyon maradandót nem alkotott, egyedül a Colts elleni meglepi meccse volt jó, remélem azért az idei draftolt falemberek jobban be fognak válni 😊