New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
nem lehet, biztos... már csak pár hét és ezt is megírja az ESPNÉs ez lesz a "Run, Forrest, run" Gate!
ZERO_L
több mint 10 éve
nem lehet, biztos... már csak pár hét és ezt is megírja az ESPN

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Egyaltalan nem. Ellenunk csak akkor futnak 200 yardot a jatekosok, amikor Pats mezben vannak. De az viszont legyen barki, garantaltan szetfut. Lehet csalo tamadofal van itt!!!44Gray lehet, hogy Titán lesz. Na oda is visznek mindenkit, aki futott már valaha 😊Mondjuk így 2× játszana a Colts ellen, szóval még be is jöhet nekik, ha odaigazol. 😀😀
Wyatt
iktriad
több mint 10 éve
Malcolm Butler a Super Bowl interceptionről, a Grammy-díjátadóról és a közös fotóról Jay Z-vel:hosszabbitas.hu/amerikai/nfl/nem-tudhatod-mikor-jon-el-a-te-nagy-pillanatod
Szerkesztette: Sugar611
több mint 10 éve
Gray lehet, hogy Titán lesz. Na oda is visznek mindenkit, aki futott már valaha 😊Mondjuk így 2× játszana a Colts ellen, szóval még be is jöhet nekik, ha odaigazol. 😀😀
Wyatt
több mint 10 éve
Gray lehet, hogy Titán lesz. Na oda is visznek mindenkit, aki futott már valaha 😊JG0.5K 😀
Wyatt
több mint 10 éve
Gray lehet, hogy Titán lesz. Na oda is visznek mindenkit, aki futott már valaha 😊

több mint 10 éve
Sziasztok!Este lesz NFL networkön. Valaki tudja azt rögzíteni vagy le lehet majd szedni, nézni valahogy?
Streamen kivül.
www.patriots.com/video/2015/08/16/americas-game-trailer
Szerkesztette: Demecs
több mint 10 éve
Boyce is IR-es, nem?

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Gyakorlócsapat:OL Chris Barker
OL Blaine Clausell
TE Asante Cleveland
LB Xzavier Dickson
LB Darius Fleming
DB Brandon King
WR Nathan Palmer
DL Jimmy Staten
DB Dax Swanson
WR Kenbrell Thompkins
PUP:
LB Dane Fletcher
DT Chris Jones
WR Brandon LaFell
IR:
TE A.J. Derby
FB James Develin
RB Tyler Gaffney
WR Brandon Gibson
DB Darryl Roberts
WR Brian Tyms
WR Josh Boyce
Gray a titansnél vizitál.
Szerkesztette: gordon
több mint 10 éve
Fred Jacksont kivágta a Bills. Nem mondom, hogy megváltaná a világot, de lehet nem ártana egy ennyire rutinos RB. Bár ha a fal nem segíti. akkor kb mindegy, de egy próbát szerintem megérne.a hírek szerint bepróbálkoztunk nála, de a seattle-t választotta.
winston
több mint 10 éve
Arra írtam elképzelhető véleményeket, hogy senkinek nem ért meg egy próbát.PUP listára tették; minimum hat hétig nem léphet pályára.Lehet. Csak fura, hogy a 107yard/19run nem volt elég egy próbára az ő fizujával.
One match hero és/vagy ennyit ér a Colts futás elleni védelme és/vagy BB vs Pagano meccselés esetén öreganyám is pro RB-nek tűnne. (Súlyban rendben lenne.)Lehet, hogy BB láttott valamit Gray-en, amit mi nem, pl, hogy fejben nem jó, nem érti mit akarnak tőle és nem tud ezért fejlődni. lehet videózásokon bukott ez ki, lehet ezer dolog, de persze mindezzel együtt meglepő.Nekem főleg az, hogy senki más sem próbálkozott a claim-eléssel.
winston
zinedine5
tomi-tomi
zinedine5
Ötveniksz yard/18 run. (Félreértés ne essék, én is biztosra vettem, hogy kezdő lesz a Steelers ellen.)
A cap hit-je minimális valóban. Fogalmunk sincs, hogy mi történik egy edzőtáborban valójában. BB döntési szempontjairól nem is beszélve.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
PUP listára tették; minimum hat hétig nem léphet pályára.Lehet. Csak fura, hogy a 107yard/19run nem volt elég egy próbára az ő fizujával.
One match hero és/vagy ennyit ér a Colts futás elleni védelme és/vagy BB vs Pagano meccselés esetén öreganyám is pro RB-nek tűnne. (Súlyban rendben lenne.)Lehet, hogy BB láttott valamit Gray-en, amit mi nem, pl, hogy fejben nem jó, nem érti mit akarnak tőle és nem tud ezért fejlődni. lehet videózásokon bukott ez ki, lehet ezer dolog, de persze mindezzel együtt meglepő.Nekem főleg az, hogy senki más sem próbálkozott a claim-eléssel.
winston
zinedine5
tomi-tomi
több mint 10 éve
a PS keret mikor alakul ki?Eddig állítólag ők vannak:
mascherano
Brandon King, Xzavier Dickson, Darius Fleming, Asante Cleveland, Daxton Swanson, Kenbrell Thompkins
több mint 10 éve
a PS keret mikor alakul ki?
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 10 éve
PUP listára tették; minimum hat hétig nem léphet pályára.One match hero és/vagy ennyit ér a Colts futás elleni védelme és/vagy BB vs Pagano meccselés esetén öreganyám is pro RB-nek tűnne. (Súlyban rendben lenne.)Lehet, hogy BB láttott valamit Gray-en, amit mi nem, pl, hogy fejben nem jó, nem érti mit akarnak tőle és nem tud ezért fejlődni. lehet videózásokon bukott ez ki, lehet ezer dolog, de persze mindezzel együtt meglepő.Nekem főleg az, hogy senki más sem próbálkozott a claim-eléssel.
winston
zinedine5
Szerkesztette: tomi-tomi
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
LaFellel mivan én hülye behuztam fantasyba azt most láttom h sérült mennyit kell kihagynia?
több mint 10 éve
Flemingért kár.3 OT-vel, Vollmer sérülékenységével egy kicsit azért bátrak vagyunk😕
több mint 10 éve
Lehet, hogy BB láttott valamit Gray-en, amit mi nem, pl, hogy fejben nem jó, nem érti mit akarnak tőle és nem tud ezért fejlődni. lehet videózásokon bukott ez ki, lehet ezer dolog, de persze mindezzel együtt meglepő.Nekem főleg az, hogy senki más sem próbálkozott a claim-eléssel.
winston
több mint 10 éve
Na, de egyébkéntPár helyen azért elég rémisztő a helyzet, de szerintem lesz még mozgás:undisputedly-nek igaza van, viszont akkor már ne csak sima lista legyen
Wyatt
WR szerintem még lesz a keretben csütörtökig, pl felhozzák Tompkins-t PS-ből (nagyon örülnék) és Rufust megpróbálják becsenni a helyére. 4 WR nagyon kevés, ahogy a 4 CB is az, jó lenne kukázni valakit a most elküldöttekből, akár csak a létszám miatt is. bár ha DB besorolásban nézünk mindenkit, akkor megvan a létszám, ki tudja, ez mennyire jó így. RB sor is zavarbaejtő. Lehet, hogy BB láttott valamit Gray-en, amit mi nem, pl, hogy fejben nem jó, nem érti mit akarnak tőle és nem tud ezért fejlődni. lehet videózásokon bukott ez ki, lehet ezer dolog, de persze mindezzel együtt meglepő. Kíváncsi leszek lesz-e bármiféle meglepő trade, vagy valami jó húzás még a közeljövőben.
több mint 10 éve
Gyakorlatilag ingyen váltanak a korábbi 2-3. körös futók, mégsem akadunk bele senkibe. Hát, akkor hajrá mostaniak

több mint 10 éve
Jött waiverről egy DE, Khyri Thornton a Packersből.Hogy minek még egy DE azt nem értem.
iktriad
Szerk: ja hogy ő nálunk DT és tavalyi 3. körös
Szerkesztette: tamasboldizsar
több mint 10 éve
És Cameron Fleming pedig ment.Nagyon maradandót nem alkotott, egyedül a Colts elleni meglepi meccse volt jó, remélem azért az idei draftolt falemberek jobban be fognak válni 😊
April