New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Moss óta egyre szarabbul sülnek el az ilyen veterán WR igazolások. briareosA WR draftok pedig tán még szarabbul. De próbálkozunk mindkét fronton bőszen 😊
több mint 10 éve
Moss óta egyre szarabbul sülnek el az ilyen veterán WR igazolások. Ha így megy tovább a következö az orvosin fog megsérülni. Na de erre van az offseason
több mint 10 éve
Tudni valami konkrétat, miért kérte a cutot?Azt hittem miattad.
Törölt
több mint 10 éve
Tudni valami konkrétat, miért kérte a cutot?
több mint 10 éve
Szerintem várható egy Wayne cut is"McClain, Gray, Wayne, and LaFell weren't at practice. McClain, Gray were cut. LaFell is on PUP... If you do the math..."(Loyko)
Foldesi26
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 10 éve
Meg mint tudjuk ő a legjobb futó blokkolónk és specben is frankó
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 10 éve
Bolden szerintem sokkal jobb, mint ahogy azt sokan hiszik, én mindig bírtam a játékát és ST-ben is hasznos tag. Gray mégsem akkora sztár, úgy tűnik. Cadetra most már nagyon kíváncsi vagyok, úgy néz ki megéli a keretet, mindenki mindenhol odáig volt érte eddig a sajtóban. Vannak lehetőségek FA-n is, Storm Johnson, lehet West is megy a Brownsból, Turbin, meglátjuk jön-e valaki. Szerintem várható egy Wayne cut is, Zach Moore és Rufus is veszélyben, mondjuk az meglepett, hogy Coleman inkább, mint McClain.
több mint 10 éve
Szánalmas RB sorunk lesz. Első héten Bolden az első számú futónk.Ez járt nekem is a fejemben. Meg voltam róla győződve, hogy Gray azért nem kap snapet, mert biztos a helye az 53-as rosteren. Blount 10/23-as mutatójával akarunk futójátékot? Fred Jackson Seahawkshoz szerződött, róla is lemaradtunk.
tamasboldizsar
Olyan keserves első 4-6 hetet várok mint tavaly volt.
Szerkesztette: Burkus
több mint 10 éve
Szánalmas RB sorunk lesz. Első héten Bolden az első számú futónk.
több mint 10 éve
Gray, McClain lapáton.
több mint 10 éve
a sehawks kitette turbin-t, benne vajon nem lenne fantázia?
több mint 10 éve
Tombredi meg a kutyájátEgyébként tegnap Daboll hívta a playeket.S a LB edző hívta a védelmi play-eket.
empty
tomi-tomi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Egyébként tegnap Daboll hívta a playeket.S a LB edző hívta a védelmi play-eket.
empty
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Bár az Öregtől simán kitelik, hogy hoz egy draft cetliért valakit és pár nap múlva elköszönt tőle, de Jalen Saunders szerintem jó eséllyel roster helyet kap majd, márpedig ő is WR.7 WR, úgy hogy Slater csak ST-ben játszik nem olyan sok szerintem.Dobson visszajátszotta magát, ha Lindley nem dobál összevissza, lehetett volna még jobb is. Flowers a kedvenc draftolt rookie-m. Cleveland-nek nem lenne rossz találni egy helyet a rosteren, vagy valahogy PS-be becsempészni. Harper és Morris remélem rostert fog, elég sanszos.Edelman, LaFell, Amendola, Slater, Wayne, Dobson, Harper - ez nagyon sok WR még úgy is, hogy a szakírók szerint Brady pályafutása leggyengébb RB corpsa pass-heavy offense-t sejtet. (Minő meglepetés!) Blount jelentős játékideje viszont szerintem azt mutatja, hogy kétely van a rosterre kerülését illetően. (Szvsz. amióta visszakerült hozzánk, nem is mutatott semmit.)
winston
Burkus
winston
Do your job
több mint 10 éve
A kommentátorok azt mondták, hogy valószínű azért kapott ennyi játéklehetőséget, mert kihagyja az első meccset és így megfelelő snapszáma lesz.Dobson visszajátszotta magát, ha Lindley nem dobál összevissza, lehetett volna még jobb is. Flowers a kedvenc draftolt rookie-m. Cleveland-nek nem lenne rossz találni egy helyet a rosteren, vagy valahogy PS-be becsempészni. Harper és Morris remélem rostert fog, elég sanszos.Edelman, LaFell, Amendola, Slater, Wayne, Dobson, Harper - ez nagyon sok WR még úgy is, hogy a szakírók szerint Brady pályafutása leggyengébb RB corpsa pass-heavy offense-t sejtet. (Minő meglepetés!) Blount jelentős játékideje viszont szerintem azt mutatja, hogy kétely van a rosterre kerülését illetően. (Szvsz. amióta visszakerült hozzánk, nem is mutatott semmit.)
winston
Burkus
több mint 10 éve
Egyébként tegnap Daboll hívta a playeket.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Oké, de szimplán csak arra gondoltam, hogy így olyan helyzetekben is fent lehet, amikor passzjáték van, és esetleg a védelem nem megy egyből a futásra. Tegnap azért mutatott elkapásokban biztató jeleket, és a nagy mérete ellenére amúgy is inkább abban jó, ha van egy kis tér, és lehet irányt változtatni. Szóval remélem, hogy ezzel majd a szezonban is próbálkozunk, mert az nagy előny lenne, ha nem lenne teljesen kiszámítható minden játékFlowers valóban ügyes, nekem Rufus is tetszik, Grissomnál viszont eddig egyszer tűnt fel, hogy játszik. Ami viszont jó, hogy Blount ügyesen kapkodja el a labdát, azért az nem lenne hátrány, ha nem lenne egyértelmű, hogy Blount-futás jön, ha éppen ott van, vagy max blokkolni tud.utóbbiban még sz@rabb mint elkapásban
Wyatt
empty

több mint 10 éve
7 WR, úgy hogy Slater csak ST-ben játszik nem olyan sok szerintem.Dobson visszajátszotta magát, ha Lindley nem dobál összevissza, lehetett volna még jobb is. Flowers a kedvenc draftolt rookie-m. Cleveland-nek nem lenne rossz találni egy helyet a rosteren, vagy valahogy PS-be becsempészni. Harper és Morris remélem rostert fog, elég sanszos.Edelman, LaFell, Amendola, Slater, Wayne, Dobson, Harper - ez nagyon sok WR még úgy is, hogy a szakírók szerint Brady pályafutása leggyengébb RB corpsa pass-heavy offense-t sejtet. (Minő meglepetés!) Blount jelentős játékideje viszont szerintem azt mutatja, hogy kétely van a rosterre kerülését illetően. (Szvsz. amióta visszakerült hozzánk, nem is mutatott semmit.)
winston
Burkus
több mint 10 éve
Flowers valóban ügyes, nekem Rufus is tetszik, Grissomnál viszont eddig egyszer tűnt fel, hogy játszik. Ami viszont jó, hogy Blount ügyesen kapkodja el a labdát, azért az nem lenne hátrány, ha nem lenne egyértelmű, hogy Blount-futás jön, ha éppen ott van, vagy max blokkolni tud.utóbbiban még sz@rabb mint elkapásban
Wyatt

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Flowers valóban ügyes, nekem Rufus is tetszik, Grissomnál viszont eddig egyszer tűnt fel, hogy játszik. Ami viszont jó, hogy Blount ügyesen kapkodja el a labdát, azért az nem lenne hátrány, ha nem lenne egyértelmű, hogy Blount-futás jön, ha éppen ott van, vagy max blokkolni tud.

több mint 10 éve
Dobson visszajátszotta magát, ha Lindley nem dobál összevissza, lehetett volna még jobb is. Flowers a kedvenc draftolt rookie-m. Cleveland-nek nem lenne rossz találni egy helyet a rosteren, vagy valahogy PS-be becsempészni. Harper és Morris remélem rostert fog, elég sanszos.Edelman, LaFell, Amendola, Slater, Wayne, Dobson, Harper - ez nagyon sok WR még úgy is, hogy a szakírók szerint Brady pályafutása leggyengébb RB corpsa pass-heavy offense-t sejtet. (Minő meglepetés!) Blount jelentős játékideje viszont szerintem azt mutatja, hogy kétely van a rosterre kerülését illetően. (Szvsz. amióta visszakerült hozzánk, nem is mutatott semmit.)
winston