New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Fantasy ranking: Defense

ESPN: 12. (Bills 2., Jets, 5., Miami 8.)
Fox: 13. (Bills 2., Miami 5., Jets 8.)
NFL: 7. !! (Bills 2., Jets 9., Miami 11.)

Már nem is izgulok a sec miatt 😀
több mint 10 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Sajnálom Boyce-t valamiert bíztam benne. Ugyanígy voltam Thomkins-al is. WR edző sem leszek...
vpi
Hiú remény. Branch óta az egyetlen WR, aki meghatározó lett a csapatnál a draftról, QB-ként lett kiválasztva 😊.
több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 416 — Ajmo Vatreni
Vajon Dobsonnál rezeg a léc?
ParadSEC
Hát ha azt nézzük, hogy az UDFA Chris Harper mennyivel nézett ki jobban három hónap után, mint a Boyce, Dobson duó két év után a rendszerben....
több mint 10 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
ParadSEC
szerintem még nem, max ha LaFell visszatér sérülésből.
több mint 10 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 514 — Patriot
Sajnálom Boyce-t valamiert bíztam benne. Ugyanígy voltam Thomkins-al is. WR edző sem leszek...
több mint 10 éve
darth king New England Patriots 21
Elküldve:
WR Josh Boyce, WR Jonathan Krause, TE Jimmay Mundine, DL Joe Vellano and LB Dekoda Watson.
több mint 10 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Fred Jacksont kivágta a Bills. Nem mondom, hogy megváltaná a világot, de lehet nem ártana egy ennyire rutinos RB. Bár ha a fal nem segíti. akkor kb mindegy, de egy próbát szerintem megérne.
winston
BB egy időben fetisizálta a nyugdíjas RB-ket (nomeg LB-ket), ezek az idők azonban már rég tovatűntek...
több mint 10 éve
Fred Jacksont kivágta a Bills. Nem mondom, hogy megváltaná a világot, de lehet nem ártana egy ennyire rutinos RB. Bár ha a fal nem segíti. akkor kb mindegy, de egy próbát szerintem megérne.
több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
...Meg volt esélye, hogy valakinek sikerül olyan kémiát kialakítania Bradyvel, aminek köszönhetően lehet plusz fegyverünk a meccseken, nem csak az Edelman, Gronko, Gronko, Edelman, LaFell végtelenítve megy 😀 Sajnos ez annyira mondjuk nem jött össze, viszont – ahogyan azt én korábban is vártam – Vereen pótlása úgy néz ki, megoldódik, márpedig ez a négy célpont (elkapó RB), plusz Chandler és Amendola meccsenként 2-3 passz erejéig, azért már elég lehet...Wyatt
A mi passzjátékunkat szerintem amúgy sem lehet igazán az elkapóknál megfogni. Azok a csapatok tudják megkeseríteni az életünket, akik erős pass rush-sal rendelkeznek.

Engem nem az izgat, hogy lesz-e aki elkapja a labdát, inkább az, hogy ki fogja dobni. Meg, hogy meg tudják-e védeni?

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Abból a szempontból nem rossz, hogy meccstapasztalathoz jutnak azok, akiknek egy sérülés esetén be kell ugraniuk. Meg volt esélye, hogy valakinek sikerül olyan kémiát kialakítania Bradyvel, aminek köszönhetően lehet plusz fegyverünk a meccseken, nem csak az Edelman, Gronko, Gronko, Edelman, LaFell végtelenítve megy 😀 Sajnos ez annyira mondjuk nem jött össze, viszont – ahogyan azt én korábban is vártam – Vereen pótlása úgy néz ki, megoldódik, márpedig ez a négy célpont (elkapó RB), plusz Chandler és Amendola meccsenként 2-3 passz erejéig, azért már elég lehet.

Hát a legerősebb keret ellen B-sorral nincs esélyünk, én ezért sem aggódom túlságosan egyelőre amiatt, hogy a Saints kezdő O ellen gyengék voltunk. Nagyon jó lenne, ha Easley tényleg tudna robbantani, és a DL úgy igazán karmolós lenne mind futás, mind passz ellen, mert az LB sor azért nagyon baba – igaz, coverben azért nem a legjobb finoman szólva...

több mint 10 éve
Azt hiszem én ezzel a tegnapi meccsel befejeztem a preseason meccsek nézését, letöltését stb.

Az 5 első drive 2/7 13 yard, 2 int. Annyi complete pass, mint ahány QB run. Ez időpocsékolás.
zinedine5
ZERO_L
más szemmel kell nézni... az O# össze fog állni, Gronk, Minitron, összeszokottabb Ofal, talán Wayne is beleszokik, teljesen más leszZERO_L
Nyilván, csak ez a bohóckodás meg nem érdekel. Számomra ennek nincs sportértéke.
én főleg Jimmy miatt nézem a pre-seasont + DB-k, na meg nyilván az újoncok miatt is, ha ezekre koncentrálsz, hogy ki az aki 53-as keretbe való, és nem azt várod, hogy brillírozzanak(oké, amit írtál az minősíthetetlen kategória, de hát csak felkészülési meccs volt komoly hiányzókkal) akkor lehet élvezni
ZERO_L
Ez még úgy ahogy igaz is lenne, de a B csapatot felküldeni, -tehát nem egy-két játékos beépítésével kísérletezni-, az ellen A kerete ellen, meg mészárlás. Ez látszott a Saints ellen is, és most is ez lett volna, ha nem fakezűek a Panthers elkapók, CB-k.
zinedine5
Hát senki nem tart pisztolyt a fejedhez hogy nézned kell igaz? Akkor meg minek a hiszti? Edző meccs 2-3 számú csere emberekkel. Beugrok lehetnek fölleg ha így folytatódik a sérülés hullám. Igenis próbálgatni kell az embereket hátha gyöngyszemre akadunk lásd Butler. És teher alatt nő a pálma 😉

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
Azt hiszem én ezzel a tegnapi meccsel befejeztem a preseason meccsek nézését, letöltését stb.

Az 5 első drive 2/7 13 yard, 2 int. Annyi complete pass, mint ahány QB run. Ez időpocsékolás.
zinedine5
ZERO_L
más szemmel kell nézni... az O# össze fog állni, Gronk, Minitron, összeszokottabb Ofal, talán Wayne is beleszokik, teljesen más leszZERO_L
Nyilván, csak ez a bohóckodás meg nem érdekel. Számomra ennek nincs sportértéke.
én főleg Jimmy miatt nézem a pre-seasont + DB-k, na meg nyilván az újoncok miatt is, ha ezekre koncentrálsz, hogy ki az aki 53-as keretbe való, és nem azt várod, hogy brillírozzanak(oké, amit írtál az minősíthetetlen kategória, de hát csak felkészülési meccs volt komoly hiányzókkal) akkor lehet élvezni
ZERO_L
Ez még úgy ahogy igaz is lenne, de a B csapatot felküldeni, -tehát nem egy-két játékos beépítésével kísérletezni-, az ellen A kerete ellen, meg mészárlás. Ez látszott a Saints ellen is, és most is ez lett volna, ha nem fakezűek a Panthers elkapók, CB-k.

Szerkesztette: zinedine5
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football

zinedine5
más szemmel kell nézni... az O# össze fog állni, Gronk, Minitron, összeszokottabb Ofal, talán Wayne is beleszokik, teljesen más lesz

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Lehet hogy Bradyt frusztrálja az ügye Gudellel ezért tűnik alul koncentráltnak, bár nem segítneki Dobson féle bénázások + az O fal gyengélkedése.

több mint 10 éve

több mint 10 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 514 — Patriot
A 2. Intnél Dobson simán verte a cb-t a Safety jól lépett fel és olvasta játékot.
Btw Wayne mit mutatott amitől nálad biztos a helye az 53ban ?
gordon
héten került a csapathoz... én inkább megfordítanám a kérdést: mégis mit vártatok ilyen kevés idő alatt?
ZERO_L
Ha nem úgy játszik 2 nap után mint Randy Moss fénykorában tudod te is, hogy irdatlanul beszoptuk, és egy hozzáértő nincs az egész FO-ban. BB már szenilis, Brady kiégett, az hogy címvédők vagyunk meg ne tévesszen.
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
A 2. Intnél Dobson simán verte a cb-t a Safety jól lépett fel és olvasta játékot.
gordon
héten került a csapathoz... én inkább megfordítanám a kérdést: mégis mit vártatok ilyen kevés idő alatt?

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
gordon
már csak létszám miatt is egyelőre. nem mutatott még semmit, nem is nagyon próbálgatták.
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
1,070/14,345 13.4 82 TD
Btw, nagy fizu. Whaaat?

több mint 10 éve
több mint 10 éve
Dobsonnak volt egy szép elkapása Garoppolótól, de hát kb üresen volt, azon kívül kb helytáll a kijátszás, bár szerintem még nem teszik ki. Első INT-ben erősen bennevolt, elvették tőle a labdát erővel. 2. INT-nél nem vágom mi volt a route, meg mit védekezett a védő, de Dobson felé ment a labda és befutott a CB mögé. Mit várt? Kb mint amikor valaki izgul és azon dolgozik, hogy "nekem ne passzoljanak, elbújok". 😊 Nyilván nem ez volt, de valamit szerintem eléggé benézett.

viszont akik királyak voltak: Easley igazi első körösként játszott (a sack, a negatív yardos futásmegállítás elég brutál volt, meg volt pár szép qb hurry), Butler szépeket védekezett, egyszer mondjuk sebességből majdnem megverték, de ha jól láttam, végül nem engedett egy elkapást sem. CB Brown is klassz volt éjjel, szeintem ő lesz a #2 CB. Chandler Jones is hozza a jó formáját. Garoppolo meg jó, bár az első driveban csak a CB-k durva bakijai miatt úszott meg 2 intet. TD drive viszont eléggé szép volt. Jó döntéseket hoz, egyre gyorsabban megy végig a célpontjain és bedobja kb bármilyen kis helyre a labdát.
winston
Brady mindkét INT-jénél Dobson volt a célpont, ahogy Winston leírta, mindkettőben benne is volt (a másodikat annyiban vitatom, hogy a védő belépett a passzsávba, Brady passzából úgy tűnt, hogy Dobson az előírt route-ot futotta meg.) Emlékezz Sudfeldre, aki sztem nem volt rossz, de elég volt két INT, hogy megszűnjön a chemistry közte és Brady között és kitegyék. Dobson 5x volt célpont, abból 2 INT volt, 1 drop, a fennmaradó kettőt kapta el, ebből a hosszú elkapásnál szépen játszotta tisztára magát. De hogy teljes legyen a kínja még zászlót is dobtak rá, amivel egy egyébként sikeres játékot fújtak vissza. Látszott, hogy nem találja a helyét.

Én nem látom Garoppolót ilyen jónak, két INT-jét ejtették konkrétan el és azokban nem sok szerepe volt az elkapóknak.Az legelső passza csak azért nem lett pick-six, mert a védő elejtette. A védelmet még mindig lassan olvassa. Az igaz, hogy nem az első csapattal játszik, úgyhogy ítéletet nem lehet mondani, de nem vagyok boldog, ha ő lesz a starter QB, de tuti, hogy fejlődik. 92.3 a passer ratingje az első három meccs alapján, ami szép teljesítmény, igaz, második-harmadik védelmek ellen.Burkus
Groppolo: Nem a jó kezdőirányítókhoz mértem, önmagához és a mezőnyéhez képest viszont elég bíztató szerintem. Pontos, nem csinál nagy hülyeségeket, már a védelmet is gyorsabban olvassa, bár persze itt még van mit fejlődnie. Egyszerűen bíztató.

Dobson: én úgy láttam, hogy a védő nem belépett. hanem ott zónázott, de majd lehet megnézem mégegyszer. Végülis mindegy, a lényeg, hogy valamiért nem találja a ritmust. A tisztára játszás mondjuk tényleg szép volt, mutatták is külön. Garoppolo is nyomott ott egy fake pumpot, emiatt maradt le a safety, nagyon szép játék volt. Necc, hogy kidobják-e, nem sok az egészséges, normális WR: Edelman, Amendola, Wayne, Dobson, Harper. kb ennyi. Boyce és Krause szerintem cut, vagy max addig marad az egyik amíg visszatér LaFell. Szezonnyitót még mindenképp megéri szerintem.
több mint 10 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 827 — no es importante
Valaki tud egy helyet ahonnan le tudom tölteni a tegnapi "mai" meccset?
Nomac
majd innen
 www.sport-video.org.ua/americanfootball.html

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Mindkét intben benne volt? Hmm.. Az első egy sima fly route volt, rövid labda, rossz oldalra nézd meg újra, a másodiknál TB késett, a védő pedig jól olvasta, drop? Írj olyan wr-t a meccsről aki nem droppolt... Első meccse volt a sérülése óta Dobsonnak, van benne potenciál tudjuk, újonc pénzt keres , komolyan nem értem hogy miért kellene kirakni..

Szerkesztette: gordon
több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Dobsonnak volt egy szép elkapása Garoppolótól, de hát kb üresen volt, azon kívül kb helytáll a kijátszás, bár szerintem még nem teszik ki. Első INT-ben erősen bennevolt, elvették tőle a labdát erővel. 2. INT-nél nem vágom mi volt a route, meg mit védekezett a védő, de Dobson felé ment a labda és befutott a CB mögé. Mit várt? Kb mint amikor valaki izgul és azon dolgozik, hogy "nekem ne passzoljanak, elbújok". 😊 Nyilván nem ez volt, de valamit szerintem eléggé benézett.

viszont akik királyak voltak: Easley igazi első körösként játszott (a sack, a negatív yardos futásmegállítás elég brutál volt, meg volt pár szép qb hurry), Butler szépeket védekezett, egyszer mondjuk sebességből majdnem megverték, de ha jól láttam, végül nem engedett egy elkapást sem. CB Brown is klassz volt éjjel, szeintem ő lesz a #2 CB. Chandler Jones is hozza a jó formáját. Garoppolo meg jó, bár az első driveban csak a CB-k durva bakijai miatt úszott meg 2 intet. TD drive viszont eléggé szép volt. Jó döntéseket hoz, egyre gyorsabban megy végig a célpontjain és bedobja kb bármilyen kis helyre a labdát.
winston
Brady mindkét INT-jénél Dobson volt a célpont, ahogy Winston leírta, mindkettőben benne is volt (a másodikat annyiban vitatom, hogy a védő belépett a passzsávba, Brady passzából úgy tűnt, hogy Dobson az előírt route-ot futotta meg.) Emlékezz Sudfeldre, aki sztem nem volt rossz, de elég volt két INT, hogy megszűnjön a chemistry közte és Brady között és kitegyék. Dobson 5x volt célpont, abból 2 INT volt, 1 drop, a fennmaradó kettőt kapta el, ebből a hosszú elkapásnál szépen játszotta tisztára magát. De hogy teljes legyen a kínja még zászlót is dobtak rá, amivel egy egyébként sikeres játékot fújtak vissza. Látszott, hogy nem találja a helyét.

Az összefoglalóból látszik, hogy rengeteg drop volt a Panthers elkapóinál, messze nem volt olyan jó a secondary, ahogy a számokból kitűnik. Amikor Butlert megverték, konkrétan elejtette a TD-t érő labdát a receivere. De a védelem, különösen az első félidőben több mint biztató volt, Jones, Easley, de a futás elleni védelem középen gyenge volt.

Én nem látom Garoppolót ilyen jónak, két INT-jét ejtették konkrétan el és azokban nem sok szerepe volt az elkapóknak.Az legelső passza csak azért nem lett pick-six, mert a védő elejtette. A védelmet még mindig lassan olvassa. Az igaz, hogy nem az első csapattal játszik, úgyhogy ítéletet nem lehet mondani, de nem vagyok boldog, ha ő lesz a starter QB, de tuti, hogy fejlődik. 92.3 a passer ratingje az első három meccs alapján, ami szép teljesítmény, igaz, második-harmadik védelmek ellen.

Lewis jó lesz, a two minute drill drive a TD-vel gyönyörű volt, remélem, visszahozza Brady játékkedvét is. Csak néztem, hogy hova löbböli azt a lusta, ívelt passzt, aztán egyszer csak ott volt hajszálpontosan Chandler kezében.